Hirdetés
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 6. nap: Dredge
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás Dark and Darker: Legendary Status
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
- Alig két nap múlva konzolokra is befut a Star Trek Legends
- Need for Speed: World Online
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Steam topic
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- Android játékok topikja
- Xbox Series X|S
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Path of Exile 2
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
-
GAMEPOD.hu
Fontos: aki HAGYOMÁNYOS telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
Karácsonyi telefonajánló 2024 (cikk)
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
sfdrakex
nagyúr
válasz undercover #141799 üzenetére
Megválaszoltad magadnak, vegyél egy P30ast.
Nobody is perfect, but I'm pretty fucking close!
-
undercover
őstag
Üdv! Én keressem a lehetetlen telefont
Az ára legyen 200 ezer alatt, csak új telefon jöhet szóba használt nem.
Elvárások: Amoled kijelző, jack előny, nagyobb akksi pl 4000 vagy nem sokkal rosszabb üzemidőben, legyen rá android q, gondolom ez jelenti a teljesítmény megfelelő legyen, és a kamera is már már közelítsen egy huawei p30-hoz vagy huawei szériához nagyjából. De nem tudom, hogy ilyen telefon létezik-e De jöhetnek a tippek, hogy mi az ami megközelíti. Lehetnek olcsóbb meg drágák tippek is.Playstation 5 Pro// & // LG OLED evo C3 // & // Galaxy S23//
-
senior tag
Sziasztok!
Új telefont szeretnék vásárolni, a telekomban!
Huawei p30 szériát nézegettem. Ezek közül érdemes valamelyiket választani vagy várjak meg az ősszel érkező mate 30at? Samsung Galaxy S 10es széria milyen?
Köszönöm!
Your car, your life ;)
-
Ryoo
senior tag
válasz Khaal #141790 üzenetére
A vezeték nélküli töltés nem szivárgott le, mert az még a felső kategóriában is inkább kiváltság, nem tudja minden csúcs telefon. Olyan is van, hogy egyik évben belerakja a gyártó, a következő évben kihozott telefonjából pedig kiveszi.
Nothing Phone 2(a) , Lenovo Legion Y540, PS5
-
Khaal
őstag
válasz Norbi. #141791 üzenetére
Nokiának volt a telefonjaim közül előszőr olyan kijelzője amit napfényben utcán is lehetett használni, nem tudom hogy az IPS panelek fejlődtek-e annyit hogy hozzák ezt a szintet.
S7 jónak tűnik, keretbe is belefér, Oneplus 5-öt csak 5-10 ezerrel drágábban találtam. Honor Play kamerában gyengébbnek látom a másikaknál, plusz nincs vezetéknélküli töltés.
-
Khaal
őstag
Tudtam hogy azért az árért max 1 évnyi használatot kapok, de windowson már évekkel ezelőtt megállt a fejlesztés, reméltem hogy droidon ezek az egykor "csúcs" dolgok már leszivárogtak az alacsonyabb kategóriákba is, ahogy ez lenni szokott.
3-4 éves csúcsmodellek között nézelődjek akkor? Mennyire használható manapság egy ilyen "idősebb" modell android vonalon?
-
Ryoo
senior tag
válasz Khaal #141786 üzenetére
Persze, hogy nincs ilyen hisz az áltatalad használt telefon 2014-ben csúcs telefon volt, az akkori csúcs felszereléssel, ami megjelenése időpontjában biztosan min. 150e Ft körül mozgott, ha ugyanilyen felszereltségű telefont keresel, akkor a növekvő áraknak köszönhetően 200e alatt ilyet nem fogsz találni, max régebbi évek csúcsmodeljeit, amik nyilván árban már kedvezőbbek.
Nothing Phone 2(a) , Lenovo Legion Y540, PS5
-
Khaal
őstag
-
Metorph
újonc
Sziasztok!
Szeretném lecserélni a telefonomat és ebben szeretném a segítségeteket kérni.
Most már több, mint 4 éve használom a Samsung Galaxy S6 telefonomat. Egy picit lelassult az évek alatt, és már érik a csere egy ideje.
Eddig főleg Samsung telefonokat használtam, ezért alapjáraton ezt a márkát preferálom.
Továbbá fontos, hogy a telefon rendelkezzen NFC-vel.
Ezenfelül nem szeretnék semmiben sem visszalépni az S6-omhoz képest.Most szolgáltatónál S9-et néztem 120k-ért és Huawei P30-at 165k-ért.
A kérdéseim a következő:
-120k környékén van e olyan telefon, ami jobban megérné, mint az S9? És úgy összességében 120k-ért jó vétel e az S9? (Amióta kint vannak a Samsung A50-70 telefonjai, nem nagyon tudom, hogy akkor az S9 még jónak számít e.)
-Esetleg megéri e kifizetni a plusz 45k-t a P30-ért, úgy hogy nem nagyon játszok és nem is fotózok sokat?Köszi.
-
nyisziati
veterán
válasz Khaal #141780 üzenetére
Samsung Galaxy A40. Valamivel 60 fölött, ha mindenáron Amoled. Vagy szolgáltatói kínálatban aláírsz 2 évet és akkor olcsóbb.
Vagy függetlenül Redmi 7, Amoled nélkül, egy huszassal olcsóbban.
Vezetéknélküli töltés nincs, akkuidő a Redmiben jobb.
Kamera átlagos mindkettőben, SD, dual-sim, jack mindkettőben van.[ Szerkesztve ]
-
Khaal
őstag
Hello mindenki!
Lumia 930 utódját keresem.
50, nagyon max 60 ezer forintig.
Használt is jöhet.
T-mobile vagy független.
1-2 évig nem szeretném lecserélni ha nem muszáj.
Méret, súly mindegy.
Alap appok fussanak (email, messenger, böngésző kb csak amit napi szinten használok), játék nem érdekel.Amiből nem szívesen engednék:
Amoled kijelző.
Normális, használható szövegbevitel (windows ebben nagyon erős volt).
Jack csatlakozó.
Vezetéknélküli töltés (vagy nagyon jó akkuidő).
Jó kamera (gyenge fényviszonyok mellet is), videofelvétel / előlapi kamera nem prioritás.
Nagy tárhely vagy SD-vel bővíthetőség.
Dual sim előny, de nem feltétel.
Értesítő led jó lenne. -
lovace
aktív tag
Értem!
Egyébként most nézegetem a mi 9-et. A GSMArena.com oldalnak mennyire lehet hinni battery life tekintetében? A mostani telefonomra (Samsung A5 2017) 95 órát ír, a mi 9-re ugyanennyit. Nekem van, hogy 2 napot is kibír az én felhasználói szokásaimmal a samsung, ez nekem bőven elég. Lehet hinni az ottani adatoknak? Mert ha így van, akkor lehet ,hogy mégis a mi 9 lesz a befutó. -
TunerJoe
senior tag
-
Fred23
nagyúr
válasz Oryctolagus #141776 üzenetére
Persze, csak kell hozzá egy bankkártya!
Ha viszont úgy gondolod, hogy hazai boltban, az nem túl esélyes. -
Oryctolagus
tag
Helló!
Szerintetek tudok vásárolni Snapdragonnal szerelt Samsung S10e telefont itthon?Per aspera ad astra.
-
lovace
aktív tag
válasz TunerJoe #141770 üzenetére
Sungoo, TunerJoe köszönöm a segítségetek! A huawei vonalon nem vagyok tájékozott, de akkor a 2. személynek onnan választok készüléket, köszönöm!
Valószínűleg nekem is elég lenne a 9T, de a 9-essel az akksija miatt nem tudok kibékülni sajnos. Számomra nem elfogadható, hogy egy 150ezres készülékkel neccesen bírjak ki egy napot, márpedig ha jól olvasom kb. ennyi jön ki vele...
Az 1. személy esetében továbbra is gondolkodom. A Samsung A-vonalát szeretném hanyagolni, ha megoldható. Még talán a xiaomi note 7 vagy mi 9se-n gondolkodom neki, ha át tudom menteni oda az adatait, bár jobb lett volna neki a t-mobile-os megoldás. -
addikt
-
TunerJoe
senior tag
-
-Faceless-
őstag
Sziasztok!
Eltörtem a teszt telefonomat, és szükségem van egy újra most.
- Low end/régebbi telefonra lenne szükségem, de legalább 2GB Ram-al
- Legalább 5.1 Lollipop kellene
- Jó kijelző kellene (nem felbontás, nem fényerő, csak ne legyen szar a pontosság)
- Ha lehet akkor 18:9-es arányú, de 16:9 is megfelel
- Akku mindegy 90%-ban vezetékes lenne, de max kicserélem én ha kell
- Új használt mindegy csak boltól legyen
- ~30 környékén keresekKöszi!
-
TunerJoe
senior tag
válasz lovace #141768 üzenetére
1. pontra teljesen felesleges az S10e. Bőven megtenné egy A40 is.
2. pontra ahogy már írták P20 Pro (Bár ha belefér inkább Mate 20 Pro)
3. pontra szerintem elég lenne egy sima MI 9T is, nem muszáj várni a Pro-ra. Ha esetleg az üzemidőt el tudnád engedni egy kicsit akkor viszont szerintem érdemesebb a Mi 9-et venni.instagram.com/albert__gyorgy
-
lovace
aktív tag
Sziasztok!
Okostelefonokat szeretnék vásárolni.
Két opció van.
- t-mobile-tól vásárolom kamatmentes részletre. Az alábbiakat néztem: Samsung s8/s9/s9+/s10e, iphone 6s/7/8, huawei p30/mate 20/mate20 pro/p20 pro. Látható, hogy nagyjából max. 10eFt-os kamatmentes részletig mentem el, e fölé nem is szeretnék.
- függetlenek közül megtetszett a xiaomi mi 9se/9/9t/9tpro (más is jöhet, max bruttó 150eFt-ig kb.)
Most jön a neheze, mert 3 telefon lenne vásárolva.
1. lehetőleg t-mobiletól, android teljesen alap felhasználásra. Telefonhívások, néhány fotó, kis böngészés, ritkán navigáció, kisebb játékok. Méretben ne legyen túl nagy. Ennyiben ki is merül. Talán a samsung s10e-re gondoltam neki.
2. inkább a fotós képességek lennének a fontosak meg az akksi, játék egyáltalán nem. Jó lenne az android, méret nem számít. Neki néztem a xiaomi mi 9T-t.
3. Saját részre. jó üzemidő, jó kamera, stabil gps, játék egyáltalán nem. Gondolkodom, hogy itt a samsung s10e vagy a xiaomi mi9/9t pro lenne a jobb választás. (9t pro-ra még várni kell, tudom)
Előre is köszönöm, ha valaki szán rám időt és segítséget nyújt! -
bumper
senior tag
válasz Viktor0610 #141764 üzenetére
Köszi
Utánanéztem, tényleg normál ár. Sok helyen szállításra raknak per ezer forintot, így már szinte mindegy. -
MODERÁTOR
-
bumper
senior tag
62 ezerért 64gb+4gbos RN7 megéri ?
-
Ájvé
veterán
válasz BRIKLY #141745 üzenetére
Szerintem ebben sincs különbség, gyakran még a gyári szakszervizeket is szokták szidni (TMX), úgyhogy semmi sem biztos. Xiaomi.hu-ról venném 2 év garanciával személy szerint, de mindenki azt csinál amit akar.
borix:
"Igaz lenne, hogy 60% gyorsabb mint az android az androidnak vér ciki."
Ez könnyen lehet. Huawei fix hardverre tudja optimalizálni a saját rendszerét, hiszen ők az egyedüli fejlesztői a teljes rendszernek és ők adják hozzá a hardvert. Lásd iPhone, ott is teljes rendszert a hardverre tudják szabni. Ez Androidon lehetetlen, sok gyártó, millió féle hardver, ezt maguknak a gyártóknak kellene készülékre szabni, de igazán a nagyoknak (se) megy, ebbe benne lehet az is hogy nem biztos hogy mindenhez hozzá férnek (Gapps), szóval túl sok a tényező.[ Szerkesztve ]
-
sfdrakex
nagyúr
válasz borix #141756 üzenetére
Látom nem érted. Mindegy.
Kényelem? Áá nem kell, klíma, mosógép, mosogatógép mind felesleges hülyeség. Lehet élni nélkülük. Ahogy mobil nélkül is, veled elhitették kell okostelefon? Nagyapám gyalog járt dolgozni 20 kmre. Éljünk úgy? . . .
[ Szerkesztve ]
-
sfdrakex
nagyúr
válasz borix #141754 üzenetére
Szerinted kihasználnak, szerintem nem. Soha senki nem kényszerített semmire. Most pl egy A5 2017 es után egy P30 Prót vettem. Nincs szükségem a teljesítményére, soha nem használom ki. Azért vettem ezt, mert ez tetszett. Tisztában vagyok vele, hogy amire én használom egy Redmi 7 is sok lenne.
-
borix
őstag
válasz sfdrakex #141753 üzenetére
Ember vedd észre saját magad és a pénztárcád ellen bölcselkedsz!
Mit lehet tenni?
Veletek semmit azon a szinten vagytok, hogy az életben minden téren teljesen kihasználjanak.egyébként az iPhone 7 még mindig drágább mint egy A70
Többszörös túlárazást ne keverjük bele csak maradjunk meg a nyers procierő terén.[ Szerkesztve ]
-
borix
őstag
válasz sfdrakex #141750 üzenetére
2016 iPhone 7 4 processzormaggal amiből egyszerre csak 2 dolgozik csinált AnTuTu-ban 180E igaz szerényebb kijelző felbontással de akkor is milyen már.
Hogy is van az, hogy felső középkategóriás A70 ilyen hardverrel még mindig azon a szinten van?
Android Fejlődik, nő, ez ilyen persze. -
borix
őstag
válasz Nordik #141746 üzenetére
Nem a 32GB ás a 4GB ram mérete lesz kevés hanem az android rendszer egyre szarabb lassan pc win10 rendszer igénye kevés lesz neki.
Kijön még 2-3 android főverzió és eladják nektek, hogy 64GB és 6GB ram alatt felejtős a középkategória is.
Ezért is nem bánom, hogy a Huawei rákényszerül a saját op rendszer fabrikálásához.
Igaz lenne, hogy 60% gyorsabb mint az android az androidnak vér ciki.
Vannak az éjszakai jelentősebb telefon merülések a Google Play szolgáltatások miatt vannak akik már azt rebesgetik, hogy kötegelt adatlopások.[ Szerkesztve ]
-
Cyrin
addikt
Már lassan ott tartunk, hogy a miui plusz az appok megeszik a 32 gigát. És akkor még semmi fénykép videó, játék, zene. 64 giga sztem már az alap akkor is ha sd kártyával bővíthető.
-
Ájvé
veterán
válasz BRIKLY #141741 üzenetére
Hát nem hiszem hogy ennyit számít (neked biztosan). 220volt jóval nagyobb bolthálózat, kb ennyi a lényege. Ilyen erővel Alza lehetne a nyerő, de az meg Cseh üzlet. Vedd ahol gondolod, de szerintem 4/64-et érdemes venni, 3GB RAM azért MIUI mellett később kevés lehet már. Turbado amúgy ország 1. számú boltja díj (Mobil kommunikáció kategóriában) mellett csak 4000 értékelése van, mondjuk ez népszerűségi díj, de ebből is látszik hogy 220 voltnak is azért lehet ennyi értékelése mivel sok terméket árul, nem csak mobilokat.
Egyébként meg 1mobilnak jobbak az értékelései, de mindegy.[ Szerkesztve ]
-
TunerJoe
senior tag
BRIKLY:
Szerintem igen
A tumi:
Neminstagram.com/albert__gyorgy
-
BRIKLY
veterán
Redmi note 7 egy 10-essel olcsóbban, de bolti garival 220volt.hu-ról még bevállalható?
-
Integreat
tag
válasz szkorhetz #141712 üzenetére
Köszönöm. A Mi 9-nél engem is aggaszt, hogy miért adnak ki 5-féle verziót. Remélem, ettől függetlenül támogatott marad még egy darabig. De valószónűleg megveszem azt, aztán reménykedem.
A Pixel 2 remek készülék, ha képeket akarsz készíteni, de a képernyője nem túl meggyőző, főleg, ha melléraksz egy Mi9-et. Másrészt 2 éves modell... Dizájnra sem tetszik, de ez ízlés kérdése.
((bárcsak csinálnának egy olyan Kollabot, hogy a Xiaomi kameráját a Google intézi, és nem kéne senkinek gondolkodnia, mit vesz))
-
TunerJoe
senior tag
válasz A tumi #141728 üzenetére
59-ért Note 7-et kapsz, szintén 64GB-tal és 4GB RAM-mal, ne költs ennyit a Redmi 7-re.
https://mobilarena.hu/tema/melyik_okostelefont_vegyem_olvasd_el_az_1_hozzaszo/hsz_141495-141495.html[ Szerkesztve ]
instagram.com/albert__gyorgy
-
A tumi
tag
Sziasztok! Redmi 7-est néztem ki. 3/32-es már 38.000-tól elérhető, a 4/64-es 59.000 Ft. Megéri az a 21.000 Ft +-t?
-
cidalain
veterán
Új telefon kellene Samsung S7 helyére, mert elromlott.
Ha lehet, maradni kellene a Samu vonalon. A régi 5" körüli volt, ilyesmi ahogy látom már nem nagyon van. A régi teljesen elég volt mindenre, net, közösségi média ilyesmi, nulla játék. Átlagos középkorú női felhasználásra kellene. Nem akarnánk árban sem túllőni, feleslegesnek érzem a csúcskészülékeket.
Hardverben, felhasználói élményben hasonló lehet a Samsung Galaxy A40? 4/64GB, jó kijelző, Android 9. Ugyan 5,9", de nincs káva, így méretben hasonló.
Ez jó választás lenne, ha nem, akkor mi?>> GearBest Club Veszprém << >> https://www.facebook.com/gbc.veszprem <<
-
19Petya83
tag
Sziasztok!
Egy gyors kérdésem lenne: Huawei P30 vagy MI 9 közül melyiket érmesebb megvenni? Nagyon tetszik a MI 9, de kicsit félek a kicsi akkumulátortól. Jelenleg P10-et használok és azt nagyon szeretem, de már öregszik szegény.
-
-
csaba1203
addikt
-
törölt tag
Sziasztok!
Melyik telefont javasolnátok 3 évre?
Samsung Galaxy A50, Samsung Galaxy S9 vagy Samsung Galaxy S9+ -
footy
addikt
Sziasztok!
felesegemnek augusztus vegen lesz szuletesnapja, ebbol az alkalombol keresek neki telefont.
A jelenlegi iphone SE-vel alapjaban nem volt gondja (leszamitva a hatso kamera porosodasat), de az IOS-tol fontosabb lenne neki egy jobb kamera es kicsit nagyobb kijelzo. (max 6")
A Xiaomi A2-t neztem ki neki 180 euro korul, mert a tesztekben nagyon jol szerepelt es a raszant keretbe is siman belefer. (Pozitiv meg az Android One es hogy kisebb mint 6")
Van esetleg valami jobb alternativa, illetve mi az ami eggyel jobb(mondjuk 250 euro korul) a fontos tulajdonsagokat tekintve?koszi
-
floratm
senior tag
-
Integreat
tag
Sziasztok!
Vettem egy Pixel 2 XL-t,de nem voltam vele megelégedve, ezt szeretném váltani.
Amire szükségem lenne: jó kamera, naponta sokat használom a telefonom, instagram, messenger, néha játszogatok, böngészek, pdf-eket nyitok meg, de semmit nem viszek túlzásba
Árban minél olcsóbban szeretnék kijönni, 2-3 évre terveznék.
Ár: max 120k (130-ig elmegyek, ha muszáj)Felmerült opciók:
A70, Mi 9 SE, Mi 9 64 gb, Redmi Note 7Igazából arra irányul a kérdés, hogy megéri a Mi 9? A hétköznapokban miben nyújt többet egy Mi 9 SE-nél?
-
Hompi01
tag
válasz hubip #141691 üzenetére
Ha hiszed ha nem pont így jártam . Imádtam a P2-őt aztán a Samsung A50 illetve 70 között vacilláltam de végül a 70es lett.
Nagyobb mint a p2 sőt szerintem ez már nagyon a végső határ ami még használható.
Eddig amúgy jól muzsikál.
"Együtt erő vagyunk, szerteszét gyengeség."
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Aki HAGYOMÁNYOS (nem okos-) telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide!
- Videós, mozgóképes topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Politika
- Need for Speed: World Online
- Milyen okostelefont vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Torrent meghívó kunyeráló
- Renault, Dacia topik
- Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest