Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Vírusirtó Topic 2019
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tosee
őstag
Sziasztok!
Egy régi laptopra szeretnék ingyenes vírusirtót telepíteni. A Kaspersky security cloud free egész szimpatikus lenne, de hiába regisztráltam mykaspersky fiókot, nem tudom letölteni! Hiába próbálok új készüléket hozzáadni, nincs a listában! Ezek vannak: Total Security, Internet security, Antivirus, Password, VPN, Kids)
Letöltöttem az angol oldalról, de hozzáadni nem tudtam a mykaspersky fiókhoz, pedig elvileg a free változatot töltöttem le innen, viszont mégsem az települ, aktiváló kódot kér!
Mit ronthatok el? Vagy már nem lehet ingyenesen használni?Sajnos a laptop nem egy mai darab, szóval fontos lenne a kis erőforrás igény!
AMD E450 cpu
4GB -ram
Windows 7 pro 64bit[ Szerkesztve ]
A4-es rajzlapom, hasonló típusú Audira cserélném!
-
Tosee
őstag
válasz ph2012 #46683 üzenetére
Üdv!
Nem jelentkeztél be olyan böngészőből mobilról amibe van adattömörítés? Chrome-nál vettem észre egykor, ha mobilon a google térképre oldalára mentem, hogy teljesen más a pillanatnyi helyzetem! Azt hittem megzavarodott a gps vevő stb, de mikor kikapcsoltam az adatmegtakarítást, minden oké volt... Esetleg azt nem írták mailbe, hogy milyen IP-ről?
-
Tosee
őstag
válasz Narxis #39334 üzenetére
Még nem raktam fel egyiket sem, csak érdeklődtem! Nemrég álltam át win 10-re! Egyébként azért gondoltam MBAM-ra mert ha a hitman pro talál valamit akkor aktiválnom kell és 30 nap után már megint csak keresésre jó! Ezek után ha újabb találta (persze inkább ne legyen) van akkor megint csak fel kell telepítenem a malwarebytes-t vagy egyebet, hogy el tudjam távolítani! Már nem mintha hetente új férget szednék össze! Ésszel netezek, csak jobb az óvatosság!
(#39335) mrszitya:
"Hitmanpro próbaverzióját csak akkor kell aktiválni, ha talál valami komolyat a gépen és el akarod vele távolíttatni. Egyébként korlátlanul használható..."
Tehát ha csak amolyan jelentéktelen böngészők után maradt nyomkövető sütiket stb. -ket talál akkor azzal még megbirkózik aktiválás nélkül?A4-es rajzlapom, hasonló típusú Audira cserélném!
-
Tosee
őstag
Üdv!
Valami ingyenes malware scannert keresnék a gépemre, amit heti 1-2 alkalommal lefuttatnék a biztonság kedvéért! Állandó védelem nem kell, manuálisan indítanám a keresést! Elsősorban ingyenes verzió érdekelne!
Antivírus: ESET Nod32 Antivirus 9
Tűzfal: Win 10 sajátjaHitman pro-t nézegettem, de ha jól értelmezem az oldalukon leírtakat, ezzel keresni korlátlan ideig tudok! Viszont ha talál valamit akkor eltávolítani csak a 30 napos próbaidőszak alatt tudja?! Vagy, hogy van ez?
Nézegettem még az MBAM-ot is, ezt használtam már viszont tettem volna egy próbát a hitman pro-val csak aggaszt egy kicsit ez a 30 napos dolog!A4-es rajzlapom, hasonló típusú Audira cserélném!
-
Tosee
őstag
Üdv!
A Nod32 Antivírus 9-es verzióját használom, és minden bekapcsolás után az alábbi üzenetet dobja fel!
Megnéztem a naplót, és ennyit ír:
2015.11.11. 6:39:27; Személyi tűzfal; Hiba történt a proxyszerver indítása során. A protokollszűrés (HTTP, POP3, IMAP) nem fog működni.;Van ötletetek, hogy miért csinálja ezt? Már a 8 as verziónál is ez volt, kiadták a 9-est gondoltam ez megoldja, de nem változott, pedig nem rátelepítettem, hanem az eltávolítójával töröltem, majd installáltam az újat!
OS: win7 64bitA4-es rajzlapom, hasonló típusú Audira cserélném!
-
Tosee
őstag
válasz Nerazim #37449 üzenetére
A Malwaretips.com oldalán, van egy angol útmutató az eltávolításról! Remélem tudtam segíteni és így sikerülni fog!
Ne felejtsd el törölni, a böngészési előzményeket az összes böngészőből! Illetve a nem ismert bővítményekre is figyelj!
[ Szerkesztve ]
-
Tosee
őstag
Üdv!
Használ valaki win 8 -on Avg 2013 free-t? Működik rendesen? Avastot raktam fel pár napja, gondoltam már javították a kompatibilitási problémát, de sajnos nem! Próbáltam orvosolni a topikban leírt módon, de úgy sem jó!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● TILOS a warez!
● Vírusos, vagy egyéb kártevőt tartalmazó linkek a topikban való elhelyezésére vonatkozó szabály:
Tilos a topikban bármilyen vírusos vagy lehetséges vírusos kártevő link elhelyezése.
Az ilyen linkek megosztása csak privátban, PH tagok számára osztható meg.
Ellenkező esetben a hozzászólás törölve lesz.
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- AKCIÓ! Microsoft szoftverek, vírusírtó szoftverek, egyéb szoftverek széles választéka!
- Védje meg számítógépét a vírusoktól!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest