Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Vírusirtó Topic 2019
Új hozzászólás Aktív témák
-
ƵøŁĭ
veterán
válasz
Black Plague #22758 üzenetére
"AVG 1 éves promoval , AVAST , BD Free ezt gyorsan le is szedtem mert nem lehet mappákat hozzáadni kivételnek.."
[ Szerkesztve ]
-
válasz
Black Plague #22720 üzenetére
Nem vagyok Bitdefenderes emberke kispofám !
Csak a tapasztalatomat írtam le és ajánlottam tapasztalataimat másnak is. Ha te egy olyan Antivirus vagy IS programot akar ami magyar, és nem jelez szinte semmire, azaz nem "zavarja" annak tökéletes lesz a Nod32 .
Aki védelmet szeretne az inkább választ mást. Én a Bitdefendert.Te a CIS-t vagy AVG-t vagy amit akarsz. nem érdekel. -
Narxis
nagyúr
válasz
Bejött neki a BitDefender, na.
-
válasz
És Te számomra mit javasolnál?
-
szabeska
addikt
válasz
Black Plague #21984 üzenetére
Köszi! Érdekes, Chrome alatt nem, de IE alatt betölt
-
Visormail
addikt
válasz
Black Plague #21928 üzenetére
A Norton DNS-el pl sajnos borzasztó tapasztalataim voltak, de nem csak nekem (ebben a topikban is le lett írva). Mondjuk az 1 éve volt, nem tudom azóta jobb lett e.
-
szaki26a
aktív tag
válasz
Black Plague #21847 üzenetére
Virusbuster motorral indultak. Igazabol vbuster motort kukaztak minosegi gondok helyett. Vadul dolgoznak a viruslabora azert nincsen olyan sok uj verzio mostansag
-
ƵøŁĭ
veterán
válasz
Black Plague #21845 üzenetére
1. Telepítéskor
2. Szabály létrehozásnál
3.Most nem jut szembe hol láttamMotorról semmit nem tudok .
-
ƵøŁĭ
veterán
válasz
Black Plague #21843 üzenetére
Három szó elírás azért van benne .
-
micafighter
nagyúr
válasz
Black Plague #21823 üzenetére
but it might be upgraded in future. ez szerintem inkább azt jelenti hogy lehet lesz egy frissítés (majd valamikor, ha lesz egyáltalán), de ne várd tükön ülve.. :\
[ Szerkesztve ]
-
AtHoS
nagyúr
válasz
Black Plague #21673 üzenetére
Win8 full support van rá (én win 8 alatt használom teljes megelégedéssel)
A magyar oldalt részemről teljesen elfelejtettem. Aki nem náluk vásárol azt elhajtják....ráadásul a friss verziók lokalizálási ideje is erősen kritikus. Én inkább használom angol verzióban, mint fél...háromnegyed évet várjak a lokalizálásra, bár az utolsó verziónál nem kellett ennyit várakozni.Angol support viszont jó...
UAC elbújhat mellette. Sokkal mélyebben védi a rendszert, bár alapértelmezetten nem a legerősebbre van állítva, így viszont nem is kérdezget annyit
-
szaki26a
aktív tag
válasz
Black Plague #21677 üzenetére
Full win 8 supportjuk van. Magyar oldalt rég nem frissitették. Egyébként nagyon jó hipse van AV fejlesztést pedig nem rég kezdték maguk csinálni. Én mindig outpost párti voltam comod ellenében a gui miatt. Outpost nekem átláthatóbb volt. Tesztekről meg anyit, hogy mat. teszten pl nem lesznek jók mert olyanokat kéne változtatni terméken amire nem hajlandók, mert szerintük biztonságosabb nem lesz tőle a termék, csak nehezebben kezelhető.
-
Black Plague
tag
válasz
Black Plague #21676 üzenetére
az angol oldalon meg már írja hogy full windows 8 support
-
Cs1csó
titán
válasz
Black Plague #21673 üzenetére
Az Agnitum Outpost Security Suite Free-t felejtsd el mivel több mint két éve nem fejlesztik. A fizetős IS-nél pedig - ha erős tűzfal fontos akkor vagy valami ingyenes/fizetős AV-vel Comodo tűzfal v. Privatefirewall. Amennyiben ingyenes IS-t érdekel akkor egyértelműen a Comodo Internet Security Premium a jó választás, persze ez nem egy automatikusan könnyen beállítható védelem.
-
ƵøŁĭ
veterán
válasz
Black Plague #21479 üzenetére
Unthreatot szereted akkor lehet érdemes lenne a VIPRE-t kipróbálni azon a rendszeren.
[ Szerkesztve ]
-
ƵøŁĭ
veterán
válasz
Black Plague #21479 üzenetére
Nincs.
-
ƵøŁĭ
veterán
válasz
Black Plague #21474 üzenetére
Elég népszerű termék ,(Intel) amelyet általában kevésbé tudatos felhasználók szoktak használni.Összességében egy komplett védelem de meg vannak a hiányosságai .(sandbox) -> integrálása folyamatban amely év végére valószínűleg bekerül a védelmükbe.
Észrevételek,tapasztalatok:
-nagy memória használat 5/10
-kiváló webvédelem (site advisor) Nagy potenciál van benne . 10/10
- motorjuk tekintetében erős középmezőny illetve felső kategória között van 7,5/10
-egyszerű kezelőfelület
- kivételhez adás hiánya
-viselkedés blokkoló & tűzfal ->gyenge pont 5/10
- viszonylag gyakori frissítés
- lassú scan 6/10
Marketing szövegekre nem kell figyelni . + pont a sok promó .
Összességében :7/10
Lehetőség adott nyugodtan lehet használni de egy AVAST-ban jobb védelmet látok. -
ƵøŁĭ
veterán
válasz
Black Plague #21474 üzenetére
Ízelítőnek: [link] Ha hazajövök leírom a lényeget.
TB kártyát kell csináltatnom .[ Szerkesztve ]
-
szaki26a
aktív tag
válasz
Black Plague #21463 üzenetére
Amit elmondtal boven eleg kell legyen. Windows 8 IE10 a legbiztonsagosabb bongeszo, foleg, ha a metrosat hasznalod ilyesmire. De szerintem feleslegesen tulreagaljatok ezt a dolgot. Meg nincsen tudomasom szerint ilyen elven mukodo kartevo. Tudnek nagyobb veszelyt jelento tamadasi modot is. A masik eloadas az obfuscatorok leegyszerusitett bemutatoja nem volt ennyire uj terulet, de nagyobb veszelyforrasra mutatott ra.
-
micafighter
nagyúr
válasz
Black Plague #21453 üzenetére
Szerintem aki gépeket akar fertőzni az nem zombie firefox-nak fogja hívni az addonját
és ha mondjuk felteszik egy phising site-ra ami valódinak tűnik, és magasra van értékelve, sok komment, sok letöltés, mindenki isteníti, akkor könnyü bekapni
az más kérdés, hogy vajon a hivatalos addon áruházba be tud e férkőzni egy kártevő addon.
[ Szerkesztve ]
-
kispx
addikt
válasz
Black Plague #21453 üzenetére
Szándékosan senki. Max rászedik az áldozatot, hogy egy hasznos(nak látszó) addont tegyen fel.
-
kispx
addikt
válasz
Black Plague #21441 üzenetére
> "Mondjuk azt sem mondta hogy hogyan is települ fel az "áldozat" böngészőjére az Ö fertőzőtt add on ja
"
Elég könnyen rá lehet venni a felhasználók többségét.
- Valamelyik előadásban mondták, hogy "egyesek szerint a facebook kék színe ronda és szebb a rózsaszín". És tényleg, amíg ki nem gyomláltam az embereket egy csomó ilyen cuccot linkeltek nálam az fb-n. (Bár azok nem addonok voltak, hanem weboldalak)
- Vagy "fertőzött a géped" szöveget teszik a felhasználó elé. Telepítsd ez a szoftvert (ebben a kontextusban addon-t), hogy megtisztítsd a gépet. ... stb[ Szerkesztve ]
-
szaki26a
aktív tag
válasz
Black Plague #21441 üzenetére
IE nem hasznalatos egyik virusirtoban sem mint biztonsagos bongeszo. Allt a chrome divik a sajat sandbox technikaja miatt. Egyebkent igazabol a firefox volt amire ra akart mutatni mint tamadhato lehetosegre meg az elozo eloadasaban. Azert azt hozza tennem, hogy hala istennek meg nem nagyon van ilyen payload. Ha lesz akkor viszont a chrome sandboxa okozhat majd gondokat. (kivulrol nem lehet bele latni mi is folyik benne)
-
micafighter
nagyúr
válasz
Black Plague #21433 üzenetére
Nem tudom miért nem tesztelt IE-n de valahol a prezentációban azt is mondta, hogy egy fertözött böngészőből meg tud fertőzni más böngészőket. Ezt valamely AV "biztonságos" böngészőjének a megfertőzésére használta, ugyhogy szerintem elképzelhetö hogy müködne IE-n is
(#21431) Akos96 nem kell paranoiázni, csupán át kell gondolni a hallottakat és hogy a használt gyengeségeket hogyan tudod kiküszöbölni. Nem nagy programfejelsztésekre gondolok itt elsősorban, hanem hogy mint mi felhasználók mit tudunk tenni. A Chrome böngészőnél például jó kiindulási pont, ha csak a chrome store-ból telepítünk beépülőt. A Lastpassos rész engem nagyon meglepett és el is szomorított. Nem gondoltam hogy ennyire egyszerű feltörni a fiókot.
A történethez az is hozzá tartozik, hogy a legcsúnyább dolgok (ha jól emlékszem) irányított támadások voltak, és azoktól egy átlagos felhasználónak talán nem kell annyira tartania, ha csak nem nagyon gazdag az illető és ez közdtudott is
[ Szerkesztve ]
-
blattida
nagyúr
válasz
Black Plague #21407 üzenetére
Már az egyes sorozat is tartalmazott hips-et, csak akkor még nem defense+ volt a neve, hanem application monitor meg behaviour analisis és társai név alatt futott, de ez 2005-ben is létezett már..., mint ahogy av-jük is volt már ekkor is, de alapvetően a komoly és jó antivírus fejlesztése vitt el csomó időt és pénzt.
Én nem érzem azt az óriási fejlődést az ötös sorozathoz képest, amely indokolná az av-test.org-on elért hatalmas védelmi javulását (amely a gyakorlatban már jóval korábban is szinte ezen a szinten volt).Tfsi
Egyetértek, a performance tesztnek nincs túl sok létjogosultsága, míg az eltávolítás/javítás egy kicsit fontosabb terület, ám úgy látszik, hogy a németeknél is új szelek fújnak, természetesen a marketingesek felől. -
Narxis
nagyúr
válasz
Black Plague #21407 üzenetére
Nem is állítottam, hogy nem jó, hogy van.
Az, hogy a Kaspersky nem fejlődik "látványosan" az azért van mert már évek óta jó eredményeket produkál, ez igaz még a BitDefender-re is. Azt kellene észrevenni, hogy a fizetős vírusirtók nem áldozhatnak fel mindent a védelem oltárán, muszáj lavírozniuk a jó védelem és az egyszerű használat között.
A COMODO-nál se volt kérdés, hogy mennyire jó védelem hanem, hogy mennyire könnyen használható vagy sem. Nyilván náluk az elsődleges, hogy bármi áron de megállítsák a kártevőket. Ez is egy gondolkodásmód.
-
Visormail
addikt
válasz
Black Plague #21372 üzenetére
Igen, a múltkori kérdésed óta ennyi történt Build 1.0.18.1047 changes include:
- IPM (In-Product Messaging) popup is now considered read when closing with “X” button
- fix IPM appearing as unread even though it had been previously read
- other small fixes -
blattida
nagyúr
válasz
Black Plague #21154 üzenetére
Az biztos, hogy nagyobbak lennének az eltérések és a sorrend sem egészen ez lenne, ha lényegesen nagyobb mintán tesztelnénk őket, de gondolom, hogy ezek friss minták, ezért LiLxWaYnEx 3000-es csomagja sem annyira kicsi .
Önmagában igen, de pont az alacsony mintaszám miatt nem kellően pontos az eredmény, de nagyjából igen, a 95% fölötti eredmények már nem rosszak. -
blattida
nagyúr
válasz
Black Plague #21137 üzenetére
Igen, a roboscan egy kicsit jobban szerepelt, mint várni lehet, de a baidu eredménye valóban kicsit furcsa, nem tudom, hogy nyírpazonyi fórumtársunk bekapcsolta e az avira motort, mert az alapesetben inaktív.
A táblázatból látszik, hogy ekkora mintaszám esetén a tizedszázalékok tényleg csak pár darabnyi eltérést jelentenek. -
ƵøŁĭ
veterán
válasz
Black Plague #21140 üzenetére
[link]
Ennél többet nem tudok . -
ƵøŁĭ
veterán
válasz
Black Plague #21137 üzenetére
-
blattida
nagyúr
válasz
Black Plague #21132 üzenetére
Természetesen nem biztos, hogy teljesen egyforma lesz az eredményük, hiszen egyrészt: saját motorjaik is vannak, másrészt: az alacsony mintaszám miatt nagyobb lesz a szórás az eredményeikben, de ha engem kérdezel, akkor lehet, hogy a qihu szerepel majd közülük a legjobban, a roboscan pedig a legrosszabbul, ám nagy különbség (elvileg) azért nem lehet közöttük.
-
Sz_Imre
senior tag
válasz
Black Plague #21036 üzenetére
Én tudom jól megszűnt a termék fejlesztés, én csak megmutattam, hogy hol töltse le.
(#21029) blattida: Rendben
-
ƵøŁĭ
veterán
válasz
Black Plague #21016 üzenetére
-
Maxtreme
addikt
válasz
Black Plague #20887 üzenetére
-
ƵøŁĭ
veterán
válasz
Black Plague #20793 üzenetére
Válasz: [link]
-
Visormail
addikt
válasz
Black Plague #20647 üzenetére
Aha, én a saját tapasztalataimat írtam, nálam a talált 3 exeből nem törölte egyiket se de elhiszem.
Közben ezt találtam Version 1023
- added new scan paths to installer for better detection
- new httproxy which fixes some Opera issues
Meg hogy nem szereti a Windows 8.1et [link] -
blattida
nagyúr
válasz
Black Plague #20648 üzenetére
Már három éve béta, folyamatos fejlesztés alatt van, új funkciókat kap, javítják, stb.
Fejlődik rendesen, de a felismerése nagyjából stagnál, ami érthető, hiszen elég kicsi az adatbázisuk, a heurisztikájuk gyenge, hips-ük sincs, meglátjuk, hogy a későbbiekben hová fejlődnek, kicsik, a semmiről kezdték, saját motort használnak... -
ƵøŁĭ
veterán
válasz
Black Plague #20649 üzenetére
1. Beszerezek 50-300 db mintát .
2. Adott vírusirtót letöltöm , telepítem .
3. Lefrissítem . -> első kép.
4. Összegyűjtött mintát egy mappába beleteszem.
5. On deman vizsgálatot végzek rajta . -> második kép .
6. Maradék mintát futtatom. -> harmadik kép.
7. MBAM-al vizsgálatot hajtok végre . -> negyedik kép. -
blattida
nagyúr
válasz
Black Plague #20614 üzenetére
Elég szűk tartomány választja el egymástól a termékhez és a terméktől vezető utat.
Én az utóbbin vagyok. -
micafighter
nagyúr
válasz
Black Plague #20609 üzenetére
még a Bitdefender a téma ugye? nem lehet beállítani hogy kérdezzen meg mielőtt bármit csinál? antivirus pluszban meg total securityben van autopilot mód meg user mód, ez nem az lenne hogy autopilot=magátol karanténoz/töröl stb, user mód=megkérdez hogy mit tegyen?
-
Visormail
addikt
válasz
Black Plague #20607 üzenetére
Nincs benne.
-
Cs1csó
titán
válasz
Black Plague #20505 üzenetére
Igen, de a pl. CIS a suppuort mellet is ad extrákat.:
-titkosított wifi kapcsolat
-online backup
persze ezeket is meg lehet oldani ingyen.
Pl. az Avast-nál valami safe-zone és a sandbox ami a pro antivírusban még van a support mellet
A Bitdefender érdekes, nekem úgy tűnik, hogy az ingyenes verziót annyira akarták volna mint egy foghúzást, egyszerűen a piaci verseny miatt látták szükségesnek, reklám, vagy ilyesmi. De semmiképp nem olyanok mint az Avast-nál ahol a free verziót is értéknek érzed, vagy legalábbis éreztetik.
A Bitdefender free verziója és a fizetős közötti összhasonlítást nem is találok, talán a fakbuk védelem, meg az usb védelem amivel több és sokan panaszkodnak - emiatt sem próbáltam - hogy macerás vagy nem lehet (?)
kivételek közé tenni cuccokat - pl. egy bazi régi vagy speckós progi amit nem ismer és már nyírja is.
Tehát : support + valami bónusz védelem(ek) .
Ha valaki nagyon LÁMA a számgéphez (nagymama stb.) akkor ilyeneknek érdemes a fizetős egy telefonszámmal és ha gond van akkor - anyanyelvükön tudnak segíteni, gondolom remote acess ha lehet és segítenk. -Bitdefendernek nincs magyar felülete de van magyar support.Na végül összegereblyéztem a Bitdefender különbségeit amik mutatósak de a vírusokat egyéb huncutságokat a freenek is fognia kellene.
[ Szerkesztve ]
-
micafighter
nagyúr
válasz
Black Plague #20485 üzenetére
fizetett verzióban sem lehet mappát adni a kivételek közé? az igen kellemetlen lenne :\
-
Visormail
addikt
válasz
Black Plague #20483 üzenetére
Maradt a régi módszer, sajnos a korábbi 947-es infók továbbra is úgy tűnik hogy álhírek voltak ahogy írtam.
-
Narxis
nagyúr
válasz
Black Plague #20449 üzenetére
Remek tesztek!
-
Black Plague
tag
válasz
Black Plague #20286 üzenetére
csak nem hagyott nyugodni ez a 360 security Qihoo cég müve és a Vírus bulletin teszteken nem "égett le "
AV test sem olyan roszz..kkor nem is kici occo Kinai cucc ez ..hmm[ Szerkesztve ]
-
blattida
nagyúr
válasz
Black Plague #20278 üzenetére
Azért a 360 kicsit nagyobb múlttal rendelkezik, mint a baidu és a kapcsolatuk is szorosabb a pici programmal.
-
The Seer
tag
válasz
Black Plague #20278 üzenetére
Ezt az ablakot hogyan tudom előhozni?Itt nem tudnám valahogy leállítani az Avast IS-t pár napig amíg tesztelgetném a 360-at ? (törölni nem akarom, és nem tudom, hogy együtt mennyire szeretik egymást)
[ Szerkesztve ]
-
The Seer
tag
válasz
Black Plague #20274 üzenetére
Complete protection trusted by 450,000,000 users worldwide
Ez marketing vagy lehet valóságtartalma?
-
ƵøŁĭ
veterán
válasz
Black Plague #20236 üzenetére
Lényegében teljesítménye azonos a Viprével nagymértékű eltérés nem tapasztalható az adatbázis alapú tesztek során . Véleményen alapján középkategóriás termék . Tesztelésre meg most nincs időm hiszen most érettségihez és hamarosan szóbeli.
-
ƵøŁĭ
veterán
válasz
Black Plague #20204 üzenetére
UnThreat uses the popular, well-received VIPRE antivirus engine… which has tested well against various threats and has only been available in premium software, until now.
[ Szerkesztve ]
-
Visormail
addikt
válasz
Black Plague #20172 üzenetére
Igen ki van kapcsolva a defense+ csak a tűzfalat használom a comodoból ami már fent volt a forticlient előtt, azért mert nem szeretem a windowsét.
Ez a parental control webszűrő az erőssége? Azt is írtam hogy miért kapcsoltam ki, nagyon lassan jöttek be tőle az oldalak.LiLxWaYnEx: az szép promó
[ Szerkesztve ]
-
Visormail
addikt
válasz
Black Plague #20166 üzenetére
"valamiért a tüzfalregisztrációja a müveletközpontban nem integrálódik" nálam le van tiltva a tűzfala ahogy mondtam, comodo fw van mellette. Tehát akkor ez engem miért érint?
Nekem nem az a bajom hogy mindegyikbe egyre több modul van, hanem hogy kezd általánossá válni ez a bármelyiket letiltom akkor nagy ! jel lesz az ikon, meg veszélyben van stb baromságok, anélkül hogy a beállításaiban ki lehetne kapcsolni melyik modulra figyelmeztessen melyikre ne. Pl avirában is lehetett választani hogy x modult ha kikapcsolom ne figyelmeztessen mert nem érdekel, a windows biztonsági központban is lehet ezt állítani.
Ok ebben a leírásban megtaláltam az opciókat kösz.
-
lck
senior tag
válasz
Black Plague #20067 üzenetére
Igen - Visual C++ 2008 kell neki. Akkor elindul.
De valamiért nálam nem végzi a szűrést.
Ezért most nosztalgiázásból felraktam a PeerBlock -ot.
Az működik még mindig w8 alatt is. Csak az automatikus indulással van bajom, de azt meg ütemezőbe teszem hogy induljon a felhasználó bejelentkezésekor legmagasabb jogokkal. Így jó.
Mellesleg ilyeneket szűr torrentezés közben:[ Szerkesztve ]
-
lck
senior tag
válasz
Black Plague #20059 üzenetére
Ez a régi Peerblock újabb átirata. Adatbázisok alapján szűr "veszélyes" IP-címeket.
-
Dhampir
félisten
válasz
Black Plague #20058 üzenetére
Köszönöm szépen a bővebb információt!
Ne felejtsd el bekapcsolni az AVIRA engine-t mert az alapból nincs bekapcsolva
Ebben az esetben az eredeti Avirát nem lenne egyszerűbb használni? A Baidu többet tud nála?
-
eternam
tag
válasz
Black Plague #20059 üzenetére
-
BigManus
addikt
válasz
Black Plague #19996 üzenetére
Szia!
Eddig sem ártott Linux-ra vírusirtó, de igazából nem a Linuxos vírusok miatt. Mint azt már írták páran, a hordozás miatt kell illetve az e-mail-ben továbbítás miatt.
Nálunk a két céges Linux szerveren AVG fut amit parancssorból használunk illetve ESET. -
Traxx
őstag
válasz
Black Plague #19957 üzenetére
Köszönöm, az IE10-re való frissülés megoldotta a problémát
Neked és bob.zxr-nek is köszönöm továbbá a tippet a webvédelmi programokkal kapcsolatban, de hogy őszinte legyek, nem szívesen tennék fel plusz egy progit. Zűrös oldalakat nem látogatok, így azt hiszem, az Avira megoldása tökéletes lesz számomra
Az pedig tényleg erősen off, hogy nem nagyon szeretem az IE-t. Jó tudom, hogy ez már közel sem ugyanaz, mint az elhíresült hatos verzió. Viszont a rókát megszoktam...nagyon jól jön ott a gyorshívó, az egérgesztusok, és a z általam gyakran használt Modify Headers kiegészítő. Lehet, hogy van az összesre megfelelő alternatíva, de ezek a minimálisan szükségesek. nehezen váltanék, egy szóval
-
netpeti98
addikt
válasz
A Linux-ot nem fertőzik meg a Windows-ra írt vírusok. De attól még hordozhat vírust (például pendriven), de akár azt is megelőzhetik, hogy egy Win-es ismerősnek vírusos linket küldjön a a Linux-os felhasználó.
Üdv netpeti98
[ Szerkesztve ]
-
BoB
veterán
válasz
Én munkatársaim pendrive-jait szoktam tisztítani clamav-al, tegnap is leszedtem egy trójait. Ők windows-t használnak és természetesen a trójai is az volt. Ezen kívül mindig is használták linuxos szervereken, pl. mail szervereken a levelek ellenőrzésére.
-
Ninja Chick.
tag
válasz
Black Plague #19942 üzenetére
Hát még csak béta és gondolom ezért. Az a 3.4.1 valami elég pre final lehetett, mert mindent csinált csak működni nem működött, viszont van hozzá changelogunk
-
Fandango
veterán
válasz
Black Plague #19919 üzenetére
Na akkor nalad se frissit, nagy kar pedig szivesen hasznalnam CIS mellett, de igy felejtos.
-
ƵøŁĭ
veterán
válasz
Black Plague #19916 üzenetére
Valószínűleg igen . 24 óránként kap signaturákat mert gondolom ott a felhő .
Megjegyzés: sok a heurisztikus false találata alap beállításon .[ Szerkesztve ]
-
ƵøŁĭ
veterán
válasz
Black Plague #19908 üzenetére
Ez az előző build-ban is megtalálható volt . Viszont az USB védelem nálam se működik .
-
Fandango
veterán
válasz
Black Plague #19905 üzenetére
Ez az, hogy valakinel problema nelkul frissit masnal meg nem, de hogy ezt miert azt nem vagom.
-
Fandango
veterán
válasz
Black Plague #19762 üzenetére
A macska rugja meg akkor nalam valami hiba van. Teszek egy probat, hogy teljesen lepucolom es ujra felrakom, hatha megoldodik a hiba. Koszi, hogy megnezted ezt.
-
Fandango
veterán
válasz
Black Plague #19755 üzenetére
Sajnos meg mindig nem updatel
-
BigManus
addikt
válasz
Black Plague #19750 üzenetére
Írtam is, hogy konfig függő a dolog.
Frissítésnél alapból megnő a terhelés, de nem vészesen.
Utóbbi hetekben eléggé vegyes gépekre tettem fel, ezért tudom, hogy konfig függő. -
lck
senior tag
válasz
Black Plague #19749 üzenetére
Igen, ezért írtam vszleg konfigfüggő. Egyebként előző verza (5.01 ? ) nem lassított.
-
tfalcon96
aktív tag
válasz
Black Plague #19725 üzenetére
És tudnátok ajánlani valami free antivirust, ami hatékony de nem fogja a gépet.
Konfigom előző hsz-ben. -
riki
senior tag
válasz
Black Plague #19686 üzenetére
Szerintem is ez a helyzet.Én a 10 ie-t nagyon kedvelem.Főleg ,hogy szépen lehet "okosítani". Csak sajna, kis hazánkban a róka az úr.
-
olivera88
veterán
válasz
Black Plague #19607 üzenetére
Ismerem az oldalt. De az utobbi időkbe inkább magam szedem össze a mintákat.
-
ƵøŁĭ
veterán
válasz
Black Plague #19531 üzenetére
KINGSOFT meg fog szűnni ezért , nem foglalkoznak vele .
[ Szerkesztve ]
-
choco01
addikt
válasz
Black Plague #19516 üzenetére
Köszönöm.
-
ƵøŁĭ
veterán
válasz
Black Plague #19503 üzenetére
Nem tudom , de már jött ki a program frissítés talán 5.02 .
-
gabikiraly2
aktív tag
válasz
Black Plague #19504 üzenetére
Valami okosság biztosan van. Hiszen itthon 3x drágábbak ezek a szoftverek, évi 2500 forintot nekem megér. Ingyenes vírusirtókkal már párszor megjártam. Most teszteket olvasok és bújom a fórumot, hogy mivel váltsam ki a Kas-t.
-
gabikiraly2
aktív tag
válasz
Black Plague #19490 üzenetére
Nekem tökéletesen megfelel.
Csak azért szoktam Kasperskyt venni, mert nagyon olcsó és megbízható. A probléma nem nálam van, hanem a szüleimnél és még egy gépen. A másik két gépet nem tudom folyamatosan felügyelni. Van, hogy csak 2 havonta tudok a gépekkel foglalkozni. Ezért van szükségem átfogó védelemre.micafighter azt megköszönném.
[ Szerkesztve ]
-
válasz
Black Plague #19489 üzenetére
Semmi okosság sincsen, annyit kell leokézni, hogy az EU egyik tagországában vagy. Az üzenetben kb. az áll, hogy regionális leosztású kulcsokat adnak ki, és valószínűleg az EU is egy régió, vagyis ha ott vetted, akkor csak az EU területén aktiválhatod.
Régebben pont erről vitáztunk, hogy az EU egy közös piac és nincsen értelme az országos bontásoknak, mert szabálysértő művelet. Szóval én tiszteletben tartom az informatikai cégeket és nincsen egyetlen berhelt szoftverem sem, akkor ők is megtehetik viszont ugyanúgy. Ez a minimum. Az oroszok pénzéhsége a másik dolog, amellyel sok felhasználót a jóval olcsóbb/ingyenes megoldások felé fordítják.
-
gabikiraly2
aktív tag
válasz
Black Plague #19480 üzenetére
Természetesen regisztráltam, már egy éve.
Bármilyen más terméket hozzá tudok adni a kosárhoz, csak a Kaspersky-t nem. Kipróbáltam más géppel, nettel is, de nem sikerült.
Próbáld ki nyugodtan.[ Szerkesztve ]
-
krealon
veterán
válasz
Black Plague #19435 üzenetére
"Az biztos hogy biztonságban memo fogysztásba reklámszürésben nem marad le a Chrome FF duo mögött.."
Alapertelmezetten nincs reklamszuro egyikben sem, ez igaz. De azert legyszives adj referenciat, hogy IE-be hogyan applikalod utolag. Ha ez nem megy, akkor az allitosod ezzel meg is bukott.
-
szaki26a
aktív tag
válasz
Black Plague #19435 üzenetére
Azt meg tegyuk hozza, hogy az ie kovetes tiltasa miatt kevesebbet is fecseg rolad mint a chrome vagy ff. Viszont meg mindig divat szidni mindent ami microsoft.
-
lck
senior tag
válasz
Black Plague #19417 üzenetére
Akkor már inkább: CoolNovo. Chrome alapú csak jobb.
/ Miért nem IE ? : Következők hiánya: reklámszűrés, linkification, normális speeddial, személyre szabhatóság + ezer apró finomság. / -
King Unique
titán
válasz
Black Plague #19292 üzenetére
Ez szép, meg ez a korábbi 46 vírusírtó kifektetős cikk is....
, jóformán itt is minél népszerűbb kegetőt használ vki, annál nagyobb veszélynek van kitéve, ezeket így kijátszák, akkor mi a biztonságos...
gépen szerencsére még nem találtam "Frutas" mappát, de ki tudja meddig...
-
mrszitya
senior tag
válasz
Black Plague #19293 üzenetére
HVG-től ne várj értelmesen (és hibátlanul) megírt híreket/cikkeket e témában (sem)...
Véletlenül sem tudnának/akarnának korrekt elemzést írni. -
t72killer
titán
válasz
Black Plague #19293 üzenetére
Vagy egy csomó adblock/scriptblock megoldás... Elég vicces egy adblockplus-t 100%-os védelemnek nyilvánítani.
[ Szerkesztve ]
-
zolee0307
őstag
válasz
Black Plague #19202 üzenetére
Köszi. Ezeket már néztem, de melyiket érdemesebb választani?
Mr. WolfDog: Neked is köszi. Ez hogy működik, nekem kell beállítani, vagy már alapból tilt dolgokat? Elsőre kicsit bonyolultnak tűnik nekem.
[ Szerkesztve ]
-
t72killer
titán
válasz
Black Plague #19112 üzenetére
-
Narxis
nagyúr
válasz
Black Plague #19071 üzenetére
Felületesebb a minőségi ellenőrzésük. Örülni kell, hogy javítják.
-
blattida
nagyúr
válasz
Ha tudnád, hogy minden programot mennyi hibával adnak ki?!
A legtöbb hiba csak normál használat közben derül ki, a kismillió féle alkalmazás és program mellett, melyek a felhasználók gépein futnak.
A kioszk teljesen virtualizált közeg, a legtöbb bug az ő működéséhez köthető, ami normális, mivel a virtualizálás rengeteg hibalehetőséget rejt magában.
Ezzel nem védeni akarom a comodot, de a tényekhez hozzátartozik. -
ƵøŁĭ
veterán
válasz
Gondolom idővel kerülnek elő a problémák, melyeket megfelelő szakemberek javítanak idővel . Valószínűleg a felhasználók nyomására jelent meg viszonylag hamar. Nem csak nála van sok bug , hanem pl. avastnál is előfordul és még sorolhatnám . Lényeg idővel javítanak mindent ,az meg evidens hibátlan termék nincs .
[ Szerkesztve ]
-
@matthew@
őstag
válasz
Black Plague #18951 üzenetére
A Panda USB and AutoRun Vaccine-t fel lehet tenni más védelem mellé (MBAM Pro és AVG IS van fent) vagy nem ajánlatos, összeakadhatnak?
Amúgy az autorun már le van tiltva a Windows-ban, és az AVG átnézi a pendrive-okat mielőtt hozzájuk nyúlhatnék, így akkor ez akár felesleges is lenne? -
@matthew@
őstag
válasz
Black Plague #18951 üzenetére
Thx mindenkinek, megnézem őket!
-
olivera88
veterán
válasz
Black Plague #18925 üzenetére
Nem ezt terjedt a Facebookon nemrégiben a cort.as linken?
-
blattida
nagyúr
válasz
Black Plague #18893 üzenetére
A gyári telepítő húzza le friss változatot.
A lite változatban nincs webszűrő, nincs sebezhetőségi vizsgálat és hálózat optimizálás.
-
AmigaFan
aktív tag
válasz
Black Plague #18827 üzenetére
Még az Operát is oda írhatod az IE mellé, az alatt is dolgozik!
-
BigManus
addikt
válasz
Black Plague #18827 üzenetére
Ez valóban igaz, de a kettő közt nagy a különbség találati arányra.
Tesztelgesd egy kicsit. -
t72killer
titán
válasz
Black Plague #18765 üzenetére
Új hozzászólás Aktív témák
● TILOS a warez!
● Vírusos, vagy egyéb kártevőt tartalmazó linkek a topikban való elhelyezésére vonatkozó szabály:
Tilos a topikban bármilyen vírusos vagy lehetséges vírusos kártevő link elhelyezése.
Az ilyen linkek megosztása csak privátban, PH tagok számára osztható meg.
Ellenkező esetben a hozzászólás törölve lesz.
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen NAS-t vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Ennyibe kerülhetnek Európában a Xiaomi Pad 7 tabletek
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Monster Hunter (gyűjtő topik) - PC/PS/XBOX/SWITCH
- 2026-ra halasztotta a Siri felturbózását az Apple
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest