Hirdetés
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 6. nap: Dredge
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás Dark and Darker: Legendary Status
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
- Alig két nap múlva konzolokra is befut a Star Trek Legends
-
GAMEPOD.hu
Fontos: aki HAGYOMÁNYOS telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
Karácsonyi telefonajánló 2024 (cikk)
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Enrange
csendes tag
Sziasztok,
4 telcsi közül melyiket érdemes vásárolni használtan 70000Ft-tól 80000Ft-ig? Az üzemidő, a teljesítmény és a fotó minőség lenne a preferált sorrend. Huawei P20, Xiaomi Mi 8, Honor 10, pocophone f1. Ha valamit kifelejtettem akkor írjátok meg még mit lenne érdemes megnéznem. Köszi a válaszokat. -
Sántha Lajos
tag
A vip phone kérdésem , már nem aktuális
-
Jam.
aktív tag
Továbbra is várnék esetleges alternatívákat!
Napfényben is jól látható, 6" körüli kijelző, illetve hosszú üzemidő a preferenciám 80e Ft-ig (új, vagy használt mindegy).
Amikre eddig gondoltam:
- új Samsung Galaxy A50
- használt Huawei Mate 10 Pro -
Sántha Lajos
tag
A vip phone boltról van valakinek tapasztalata ? Lehet hogy vennék itt telót , csak kicsit tartok a forgalmazói garanciától .
-
Hompi01
tag
Közben nem az A50-et rendeltem meg hanem az A70-et. Remélem nem bánom meg hogy ilyen nagy.
"Együtt erő vagyunk, szerteszét gyengeség."
-
MODERÁTOR
-
SyntaxeError
tag
Sziasztok
Új vagy újszerű telefont keresnék a következő kritériumok alapján:
max 40e ft
készenléti idő
minőségi kidolgozásKi mit ajánlana?
▄▀▄ Az Apple egy életérzés
-
törölt tag
Még annyit, hogy a HTC egy remek telefon a benne levő elektronika is. A wifi vétele olyan erős , hogy csak lesek. VoLTE van az RN7- ben is és be is lehet kapcsoltatni amennyiben a szolgáltatód és a sim kártyád is jó hozzá. A HTC- ben is benne van elvileg de nem támogatja a Magyarországi szolgáltatókat. Azért érződik, hogy a HTC U11 két éve egy best buy telefon volt de azóta eltelt két év.
-
törölt tag
válasz SeatZola #141589 üzenetére
A mindennapok során az RN7-et használom mivel nagyobb a kijelző benne. Az RN7 keskenyebb de valamivel hosszabb telefon. Nem rossz telefon ahhoz képest amennyibe kerül. A HTC u11 ugye két éve még 230 körül volt van benne egy nagyon jó kamera IP 67 védelem ,minőségi összeszerelés. Az RN7 tuti tovább fog frissítést kapnia HTC-re most várjuk az android kilencet.A HTC-ben csak 3000mAh az akksi de nagyon keveset fogyaszt míg az RN7-ben 4000 mAh..
-
-
SeatZola
őstag
Sziasztok!
Anyukámnak vennék telefont. Fő szempont a telefonálás, üzemidő és elfogadható szintű kamera. Lehetőleg 2 év magyar garos kellene.
A keret olyan 50-65eFt. A lényeg, hogy ne legyen túl nagy. Legjobb lenne max. 6".Eddig a kiszemeltek:
Samsung Galaxy A40 2019
Huawei P Smart 2019
Xiaomi Redmi 7
Honor 10 Lite
Nokia 5.1Szerintetek melyik a bestbuy? Vagy van más ajánlott ebben az ársávban?
Rappi
-
Willie
őstag
Sziasztok!
Szerintetek a P20 Pro mennyire számít jó vételnek 160.000 forintért? Honor 8-at váltanék le.
Előre is köszönöm a választ.
-
lazioforever
tag
válasz Viktor0610 #141576 üzenetére
Köszönöm a választ.
És egy ASUS Zenfone Max Pro-val összehasonlítva, az A2 a jobb választás?
-
MODERÁTOR
válasz lazioforever #141575 üzenetére
Az A2 gyorsabb, jobb a kamerája, nem notch-os.
Ha nem baj a kisebb akku és a nagyobb méret, akkor a Mi A2 jobb választás.A másik két teló gyengébb, a Mi Play ráadásul nem is tudja az itthon fontos B20-at. Ha sokat vagy mobilneten, akkor az probléma lehet.
[ Szerkesztve ]
Xiaomi 13T
-
lazioforever
tag
Sziasztok.
Xiaomi-val kapcsolatos kérdésem lenne. A MI A2 és A2 Lite közül ti melyiket választanátok? Nagyjából most egy árban vannak, a Lite-ból 4/64 gigás, az A2-ből a 4/32 gigást néztem. Én a nagyobb aksi miatt a Lite felé húzok, de nem tudom, mennyivel tud többet (mert elvileg többet kell tudjon) az A2?
A másik kérdésem: a fenti két telefon mellé opcióként érdemes lehet a Redmi 7 és a Mi play-t számításba venni? Vagy ezek olcsóbb kategória, és nem tudnak annyit?
Előre is köszönöm a válaszokat.
-
Hompi01
tag
Sziasztok sajnos sürgősen kell vennem egy új telefont. Olyan 80.000 ft körül gondolkozom elég sokat olvastam utána. Samsung galaxy a50 ami eddig nyerő lenne de a térerő-mobilinternet jelnének az erősségére lennék kiváncsi.
Ami még tetszik Redmi note 7 illetve Xiaomi 9t"Együtt erő vagyunk, szerteszét gyengeség."
-
Paxker315
addikt
Sziasztok. Saját készüléket átadtam családon belül, így szükség lesz majd valamire, ami:
- ár: 50-60k körül, ha olcsóbb, nem baj
- elsősorban aktuális best-buy érdekelne.
- használat: böngészés, fórumozás, zenehallgatás, hírolvasás. Mást nem igazán szoktam.
- 6.1" körüli méretben, a kisebb kijelzők kevésbé kényelmesek.Alzán néztem, mennyi akciós Xiaomi van kínálatban, szimpinek tűnik a Mi8 Lite, nem tudom, mennyire ajánlott vétel.
bármilyen ötletet, tanácsot szívesen fogadok.
-
borix
őstag
válasz goblin1983 #141561 üzenetére
Árukeresős vélemények alapján? Sok szerencsét! Itt is vannak vélemények
2018. január 30. vélemény kijelzőcsere ügyintézés kifejezetten szimpatikus.[ Szerkesztve ]
-
grizlisandor
veterán
Sziasztok!
Sajnos az O+O-mat 3,5 év után le kell cserélnem, mert az utóbbi 1 év csak szenvedés az akkumulátor elhasználódása miatt.
- Árkategória? ~100k(nagyon max. 150k).
- Használt vagy új? Új.
- Hol vennéd meg? Valami webshop.
- Hosszú vagy rövid távra tervezel, a legjobbat keresed, vagy az éppen best-buy telefont? Hosszú távra lenne jó.
- Mire használnád? Telefonálás, fb és társai, ph olvasása, esténként youtube/twitch nézés. Autómatán értékelhető minőségű képet csináljon.
- Ragaszkodsz valamelyik nyílt operációs rendszerhez, vagy jó neked a zárt is? Csak az android.
- Mekkora készülék lenne megfelelő számodra? Maradjunk O+O méret körül, esetleg kisebb.Nézegetem:
Pixel 3a, Mi 9, Mi 9 SE, Mi 9T, Meizu 16s. -
MODERÁTOR
-
kirisz
tag
Feloldják a Huawei elleni szankciókat [link] , újra lehet ajánlani.
-
goblin1983
tag
válasz Integreat #141560 üzenetére
Mivel a tárhely nem bővíthető, így talán érdemesebb a 128 GB-ot választani, bár éppen a 64 is elegendő lehet. Ez felhasználótól függ. Alkalmazások, játékok, képek, videók. Árukereső és a vélemények alapján én a [link] rendeltem. A színek között is van különbség, érdemes több oldalt megnézni.
-
Integreat
tag
válasz goblin1983 #141559 üzenetére
Szia!
Abban esetleg tudsz segíteni, hogy honnan rendelted meg végül, és hogy a 64 vagy a 128 gb mellett döntöttél-e?
[ Szerkesztve ]
-
goblin1983
tag
válasz TunerJoe #141541 üzenetére
Hat szereplősre bővült a mezőny, így már annyi volt az infó, hogy soha nem tudtam volna kiválasztani (Huawei Mate 20 Pro, Huawai P30, Xiaomi Mi Mix 3, Xiaomi Mi 9, Xiaomi Mi 9T, Samsung S10E).
Egy táblázatba összeszedtem az adatokat, árakat, pro és kontra dolgokat. Mi9 lett végül is, nagyon köszi a tippeket mindenkinek!
Ami mellette szólt az az erős hardver és a nagyon jóra értékelt kamera. Legjobb videós, 3. legjobb fényképező, illetve az árérték arány. Nálam egy hajszállal második lett a Mate 20 Pro, tőle alig lemaradva a P30. Mindkét telefon kb 30 ezerrel lett volna drágább a Mi9-cel szemben. Nem éreztem, hogy ha kifizetem ezt az összeget valamelyikért akkor valójában kapok is érte valamit. Ami kicsit ellene volt az a kicsit gyengébb aksi, főleg a Mate 20 Pro-t figyelembe véve.Köszönöm még egyszer! Hasznos volt, hogy mégis benéztem ide!
-
xavix13
őstag
Gondolkodom egy új teló beszerzésén, egy Xiaomi redmi note 5-t cserélnék. Igazából hatalmas problémám nincsen vele, viszont kezdek ráunni. Az előző készülékem és egy redmi note 2 volt szóval a Xiaomi mint márka nálam bevált. A keret még kicsit képlékeny de max. 100k. Nézegettem a redmi note 7-est, viszont, következő telónak szeretnék, egy minél jobb kamerás telefont, ha már váltok, olyat ami esetlegesen éjszaka sem vérzik el teljesen. Láttam hogy a sima huawei p20 pont beesett már 100k alá, ha jól tudom abban van ois és este sem reménytelen fotózásban. Viszont a rn7 is megkapta a night módot, mondjuk nem tudom milyen hatékony lehet ois nélkül, meg hát alapból a xiaomi nem a kameráival tűnt ki soha a mezőnyből...
Alapvetően ilyen 60-70k ársávból szoktam telefont választani, de ha megéri, lehet rászánnék mondjuk 100kt egy p20ra ha van annyival jobb a kamerája, mondjuk esti módban hogy megérje... Vagy esetleg 100k-ig van valami ami jobb ezeknél, főleg kamerát nézve? Samsungokat nem annyira ismerem, xiaomitol valami más? Esetleg megéri-e várni mondjuk egy p20pro áresésre, vagy nem valószínű h befigyel az ára 100k közelébe?One thing I've learned: if you don't draw first, you don't get to draw at all.
-
addikt
-
Ádám16
addikt
válasz TunerJoe #141550 üzenetére
Oled azonos, 3.5mm jack van, méret majdnem azonos, csúcsSoC majdnem azonos, ár majdnem azonos, ahonnan venném.
Ami fontos, és meghatározó: 2 évig telefon legyen a javából, ne lassuljon, megbízható legyen.
Fontos a jó hangzás, a fotók minősége, a jó anyaghasználat.majdnem ugyanazt tudja a két telefon, ahogy nézem, viszont mégis jobb-rosszabb egyik a másiktól, ezt szeretném felderíteni.
-
Ádám16
addikt
Uraim!
S10e vs P30 közül melyik irányba menjek?
-
TunerJoe
senior tag
válasz Helltak #141543 üzenetére
A Mi9T-ben Snap 730 van, ami bár elég lehet a legtöbb esetben, azért mégis csak a 845/855 lenne az igazi, ha már csúcsmobilt szeretne a kuncsaft.
goblin1983
Samsung teljesen ki van zárva? Az S10e is jó készülék, ráadásul most már jó áron is van.instagram.com/albert__gyorgy
-
Helltak
őstag
válasz goblin1983 #141540 üzenetére
Xiaomi Mi 9T esetleg? Redmi K20 európai verziója. Mi 9-ről váltottam, mert az kevés volt nekem üzemidőben.. Nem bántam meg, remek telefon!
Vivo X100 Pro
-
TunerJoe
senior tag
válasz goblin1983 #141540 üzenetére
Mivel a Huawei elég bizonytalan helyzetben van, én a Mi Mix 3-at választanám, de mondtad, hogy a csúszkás megoldás nem annyira tetszik. Xiaomi MI9 esetleg? Újabb, nem csúszkás és kb. ugyanannyiba kerül. Google Pixel 3? Kicsit oldschool design, de atomstabil és jól támogatott operációs rendszere van, és emellett kompakt is.
instagram.com/albert__gyorgy
-
goblin1983
tag
Olvasom a cikkeket, nézem a teszteket, fórumokat. Talán ennyire még soha nem volt nehéz telefont választani (legalábbis nekem).
Ahogy írtam [link] Samsung, szifon kizárva, bár éppen ha van megfizethető és jó Samsung, akkor egy olvasásnyi esélyt adok neki mindenképpen. Pl az S9-en túl is vagyok, de valahogy nem érzem, hogy nekem ez kellene. Ráadásul S9 mikori is? Nyilván kiszolgálna a mindennapokban, de biztos felveszi a kesztyűt a lentiekkel? Samsung Note 9 már kicsit a költségvetésen felüli. Van még valami Samu?
Jelenleg van három kiszemelt:
- Huawei Mate 20 Pro (IP 68, viszont legalább fél évvel le van maradva a többihez képest)
- Huawai P30
- Xiaomi Mi Mix 3 (igazából itt ez a csúszkás megoldás nem annyira tetszik, de a puding próbája az evés)
A OnePlus, Zenfone, ASUS stb valahogy nem az igaziak. Mindegyiknél van egy "jóóóó, csak" érzés.
Esetleg egyéb ötlet? Vagy vélemény, hogy a 3 közül melyik? -
jakee82
csendes tag
Ishop-től érdemes telefont vásárolni?
-
Máté94
addikt
Köszönöm srácok! 😄
-
MODERÁTOR
-
Máté94
addikt
Köszönöm a gyors válaszod, és a megerősítést. :)
Ha elengedjük az méretkorlátozást, lenne valami a Redmi Note 7-en kívül? 😅
-
MODERÁTOR
-
Máté94
addikt
Árkategória: max. 70e Ft
- Használt vagy új? - Csak új.
- Hol vennéd meg? - Függetlenül.
- Mekkora készülék lenne megfelelő számodra? - Maximum 150 mm magasságig.Az értesítési LED szükséges, vagy valamilyen ehhez hasonló technológia, de akár nélküle is meglennénk.
Galaxy A40-t találta édesanyám a legjobbnak, addig amíg ki nem derült, hogy nincs rajta értesítési LED. Nokia 4.2-t lehetne még, de a 3GB memóriáért kár.
Valakinek van esetleg ötlete alternatívára? :)
-
TunerJoe
senior tag
válasz i-sti #141526 üzenetére
iPhone 8 Plus: Hosszabb szoftveres tánogatás (régebbi konstrukció ellenére), 2x-es optikai zoom, vezetéknélküli töltés, fizikai ujjlenyomatolvasó, jobban optimalizált operációs rendszer, ami viszont teljesen zárt és kvázi testreszabhatatlan, stereo hangszóró
OnePlus 6T/7: Kávamentes kijelző, nagyobb teljesítmény, újabb konstrukció, USB-C, nyílt operációs rendszer, egyszerű bootloader nyitás, könnyű testreszabhatóság
instagram.com/albert__gyorgy
-
F-ECT$
titán
-
i-sti
senior tag
válasz goblin1983 #141521 üzenetére
Ma dobtam fel hasonló kérdésemet.
Nagyon hasonló paraméterekkel keresek én is telefont.
Iphone 8 (Plus) - használtam nem olyan drága
OnePlus 6T / 7 - gearbest-en van akció most ráDe sajnos nem tudok dönteni.
Novum Forum Siculorum
-
F-ECT$
titán
válasz goblin1983 #141521 üzenetére
Hát ez nem könnyű. A mai telefonok törnek, szóval a strapabíróságot inkább tokkal / fóliával lehet megoldani. A 2 nagy márkát kizártad, maradnak a kínaiak: Huawei, Xiaomi, Oneplus, illetve a kisebb gyártók közül az Asus és az LG, de nem tudnék olyan telefont mondani, ami mindennek megfelel.
Dive ever, work never.
-
goblin1983
tag
Beléptem ide, hogy majd elolvasom és utána milyen könnyű lesz választani. Hát nem :D
Szóval telefont akarok venni.
- Samsung, szifon kizárva
- 100-160-170 ezer
- szép kijelző
- erős hardver, a hosszútáv miatt
- jó kamera/kamerák
- nem kizáró ok, de ha lehet, vízálló
- strapabíró, de nem strapamobil -
BRIKLY
veterán
válasz Viktor0610 #141518 üzenetére
Tudom, hogy jobb lenne, mármint a RAM miatt, mert 32GB tárhely nekem bőven elég.
De nem akarok annyit rászánni, mint ahogy korábban is írtam, a munkám miatt (nagy vasakkal dolgozom, és a telefonnak meg mindig kéznél kell lennie, bár mikor összetörhetek..)Így is onnan indultam, hogy 30 körül használt, de nincs semmi értelmes ami még garis, aztán rászántam magam, hogy 50k-ig új, akkor jött a Redmi 7,de ha már nem sokkal több a Note 7, akkor legyen az. De 65-ért nem.. 55 max
(#141519) TunerJoe: Nem kevés a 64,hanem sok, mert az drágább, és úgyse használom ki. Amúgy meg kell a helye a második SIM-nek, hisz konkrétan azért keresek most telefont a jó öreg Z2 helyett.
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
-
BRIKLY
veterán
válasz Viktor0610 #141516 üzenetére
Pont ezeken csak 4/64-es van.
-
MODERÁTOR
-
i-sti
senior tag
Sziasztok,
Kellene vegyek egy nem annyira szar android-os telefont. iFos sincs kizárva.
Most van egy LG G5 SE-m.
Szar a GSM/GPS modulja, akksi már gyengélkedik. Ezeket alapból mondta a kimovil, hogy ezek a gyenge pontjai.
Ami tetszik a remek kijelző és a 2 kamera (standard és ultrawide gyújtótávval)100-140e szánok rá, de közelítsünk az alsó határhoz.
Jó lenne a vízállóság, de nem kizáró ok.
Előny az USB TypeC, NFC.Amit eddig néztem:
Gearbest/Banggodról: OnePlus 6T illetve 7
Olcsóbb mint itthonról (nem M.O. élek) viszont nincs garancia, eddig egy telefonommal sem kellett garanciát érvényesítsek.Barátnőmnek iPhone SE-t vettem tavaly. Nagyon szuper kis teló. Remek GSM/GPS modul, relatív jól bírja az akksi, viszont gyenge a kamera és az 4,7 még az ő kis kezében is elvész.
Novum Forum Siculorum
-
soldi3r
veterán
Szevasztok! A Mi A3 mikorra varhato? Tud errol valaki valamit?
E30 (oo=[][]=oo)
-
titán
válasz Viktor0610 #141501 üzenetére
Viktor0610 , Nordik, csaba1203
Köszönöm szépen mindenkinek!
-
Xdongo567
csendes tag
Sziasztok!
40-50 ezer körül szeretnék telefont venni. Mindenképpen újat, akár külföldről, androiddal, 5.5-6" körül.
Anyukám használná főleg facebook, viber, ilyesmi.
A Xiaomi redmi 7 32 gb-os verziójával szemezgetek. Nem ragaszkodok a márkához, nem tudom tudtok e ajánlani hasonlót vagy jobbat a kategóriában.
Köszi
-
MODERÁTOR
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Aki HAGYOMÁNYOS (nem okos-) telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide!
- Milyen monitort vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Xbox Series X|S
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Projektor topic
- Asszociációs játék. :)
- Path of Exile 2
- Milyen program, ami...?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest