Hirdetés
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- The Elder Scrolls IV: Oblivion Remastered - Már több mint 4 millió játékos
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- Xbox Series X|S
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Cyberpunk 2077
- Escape from Tarkov
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- Elden Ring
- EAFC 25
-
GAMEPOD
Vírusirtó Topic 2019
Új hozzászólás Aktív témák
-
Black Plague
tag
válasz
Visormail #20171 üzenetére
Bocsi azt hittem be van kapcsolva figyelmetlen voltam...
Én is kikapcsoltam a Forticlient tüzfalát és Nálam NEM ugrik fel az ablak Csak és kizárólag Bekapcsolt Forticlient APP firewallnál csinálja....
Egyébként meg azt azért még mindig nem értem hogy miért akarsz egy "kiherélt" Progit használni?? Mert ami az erősségei közé tartozik Webszürő mint írtad kikapcsoltad...App Firewall-t jó kikapcsoltad mert annál van jobb DE ha tudod mit akarsz kiengedni és mit nem akkor Tökéletes az is ha a WIN beépített tüzfalával használja az ember de a Comodo ugye a szakma no1 ebben nincs vita..De ugye a Comodoban van Defense+ ami egy HIPS és a Forticlient is tartalmaz egy ilyen modult amit ráadásul ki sem tudsz kapcsolni..Na most akkor használod két HIPS-el a rendszert vagy kikapcsolod a Comodoét ?? akkor meg az is pont azt veszítené i el amiben erős....
Azért is írtam azt hogy ilyenkor sokkal jobb ha az ember Figyelmesen tájékozódik a program tudása felől mert érhetik meglepetések hogy "Én nem is ilyenre gondoltam " meg hasonló dolgok..
Új hozzászólás Aktív témák
● TILOS a warez!
● Vírusos, vagy egyéb kártevőt tartalmazó linkek a topikban való elhelyezésére vonatkozó szabály:
Tilos a topikban bármilyen vírusos vagy lehetséges vírusos kártevő link elhelyezése.
Az ilyen linkek megosztása csak privátban, PH tagok számára osztható meg.
Ellenkező esetben a hozzászólás törölve lesz.
- Kerékpárosok, bringások ide!
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Milyen egeret válasszak?
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Gaming notebook topik
- Milyen autót vegyek?
- Hobby rádiós topik
- Lexus, Toyota topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Precision 5560, 5550, 3561 i7, 10-11. gen. Nvidia 4k Touch, gar
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 4500 32GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Xbox Ultimate előfizetések
- Honor Magic 7 Pro 512GB / 12GB RAM / Fekete / Független / Újszerű állapot / 3 év gyári garanciával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest