Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Vírusirtó Topic 2019
Új hozzászólás Aktív témák
-
pataslogeza
aktív tag
válasz Fandango #44981 üzenetére
Egy 256mb modullal jott, en meg raktam pluszba egy 1gb-ost, valamint az 1.8ghz/256kb celeron proceszort is kicsereltem egy pentium 4m 2ghz/512kb processzorra. Igy joval gyorsabb lett, netezesre meg egyszerubb feladatokra oke.
Semmire sincs hasznalva, csak hobbibol gyujtottem a laptopokat, osszesen 18 laptopom van, a legregebbi 2001-es, a legujabb 2015-os, de meguntam es most eladok nehanyat.
[ Szerkesztve ]
-
pataslogeza
aktív tag
válasz blattida #44978 üzenetére
Megprobaltam, de nem jott be, telepites el sem indul, mar jon a kek kepernyo. A gep mukodik hibatlanul, de nem tudok sem telepiteni, sem torolni a geprol.
Nem tudom, hogy ez a comodo miatt van e, de nem kinlodok vele tovabb, ujratelepitem az xp-t, es hagyom a francba a virusirto programokat.
A fo gepeimen kasperskyt hasznalok mar tobb mint 10 eve, de azt nem birna ez a gep, azert kerestem valami kisebb gepigenyut. -
pataslogeza
aktív tag
válasz blattida #44978 üzenetére
A rendszervisszaallitas sem mukodik. Illetve elindul es le is fut, de ujraindulas utan kiirja hogy nem lehet visszaalitani a rendszert es nem tortent valtozas.
Ezt a revo uninstallert meg kiprobalom, de ha nem megy akkor sajnos ujra kell telepitenem a windowst, remelhetoleg az megoldja.[ Szerkesztve ]
-
pataslogeza
aktív tag
válasz blattida #44954 üzenetére
Hello ujra,
Telepitettem a comodot de nagyon lelassitotta a gepet, a boot ido haromszorosara nott. Gondoltam torlom aztan probalok masikat, de nem tudom, mert torles kozben 53-58% kozott leall a gep mintha kihuztam volna a halozatbol, es vagy egyszeruen ujraindul vagy jon ez a kek kepernyo amirol a kepet csinaltam.
Mi lehet a hiba?Ja, 2db memoria modul van a gepben, eghy 256mb-os, meg egy 1gb-os. Probaltam mar csak egy modullal, csrelgetve az aljzatokban de nem segitett, szoval nem memoria hibanak tunik.
[ Szerkesztve ]
-
pataslogeza
aktív tag
válasz blattida #44950 üzenetére
Koszonom.
Windows xp van a gepen gyarilag, ezt meg is akarom tartani. Nem tudtam mi az a felho alapu virusirto, most utananeztem. Ezek nem csak a processzort terhelik hanem a netet is, emiatt lassubbnak gondolom az ellenorzest es a gepet is jobban terhelik mint egy hagyomanyos virusirto. Biztos hogy jo megoldas lehet az egy ilyen org gepre? -
pataslogeza
aktív tag
Sziasztok.
Van egy regi laptopom (2002-es), pentium 4-M 2ghz processzorral es 1gb ram-mal.
Erre tudnatok ajanlani ingyenes virusirtot ami nem fogja le a gepet?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● TILOS a warez!
● Vírusos, vagy egyéb kártevőt tartalmazó linkek a topikban való elhelyezésére vonatkozó szabály:
Tilos a topikban bármilyen vírusos vagy lehetséges vírusos kártevő link elhelyezése.
Az ilyen linkek megosztása csak privátban, PH tagok számára osztható meg.
Ellenkező esetben a hozzászólás törölve lesz.
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Karácsonyi akció: ESET termékek hivatalos forgalmazója / NOD32 / Internet Security / stb.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest