Hirdetés
- PlayStation 5
- Call of Duty: Black Ops 6
- Akciófigyelő: PlayStation "Januári" leárazások
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Limitált ideig ingyen játszható a Diablo IV
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Elindult a Test Drive Unlimited Solar Crown második szezonja
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- World of Tanks - MMO
- Star Citizen
-
GAMEPOD.hu
Vírusirtó Topic 2019
Új hozzászólás Aktív témák
-
@matthew@
őstag
Sziasztok!
Feltetettem a gépre a KIS 2013-at mert eddig 2012-t használtam de újra kellett tennem a gépet, és olyan kérdésem lenne h miket érdemes rajta beállítani? Régebben volt vmi olyan h ne kiterjesztés szerint nézze az ellenőrzésnél a fájlokat, jól emlékszem és hol lehet beállítani?
Illetve az a funkció miért nincs meg a jobb egér bill kattintásakor h Biztonságos futtatás, vagy ilyen funkció már a 2013-ban nincs?Matthew 24:42
-
whaler
tag
válasz mclaren777 #15197 üzenetére
Így van.
-
ƵøŁĭ
veterán
válasz mclaren777 #15197 üzenetére
Igen,tartalmaz tűzfalat és megtalálható benne minden ingyen amire csak szüksége lehet egy felhasználónak.
(ง'̀-'́)ง(ง'̀-'́)ง
-
mclaren777
senior tag
Ez tartalmaz tűzfalat is? Tehát lényegében kiváltaná mind2 szoftvert?
-
dnsi
aktív tag
Szép napot!
Van pár vásárolt ketyegő licence-m : avast pro , AVG IS , ESET NOD32 Antivirus.
Az első jelentkezőknek oda ajándékozom, természetesen privátban várom a jelentkezőket, mindenki csak egy terméket kap meg. -
ƵøŁĭ
veterán
válasz mclaren777 #15194 üzenetére
Választási lehetőségek adottak.Ha mindenféleképpen Comodo tűzfalat használni akarod ,mindegy melyik ingyenes termékkel állítod össze. AVAST,AVG,Avira és többiek. Váltani akarsz én a CIS-t próbálnám meg.
(ง'̀-'́)ง(ง'̀-'́)ง
-
mclaren777
senior tag
Sziasztok!
Már hosszú ideje Avast Free Antivírust és Comodo tűzfalat használok az adatlapomon levő konfiggal.
Alapjában véve elégedett vagyok velük, viszont nem tudom, nem-e lenne érdemes leváltani őket Windows 7 x64 SP1 esetén?Vannak ezeknél jelenleg jobb ingyenes megoldások?
-
ƵøŁĭ
veterán
válasz JAGER 10 #15191 üzenetére
Szimplán csak felsoroltam a "tesztek" alapján jó kategóriába sorolható termékeket,hogy ezek közül melyiket érdemes használni ebbe én most nem mennék bele.Mindenki maga döntse el mit is akar használni.Jelenleg NOD32-t használod amely nem rossz de nem is a legjobb av a piacon. Ha eddig kifogástalanul ,jól működött ne cseréld le.
[ Szerkesztve ]
(ง'̀-'́)ง(ง'̀-'́)ง
-
mrszitya
senior tag
válasz Black Plague #15187 üzenetére
Kedves fórumtárs, ne akarjuk ennyire félre érteni egymást, és én is csak eszmét cserélek.
Több dologban egyetértünk, csak nem vetted észre. Én is arra próbálok utalni, hogy nincs szükség arra, hogy mindig az aktuális "tesztkirály" termékek (és a 6215 különféle védelmi komponensből álló öszvér-megoldások) lássák el a gép védelmét. Igen, ha a júzer nagyjából tisztában van vele, mit csinál, mire elég, mit tud egy adott védelem, akkor nem lesz feltétlenül gyenge láncszem.Az Eset jól csinálta, amit csinált, és ma is csak kullognak utána a legtöbben a marketing terén.
Egy szoftvergyártó cégnek nem kötelessége felkészíteni a felhasználókat a szoftvere használatára szerintem...Jó háborúzást kívánok Neked a továbbiakban is...
-
JAGER 10
tag
Sziasztok!
Melyik antivírus és spyware programot érdemes használni?
A gépem eléggé erős konfig.Üdv!
-
Black Plague
tag
válasz mrszitya #15184 üzenetére
Miért érzem azt hogy személyes sértésként kezeled ezt a dolgot ????
Próbálj tárgyilagos lenni Nem kell ezen felhózni Magadat csak légy türelemmel ezt csak csevegés...Mint leírtam engem az érdekel leginkább hogy egyes userek miért gondolnak úgy egy ilyen tesz eredményeire mint valami kőbevésett szentírásra....azt remegve várják hogy az általuk használt termék vajon hogyan teljesít..
Miért baj az például, ha egy cég ügyesen reklámoz, ügyesen adja el - alapvetően jó a termékét?
ÍNem írtam azt hogy baj csak arra írtam példát hogy egy reklám hogyan tudja megváltoztatni az emberek hozzáállását a dolgokhoz..Mert ugye maradjunk a NOD példánál volt egy időszak amikor eljutott odáig a dolog a reklámok miatt hogy ha egy vírusírtós fórumon megkérdezték az userektől hogy szerintük melyik a legjobb vírusírtó akkor 10 userböl 8 azt mondta hogy NOD..Azt a világért nem lehetett elmagyarázni Nekik hogy a kaspersky, norton, comodo, emsisoft, F-secure , Forticlient is van ugyanolyan jó egyszerüen nem hitték el..Nagyon sok ilyen vita eszmecsere volt erről..Ez egyértelmüen a reklám káros hatása volt mindamelett hogy a NOD egy nem rossz termék.. DE a reklám már arról nem szólt hogy a vírusadatbázist frissítse rendszeresen meg hogyan használja a terméket ..Viszont azt Te sem gondolod komolyan hogy amikor egy termék egy PC ujságban megjelenik mellékletként kóddal azt pusziért teszik a gyártók ?
Én eddig is azt a vélemyényt képviseltem és fogom is hogy ezek a tesztek jók tájékoztató jeleggel..Ugyanis a leggyengébb láncszem az user ..lehet akármilyen díjnyertes cuccod ha pl az user elbaltázza a beállításokat vagy nem figyel a figyelmeztetésekre....Akkor lehet akármilyen AVC-s meg AV teszt meg VB100-as gyöztes cuccaid attól még meg leszel fertőzve.....
Azt ha megkérhetlek ha válaszolsz légyszives NE DÜHBŐL írj hanem megfontoltan és nyugodtan..
mert ez csak egy eszmecsere és nem háború
Köszönöm szépen..
-
blattida
nagyúr
A Doki mindig eltávolításban volt erős, most kezdenek kicsit rágyúrni a megelőzésre is,, amit nagyon jól tesznek, már csak azért is, mert lehet, hogy jobbá fognak/tudnak válni, mint a Jenőék.
Gauranga! हरे कृष्ण हरे कृष्ण कृष्ण कृष्ण हरे हरे || हरे रामा हरे रामा रामा रामा हरे हरे||
-
mrszitya
senior tag
válasz Black Plague #15177 üzenetére
Nem tudom, miért nem szerepel pl. a Dr. Web a teszteken, de nem is igazán érdekel. Nem akar tagdíjat/tesztdíjat fizetni, gyengék az eredményei, ezért nem hagyja jóvá a megjelenést, stb.
Ha kíváncsi vagy rá, azt tudom például, hogy anno AVC-n - a már elhalálozott - magyar irtót is tesztelték, de nem publikálták az eredményeit.
(Egyébként az oktatási intézmények sztárja, a vállalati Symantec mellett kíváncsiságból egyszer régen lefuttattam a Dr. Web hordozható változatát, hát talált bizony jó pár dolgot...)Miért jöttök sokan állandóan azzal, hogy ez, meg az biztos lezsírozott teszt? Honnan tudjátok, konkrét bizonyíték van rá? - Ja, nem csak gyanús, mert...
Ja, akkor nyilván pl. az ESET csak marketing vírusirtó a VB miatt, a CIS a Matousec miatt, a Bitdefender az összes teszt miatt. Na ne vicceljünk már...Miért baj az például, ha egy cég ügyesen reklámoz, ügyesen adja el - alapvetően jó a termékét?
Mondjuk vegyük a Renault-t, aki elkezdett gyúrni a biztonságra, és sorba reklámozta anno az 5*-os tütüjeit, miközben a legtöbb gyártó még le volt maradva e téren. Bumm, jött szembe a kamion, hát bizony hiába az 5*. A gyártó lenne a hibás (aki soha nem jelentette ki, hogy tütüje a tanknál is erősebb, törhetetlen), vagy a hülye autós? -
Tetete1
senior tag
válasz Vardar #15182 üzenetére
Számomra elég hatékony a vírusirtó. Feltettem a 6 hónapos Norton Av promót, egy hét mulva kiirta, hogy lejárt. Nem éri meg a vesződséget. Tudni kell a beállításokat (tűzfal, defense, a víruskergető meg felhő alapúra és a maximumra). Ha netán otthagyna valamit, ami másnál is előfordul, a fentiekkel még le lehetne irtani.
[ Szerkesztve ]
- Az érdekel, hogy mi az élet értelme?! Én megmondom neked: sánta veréb elől elrúgom a lószart - a lehetőségeink körülbelül eddig terjednek. Moldova György
-
Tetete1
senior tag
válasz Tetete1 #15180 üzenetére
És mi kell még a biztonsághoz: mentés, mentés, mentés (Acronist használom, a lemezről indítás ingyenes). Ugyanúgy mint a háborúhoz mi kell: pénz, pénz és pnz (mondta anno Montecuccoli).
- Az érdekel, hogy mi az élet értelme?! Én megmondom neked: sánta veréb elől elrúgom a lószart - a lehetőségeink körülbelül eddig terjednek. Moldova György
-
Tetete1
senior tag
válasz Tetete1 #15179 üzenetére
Az sem mindegy, hogy ennek befektetési költége: 0 Ft. A eszközráfordítás és hatékonysági mutató 1000%.
[ Szerkesztve ]
-
Tetete1
senior tag
Én már szinte mindent kipróbáltam, de maradtam a Comodo Is-nél (leginkább a tűzfalát használtam, mellette különböző vírusirtókat (mert gyenge, régi gépem volt)). Leginkább a Kaspersky tetszik emellett.
Véglegesítettem az CIS-t (64-bitre), mellette a Emsisoftot, a MAM-ot, SAS-t használom ellenőrzésre. Így tökéletes a védelmem, ha bekapok valamit, azt csak saját hülyeségemből lehetséges.
Ha valamely 'kétséges' programot teszek fel, sandbox helyett a Wondershare Time Freez-t alkalmazom, ha vírus teszek fel, akkor sincs semmi gond, mert nem engedem rá a gépre.
[ Szerkesztve ]
-
Black Plague
tag
válasz mrszitya #15173 üzenetére
Ugye nem kizárólag %-os teljesítmény alapján választasz vírusirtót, mint teszik sokan?!
Nekem EZ a Cuccom van van hozzá fejlesztett endpoint védelemmelSzal Engem csak érdekel a téma hogy miért is vannak sokan úgy oda ezekért a tesztekért meg hogy melyik cucc hogyan szerepel egy ilyen teszten...
-
Black Plague
tag
Változnak a minták, változnak a vírusirtók. Ami nem változik, az az élboly...
Ezzel fenntartásaim vannak mert felmerül bennem a kérdés hogy az élboly miért is változatlan ????
JÓK a promoik jóban vannak a tesztlaborokkal tényleg olyan jok mint ahogy a tesztlaborok állítják ????Még mindig ott tartok hogy volt egy időszak amikro minden honi PC-s ujságból folyt a Nod reklám meg a promocio és még a vállalatok is beszálltak, hogy nekem azért van NOD-om mert......
Itt is nem elképzelhető hogy az élboly termékei azért vannak az élbolyban mert mondjuk valahogy odacsúszik egy kis pénz az élboly vállalataitól és olyan mintákat használnak ami azt hozza ki hogy az élboly milyen jó ???? A konkurencia meg milyen rossz..ÉN úgy érzem hogy ezeknek a teszteknek igencsak "villogás" jellege kezd lenni..Volt olyan vírusírtó amelyik régebben azzal reklámozta a termékeit hogy hány VB100-a van meg mennyi AVC plecsnije meg miegyebek..
Akkor mégegyszer rákérdeznék azért mert mondjuk a DR.WEb , CIS, KINGSOFT nem szerepelnek a teszten és nincs AV TEST plecsnijük akkor ROSSZABB vírusírtók mint azok amiknek valamilyen plecsnije van ?????
Azt tudom vagyis gondolom hogy ezek a tesztek maximum egy kicsi támpontot adnak..mert pl itt olvastam már olyat hogy volt egy kedves fórumtárs aki szinte naponta panaszkodott hogy milyen bugos az Új kaspersky meg mennyi baja van vele meg minden DE annak ellenére azt használta minden hibájával bugjával egyűtt..Majd egy idő után betelt a pohár azt váltott...Egyálzalán megéri sok tízezer forintot vagy akár egy vasat is fizetni a vírusírtókért amikor vannak Free megoldások ?????
[ Szerkesztve ]
-
mrszitya
senior tag
válasz wwenigma #15174 üzenetére
Készséggel elhiszem. Én meg tavaly vmikor teszteltem, illetve szerettem volna, de ő nem igazán akarta. Sehogy se akart felmászni a gépre, de végül győztem. Aztán idegeimre ment a - ha jól emlékszem - autopilot nevű funkciójával, meg egyéb bugjaival, úgyhogy rövid úton távozott... Ma sem éppen a bug-mentességéről híres.
-
wwenigma
Jómunkásember
Bitdefender mellett szivtam be egy olyan trojait hogy 3 napig jelszavakat valtoztattam mindenhol...
Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma
-
mrszitya
senior tag
válasz Black Plague #15168 üzenetére
@Black Plague
Változnak a minták, változnak a vírusirtók. Ami nem változik, az az élboly...A hagyományosan erős termékek (pl. Avira), meg a többmotoros cuccok (pl. Trustport) elől, a Microsoft némileg lemaradva, de még elég jó, de pl. a korábban sem acélos, tragikusan elhunyt VirusBuster már gyenge eredménnyel szerepel. A manapság minden teszten kiemelkedő Bitdefender itt is kiemelkedik.
Az ismert tesztek nagyjából mind ezt tükrözik... Nyilván előfordulnak eltérések, esetenként szélsőséges mértékben.
Ugye nem kizárólag %-os teljesítmény alapján választasz vírusirtót, mint teszik sokan?!
Jani nevű vírusirtód 95.4%-ér el egy teszten, Pisti nevű 99.7%-ot, rögtön le kell cserélni? Nem számít, hogy Pisti 2 órával növeli a bootot, minden frissítésnél újra kell indítani, lassítja a böngészést, stb., de akkor is, mert most az a legjobb.
A másik kedvencem: Géza nevű vírusirtó egyszer beenged vmit, innentől kezdve ő szrnak számít. Az adott felhasználó innentől kezdve mindent megtesz az összes lehetséges fórumon, hogy elmondja, Géza rossz, ne használjátok."Egyszemélyes víruslaborok" videótesztjei érdekesek, mert látni, hogy reagál a cucc, milyen a webvédelem, van-e használható viselkedéselemző, de az eredmények csak fenntartással értékelendőek, mert ezeknél aztán tényleg kevés minta van...
[ Szerkesztve ]
-
ƵøŁĭ
veterán
válasz Narxis #15171 üzenetére
Erős közepes részemről,webvédelem tekintetében igen jó de sajnos a többi komponense nem csúcs kategória.Úgy érzem még mindig jobb választás egy ingyenes terméket felrakni mint TM-t.Mivel fizetős termék leszámítva most a promókat ,illő fejlődnie persze figyelembe véve az anyagi helyzetet, de még messze van a siker.
[ Szerkesztve ]
(ง'̀-'́)ง(ง'̀-'́)ง
-
motacilo
aktív tag
Szerintem az AV-Test és az AV-Comp. Real-world tesztje szépen megfeleltethető egymásnak, legalábbis az eredmények ezt mutatják. Amelyik prg. jó itt, az jó ott is. Bár az AV-Test jóval kevesebb mintával dolgozik.
Egyébként a TrendMicro eredménye elgondolkodtató: az utolsó néhány hónapban rendre közel 100%-os felismerés, szinte nulla fals pozitív mellett. Csak a gépterhelése tűnik nagynak.[ Szerkesztve ]
-
blattida
nagyúr
válasz Black Plague #15168 üzenetére
VB rap teszt: programok alapbeállításon, kiegészítő szolgáltatások (felhő alapúak is) kikapcsolva, pár száz minta.
AV-Test: alapbeállítások, friss kártevőknél és eltávolításnál nagyon kevés minta (40-80 db).Pontosan ezért, nem lehet őket teljesen komolyan venni.
Gauranga! हरे कृष्ण हरे कृष्ण कृष्ण कृष्ण हरे हरे || हरे रामा हरे रामा रामा रामा हरे हरे||
-
Black Plague
tag
válasz mrszitya #15167 üzenetére
"Én nem nevezném elavultnak a VB-t, legalább is RAP-tesztet, az nagyon jól mutatja az erőviszonyokat."
Megint csak kicsit gonoszkodásból megkérdezném Tőled is hogy mihez képest mutatja jól az erőviszonyokat ???
mert pl akkor ami a VB100 RAP teszten jól szerepel azt lehet ajánlani és ami nem azt nem ???
Mert pl a VB100 RAP teszten a kaspersky a proactive decetionja kb 79 % Reactive detection 95 %
Míg pl a Roboscan proactive 85% és reactive 98% körüli vagy esetleg a fortinet ami a Rap on jobban teljesít a kasperskynál mint az AV testen ?????Én erre értettem azt hogy nem értem ezeket a teszteketmert ahány teszt AVC-AV test-VB100 és a you tube on jó pár tesztelö Languy99 , Malwaredoctor és stb stb ..most akkor kinek higgyen az ember ????
-
mrszitya
senior tag
válasz Black Plague #15165 üzenetére
MSE mindig is gyengusabb lesz valamelyest a "nagyoknál" a teszteken, de alapvetően jó védelem.
Nem célja vele a Microsoftnak, hogy teszteket nyerjen, hanem csak lássa el alapszinten a gép védelmét.
Könnyen kezelhető, könnyen értelmezhető üzenetek/riasztások, nagyon kevés a téves találat, elég jó az eltávolításban, ingyenes. A legfrissebb ("0-napi") kártevők ellen kevésbé hatékony.AV-Test, AVC, és VB talán a legismertebb laborok. Én nem nevezném elavultnak a VB-t, legalább is RAP-tesztet, az nagyon jól mutatja az erőviszonyokat.
[ Szerkesztve ]
-
Narxis
nagyúr
válasz Black Plague #15165 üzenetére
Nyilván amelyiket nem tesztelik az nem jelenti azt, hogy nem jók csak valamiért a gyártó nem vesz részt a tesztben.
Az av-test.org megbízható ahogy az AVC is, a VB100-at szokták idejét múltnak nevezni.
"As long as there are those that remember what was, there will always be those that are unable to accept what can be. They will resist."
-
Black Plague
tag
válasz Narxis #15164 üzenetére
Elolvastam de arra a dokumentáció nem ad választ hogy amely termékeket nem tesztelik akkor azokat Ne is használja az ember ????
Pl CIS, Kingsoft antivirus, Unthreat , DR.WEB és még sorolhatnám...De arra a kérdésemre sem kapatm választ a dokumentációból, hogy ez a teszt mennyivel megbíthatóbb mint mondjuk egy VB100 vagy AVC teszt ????
-
Narxis
nagyúr
válasz Black Plague #15163 üzenetére
Érdemes elolvasni a dokumentációkat is.
"As long as there are those that remember what was, there will always be those that are unable to accept what can be. They will resist."
-
Black Plague
tag
Kövezz meg de Én nem értem ezeket a teszteket...
Most vegyük pl a MSE-t
a Vírus bulletin August 2012 Windows 7 Professional teszten VB100 -at kapott itt meg ezek szerint a futottak még kategória mindeközben pedig az AVC nem is teszteli a microsoft terméket..Akkor most hol az igazság ?????Egyáltalán lehet -e messzemenő következtetéseket levonni egy ilyen tesztből ?????
Egyáltalán ha egy ilyen teszten mondjuk egyik vagy másik termék gyengébben szerepel akkor azt már NE is használja az user ???? mert ezen a teszten nem szerepelt jó ??? Vagy Pl azért mert a CIS-t nem tesztelték ugyanugy a KINGSOFT antivirust és a DR.WEB -et sem pedig azt az orosz minisztériumok is használják nos akkor ezeket egyáltalán NE is használjuk ?????Szóval akkor mennyit is érnek ezek a tesztek valójában ????
-
ƵøŁĭ
veterán
Avast Free Antivirus 7
Adatbázis verzió:
Beállítások:
-PUP ellenőrzés be
-heurisztikus érzékenység magas
-kód emulálás használata
-csomagok:minden tömörítvényMintaszám:
Vizsgálati eredmény:
Detektálás: 84,95%
Kihagyott minták:
(ง'̀-'́)ง(ง'̀-'́)ง
-
őstag
Itt az új AV-test.org legújabb tesztjelentése. Az azért leszögezném, hogy az MSE 4-4.1 szánalmas gyengélkedése már aggodalomra adhat okot... Kicsit csalódás nálam a KIS és a NIS teljesítménye is, de a hangsúly a kicsit szón van.
[ Szerkesztve ]
Hogy' akarjam magának kifejezni, hogy... (Alexander Salachi)
-
nagyúr
Az ilyen védelem nélküli netezésről volt régebben egy statisztika.Átlagban 4 perc után meg van az első fertőzés.....(ez egy régebbi cikk volt valahol,azóta szerintem ez a "részidő" csak javulhatott a fertőzések számának emelkedésével)
-
félisten
válasz blattida #15158 üzenetére
Nyilván nem mocskos oldalakon mászkáltál(erről írtunk, nem másról)
(Amiről Te beszámolsz, az elképzelhető, de nyilván pontosan tudod/tisztában vagy azzal/ismersz stb olyan oldalt, amire be nem tennéd a "lábad" védelem nélkül, sőt még védelemmel is megfontolnád... )[ Szerkesztve ]
Mindenki tudja, hogy bizonyos dolgokat nem lehet megvalósítani, mígnem jön valaki, aki erről nem tud, és megvalósítja. (Albert Einstein)
-
blattida
nagyúr
válasz Zotwoo #15157 üzenetére
Akkor Te szándékosan fertőzted meg, mert például nálam a munkahelyen hol van védelem a gépemen, hol hetekig nincs, lóg a neten és időnként én is bóklászom a világhálón, de nem sikerült így összeszednem semmit.
Azért az általad leírtakhoz a felhasználó aktív segítsége is szükséges.Gauranga! हरे कृष्ण हरे कृष्ण कृष्ण कृष्ण हरे हरे || हरे रामा हरे रामा रामा रामा हरे हरे||
-
Zotwoo
tag
válasz Fire/SOUL/CD #15156 üzenetére
Egy ilyet én is kipróbáltam. Windows rendszert engedtem fel a netre 0 védelemmel. 5 perc múlva jött a kis ablak, vígy fejezz be minden programot, mert a gép egy perc nkvd kikapcsol...
Zotwoo
-
félisten
Az oldalszűrők/linkscannerek hasznos holmik, mert a neten nincs olyan, hogy tudod, hogy mit ne nyiss meg. itt nem arra gondolok, hogy bizonyos oldalakról pontosan tudod, hogy jobb elkerülni, hanem arra, hogy amit biztonságosnak véltél, az nem az, vagy tegnap még az volt, mára meg megfertőzték.
A védelmek nem 100%-osak ilyen területen sem, az említett holmik legalább meg sem engedik, hogy olyan oldalra tévedj, ami ismert(csak általad esetleg nem) támadó/veszélyes stb oldal, így csökkentve annak kockázatát, hogy a védelmed esetleg nem fog tudni mit kezdeni azon az oldalon jelentkező támadásokkal.Káros oldalakkal kapcsolatban pedig senkinek ne legyen illúziója, én fél-egy óra alatt(minden létező mocsok oldalt megnyitottam szándékosan) amortizáltam le a Linux-ot így... Onnantól valami holt nyelven írogatott, lehetett újrahúzni. (Ha a Linux behalt, akkor Windows-ból mi maradt volna...)
Mindenki tudja, hogy bizonyos dolgokat nem lehet megvalósítani, mígnem jön valaki, aki erről nem tud, és megvalósítja. (Albert Einstein)
-
Black Plague
tag
Én a saját privát véleményemet fogalmaznám meg...
"Szerintem ha valaki tudja h mit ne nyisson meg annak nem kell csak lassitana.
8-10 év netezéssel màr.Az embernek tudnia kell mit ne nyisson me "1. Ma már a kiegek nem lassítják a böngészést - legalább is az Én észrevételem szerint legalább is a mostanában elfogadottnak vett gépeken amin a nagy általánosságban van 2 giga ram minimum...
2 Nagyobb gondot inkább a pluginek hibáinak eléggé lassú kijavítása okozza szerintem..mert hiába tudod hogy
hova mehetsz és hova nem ha van egy kritikus hibájú java vagy Flash pluginod...aminek sebezhetőségét nem javítoták ki3. ma már olyan kifinomult technikák léteznek hogy akár 8-10 éves tapasztalattal is véletlenül beleszaladhatsz egy "csapdába" önhibádon kivül akár pl a You-Tube on is
Egy példaSzóval Én személy szerint nagyon bátor és kicsit önelégültnek tartom az olyan mondatokat mint amit beidéztem a HSZ elején...
Én úgy vettem észre hogy az IT iparban szép lehet az ember de okos nagyon ritkán..Még a vírusírtó cégek honlapjait is feltörik ...Feltőrték a vírusírtó cég honlapjátEllopták a víruskereső cég forráskódját
Én úgy vagyok vele hogy sosem árt egy kis plusz védelem mert manapság sosem tudhatja az ember hogy mit kaphat akár a Facebookon vagy akár a You-Tube on is mert amelyik oldalt több millióan látogatják ott előbb utobb a kiberbünözés is megjelenik..
-
Vardar
tag
A családi gépre, ezen belül is Internet Explorerre kellene, húgom kezd elkanászosodni
-
Orlin
addikt
Amugy szerintetek nem sok egy oldalszűrő màr?
A sima irtó ,fal nem tud hasonloan megvéddeni?
Szerintem ha valaki tudja h mit ne nyisson meg annak nem kell csak lassitana.
Én amugy is hajlok az egyre minimàlisabb védelemre.
8-10 év netezéssel màr.Az embernek tudnia kell mit ne nyisson megLENOVO IDEAPAD 5 Pro 16 - Ryzen 5 6600HS, 16, 1000 GB, 16GB, Radeon 660M Graphics, Win11
-
Black Plague
tag
válasz Vardar #15147 üzenetére
Én nem tudom milyen böngészőt használsz de ÉN javasolnám a Comodo Ice Dragont vagy a síma dragont és a Bitdefender TrafficLight helyett pedig EZT
Free browser plug-in for Internet Explorer, Firefox and Chrome
Real-time safety ratings
Ideal for Facebook, Twitter and LinkedIn
Works on HTTPS sites
PC and Mac versions availablePlusz ehhez Block site kieget létezik Chrome és dragonra is..
CHROME Block SiteFIREFOX Block Site
[ Szerkesztve ]
-
Zotwoo
tag
Én mostanában egyre jobban hajlok a Microsoft Security Essentials felé. Nekem eddig bevált.
Egyébként Smart Security.Zotwoo
-
Vardar
tag
Bitdefender TrafficLight nagyon visszafogja a netezési sebességet? Tudtok helyette valami hasonló oldalszűrőt, blokkolót ajánlani?
-
sz.j
nagyúr
válasz Epi3,1415... #15144 üzenetére
Szerintem futtasd az MBAM-ot vagy (és) a HitmanPro-t, ha ezek után is úgy érzed, hogy ez még kevés, akkor a Kaspersky Rescue CD futtatásával próbálkozhatsz.
Műanyag, alumínium és motoros redőnyök, valamint szúnyoghálók készítése, szerelése. www.szaboredony.hu .... "Hobbioldal": www.ezisazis.nhely.hu
-
Epi3,1415...
csendes tag
Üdv!
A fenti tesztlista alapján felraktam az AVG Free-t, köszönöm a tippet! A kérdésem az, hogy lehetséges-e, hogy nem vett észre egy előtte már a Win 7-en meglévő keyloggert. Pár napig nem volt vírusirtóm, de csak biztonságos (nem pornó, nem warez) oldalakat néztem. Ehhez képest valaki lenyúlta a y*-os mailem jelszavát.
Köszi:
Epi -
Tosee
őstag
Üdv!
Használ valaki win 8 -on Avg 2013 free-t? Működik rendesen? Avastot raktam fel pár napja, gondoltam már javították a kompatibilitási problémát, de sajnos nem! Próbáltam orvosolni a topikban leírt módon, de úgy sem jó!
A4-es rajzlapom, hasonló típusú Audira cserélném!
-
mrszitya
senior tag
válasz Stephan89 #15139 üzenetére
avast! Pro és IS esetében ezt jelenti:
"Az avast! Védett zóna egy kiegészítő biztonsági szolgáltatás az avast! Pro Antivirus és az avast! Internet Security programokban, amellyel titkosan és védett módon böngészhet a weben, elrejtve a saját rendszerét mások elől. Ha például a bankügyeit szeretné rendezni, vagy online vásárlásokat folytatni, illetőleg más egyéb kényes műveleteket bonyolítani, ezzel a lehetőséggel biztos lehet abban, hogy védve lesz a kémprogramoktól vagy a billentyűzetfigyelő alkalmazásoktól. Amennyiben egy olyan bank oldalára látogat el, amelyet az avast! már ismer akkor azonnal automatikusan felkéri, hogy az online tranzakciói lebonyolításához használja a védett zóna böngészőt. Ez a szolgáltatás az avast! Zárt környezetéhez (Sandbox) hasonlóan, amely a rendszerétől elkülönítetten kezeli az alkalmazásokat, az avast! Védett zóna is hasonló céllal került elkészítésre."
"Amikor átkapcsol a Védett zónára, a Védett zóna webböngésző automatikusan elindításra kerül. A Védett zóna böngésző, egy olyan speciális böngésző program, amely nem tartalmaz semmilyen kiegészítő összetevőt, mint például a beépülő alkalmazások (plug-ins), amelyeket gyakran kémprogramok terjesztésre is felhasználhatnak."
-
ƵøŁĭ
veterán
-
blattida
nagyúr
válasz Stephan89 #15139 üzenetére
A defense+, szinte biztos.
Virtuális környezetben futtatják a böngészőket.Az mrg ennyire nem szokta részletezni az eredményeket, de sejthetőek azért, hogy mely összetevők tevékenykedtek.
-
blattida
nagyúr
válasz Stephan89 #15137 üzenetére
Gyakorlatilag teljesen mindegy, a lényeg, hogy nem fért hozzá az adatokhoz az alkalmazás.
Az, hogy a comodo hogyan reagált volna, beállítás kérdése, de ez a kaspersky-re is igaz.
Mivel ez a teszt (is) alapbeállítások mellett zajlott le, ezért simán elképzelhető, hogy egészen más eredmények is lehetségesek, illetve születhettek volna.Gauranga! हरे कृष्ण हरे कृष्ण कृष्ण कृष्ण हरे हरे || हरे रामा हरे रामा रामा रामा हरे हरे||
-
Stephan89
aktív tag
válasz blattida #15135 üzenetére
Szépen teljesített a Comodo, tudtam én, hogy jól választottam. Egyébként a P és a D között mi a különbség a gyakorlatban? Mármint értem, hogy az egyik nem hagyja ellopni az adatokat, a másik nem hagyta lefutni a szimulátort, de melyik lehet a jobb teljesítmény a kettő közül? Mármint ha a Comodo hagyta volna lefutni a szimulátort, ellophatták volna az adatokat?
-
blattida
nagyúr
MRG online bankolás teszt, október, eredmények.
-
Hermina49
csendes tag
Szia. Internet szolgáltatót váltottam és ők adtak hozzá F secura 2013 előfizetés. A Nódot ujságos kóddál használtam, ezért váltok,szépnapot minden fórumozónak.
Avira Anti- Virus Free/ Malwarebytes' Anti-Malware 1.5 Pro/Windows 7 Ultimate 32 b/ Google Chrome / Mozilla Thundenbird/i
-
rocki15
tag
Üdv.
Azt szeretném megkérdezni hogy mi a véleményetek a Microsoft Security Essentials-ról, megbízható? -
Hermina49
csendes tag
Sziasztok. Segitséget szeretnék kérni az eset Nod 32 antivirust szeretném eltávolitani ,próbáltam már a Your Unninstallerrel de nem sikerült . Előre is köszönöm a segitséget, mindenkinek további szép napot.
Avira Anti- Virus Free/ Malwarebytes' Anti-Malware 1.5 Pro/Windows 7 Ultimate 32 b/ Google Chrome / Mozilla Thundenbird/i
-
eternam
tag
válasz VásRló #15120 üzenetére
Esetleg próbálkozz lemezről bootolható vírusirtással. Kaspersky (ennek van a legjobb felismerése), Dr Web (ez állítja vissza legjobban az eredeti állapotot), Avira (szintén jó) Rescue Disc az ajánlottak.Vírusirtás előtt ne felejtsd el frissíteni a víruskeresőt. Letöltöd a rescue discet és bebootolsz róla, utána elvégzed a vírusirtást. Ha ez sem segít, akkor nem marad más mint a reinstall.
Az emberek nem fogadták el az igazságot hatalomnak, ezért megtették a hatalmat igazságnak. Pascal
-
VásRló
tag
Sziasztok
Olyankor mit lehet csinálni, ha nem tudom bekapcsolni a tűzfalat, és a vírusirtót (MSE) sem lehet elindítani?
A Malwarebyte talált pár trójait, de nem oldotta meg a bajt..
Windows 7-em van. A frissítés is le van tiltva, azt se engedi bekapcsolni.. -
Mister_X
nagyúr
válasz Mikulásbá #15116 üzenetére
Nem lehet hosszabbítani, a próba arra kell, hogy eldöntsem, kell-e nekem vagy jó a Win7. És mezei Win8-on maradok majd. A konfig egy AMD A4-es procival és 4GB RAM-mal lesz felszerelve.
"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."
-
nagyúr
válasz Mister_X #15115 üzenetére
Nos,nem írtad,milyen gépet is veszel,de gondolom minimum közepes erősségű-erre nyugodtan mehetne a Kaspersky Internet Security 2013.Ebben minden van,e mellé semmit nem kell felrakni,és ez az egyik toplistás teljes védelem.Gépigénye nem olyan vészes-erre írtam,ha közepesen erős a gép,akkor nem lesz gond vele.
A Windows 8 Enterprise-al vigyázz,mert ha tetszik,azt nem lehet hosszabbítani,az 90 nap után mindenképp lejár!(állítólag még egyszer meg lehet hosszabbítani 90 napra,de ezt nem tudom biztosra) -
Mister_X
nagyúr
Sziasztok!
Most veszek egy új gépet és akkor már ne csak hardveresen, hanem szoftveresen is legyen friss. Oprendszer egyelőre a kilencven napos Win8 próbaverzió, ha bejön akkor marad, hanem, akkor Win7 Home Premium lesz. Védelemnek két dolgot gondoltam: PC Guru mellé jár ESET Smart Security, az mire képes? Ahol elbizonytalanodtam, az a Kaspersky Labs... felmentem a honlapjukra és kismillió dolgot találtam: van a PURE 2.0, ONE, Internet Security 2013, Anti-Virus 2013. Melyiket érdemes beszerezni, melyik éri meg?
Előre is köszönöm a válaszokat!
"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."
-
ƵøŁĭ
veterán
Trustport Antivirus 2013
Adatbázis alapú keresés %-os értéke:91,8%
Kihagyott minták:
[ Szerkesztve ]
(ง'̀-'́)ง(ง'̀-'́)ง
-
eternam
tag
válasz Tappancs2001 #15107 üzenetére
Ne haragudj, de arra a legkézenfekvőbb megoldásra nem gondoltál hogy leszeded a probléma okozóját?
Az emberek nem fogadták el az igazságot hatalomnak, ezért megtették a hatalmat igazságnak. Pascal
-
ƵøŁĭ
veterán
-
Tappancs2001
senior tag
Sziasztok! A következő problémával szembesültem: a win 8 pro 64 bit op. rendszerem elég sokszor kékhalálozott (hiba miatt újraindult), ami a hibaüzenet alapján a gépre telepített avast internet security progival lehet összefüggésben. Mindkét progra jogtiszta, tehát szerintem ez nem lehet gond. A hiba programok telepítésénél jön elő. Mit tudok ilyenkor csinálni? Minden segítséget előre is köszönök.
-
ƵøŁĭ
veterán
Adatbázis alapú keresések %-os értékei:
G Data AntiVirus 2013: 98,29%
AVG Free 2013: 97,43%
ESET Smart Security 6 RC: 97,29%
Bitdefender Antivirus 2013: 96,72%
HitmanPro 3.6 : 96,15%
Advanced SystemCare with Antivirus 2013: 96%
F-Secure IS 2013: 95.72%
Avast Free 7: 95.44%
Kaspersky Internet Security: 95%
Malwarebytes Anti-Malware 1.65: 95,%
McAfee AntiVirus Plus 2013: 94%
BullGuard Antivirus 2013: 94%
Emsisoft Anti-Malware 7: 93%
ZoneAlarm Free: 92,59%
Avira free 2013: 91.31%
PC Tools™ Internet Security: 89,88%
Dr.Web Anti-virus: 87,03%]
Comodo Antivirus 5.12: 86,47%
Vipre Antivirus 2013: 84,72%
Kingsoft Antivirus 2012 SP5.4: 75,64%
Panda Cloud Free 2.0: 73,36%
Webroot: 69.65%
SUPERAntiSpyware Professional 5.6.1014: 68,51%
TrendMicro Titanium Antivirus +: 48,14%
Agnitum Outpost Security Suite Free: 32,76%
MSE 4.1: 13,96%Na pihi. .
[ Szerkesztve ]
(ง'̀-'́)ง(ง'̀-'́)ง
-
Narxis
nagyúr
válasz 7Heads Drago #15095 üzenetére
AVG Free
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● TILOS a warez!
● Vírusos, vagy egyéb kártevőt tartalmazó linkek a topikban való elhelyezésére vonatkozó szabály:
Tilos a topikban bármilyen vírusos vagy lehetséges vírusos kártevő link elhelyezése.
Az ilyen linkek megosztása csak privátban, PH tagok számára osztható meg.
Ellenkező esetben a hozzászólás törölve lesz.
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- AKCIÓ! Microsoft szoftverek, vírusírtó szoftverek, egyéb szoftverek széles választéka!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Retail kulcsok 999 Ft-tól Windows 10/11, Office 2024/21/19 és egyéb szoftverkulcsok
- Surfshark Starter VPN 1 év / Végtelen eszköz / Előfizetés hosszabbításra is alkalnas Kupon
- Windows Server 2016, 2019, 2022 Standard, Datacenter, Essentials termékkulcsok - MEGA akció!
- Windows 7 Home Premium, Pro, Ultimate és Windows 8, 8.1 Pro licenckulcsok 64, 32 bit - MEGA Akciók!
- Diablo IV! Battlenet GIFT! + Vessels of Hatred
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest