Hirdetés
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 6. nap: Dredge
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás Dark and Darker: Legendary Status
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
- Alig két nap múlva konzolokra is befut a Star Trek Legends
- Steam topic
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Android játékok topikja
- Xbox Series X|S
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Path of Exile 2
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Witcher topik
-
GAMEPOD.hu
Fontos: aki HAGYOMÁNYOS telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
Karácsonyi telefonajánló 2024 (cikk)
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Talala
senior tag
válasz Newcomer 77 #184996 üzenetére
Köszi!
Felírtam a listára, utána nézek -
Talala
senior tag
Sziasztok.
Édespán a régi Galaxy S7-em használta ez idáig, de úgy tűnik elromlott.
Mit tudnátok ajánlani, esetleg több típust is, ami vehető az alábbi paraméterekkel?
Árkategória.
max 60 000 Ft
- Használt vagy új?
új
- Hol vennéd meg?
Telekom domino kártyával lesz használva. Hazai üzletből venném. (akár Telekomtól, akár más áruházból)
- Hosszú vagy rövid távra tervezel
Hosszú távra, a keretből ami leginkább megéri.
- Mire használnád?
telefonálás, youtube, alkalmi fotók készítése (nem fő szempont)
- Ragaszkodsz valamelyik nyílt operációs rendszerhez, vagy jó neked a zárt is?
kizárólag android
- Mekkora készülék lenne megfelelő számodra?
nem igazán szempont -
Talala
senior tag
Sziasztok!
Szeretnék irányadást kérni jkészülék választáshoz.
Árkategória: 100 000 Ft
Használt vagy új: új
Hol vennéd meg? Függetlenül megbízható helyről, vagy Telekomtól kártyásan
Hosszú vagy rövid távra tervezel: hosszú távra
Mire használnád? Gyereknek lesz elég aktív használat, többnyire normál felhasználás. Fontosak a multimédiás képességek, sokat fényképez, kameráz. Brawl star kaliberű játékokokkal játszik. (samsungot szeretne, én meggyőzhető vagyok )
Ragaszkodsz valamelyik nyílt operációs rendszerhez: Android
Mekkora készülék lenne megfelelő számodra? nem szempontGalaxy s10+ lett volna, csak lekéstem a Telekom akcióját, ebben az árban hasonló kaliberű készülék van most a piacon?
üdv,
Talala -
Talala
senior tag
Sziasztok!
Úgy érzem ideje leváltanom a galaxy S7-em.
Már 1 bő hete nézegetem a Note 10-et. Nagyon érdekel az S-pen, nem volt még note készülékem de mindig is tetszettek, mind a formavilág mind az S-pen nyújtotta lehetőségek.
Az S10e óta nem is volt telefon a piacon ami igazán érdekelt volna.
Kérdésem az lenne, hogy mekkora különbség van az S10e és a Note 10 között, kamera és időtállóség tekintetében. Szeretném ha ez is kibírna ~3 évet mint az S7-em.
esetleg várható lehet árcsökkenés note 10 esetében? Tudom nem vagytok jósok, de a piac csak mutat valami tendenciátÁrkategória: Mivel konkrét típusokrtól érdeklődöm ezt kihagynám
Használt vagy új? Új
Hol vennéd meg? ElsősorbanTelekom (de nincs kizárva más lehetőség sem)
Hosszú vagy rövid távra tervezel: Mindenképp hosszú távra tervezem
Mire használnád? facebook, spotify, fotó/videó, ritkán játék, youtube, olykor navigáció...szokásos dolgok.
Ragaszkodsz valamelyik nyílt operációs rendszerhez, vagy jó neked a zárt is? Android
Mekkora készülék lenne megfelelő számodra? Szeretem a kompakt telefonokat (már amennyire manapság annak lehet nevezni őket) -
Talala
senior tag
Sziasztok!
Előre is elnézést, hogy nem az összefoglalónak megfelelően teszem fel a kérdésem.
jelenleg egy galasx S7-et nyúzok, kapott már pár pofont, lassan ideje cserélni. Nagyon megvagyok vele elégedve minden szempontból. Mire lehet érdemes lecserélni. P30 illetve Mate 20 volt képbe, de nem tudom mennyire jó ötlet ilyen készülékeket venni a Huawei balhé miatt. Bármilyen ajánlást szívesen fogadok (xiaomi kivételével). Elsősorban szolgáltatótól venném (tmobile), de nem ragaszkodom ehhez, ha van valami tuti tipp.
~140 000 körül gondolkodom.
Köszi![ Szerkesztve ]
-
Talala
senior tag
Na sikerült megrendelni T-től egy galaxy S7-et, remélem nem fogom megbánni. Lumia 930-ról váltok, pedig imádom magát a telefont, csak hát a wp...
-
Talala
senior tag
Sziasztok! Galaxy S7-nek van ellenfele manapság azonos áron Tmobile-nál? Honor 8-ra gondoltam, de azért a pénzért inkább hajlok az S7 felé (feltéve, ha valaha elérhető lesz még )
[ Szerkesztve ]
-
Talala
senior tag
Sziasztok! Páromnak szeretnék telefont. Három alternatíva van, T-mobile-tól.
Galaxy A3 2017
Huawei P10 lite
Huawei P9 lite 2017
Ezek közel azonos árban vannak, hétköznapi stabil működés a cél, semmi kiemelkedő dolog. Véleményetek szerint melyikkel járna a legjobban ? Esetleg pro/kontra. -
Talala
senior tag
-
Talala
senior tag
Sziasztok!
Valaki használt Galaxy S7-et illetve Honor 8-at? Megérné az S7 a felárat? Bő 2-3 éves használatot jó lenne ha kibírna. Tmobile-tól lenne részletre. -
Talala
senior tag
Tisztelet az uraknak! Honor 8-ról valakinek vélemény, tapasztalat. Akku idő, kamera, gördülékenység, illetve időtállóság terén?
-
Talala
senior tag
Ezt a logikát követve teljesen mindegy mit vesz az ember. Értem én, hogy fogyasztói társadalomban élünk, de én nem tartok fogyó eszköznek egy telefont amit évente cserélni kelljen. eddig sem azért cseréltem telefont mert nem kap frissítést. Inkább azért mert a mindennapi használatot bosszússá tették kisebb nagyobb fagyások, folyamatos lassulás stb.
Lehet nem egy kategória a két telefon, nem értek hozzá, azért érdeklődöm. Amit Telekomnál kapni ez a kettő az ami szimpatikus. A méret annyira nem szempont. jelenleg Lumia 930 van, e helyet szeretnék valami felhasználó barátabb, és napra készebb kütyüt. A telefon maga parádés, imádom. Nagyon magára van hagyva a WP illetve az appok. Nagyon fapados minden app egy androidos társához képest. Üzletbenb megnéztem az SE-t tetszett a jóval kisebb mérete ellenére.
-
Talala
senior tag
válasz lezuvius #109149 üzenetére
Köszönöm a gyors választ. Utána olvasok még az iOS-nek egyáltalán nem ismerem. Az nem okoz gondot h nem tudok minden nap más kinézetet adni a telefonnak stb. Stabilan tudja amit tud, és ne találkozzak nap mint nap ugyan azon apró hibákkal. Fájlküldés korlátozásról hallottam már, de hát kismillió módja van adatokat küldeni egyik telefonról másikra, valahogy biztos megoldható iOS és android között.
-
Talala
senior tag
Sziasztok. iPhone SE illetve Huawei P9 mennyire egy kategória? E két telefon között vacillálok. Androidba párszor csalódtam már, sose húzta 1-1,5 évnél tovább. iPhone-t nem ismerem. Tudnátok esetleg tapasztalatokat illetve véleményt mondani melyik érné meg hosszú távon. években gondolkodom.
-
Talala
senior tag
Sziasztok, Tanácsot szeretnék kérni. Milyen alternatívák lennének egy Lumia 930 helyett. iPhone 5S-t nézegettem, nem ismerem az apple-t. Androiddal annyi gondom van hogy elkerülhetetlen a folyamatos lassulás. Ezért is váltottam WP-re (xperia SP 1.5 évet bírt). Hosszú távra szeretnék egy időtálló, a mindennapokban nem bosszúságot okozó telefont általános felhasználásra. Internetezés, néha 1-2 fotó, zenehallgatás, nagy ritkán egy kis navigáció, na meg telefonálás
-
Talala
senior tag
Sziasztok!
Tanácsot szeretnék kérni édesapámnak kéne egy okos telefon ( a régi egy tó mélyén pihen XD).
Általános felhasználáshoz, Előtérben a hagyományos telefon funkciók, fotózás nagyon ritkán (vállalhatóak legyenek a képek, de nincs semmi elvárás igazából). A fő szempont a stabilitáson és az akku időn van, tartós legyen. Max 50 000Ft-ig. Mindegy milyen szenderű a kütyü, csak itthon beszerezhető legyen.
Péntekre kéne egy telefon neki, csak úgy hasra csapás szerűen nem akarok venni, mert hosszú távra kéne.
Egyenlőre régebbi Sony Z sorozat jutott eszembe.
Előre is köszönöm a segítséget!Üdv Sanyi
[ Szerkesztve ]
-
Talala
senior tag
Sziasztok!
Telefon vásárlás előtt állok. Kettő között vacillálok Huawei p8 Lite vagy Microsoft Lumia 640 XL. Jelenleg Xperia SP-m van, 1.5 éve, de már a napi használat is bosszantó annyira lassú.
Eddig androidos telefonjaim voltak, de kíváncsi vagyok a Windowsra.
Mind kettőt 60k-ért tudnám megvenni függetlenül. (Euronics)
Nincsenek nagy elvárásaim, napi használat közben stabil legyen, főként netezés néha kis játék és jó kamera, amennyire elvárható ez ebben az árszegmensben.
Személy szerint a 640XL felé hajlom, de nyitott vagyok más alternatívára is ebben az árkategóriában.Előre is köszönöm a segítséget!
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Aki HAGYOMÁNYOS (nem okos-) telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Miért ne vegyél gagyi kínai LED izzósort...
- Asszociációs játék. :)
- Google szolgáltatás (GMS) Huawei telefonokra
- MIUI / HyperOS topik
- Steam topic
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Politika
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest