Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Vírusirtó Topic 2019
Új hozzászólás Aktív témák
-
Melorin
addikt
Sziasztok!
Úgy 2 hónapja egy program segítségével, amit itt a topikban találtam, letiltottam a Win10 Defendert. Most visszakapcsolnám de nem tudom a progi nevét[ Szerkesztve ]
-
Melorin
addikt
-
Melorin
addikt
Sziasztok!
Van otthon egy pfsense tűzfalam egy elég terjedelmes IP/DNS szűrővel.
Ezen kívül nekem évek óta csak a Win10 saját defendere dolgozik, de érzésre soha semmit nem fogott meg, néha olyan dolgokat amiket nem kellett volna
Szerintetek merjem teljesen letiltani a Defender Removal-lal a defendert és semmi mást ne tegyek fel helyette? Vagy egy vírusírtót nem ártana ennek ellenére láncon tartani? -
Melorin
addikt
Sziasztok!
Most a Bitdefendert akciósan tudnám hosszabbítani, ráadásul bármelyik csomagot választom, 20 USD az ára, így a Total Security is. Szerintetek megérné megvenni a TS-t? Sokkal többet nyújt mint az alap Antivirus Plus, és jól teljesít a tesztek szerint? -
Melorin
addikt
Tapasztalt itt valaki olyat, hogy a megvásárolt Adguard egy idő után "bezáródik" és újra meg kell nyitni, hogy működjön, blokkoljon?
-
Melorin
addikt
Sziasztok!
Tegnap fogalmazódott meg bennem a kérdés, hogy ha Bitdefender Antivirus-t használok (fizetős) akkor a windows defendert nem kéne deaktiválni? A kettő együtt nem lassítja jobban a gépet vagy késlelteti a netes forgalmamat mint ha csak a BD lenne egyedül? -
Melorin
addikt
válasz Golota #49737 üzenetére
Igen, Win10 Pro 64bit. Annyi bökkenő volt vele, hogy fura dolgok kezdtek történni: nem tudtam kitenni asztalra parancsikont total commanderből, nem tudtam mentést készíteni játékokban, stb. Aztán rájöttem, hogy blokkolta ezeknek az alkalmazásoknak a rendszerhez való hozzáférését. Megkerestem ezt a menüpontot a Bitdefenderben, engedélyeztem őket és minden tökéletes azóta.
-
Melorin
addikt
Üdv!
Tudnátok ajánlani valami nagyon egyszerű védelmet, lehetőleg ingyen ami jobb mint a win defender?
De olyat ami nem veszi át az uralmat a böngésző és az oprendszer felett túlzottan, csak szépen lapít és előugrik ha jön valami behatolás. -
Melorin
addikt
Köszi a témát srácok, meg is vásároltam oroszul az öröklicenszt
-
Melorin
addikt
Olyanon nem gondolkozott senki, hogy hárman megvenni egy vírusirtót olyan kiszerelésben, hogy '3 PC 1' év?
Sokkal olcsóbb lenne és csak van jelentkező akinek amúgy túl drága lenne egyben leperkálni egy 1PC1ÉV árát.
3PC=18K (3 felé osztva csak 6K)
1PC=15K -
Melorin
addikt
Kaptam egy laptopot amire drivert kell keresnem, viszont csupa gyanús oldalt dobott ki a google ahonnan elvileg letölthetném a drivert. Ilyenkor mi a teendő, hogy ne kapjak be vírust de közben bemerészkedhessek ezekre az oldalakra?
Más: ha sikerült életet lehellnem a gépbe, milyen vírusírtót ajánlanátok XP alá? -
Melorin
addikt
válasz tpeter77 #48190 üzenetére
OK, így teszek. Ma telepítettem újra a Win-t, most akkor csinálok egy Macrium img-t, amúgy nem ez az első, hogy lementettem a vinyómat, de arra nem gondoltam, hogy vírusirtópróbálgatások miatt fogom ezt tenni
Amúgy a BD-ből az Internet Security-t tegyem fel vagy az antivirus plust?
-
Melorin
addikt
Win10-re melyiket válasszam a 4 közül? Avast, Bitdefender, Comodo, Kaspersky.
A legstabilabb, nyügmentes és hatékony kell nekem. Nem szeretnék programhibákba futni, nem szeretnék folyton ajánlatokat kapni a cégtől.
Fizetős verzióról beszélek. -
Melorin
addikt
válasz Melorin #48068 üzenetére
További furcsaságok történnek a gépen azóta, hogy fent van a CIS. Hol elérem hol nem a NAS-t hol nem, hol nem töltődnek be a weboldalak, egy idő után meg mégis. Egyszer nem tudott elindulni a CIS a windows indulásakor, szóval kezdem elveszíteni a bizalmamat.
Másnak nincsenek ilyen problémái vele?Mit tudnátok ajánlani esetleg helyette? Akár még fizetnék is érte ha nem túl drága, csak legyek biztonságban és legyen atomstabil a program, ne kelljen állandóan az után nyomozni, hogy mi okozza az anomáliákat.
Egyébként elég lenne simán egy vírusirtó is vagy ajánlott ha tűzfal funkciókat is tud? Érnek ezeknek a multifunkciós védelmeknek az egyéb funkciói valamit vagy az csak rizsa, mint pl webvédelem, viselkedésvédelem, intelligens ez-az?
Gondolok itt pl. az Avast ingyenes és az IS verziója közötti funkciókra. Mi a tapasztalat, ezek tényleg segítik a védelmet vagy csak biztos ami biztos alapon kerültek bele és egy sima vírusirtó is leleplezné a kártevőket?
-
Melorin
addikt
Tapasztaltatok olyat, hogy a Comodo-tól összeomlik mindegyik böngésző ahogy betallóznék valamit a böngészőbe, pl. itt PH-n egy képet amit csatolnék egy hozzászóláshoz vagy FB-ra felakarok tölteni egy képet.
Sőt, Comodo uninstall után is csinálta mire észrevettem, hogy maradt valami Comodo assistant is a telepített progik között és miután azt is eltávolítottam, helyreállt a rend.[ Szerkesztve ]
-
Melorin
addikt
válasz tpeter77 #48052 üzenetére
Sem a WIFI sem az OpenWRT jelszava nem volt túl egyszerű. Nem tudom azt sem, hogy WAN felől jött-e be vagy WIFI-n keresztül, netán a PC-n keresztül de a PC 3 napja be sem volt kapcsolva, persze lehet, hogy már napok óta betört az a valaki, csak nem rögtön esett neki az adataimnak. Viszont az biztos, hogy a HDD tartalmát akkor törölte le amikor épp tableten néztem a HDD-ről egy filmet BubbleUPNP-n keresztül. Tehát akkor sem volt bekapcsolva a PC.
Az a baj, hogy mivel nem tudom melyik oldalról törtek be, nem tudom milyen irányba induljak el a védelem kiépítésében.Ja, azt nem tudom írtam-e, de már aznap elkezdett egy torrentet letölteni valaki az ncoreról, gondolom a HDD-n lévő (amíg még megvolt) .torrent fájlból kiszedte a passkeyt és felhasználta magának)
Egyelőre a következőket tettem meg az ügy érdekében:
- A PC-re Comodo firewallt tettem, lefuttattam egy Hitmant, Malwarebytet, Bitdefenderrel végigvizsgáltam mindent.
- a wifit MAC szűrésre állítottam, SSID-t elrejtettem, bonyolult jelszóval védem
- router admin jelszó megváltoztatva
- a router alapértelmezett IP címét áttettem máshová, egy nagyon kacifántos címre
- Samba megosztás jelszóval lett levédve
- semmi felesleges port nincs forwardolvaVan még valami amit meg tudok tenni, hogy a lehető legjobban megnehezítsem a dolgát legközelebb ha be akar jönni?
-
Melorin
addikt
Sziasztok!
Képzeljétek mi történt az imént!
Van a routeremre (OpenWRT) kötve egy HDD amin volt néhány sorozat és film. DLNA-n kereszül elkezdtem nézni egy filmet wifin kapcsolódó tablettel.
Egyszercsak megállt a lejátszás. Egy kis próbálgatás után megpróbáltam egy másik filmet lejátszani, de megdöbbenve tapasztaltam, hogy nem találtam egy filmet sem!
Ránéztem a megosztott HDD-re egy fájlezelővel de nem volt rajta semmi mappa, semmi fájl, egyet kivéve, egy olvass.txt fájl
Ez állt benne:Gyökér a rendszergazda! :D http://virtualisan.net/contactus.php
Ez mi a szar, és hogy történhetett meg?
-
Melorin
addikt
Üdv!
Tudnátok valami gyorstalpalót adni a CIS optimális beállításához?
Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● TILOS a warez!
● Vírusos, vagy egyéb kártevőt tartalmazó linkek a topikban való elhelyezésére vonatkozó szabály:
Tilos a topikban bármilyen vírusos vagy lehetséges vírusos kártevő link elhelyezése.
Az ilyen linkek megosztása csak privátban, PH tagok számára osztható meg.
Ellenkező esetben a hozzászólás törölve lesz.
- Path of Exile 2
- Szólánc.
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Futás, futópályák
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
- Apple asztali gépek
- De mennyi az annyi?
- Kémia topic
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, kedvező ár!
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Indiana Jones and the Great Circle - Digital Premium Edition - beváltás: 2025.1.30 - RTX 40XX
- NORTON 360 for Mobile! 1 eszköz, 1 év! DOBOZOS, BONTATLAN!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest