Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Vírusirtó Topic 2019
Új hozzászólás Aktív témák
-
őstag
Üdv Fórumtársak!
Tudja-e valaki, hogy a Comodo Dragon és IceDragon böngészők mikor lesznek alkalmasak a Safe Money-hoz... Az IceDragonban még a Kaspersky ikonokat sem látom, pedig működik még a reklámszűrés is az Anti-Banner modullal, hogy a web-antivirusról ne is beszéljek... Kis szépséghiba...
Hogy' akarjam magának kifejezni, hogy... (Alexander Salachi)
-
csaba1203
addikt
Nem értem,hogy ezen az oldalon,ahol 0 Day kártevőkkel tesztelnek,hogyan szerepelhet ilyen gyengén az F-Secure
[link][ Szerkesztve ]
-
ƵøŁĭ
veterán
válasz Penész Gomba #14579 üzenetére
Panda Cloud Free
Adatbázis alapú keresés %-os értéke:94%
Maradék fájl futtatva,rendszer fertőzve:
(ง'̀-'́)ง(ง'̀-'́)ง
-
ƵøŁĭ
veterán
válasz Penész Gomba #14579 üzenetére
Szia!
Meglátom lesz-e időm ,most al-ma kívánságát teljesítem.
(ง'̀-'́)ง(ง'̀-'́)ง
-
al-ma
csendes tag
Sziasztok!
Kérhetek egy Mcafee 2013 tesztett. Jó magam ezt használom.
-
ƵøŁĭ
veterán
válasz zolee0307 #14571 üzenetére
Igen. Először feltelepítem az adott AV-t,megnézem esetleg mit lehet rajta beállítani, s majd packon egy alap mappa vizsgálatot végzek,ez ad az első %-os értéket.Ezután maradék fájlt lefuttatom,általában itt párat megfog indítás során.Végezetül MBAM találati eredményét linkelem a végén.
(ง'̀-'́)ง(ง'̀-'́)ง
-
Qasam
aktív tag
-
Calibos
addikt
Nem tudom tapasztalta e valaki, de nálam a rokoni körben, KIS 2013 tűzf többször is összeomlott. A support novemberi javítócsomagot ígért.
-
ƵøŁĭ
veterán
Roboscan Internet Security Free
Adatbázis alapú keresés %-os értéke:88,2%
Maradék fájl futtatva.rendszer fertőzve:
(ง'̀-'́)ง(ง'̀-'́)ง
-
ƵøŁĭ
veterán
válasz Penész Gomba #14563 üzenetére
(#14561) Plag Talán most le tudom tölteni .
[ Szerkesztve ]
(ง'̀-'́)ง(ง'̀-'́)ง
-
ƵøŁĭ
veterán
F-Secure IS 2013
Adatbázis alapú keresés %-os értéke:91,0%
(ง'̀-'́)ง(ง'̀-'́)ง
-
motacilo
aktív tag
válasz Mikulásbá #14554 üzenetére
Ha újra nálam lesz a munkahelyi laptopom, ráteszem az F-Secure-t. 5 db promós kódot "harácsoltam" össze, talán 1 évig kibírja. Régi kedvencem, csak a féléves NIS promo elcsábított. Egyébként észrevettétek, hogy fizetni AV termékért teljesen fölösleges, sorra jönnek a jobbnál jobb promók: Norton AV/IS fél év, TrendMicro 180 nap, Bullguard 180 nap, Kaspersky fél év, McAffee 180 nap stb.
Egyszerre 5 Av-t használhatnék jogtisztán, ingyen, ha csak a promókat használnám fel. -
ƵøŁĭ
veterán
válasz Penész Gomba #14551 üzenetére
1 hónapot add,valószínűleg átmeneti elírás .
(ง'̀-'́)ง(ง'̀-'́)ง
-
nagyúr
válasz Penész Gomba #14551 üzenetére
Azt a másikat elküldhetnéd nekem is.....
-
ƵøŁĭ
veterán
Melyik 2 termék kapjon "ma" packot,(most értem haza és van időm ) ?
(ง'̀-'́)ง(ง'̀-'́)ง
-
blattida
nagyúr
válasz motacilo #14542 üzenetére
De miért?
Nézd meg a részleteket, nem a gépet vagy a géphasználatot lassítja a panda, hanem programok, dokumentumok indítását, másolást, telepítést, minden olyan folyamatot, melyhez vizsgálnia, ellenőriznie kell, a motor ugyanis lassú, amire rátesz a felhő is, a maci sajnos nem egy sebességbajnok, ezért nem szerepelt annyira jól ezen a teszten.Gauranga! हरे कृष्ण हरे कृष्ण कृष्ण कृष्ण हरे हरे || हरे रामा हरे रामा रामा रामा हरे हरे||
-
nagyúr
válasz Penész Gomba #14537 üzenetére
Ahogy írtam volt-nem a F-Secure saját tűzfala van már a 2013-as IS-ben. Ezt a Windows tűzfalára bízták....(nagy a sansz,hogy a Win 8-ra terveztek előre)
-
motacilo
aktív tag
válasz Penész Gomba #14537 üzenetére
A windows sajátját használja ill. azt "tuningolták fel", ha lehet hinni a termékismertetőnek.
-
motacilo
aktív tag
Azért érdemes fenntartással kezelni: egy KAV majdnem ugyanolyan pontszámot ér el, mint az F-Secure, a Panda Cloud-nál pedig jobban szerepel. Hát?!
Avira szintén érdekes! -
motacilo
aktív tag
Új teszt az AV-C szakembereitől: [link]
-
nagyúr
válasz Penész Gomba #14530 üzenetére
Egy hsz előtted......
-
janes1976
őstag
Valaki nem tudna küldeni egy F-Secure 2013-as promó kódot privibe? Bitdefendernél nem javítják ki az újraindítgatást minden frissítésnél és bizony meguntam, hiába vettem meg, nem érdekel. Jegelem. Ki szeretném próbálni az F-Securét.
[ Szerkesztve ]
Xiaomi X6 Pro 512/12 GB (Grey)
-
Penész Gomba
tag
Windows 8 (64 bit) alá milyen védelmet ajánlotok?
Jelenleg Panda Cloud Pro (2.0.1) illetve MBAM Pro van fenn (mindkettő promos és hamarosan lejárnak).
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz ZenBen #14528 üzenetére
Ha külön tűzfal nem kell,a F-Secure IS 2013 jó választás lehet.Annak már nincs külön tűzfal modulja, a Windows sajátját használja.Amúgy az egyik legjobb és rendszerkímélőbb védelem,nem kell semmi extra beállítás,tud magyarul,stb.
Magazinos kóddal ingyen lehet használni....[ Szerkesztve ]
-
-
ZenBen
csendes tag
Sziasztok,
olcsón szeretnék venni egy megbízható vírusirtót. Bitdefender Antivirus 2013 néztem ki, ez manapság hol helyezkedik el egy Norton 2013 Antivirushoz (jelenleg ezt használom egy promo keretében) képest ?
Tűzfalra nincs szükségem, elég a Win7, csak megbízható oldalakat látogatok, meg nem csinálok semmi rosszat[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
Pffúú lehet hogy meg kell válnom a Kaspersky Pure termékétől?
Iszonyatos böngészési lassulást okozott ma reggelre, most hogy kikapcsoltam kis időre, rögtön jobb lett a sebesség.20 éve a Prohardveren
-
maxika2004
őstag
Nagyon köszi még egyszer mindenkinek hogy ilyen gyorsan rajt volt az ügyön !
-
W666W
tag
válasz Mikulásbá #14496 üzenetére
semmit nem tudok tenni vele, ujrainditás után ugyanaz, csökkentett módban szintén visszajön,
ha netet kihuzom akkor egy fehér képernyő lesz !
Csak az egér látszik egyedül, de annak is csak a kurzora ! ...
semmi menü...Ebből szerintem nem következik a titkosítás. vagy szerinted Igen ????
Ugyhogy mielőtt nyom egy format C-t szerintem próbálja meg a live Cd ket vagy azt amit javasoltam mert maximum IDŐT veszít..Azt ha azok nem müködnek akkor még mindig ott a végső megoldás ...na nem a halál hanem a format C....
Nem értem hogy miért kell egyből a radikális megoldást javasolni ha van néhány százalék esély másik útra ami esetleg sikerrel járhat...
-
nagyúr
válasz maxika2004 #14491 üzenetére
-
viralmind
aktív tag
Hi!
Te ezt ugyanazon a pack-on futtatod mint par nappal ezelott?
Mert akkor szvsz semmi ertelme az ilyen osszehasonlitasnak ,mert akar mar delutan lefuttatva a tesztet is mas eredmenyt kapsz ,mint delelott nemhogy tobb nap utan ,ugyebar a virus adatbazis naponta tobbszor is frissul ,legalabbis normalis viruskergetonel.Ezert nem latom ertelmet osszehasonlitani ugyanazt a packot futtatva 2 napja egy adott szoftverrel es pld ma egy masikkal ,mert amivel ma ellenorizted az lehet hogy tegnapelott meg fel sem ismerte volna.Vagy en neztem be valamit? Akkor sry :-)
-
-
ƵøŁĭ
veterán
AVG Free Antivirus 2013
Adatbázis alapú keresés %-os értéke: 66,6%
[ Szerkesztve ]
(ง'̀-'́)ง(ง'̀-'́)ง
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● TILOS a warez!
● Vírusos, vagy egyéb kártevőt tartalmazó linkek a topikban való elhelyezésére vonatkozó szabály:
Tilos a topikban bármilyen vírusos vagy lehetséges vírusos kártevő link elhelyezése.
Az ilyen linkek megosztása csak privátban, PH tagok számára osztható meg.
Ellenkező esetben a hozzászólás törölve lesz.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest