Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Vírusirtó Topic 2019
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kékes525
félisten
válasz Fandango #55310 üzenetére
" Ha eddig jó volt az ESET, akkor javaslom ne válts."
Jó volt, de talán egy "vérfrissítés" nem árt.
A Malwarebytesal gondjaim voltak, azt nem szeretném, Kasperskyben nem bízom, Emsisoft, F-Secure, Dr.Web tetszik. Kihagytam valamit?(#55311) Mikulásbá
A HitmanPro.Alerttel használom, azzal jól együttműködik. Szerintem a HitmanPro.Alert jól kiegészíti.
[ Szerkesztve ]
Minden számítógép füsttel működik, ha kimegy belőle, akkor nem működik.
-
Kékes525
félisten
válasz Fandango #55308 üzenetére
Van hosszútávú meteorológia. Mivel decemberben jár le az ESET licencem, most (hamarosan) kell döntenem, azért most kezdek el orientálódni. Nem 100%-os, tuti tippeket akarok, de azért szerintem látni a tendenciákat. Például el lehet mondani azt, hogy az ESET valószínűleg jövőre sem lesz a legjobb kategóriában. Ezt már most látni, ha nem is biztos tuti tipp.
[ Szerkesztve ]
-
titán
-
Cs1csó
félisten
válasz Fandango #52330 üzenetére
Itt ír róla fejlesztője, hogy miért hagyta abba az FF verziót: [link]
The onbeforescriptexecute event polyfill still does not work on Firefox and it looks like it is not getting fixed anytime soon, so some rules in Nano Defender will only work on Chromium but not Firefox. Firefox is the first browser to get that event and is also the first one to lose it, how sad.
The biggest problem on Firefox right now is Content Security Policy, but thankfully that is getting fixed soon. I recommend you to block all CSP reports until Firefox got the correct implementation of CSP.
On the flip side, thanks of some extra APIs that Firefox has, some rules only work on Firefox but not Chromium, I guess unless you are willing to jump between the two browsers, you cannot have the best of both worlds.
Nem tudom, hogy ki lehet e menteni, de a Chrome Store Foxified alkalmazás segítségével mindig a legfrissebb verziót tudod telepíteni és használni, ami úgy tűnik működik.
A külön tesztelése sem könnyű mert az Ublock Originben és a Nano Adblockerben is van AAK modul amin persze pár dolog átjut ha ilyet találsz akkor azon tudod letesztelni, a korábbi hozzászólásomban van link egy másik fórumozó osztotta meg ott lehet pl. tesztelni. Saját tapasztalat pl. hébe-hóba felnézek a Ztracker-re használni nem használom mert van nCore és BitHumen de ha ott rámegyek egy torrent adatlapjára akkor pár másodperc múlva feljön egy szöveg hogy kapcsoljam ki a reklámblokkolótA EZ nem jelenik meg ha bármilyen módon is de telepítve van a Nano Defender.
[ Szerkesztve ]
-
Cs1csó
félisten
válasz Fandango #52232 üzenetére
+1 gondolom ha van 10 külön ember által készített lista akkor listánként nincs ismétlődés hiszen egy ember állította össze, de tegyük fel van 10db szűrő ami mindben benne van akkor az elsőnél használja de a többi 9-nél ez a 10 szűrő nem lesz használatban, inaktív lesz.
-
YASKATIR
senior tag
válasz Fandango #52230 üzenetére
Hogyne lenne ismetlodes egy listaban. Pont errol szol a X hasznalatban a Y szuro kozul dolog, amit az ublock listan belul ellenoriz is. Pl a hostsman-ben erre direkt volt funkcio, hogy megkeresse az egyezeseket. Legjobb tudomasom szerint egyik listat sem egyetlen ember csinalja, hanem parhuzamosan sokan, igy ez elofordul
[ Szerkesztve ]
-
Dévacsen
senior tag
-
-
nagyúr
válasz Fandango #49436 üzenetére
+1
Többször,több helyen tesztelték már az ilyen takarítókat,mindig a CCleaner lett az első vagy második.
Nincs azzal semmi baj,múltkor az egyik verziójába került egy kis idegen cucc,meg is kapták érte a magukét.Ez is azt jelenti,vizsgálják,ellenőrzik az ilyen programokat. -
-
Dévacsen
senior tag
válasz Fandango #48897 üzenetére
Elvileg frissítéskor,kellene feltennie,de nekem pl.úgy tette fel hogy leszedtem az ublock -ot,ujra tettem és akkor már berakta ezt a filtert is,de itt még találhatsz sok sok filtert.[link] csak az ADD ra kell nyomni és ok és beteszi a helyére.
[ Szerkesztve ]
ཨོཾ་ཨཱཿཧཱུྃ་བཛྲ་གུ་རུ་པདྨ་སིདྡྷི་ཧཱུྃ
-
UserX
addikt
válasz Fandango #46772 üzenetére
Ha e-mailben jönnének mondjuk 'Rita legfrrisebb képei', azt én sem nyitnám meg (egyébként nincs ilyen nevű hölgy ismerősöm), De nálad 'óvatosabb' vagyok a biztonsági szoftverek telepítését illetően. Azt akarom mondani, hogy én is tudatosan próbálom használni a netet, de az ördög nem alszik. Sajnos a búnözők is egyre kifinomultabb technológiát használnak.
[ Szerkesztve ]
-
UserX
addikt
válasz Fandango #46770 üzenetére
Én felraknám a ZAM-ot a helyedben, ha már van. Érezhetően gyorsabb a rendszer, mint az MBAM-al, bár nekem nem a legfissebb hardverem van.
A hatékonyságát még próbálom tesztelni...
Úgy túnik az EMSI-vel elvannak, a EICAR sima fájlokat a ZAM fogta, a zip-eket az EMSI. Tudom, hogy ennek túl sok jelentősége egyébként nincs.
[ Szerkesztve ]
-
UserX
addikt
válasz Fandango #46741 üzenetére
Ma én is eljutottam arra a pontra, hogy eltávolítottam a MBAM-ot, pedig LT licencem van. Miért van az, hogy előbb-utóbb, így vagy úgy minden jó, hosszútávon megbízhatónak tűnő progit elkúrnak??? Anno az Outpost FW-hoz is LT licencet vettem és hol van az már???
Az MBAM-al az alapvető probléma az volt, hogy.
1. Lassan állt fel a rendszer.
2. A legújabb verzió óta rendszerindításkor a 'Windows Intéző nem válaszol' üzi fogadott klikkelésre. Csak a 'Megoldás keresése' opció használt, ami újraindította, így már felállt a rendszer, de ez idegesítő!
3. Torrent kliensen keresztül kommunikáló IP-k blokkolása, Ez legyen a legkissebb baj, de nagy valószínúséggel FP.
Korábban megvettem a Heimdalt, de az is egy rendszerlassító alkotmány.
Most a jelenleg promocióban elérhető Zemana AM-t tettem fel az EMSI AM mellé.
Kérdezem a bölcseket: ugye jól tudom, a Zemana is csak kiegészítő védelem, nem fog összeakadni az EMSI AM-el??? Előre is kösz a választ!
Most, mióta nincs MBAM a bootolás és a böngészés is gyorsabb egyébként!!! A gépem: Q9400, 6GB RAM.
Bízom benne, hogy az MBAM-ból hamarosan újra használható progit fejlesztenek, ami jó felismerést (az utóbbi időbben ebben is gyengült) és optimalizált rendszerterhelést jelent.
Jó lenne vmi. pack, amint tesztelhetném a Zemana-t. priviben jöhet! . A régi elraktározott állományokkal jól boldogult!
[ Szerkesztve ]
-
UserX
addikt
válasz Fandango #46721 üzenetére
Az MBAM új rendszerindításkor mindig vizsgálatot tart. Alapbeállítás, én nem nyúltam hozzá, kibírom várni amíg használható lesz a gép. Utána nem annyira érzékelhető a jelenléte. Vszínúleg ez a 'probléma' nálad is.
Használt közben (miután elvégezte a vizsgálatot):
[ Szerkesztve ]
-
-
AtHoS
nagyúr
válasz Fandango #46072 üzenetére
Nem kell ehhez teljesen újrarakni a rendszert, mert pl. a mostani W10 Creators Update annulálja az MBAM aktiválást, szóval frissítés előtt nem árt deaktiválni
Szerk.
Kékes525
Köszi az infót Ezzel a verzióval már nem nyúlt meg a rendszerindítás, de még tesztelés alatt van, ugyanis a webroot-ból való kilépés rendszerindítás után sajnos még aktuális volt. Kikapcsolgattam a monitoringot WAR-ra, remélem lesz hatása is[ Szerkesztve ]
read-only mode on the forum
-
Cs1csó
félisten
válasz Fandango #45844 üzenetére
A kérdést nem nekem tetted fel, de konkrét tapasztalatom volt azzal hogy olyan cuccot talált az avast free amit - rákeresve - CSAK az avg találta gyanúsnak. Tehát egyre kevésbé érdemes pár hónap alaptt összfésülték a dolgokat, nem tudom hogy csinálták a tesztek és a saját példám is ezt mutatja.
-
tpeter77
addikt
válasz Fandango #44981 üzenetére
Win95,98 és XP a legjobb, mert arra már nem fejlesztenek vírust!
ThePatriot
nyártól őszig 16 féle víruskeresőt teszteltem, és az Avast volt az egyik, ami a legkevésbé terhelte a gépet.
Ráadásul védelemben is jó volt, nyugodtan használd, csak állítsd be rendesen pl. PUP védelem legyen aktív.[ Szerkesztve ]
-
pataslogeza
aktív tag
válasz Fandango #44981 üzenetére
Egy 256mb modullal jott, en meg raktam pluszba egy 1gb-ost, valamint az 1.8ghz/256kb celeron proceszort is kicsereltem egy pentium 4m 2ghz/512kb processzorra. Igy joval gyorsabb lett, netezesre meg egyszerubb feladatokra oke.
Semmire sincs hasznalva, csak hobbibol gyujtottem a laptopokat, osszesen 18 laptopom van, a legregebbi 2001-es, a legujabb 2015-os, de meguntam es most eladok nehanyat.
[ Szerkesztve ]
-
Zola007
veterán
válasz Fandango #44339 üzenetére
annyira ez sem jó üzlet nekik, mert így akkor nem veszek semmit
Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
-
Kékes525
félisten
válasz Fandango #43185 üzenetére
MBAR = Malwarebytes Anti-Ransomware. Viszont én sem tudom, hogy mi köze van a Ccleanerhez. Gondolom az egészen másra adott válasz.
Megint kilőtte Far Manageremet, most úgy, hogy nem is figyelmeztetett. Aztán néhányszor volt olyan, hogy induláskor a szervize nem indult időben. Töröltem a MBAR-t.
-
tpeter77
addikt
válasz Fandango #42228 üzenetére
Comodo CIS 10 bétát 2 napig bírtam, most az F-secure TRIAL van fent, aztán majd még kipróbálom a Kasperskyt is...
De eddig az F-secure jónak tűnik, egyedül a gépindításnál megjelenő 30 napos próba felirat zavaró, máskülönben nincs vele semmi gondom...
Nincsenek felesleges ablakok, átlagos sebesség....Comodo CIS 10 béta
Furcsa mód, először ellenőriz, aztán teszi csak karanténba a fájlokat, más víruskereső meg azon nyomban.
Szubjektív okok miatt volt fent igen rövid ideig: nem tetszett a felülete... viszont leszedni nem egyszerű
Előbb le kell tölteni a teljes offline telepítő csomagot és azt elindítva lehet a remove funkciót kiválasztani.[ Szerkesztve ]
-
kmarci25
veterán
-
Cs1csó
félisten
válasz Fandango #42115 üzenetére
Lőttem egy képet, lehet a tegnapi gépészkedésem eredménye, nem tudom. Azt csináltam, hogy letöltöttem az az adatbázissal integrált verziót kvázi offline telepítőt, majd ezt rátelepítettem, kérdezte is hogy cserélje a komponenseket vagy ilyesmi mindegy rátelepítettem de utána is még a 07.04. ma néztem és már ez a dátum fogadott, bár ez a notebook ha a PC-t is beröffentem meglesem lehet magától az sem frissül fene érti.
-
Cs1csó
félisten
-
Dumi86
senior tag
válasz Fandango #42080 üzenetére
Szerintem nem én kezdtem! Normálisan kérdeztem valamit,te meg ilyen okoskodóan válaszoltál. Kösz ebből nem kérek.
Mobil: Samsung Galaxy A41 DS (2020) Android 12.0 PC: Asus K31AN , Samsung 8GB DDR3L Ram , Crucial BX500 480GB SSD , Gigabyte 720 GT 1Gb , Windows 10 Home 21H2 (19044.2075) OEM , Vivaldi 5.3.2679.61 , Eset Nod32 Antivirus 15.2.11.0
-
Dumi86
senior tag
válasz Fandango #42077 üzenetére
Te meg nagyon bunkó és kötözködő vagy ha már itt tartunk... Na de várom más válaszát is köszönöm
Mobil: Samsung Galaxy A41 DS (2020) Android 12.0 PC: Asus K31AN , Samsung 8GB DDR3L Ram , Crucial BX500 480GB SSD , Gigabyte 720 GT 1Gb , Windows 10 Home 21H2 (19044.2075) OEM , Vivaldi 5.3.2679.61 , Eset Nod32 Antivirus 15.2.11.0
-
Dumi86
senior tag
válasz Fandango #42074 üzenetére
Szerintem igen. Úgy gondolom egy biztonsági szoftvert gyakrabban is lehetne frissiteni, nem hinném hogy ilyen tökéletes lenne a program hogy nem szorul javításra.
-
tpeter77
addikt
válasz Fandango #41790 üzenetére
itt nincs olyan gomb, mit az index fórumán, hogy XY hozzászólásait elrejtse?
idegen lény
Az írásod kapcsán eszembe jutott egy film, pont a vírusvédelmi rendszert (tűzfalat) használták fel arra, hogy valakinek az adatbázisában módosítsanak ezt-azt, a főszereplő csajról is módosították a rendőrségi adatlapon, hogy ölt, fegyveres rablás, stb... most szivesen megnézném ezt a filmet azok után, amiket írtál, adtál hozzá kedvet, csak a film címe nem jut eszembe[ Szerkesztve ]
-
idegen lény
őstag
válasz Fandango #41787 üzenetére
Olyannyira végigolvastam (nem volt hosszú), hogy eljutottam az utolsó bekezdésig is: "A G Data szakértői szerint ... valójában a Qihoo tudatosan akarja megtéveszteni az amerikai és az európai fogyasztókat, hogy utána a kínai motor határozhassa meg, melyik vírust engedik át és melyiket nem." Ezt megerősítette később az is, hogy egy másik kínai cégről is kiderült, hogy ők is erősebb vírusirtót adtak le a tesztre. Köztudott, hogy a kínai szoftverekben, mobilokban, kütyükben kémprogramok vannak. Ott még mindig kommunista diktatúra van, azok meg minden eszközt felhasználnak, ha másra nem, akkor ipari kémkedésre, de a személyes adatok is nagy értéket képviselnek. Amikor leselejtezett nyugati gépekből nyernek ki (akár szigorúan titkos) adatokat, akkor pont ezt hagynák ki? A kínai oldalak hemzsegnek a kémprogramoktól. Egyszerűen ilyen a rendszer természete, mindent és mindenkit megfigyelnek. Nekünk aztán igazán tudnunk kéne ezt, hiszen ugyanez volt nálunk is.
"Te kértél itt tanácsot, kaptál." Így van, és meg is köszöntem. Nem bántottam senkit, csak kifejeztem a csodálkozásomat, hogy egy ilyen kétes hírű szoftver az ajánlottak között van. Tudom, hogy rengeteg díjat nyert már, nem most hallottam róla először. Persze, hogy jó, ha két motort is használ. Nem a teljesítményével van gondom, biztos, hogy nagyon jó. De én nem tudok megbízni egy kínai szoftverben, ahogy a kínai államban sem tudok megbízni.
"Szerinted ok nélkül, alaptalanul ajánlanak egy szoftvert itt, mert mindenki hülye és magát szo*atja?" Szó sincs róla. Ha így gondolnám, miért kértem volna segítséget? Ha nem tartanám nagyra a prohardver gárdát, már rég nem lennék itt. De talán a G Data szakértői azért mégiscsak egy más kategória, még ha kevésbé elfogulatlanok is. Ők legalábbis még sosem manipuláltak az ilyen teszteken, mégis megnyertek ők is már párat. Mondhatták volna a kínaiak, hogy ez nem teljesen ugyanaz a szoftver, nem tették. Vagyis csaltak. Két cég is. Igen, ezek után elgondolkoztam, és arra jutottam, hogy ezekben nem lehet megbízni. Az, hogy valaki kinek a szoftvereit használja szívesen, az nagyrészt attól függ, hogy kiben bízik meg. Ez különösen igaz a vírusirtókra. Mert senki sem ismeri ezeket a szoftvereket, valójában senki sem tudhatja, hogy vannak-e bennük elbújtatva kémprogramok, követők, stb. A vírusirtók ellenőrzik a vírusokat, de ki ellenőrzi a vírusirtókat? Senki. És a vírusirtókat gyártó cégeknek az az érdekük, hogy minél több és veszélyesebb vírus legyen; ahogy a csótányirtóknak az, hogy minél több csótány. Simán el tudom képzelni a kínaiakról azt is, hogy tömegesen vírusokat gyártanak, amiket aztán csak az ő vírusirtóik tudnak elkapni. Elnézést kérek, ez egy kissé hosszúra sikeredett, és azoktól is, akiket esetleg megbántottam, nem volt szándékomban.
AVerMedia Game Capture HD C281 játékfelvevő olcsón eladó! Xbox360, PS3 és Wii játékokhoz! Pesten házhoz viszem!
-
idegen lény
őstag
válasz Fandango #41770 üzenetére
Az már csak egy hónap, de a kérdésem továbbra is az, hogy az ingyenes Comodo Internet Security Premium jó lesz-e Windows 10-re, vagy van nála hatékonyabb?
[ Szerkesztve ]
AVerMedia Game Capture HD C281 játékfelvevő olcsón eladó! Xbox360, PS3 és Wii játékokhoz! Pesten házhoz viszem!
-
AtHoS
nagyúr
válasz Fandango #40967 üzenetére
Akkor had menjen, jól jönnek az ilyen irányú tapasztalatok is
riki
Nálam sem produkált még ilyen jelenséget.
Folyamat ilyet művel vagy csak előfordult? A moduljait (malware engine, traffic filtering/scanning, software patching) egymás után kikapcsolgatva nem sikerült véletlenül rájönni melyik része okozza?
-
AtHoS
nagyúr
válasz Fandango #40958 üzenetére
Természetesen mindenki azt használ, amit akar és ahogy. Ha nem volt eddig problémád a két progi egymás melletti futtatásából, akkor nyugodtan használd továbbra is.
Én mondjuk két antivirust sem futtatok egyszerre, így mbae, hitman pro alert, heimdal, winantiransom progik közül is "csak" egy van használatban nálam A működés programonként eltérő, de ha megnézed a heimdal verziók összehasonlítását, akkor láthatod, hogy milyen "védelmi" vonalak vannak üzemben [link]
-
t72killer
titán
válasz Fandango #40365 üzenetére
+köszi mind3-ótoknak
Utánanézek akkor, mi a baja. Mivel úgy néz ki, nemigazán védi magát a progi (sima userként kilőhető), lehet van vmi csúnyaság a gépen, ami nem engedi frissíteni Este ráuszítok egy rescue disket.
[ Szerkesztve ]
30€ Meta store bónusz Quest headset aktiváláshoz, keress priviben :)
-
Poplacsek
senior tag
-
CactuS
Arcképgyáros
válasz Fandango #40028 üzenetére
Lehet nagyon buta kérdés, de ez egy MBAM alternatíva? Vagy ez igazából egy vírusirtó és egy anti-malware keveréke? A honlapjukról nekem nem jött át egyértelműen, hogy mi is ez.
Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac? George Carlin
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● TILOS a warez!
● Vírusos, vagy egyéb kártevőt tartalmazó linkek a topikban való elhelyezésére vonatkozó szabály:
Tilos a topikban bármilyen vírusos vagy lehetséges vírusos kártevő link elhelyezése.
Az ilyen linkek megosztása csak privátban, PH tagok számára osztható meg.
Ellenkező esetben a hozzászólás törölve lesz.
- Napelem
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Path of Exile 2
- Szólánc.
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Futás, futópályák
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
- Apple asztali gépek
- De mennyi az annyi?
- Kémia topic
- További aktív témák...
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- AKCIÓ! Microsoft szoftverek, vírusírtó szoftverek, egyéb szoftverek széles választéka!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - 1190 Ft-tól!
- Védje meg számítógépét a vírusoktól!
- NORTON 360 for Mobile! 1 eszköz, 1 év! DOBOZOS, BONTATLAN!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest