Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Vírusirtó Topic 2019
Új hozzászólás Aktív témák
-
viralmind
aktív tag
https://www.mkbnetbankar.hu/index.do avast masnal is blokkolja a netbankot?
-
viralmind
aktív tag
válasz Szellem. #65365 üzenetére
0-day rendkivul erzekeny tema barmelyik termek eseten, foldrajzi eshetosegeket figyelmebe veve, nyilvan egy csak europai /azsiai/amerikai/ stb.. bazissal rendelkezo ceg kevesbe fog reagalni barmilyen 0-day-re.Bitdefender globalis ceg, pont mint kaspy, de azert elteroen vannak jelen a vilagon, ebbol adodoan elteroen reagalnak.
[ Szerkesztve ]
-
viralmind
aktív tag
válasz csaba1203 #65359 üzenetére
Meltatlanul keves szo esik rola, pedig az egyik legjobb vedelem.A 2020 verzio kiemelkedoen jol sikerult, egyes konfiguraciokon lehet problema, mintahogy mas termekeknel is.support nem az erosseguk, de rengeteg termek hasznalja a motorjukat.absz elvonalbeli megoldas.2020 verzio rendszerterheles tekinteteben is sokat fejlodott.0-day eszleles pedig sztem jobb mint a kaspy.reszemrol ajanlott.
ps:nem a free verziorol beszelek, bar az sem rossz
[ Szerkesztve ]
-
viralmind
aktív tag
válasz #73959936 #62613 üzenetére
En is elvagyok BD IS-el joideje hasznalom windows alatt, semmi problemam nem volt.Picit ehesebb memoriabol mint egy eset, de ez 16gb mellett nem eszreveheto, gepet , bongeszest nem lassitja.Tc-bol hianyzik a jobb egeres menupont, de ez sem zavaro.Vedett mappa jol szuperal , barmi hozza akar ferni jelez.Kamera es microfon hozzaferes is jol szuperal, en meg vagyok elegedve vele.
-
viralmind
aktív tag
válasz tomaszka88 #62108 üzenetére
mindenhol hozzaadtad?esetleg utana egy restart?
-
viralmind
aktív tag
válasz tomaszka88 #62098 üzenetére
Tedd kivetelek koze, vedelem/beallitasok menuben.
[ Szerkesztve ]
-
viralmind
aktív tag
válasz GEPESZ66 #49123 üzenetére
Ebay, csakis onnan vasarlok ismerosi korben tobbet is vettem.Megelozom a kerdesed:nem, meg sosem szoptam be vele, tokeletesen mukodnek a license-k van amelyik tobb eve.Egyes termekeknel arra kell figyelni hogy ne csupan egy regiora legyen jo a kod, avast-nal sztem ilyen nincs is.
-
-
viralmind
aktív tag
Sracok!
Sajnos munkambol adodoan egyre kevesebb az idom.Nem lenne olyan aki atvenne az Eset Nod32 teszteleset? -
viralmind
aktív tag
Eset Nod32 Antivirus 9
38/27=71,05%
11 maradt. -
viralmind
aktív tag
Eset Nod32 Antivirus 9
56/44=78,57
12 maradt.[ Szerkesztve ]
-
viralmind
aktív tag
Eset Nod32 Antivirus 9
38/34=89,47%
4 maradt. -
viralmind
aktív tag
válasz sonic60 #40964 üzenetére
Udv!
A teszteles elott mindig futtattok egy manualis frissitest, hogy a legfrissebb adatbazissal tortenjen a kereses.
Beallitasok teren , nalam szinte minden aktivalva van, pup, veszelyes alkalmazasok, gyanus alkalmazasok keresese, tomoritett allomanyok , onkicsomagolok,stb..Az eltero felismeresi arany szerintem abbol ered , hogy nalad valami nincs beallitva, adatbazisbol szerintem ugyanazt kapod mint en az antivirusra.Illetve nem tudom a beta allapotba levo is mennyire kavarhat ebbe be.
[ Szerkesztve ]
-
viralmind
aktív tag
Eset Nod 32 Antivirus 9
50/47=94%
3 maradt -
viralmind
aktív tag
Van ip filter es cookie filter, persze ez kijatszhato , de minek?
Egyebkent ha valaki nem akar lemaradni a friss packokrol akkor ajanlom ezt a kiegeszitot firefox alatt a forumok figyelesere is ezt hasznalom , de barmilyen oldalra beallithato es ha azon valtozas van akkor rogton ertesit.
[ Szerkesztve ]
-
viralmind
aktív tag
Eset nod32 Antivirus 9-el szivesen beszallok ahogy idom engedi, termeszetesen nem fogalaltam le , barki teszteljen nyugodtan eset-el.Csak jelzem.
27/38 = 71,05% helyett en a 38/27=71,05% format reszesitenem elonyben, tehat x mintabol y felismeres, de ez reszletkerdes, alkalmazkodom
Valamint figyelembe kell venni, hogy egy adott minta mikor kerul ellenorzesre, pld felkerul delelott ,akkor lehet hogy delutan mar sokkal jobb eredmeny szuletne, tekintve a push updateket/sok termek tudja/ es a kozben erkezett frissiteseket.
[ Szerkesztve ]
-
viralmind
aktív tag
válasz HollywoodBoy #40031 üzenetére
Ahogy az elottem iro kollega irta, mindenkepp probald ki vagy 2 hetre mielott fizetsz erte, nalam a kaspy nem jott be, eleg erosen fogta a gepet, valamint a laptop billentyuzet driverevel sem voltak baratok, el is ajandekoztam.Masnal pedig tokeletesen fut.Mindenkepp javasolt a proba.
-
-
viralmind
aktív tag
válasz Mikulásbá #39247 üzenetére
Az csakis abban az esetben lehetseges , ha a virtualis gepre csatolva van a gazdagep barmelyik meghajtoja, nyilvan a halozatos hozzaferes is szamit, vagy cloud.
Tesztelni csakis virtualis gepen, es teljesen izolalva minden felhos es fizikai meghajto elerestol, foleg ha valaki meg futtatni is szeretne egy kartevot.
-
viralmind
aktív tag
-
viralmind
aktív tag
-
viralmind
aktív tag
Ha keszen lesz a vteszt oldal , talan nem artana majd egysegesen beirni az eredmenyeket, mennyibol mennyit ismert fel vs mennyibol mennyi maradt.Csak az atlathatosag kedveert.Na meg valamelyik forumtars itt osszesitette az eredmenyeket grafikonon, sejtem hogy agyverzest kap ha ilyen forman ossze vissza van a cucc
-
viralmind
aktív tag
-
viralmind
aktív tag
-
viralmind
aktív tag
válasz King Unique #39094 üzenetére
Minden motor be volt kapcsolva.Nalam csak telepites utan porgette a procit , elso telepiteskor atnezi az egesz rendszert, es meghajtokat attol fuggetlenul hogy ezt te akarod vagy nem, es ezt jellemzoen akkor teszi amikor idle a gep, tehat nem dolgozol massal, ezert lehetett nalad a telepites utani terheles.Miutan vegez , nem vettem eszre terhelest, csak frissiteskor porget naponta 1x , de az nem tart tovabb 1 percnel.
szerk:szinten win 10 alatt hasznalom
[ Szerkesztve ]
-
viralmind
aktív tag
360 Total Security All in one
[ Szerkesztve ]
-
viralmind
aktív tag
válasz motacilo #39032 üzenetére
koszonjuk a listat!
Azert nagyon jol latszik , hogy a nem egy idoben vegzett keresesek milyen szorast mutatnak, pld egy fel nappal kesobbi kereses jopar talalatot jelenthet foleg egy online motornal, de a push update-et hasznalo termeknel is.Ezt viszont nem lehet kikuszobolni mert nyilvan egyidoben nem tudjuk elvegezni a tesztet. -
viralmind
aktív tag
BD/Avira motor bekapcsolva.
Viszont , a felhos motor miatt pld ha raprobalnek ugy 1 ora mulva mar tobbet mutatna.
104/70
[ Szerkesztve ]
-
viralmind
aktív tag
En ugyan teszteltem egyet a 360-al, es az uj oldalt is fogom latogatni, de emlekeim szerint valaki jelezte elottem ,hogy 360-at tesztelne.Szoval csak jelzem ,hogy ha az uj oldalon ilyen befoglalas alapjan megy a dolog akkor szabad a 360.
-
viralmind
aktív tag
360 total security all in one eseteben a legutobbi frissitessel bekerult a pup szures.Az ,hogy hogyan fog szerepelni majd kiderul.
Essential verzioban egyelore nincs benne.8.2.0.1056 Dec 25, 2015
Added: 360 Connect - Assist Friends & Family Anytime Anywhere
Added: Potentially Unwanted Program(PUP) blocking
Enhanced: Performance Improvement
Fixed: Bug Fixes[ Szerkesztve ]
-
viralmind
aktív tag
Erdekes megoldas:SecureAPlus.
-
viralmind
aktív tag
válasz CJ4567 #38206 üzenetére
Csak siman uninstall, es mar passzolhatod is tovabb.Az a lenyeg , hogy egyszerre csak egy helyen legyen hasznalatban.Bar emlekeim szerint az pont egy 3pc licensz volt, nem emlekszem pontosan, de a licensz infoban meg tudod nezni, es ha igy van akkor akar 3 pc-n is lehet egyidejuleg hasznalni.
-
viralmind
aktív tag
válasz Dévacsen #38191 üzenetére
A teljesen maxra frissitett op rendszeren pld az Eset nod32 is talal egy rakas olyan frissitest amit a win update hirbol sem ismert, szoval azert ez nem erv. 360 essential eseten pedig a frissitesekkel sem zaklat , tekintve hogy nincs benne ez a feature.
[ Szerkesztve ]
-
viralmind
aktív tag
válasz maroni #37950 üzenetére
ESET Smart Security - Vírusdefiníciós adatbázis: 6555 (20111018)
Magyar Köztársaság KülügyminisztériumaBiztonsági, Informatikai és Távközlési Főosztály
No comment!
Egyebirant ez egy oriasi baromsag erosen fake.
Valszeg 2011-ben kerult ki ez a baromsag ezert az elavult datum.
[ Szerkesztve ]
-
viralmind
aktív tag
válasz CJ4567 #37557 üzenetére
Ha telepiteskor rogton regisztralod akkor utana mar nem zaklat, ha ezt kihagyod akkor utana allandoan tolja ezt az arcodba,aztan jon a hibauzenet.En is beszivtam.Mondjuk nekem ez volt a legkissebb gondom vele
Tehat reinstall es rogton regisztralni.Talan meg azt meg lehet probalni , hogy kaspersky fiokot csinalni es online regelni ezt nem probaltam.
[ Szerkesztve ]
-
viralmind
aktív tag
válasz CJ4567 #37501 üzenetére
Nalam win10-en a login nem volt valami baratsagos , mivel a billentyuzet nem mukodott.Csak virtualis billentyuzeten tudtam belepni.Valamint a bongeszest is atomra fogta, a procit meg tekerte 100%-on, 2 nap utan is.Valszeg a gepemben valami komponens es / vagy valamilyen telepitett szoftveremmel nem volt baratsagban.Sok sikert hozza.
[ Szerkesztve ]
-
viralmind
aktív tag
Na Dumi86 kolleganak sem jott be a kis2016, igy visszapasszolta a kodot
362 napos ismetelten viheto ingyen, de aki elviszi az mar ha nem jon be neki passzolja tovabb .Privatban aki elsokent keri , kuldom a kodot.
Tobbet mar nem offolom vele a topicot, valaki vigye mar el -
viralmind
aktív tag
Udv!
Lattam itt regebben valami quiz jatekot, ha varhato most ilyen a topicgazdak reszerol szivesen felajanlok egy KIS 2016 365 napos verziot kb 3 nap ment el belole.Teljesen gatyara vagta a gepem.Hatha masnak nagyobb szerencseje lesz vele, nalam 2 nekifutassal sem ment a dolog.Ha van ra igeny delutan elkuldom a kodot a topic gazdanak.Ha nem varhato quiz akkor pedig barkinek elkuldom privatban aki igenyt tart ra.
A kodot ebayen vettem 1Pc/1 ev rendben aktivalodott bar erdekes modon 3Pc/ 1 ev -et ir a licensznel, es mint irtam 3 nap ment el belole.
[ Szerkesztve ]
-
viralmind
aktív tag
válasz code1005 #36742 üzenetére
Teljesen masrol van szo, androidos verziobol pedig van 2 egy a kinai piacra es egy global, de a kizaras nem emiatt tortent, hanem mert a tesztre bekuldott verzioban alapbol be volt kapcsolva a 2 licenszelt motor, amit pedig az oldalukrol letoltottel a kis pici ujjaiddal kellett aktivalni, ennyi volt a nagy csalas.
-
viralmind
aktív tag
-
viralmind
aktív tag
Baidu, es 360. Leginkabb az erdekelne mennyire vannak osszefonodasok, illetve nyilvan a kinaiak lopnak masolnak meg egymast is, ezt tudjuk de ennyire nagy hasonlosag mar durva.Valamint amikor en 360-at hasznaltam , nalam pld letrehozott asszem a program data mappaban egy baidu konyvtarat is , ami ugyan ures volt, de megiscsak furcsa, hogy egy elvileg konkurencianak szamito ceg mappajat hozza letre.A mappat pedig tuti a 360 hozta letre.
Erdekelne tovabba esetleg egy bitdefender 2016 teszt is , mik az ujdonsagok javitasok ilyesmi.
Termeszetesen ha nem ezek lesznek akkor is el fogom olvasni, es koszonjuk!
-
viralmind
aktív tag
válasz Casoli #36066 üzenetére
Igen felszinkronizalja az elkodolt anyagot, azonban van verzio kovetes azt hiszem olyan 25 mentesig, viszont nem minden fajltipusnal elerheto a verziokovetes onedrive eseten, a doksik mondjuk ugy tudom igen , de pld egy txt nem, es ugy tudom kepeknel sem.
[ Szerkesztve ]
-
viralmind
aktív tag
válasz scott_free #35692 üzenetére
bitdefender free is eleg light, mondjuk testreszabhatosag nulla , igazi kill 'em all
-
viralmind
aktív tag
Udv!
Feldobtam egy win10-et, valamint arra egy 360TSE-t, legujabb verzio, teljesen jol mukodik , azonban azt vettem eszre , hogy ha aktivalva van az avira es bd motor akkor a beallitasoknal azt irja ki , hogy manual scan enabled, realtime protection disabled.Emlekeim szerint ez a regebbi verzioban nem igy volt.Ezek szerint a valos idoben torteno kereseskor a 2 kulsos motor nem vesz reszt , csak a manualisan inditott kereseskor.A regebbi verziot win 8.1-en hasznaltam , ezert nem vagyok benne biztos, hogy ez most a win 10 miatt van-e igy vagy a legutobbi viruslaboros balhe miatt varialtak ilyenre.Esetleg aki hasznalja win7, vagy win 8 -on a legfrissebb verziot az megnezne , hogy nala mi a szitu?Ami meg feltunt , hogy valoban nem mehet a realtime mert a memoria fogyasztas a win 8.1 alatt bekapcsolt 2 kulsos motorral allando kb 300-400 mega volt, most pedig allando 50-60.
Koszonom!
[ Szerkesztve ]
-
viralmind
aktív tag
válasz blattida #34965 üzenetére
Celzott programkodokat barmelyik virusirto ceg juttathat a felhasznalok gepere egy frissitessel, ezert kar mutogatni masra, a backdoor lehetosegrol mar nem is beszelve.Es ezt biztosan nem vennek eszre egy olyan "alapos" teszten ahol az sem tunt fel , hogy egy termek tesztre bekuldott verzioja nem ugyanaz mint amit az atlag user letolt.Onnantol hogy ez nem tunt fel 3 viruslabornak , nevetseges az egesz tortenet. De inkabb gondolom azt , hogy pontosan tisztaban voltak ezzel a tesztelok, csak most "valami nyomas" hatasara meg kellett ezt szelloztetni.
[ Szerkesztve ]
-
viralmind
aktív tag
válasz betyarr #34872 üzenetére
http://www.360totalsecurity.com/en/features/360-total-security-essential/
ezt toltsd le es ebben nincs semmi booster meg takarito funkcio.[ Szerkesztve ]
-
viralmind
aktív tag
válasz blattida #34733 üzenetére
Hat igen , nyilvanvaloan cseszi a csoret a nagyobb cegeknek , hogy eleg jol szerepel a teszteken es raadasul ingyenes, igy sok emert atcsabit a fizetos termekekrol.Most en is ezt hasznalom, teljesen meg vagyok elegedve vele, mondjuk en nem biztam magam csak a sajat motorjukra, hanem be van kapcsolva a 2 licenszelt is.Egy dolog volt furcsa nekem , hogy maga a program verzio nem akart frissulni , azt manualisan kellett lefrissitenem mikozben mar tobb napja elerheto volt az uj verzio.Az adatbazis frissitessel nincs gond az jon szepen.
-
viralmind
aktív tag
válasz blattida #34730 üzenetére
En sem latom veszesen a helyzetet , a problema az volt , hogy a tesztelesre kapott termekben default be volt kapcsolva a bitdefender motor, amit pedig a mezei user le tud tolteni abban default csak a sajat motoruk dolgozik es opcionalisan kapcsolhato hozza a masik 2.Nyilvan ha valaki nem kapcsolja be a masik 2-ot akkor esetlegesen gyengebb a vedelem , vagy tobb a fals riasztas, de en is ugy latom tul van ez lihegve.
-
viralmind
aktív tag
[ Szerkesztve ]
-
viralmind
aktív tag
A 360TSE egyebirant frissul magatol valakinel porgram verzio valtasnal?Nem a virusdefiniciokra gondolok.Nalam napokig dekkolt pld egy elozo verzion mig meguntam es manualisan lefrissitettem, de ennek automatice meg kellene tortennie legalabbis a beallitas szerint.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● TILOS a warez!
● Vírusos, vagy egyéb kártevőt tartalmazó linkek a topikban való elhelyezésére vonatkozó szabály:
Tilos a topikban bármilyen vírusos vagy lehetséges vírusos kártevő link elhelyezése.
Az ilyen linkek megosztása csak privátban, PH tagok számára osztható meg.
Ellenkező esetben a hozzászólás törölve lesz.
- Indiana Jones and the Great Circle - Digital Premium Edition - beváltás: 2025.1.30 - RTX 40XX
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Védje meg számítógépét a vírusoktól!
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest