-
GAMEPOD.hu
Fontos: aki HAGYOMÁNYOS telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
Karácsonyi telefonajánló 2024 (cikk)
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fehdavee
tag
Igen ez így van de jó lenne a régi 5 colos méretben is lennének telefonok azok az igazán kézbe illőek szerintem. Mai kávával kb 5.6 col. Egyébként HTC U11 vettem újra csomagoltan. Remélem elégedett lesz vele tesóm. Csak egy csúcskategóriás teló volt. Az enyém is az az évjárat csúcsa úgymond elégedett vagyok vele.
MI Mix 2
-
Fehdavee
tag
Helló!
70e körüli telefont keresek. Fő szempont ezért az árért a legjobb kamera. Második szempont a méret minél kisebb legyen 6" alatt/körül én alig találok ilyen telokat sajnos.MI Mix 2
-
Fehdavee
tag
Sziasztok!
Azt szeretném kérdezni milyen telefont ajánlotok olcsón aminek a kategóriájában a legjobb a fényképezője?
Vagy az is jó lenne ha felsorolnátok olyanokat amik megérik a fényképezés miatt tehát más nem fontos csak hogy az árához képest a legjobb fotós legyen! De itt ne NOKI 1020 re gondolni
Üdv.DávidMI Mix 2
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Aki HAGYOMÁNYOS (nem okos-) telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide!
- Apple iPhone 14 Pro Max, Silver, 128Gb, 100% gyári akku, 3 hó garancia, független.+ Uag tok
- Apple iPhone 12 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 14 Pro Max 128GB Fekete Független Megkímélt/1-3 hónap gar./p3970
- IPhone 12 mini gyári független megkímélt gyári akku 94%
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro+ 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával