Hirdetés
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 6. nap: Dredge
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás Dark and Darker: Legendary Status
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
- Alig két nap múlva konzolokra is befut a Star Trek Legends
-
GAMEPOD.hu
LG Optimus Black P970 [olvasd el a Téma összefoglalót!] FÜGGETLENÍTÉS / WAREZ TILOS!
Új hozzászólás Aktív témák
-
alolamkrem
csendes tag
Nekem tegnap előtt csak úgy v28c alatt eldobta a memkarimat úgy hogy törlődött róla minden....szerencsére nem volt semmi olyan fontos rajta...azóta formáztam és eddig jó....vki tapasztalt már ilyent?
-
bubus66
nagyúr
-
tzsolesz
nagyúr
-
kriszpontaz
veterán
válasz eisento #21393 üzenetére
Igen, de amióta rendesen beraktam a helyére, ahol a rendszer magának látja és nem a zenelejátszóból állítom be hanem a hangbeállítás menüből, nincs gondom vele.
Nem muszáj bemásolni a telóra, elég csak ha az SD-n az audio-ringtones stb. mappában a helyén van.[ Szerkesztve ]
-
tzsolesz
nagyúr
válasz eisento #21393 üzenetére
Igen. Most hogy mondod nekem is feltűnt, csak én magamat néztem hülyének.
Csal lesek mindig hogy miért az a gyári hülyeség szól amikor hívnak. Hát ezért.
Van egy tippem. Azért van, mert még a média file-ok beszkennelése előtt beállítja a hangprofilokat. Ez valóban egy bug lehet. Mindjárt kipróbálom úgy, hogy a teló memóriájába másolom. -
bubus66
nagyúr
válasz foxymaxy #21392 üzenetére
innen vette reggel ez volt fent
Ja jó látom már embe válaszolt.
[ Szerkesztve ]
A Tűzoltók nem hősök, mert a hősök mind halottak. A Tűzoltó olyan ember, mint Te, csak képes oda adni az életét a Te életedért!
-
embe
nagyúr
válasz foxymaxy #21392 üzenetére
Nem néztem be semmit. Amikor a bejegyzést készítettem akkor próbáltad? Mert akkor még jó volt.
Már odairányít, ha még megvan egyáltalán.
De van újabb link, csak éppen a letölthető fájl nem található. Ismét nem.[ Szerkesztve ]
Onkyo TX-L20D, 4K Dolby Vision, streamer, HDMI, USB, phono, fehér 2.1-es erősítő eladó
-
eisento
addikt
sziasztok. masnal is letezik az a bug hogy restart utan visszaall alapra a csengohang meg az ebresztesi hang
Motorola Edge 40 | PSN ID: HUN_Ejzi
-
-
Mika1227
őstag
Olyat csinált a teló, hogy videót néztem a neten erre fogta magát kikapcsolt, visszakapcsoltam és látom, hogy az összes névjegy törlődött. Ez mi ez?
A Mikulásnak teljesen igaza van, hogy évente csak egyszer megy az emberek közé!!! Még az is sok!!!
-
bubus66
nagyúr
válasz kriszpontaz #21375 üzenetére
Godlike79
Elő kerültek a linuxos képek amit kértél, át küldtem PÜ-ben őket.
A Tűzoltók nem hősök, mert a hősök mind halottak. A Tűzoltó olyan ember, mint Te, csak képes oda adni az életét a Te életedért!
-
bubus66
nagyúr
-
bubus66
nagyúr
válasz gabancs #21380 üzenetére
Nem mert SNS.apk nincs bent ha lett is volna nekem az az első, hogy kidobom belőle. De felrakom, mást a gyárit és meg nézem mi van bent
[ Szerkesztve ]
-
gabancs
addikt
Ugyan ez az L9 képe, de a szoftver nagyon hasonlít ehhez. Itt van egy Smartword ikon. Például.
-
kriszpontaz
veterán
-
bubus66
nagyúr
válasz gabancs #21369 üzenetére
(#21369) gabancs
Mik azok az LG szoftverek amik hiányoznak belőle? a Táv segitség a RemoteCall.apk ment a levesbe, benne van, vagy is volt
Itt vannak amik még voltak a 2.3.4-ben
Bent van a Finance.apk a News.apk. stb
[ Szerkesztve ]
-
gabancs
addikt
válasz pumukli23 #21368 üzenetére
Akkor még mindig nem voltam elég érthető! Felröppent anno, amikor ez megjelent, az az a v28a verzió, hogy ez egy kiszivárgott gyári ROM, adott esetben teszt fázisban.
Na erre írtam, hogy én ezt kizártnak tartom. Ez nem lehet gyári, annak ellenére, hogy a legnagyobb megelégedéssel használom mind a mai napig.De nem csak a FB nincs benne, hanem az egyéb LG szokásos szoftverei sem. Szóval gyanús....
[ Szerkesztve ]
-
embe
nagyúr
-
gabancs
addikt
Most nem azért, de én meg vagyok győződve arról, hogy a v28c nem gyári ROM. El nem tudom képzelni, hogy egy gyári ROM-ba ne lenne valamilyen közösségi szoftver. Márpedig az enyémben nem találok semmilyen Facebook alkalmazást, holott a 2.3.4-ben volt.
Nem mintha hiányozna, mert nem érdekel a FB, de így igen csak gyanús, hogy bele lett piszkálva, vagy eleve nem gyári.[ Szerkesztve ]
-
embe
nagyúr
válasz kriszpontaz #21363 üzenetére
Jó cég lehet.
Onkyo TX-L20D, 4K Dolby Vision, streamer, HDMI, USB, phono, fehér 2.1-es erősítő eladó
-
kriszpontaz
veterán
Én most rávárok egy picit, mert valószínű a cégemtől jön egy bika Asus ROG noti, így az otthoni gépet nem fogom fejleszteni.
És nem offolok tovább, csak majd a hivatalos OFFtopicban.
[ Szerkesztve ]
-
embe
nagyúr
válasz kriszpontaz #21361 üzenetére
Dehogy! Csak csere-berélem "néha" az alkatrészeket benne. Most egy moduláris tápot néztem ki.
-
tzsolesz
nagyúr
Mondjuk az lenne már a jó, ha a V30A jönne. Az a végleges, és hivatalos. Bár a C-vel eddig nem tapasztaltam hibát.
Vagy is, hogy mondjam. a videó felvétel az szerintem gyengébb. Mintha hullámozna amikor mozgatjuk, tehát nem valami jó a frissítése. GB alatt sokkal jobbat csinált. Ez a legszomorúbb hibája ami engem nagyon is érint.
nagyon remélem, hogy javítani fogják, mert ha nem, akkor lehet hogy visszatérek a 2.3.4-re.Most csináltam egyet az irodában, és semmi gondja a videófelvételnek. Akkor csak a V28A-val volt gond? nem értem.
[ Szerkesztve ]
-
embe
nagyúr
válasz tzsolesz #21354 üzenetére
Akárhová írom be, sehol sem található a rom. A letöltésre mutató link ott van több helyen is, de maga a fájl nem található.
Bubus66:
Ezt szoktam egyébként. Csak gondoltam egy lépésben mehetne minden a TB-vel.[ Szerkesztve ]
-
bubus66
nagyúr
válasz kriszpontaz #21352 üzenetére
(#21352) Godlike79
Upload Date [1]: 2012-11-19 14:16:57.0 (local time) Nem lehet az, hogy akkortól lehet letölteni majd?
(#21356) embe
A RootExplorer-ler mentsd le a system/média mappát az sd-re és onnan csak vissza teszed
[ Szerkesztve ]
-
tzsolesz
nagyúr
Le kell tesztelni.
-
embe
nagyúr
válasz kriszpontaz #21352 üzenetére
Ok. De most ezzel mit tudunk kezdeni? Azokívül, hogy most már tudjuk, hogy valszeg van egy v28D verziójú rom is.
-
kriszpontaz
veterán
Átirányít a link egy P970Leaker nevű oldalra ami végigpásztázza az összes lehetséges linket, tök jó.
P970 leaker by Stefan Guendhoer - credits for the method to marsgod and George Jetson - thanks.
Please pay attention to ROM version - the found leak might not be ICS. Just go through all found leaks.
Checking: ITALY...
No P970 ICS leaks found for ITALY
Checking: CZECHO...
No P970 ICS leaks found for CZECHO
Checking: GERMANY...
No P970 ICS leaks found for GERMANY
Checking: SPAIN...
No P970 ICS leaks found for SPAIN
Checking: FRANCE...
Model [1]: LGP970
ROM Version [1]: V28D_00
Download [1]: http://csmg.lgmobile.com:9002/swdata/RNDTESTSW/LGP970/FRA/XLK25I7KA3/V28d_00/V28D_00.kdz
Size [1]: 292 bytes (= 0.000278472900391 MB)
Upload Date [1]: 2012-11-19 14:16:57.0 (local time) - ha ez local time, elég érdekes
Driver Download [1]: http://csmg.lgmobile.com:9002/swdata/USBSW/GSM/EL/LGUnitedMobileDriver_S4981MAN37AP22_ML_WHQL_Ver_3.7.zip
Checking: BRITAIN...
No P970 ICS leaks found for BRITAIN
Checking: GREECE...
No P970 ICS leaks found for GREECE
Checking: AUSTRIA...
No P970 ICS leaks found for AUSTRIA
Checking: HUNGARY...
No P970 ICS leaks found for HUNGARY
Checking: EUROPE OPEN...
No P970 ICS leaks found for EUROPE OPEN
Checking: NETHERLANDS...
No P970 ICS leaks found for NETHERLANDS
Checking: POLAND - P4P...
No P970 ICS leaks found for POLAND - P4P
Checking: POLAND...
No P970 ICS leaks found for POLAND
Checking: PORTUGAL...
No P970 ICS leaks found for PORTUGAL
Checking: ROMANIA...
No P970 ICS leaks found for ROMANIA
Checking: FRANCE - SFR...
No P970 ICS leaks found for FRANCE - SFR
Checking: SWITZERLAND...
No P970 ICS leaks found for SWITZERLAND
Checking: GERMANY - VODAFONE...
No P970 ICS leaks found for GERMANY - VODAFONE
Checking: CROATIA - VODAFONE...
No P970 ICS leaks found for CROATIA - VODAFONE
Checking: GREECE - VODAFONE...
No P970 ICS leaks found for GREECE - VODAFONE
Checking: SPAIN - VODAFONE...
No P970 ICS leaks found for SPAIN - VODAFONE
Checking: ROMANIA - VODAFONE...
No P970 ICS leaks found for ROMANIA - VODAFONE
Checking: PORTUGAL - VODAFONE...
No P970 ICS leaks found for PORTUGAL - VODAFONE
Checking: MEXICO (P970H)...
No P970 ICS leaks found for MEXICO (P970H)
Checking: LATVIA (BALTICS)...
No P970 ICS leaks found for LATVIA (BALTICS)[ Szerkesztve ]
-
embe
nagyúr
válasz bubus66 #21350 üzenetére
Na akkor valszeg ma romolni fogunk. Megint.
Bubus66: azt nem tudod megmondani, hogy a TB milyen pont alatt menti le a csengőhangokat? Csak mert vannak saját csengő/jelző hangok, amiket a rootexplorerral szoktam bemásolni mindig. Ezzel egyszerűbb lenne.
[ Szerkesztve ]
-
bubus66
nagyúr
(#21345) embe
Igen Csak még nem lehet le tölteni
Ellenőrzés: FRANCIAORSZÁG ...
Modell [1]: LGP970
ROM Version [1]: V28D_00
Download [1]: http://csmg.lgmobile.com:9002/swdata...00/V28D_00.kdz
Méret [1]: 292 bájt (= 0,000278472900391 MB)
Dátum szerint [1]: 2012/11/19 09:31:35.0 (helyi idő szerint)
illesztőprogram-letöltési [1]: http://csmg.lgmobile.com:9002/swdata...QL_Ver_3 0,7. zipA Tűzoltók nem hősök, mert a hősök mind halottak. A Tűzoltó olyan ember, mint Te, csak képes oda adni az életét a Te életedért!
-
embe
nagyúr
Van valami újdonság ebben? Ma jelent meg: -V28C 19.November.2012-
-
bubus66
nagyúr
válasz kriszpontaz #21343 üzenetére
Mindegy így nem kell neki feltenni a másikat.
-
paca93
csendes tag
Már több mint egy hete én is a V28C-t használom, apróbb hibáktól eltekintve megvagyok elégedve a rendszerrel ! Az akku idővel sincs különösebb gondom nem hiszem, hogy a GB-vel tovább húzta volna, napi 5-10 perc telefonálással, folyamatosan bekapcsolt Bluetooth és Wifi-vel, kb 1 óra zenehallgatással, és egy kis netezéssel + facebook.
LG KM900-->Galaxy Spica-->LG Optimus Black-->LG 4X HD-->HTC One X-->Z1 Compact
-
bubus66
nagyúr
(#21335) tjnet
Én a telefonon szerkesztem, de a myPhone Expolerer vagy a PCSuitevel. ha meg találom belinkelem.
Itt letudod tölteni a ICS PCSuitet,Köszönet érte Godlike79
(#21336) pumukli23
Azt hogyan csináltad?
[ Szerkesztve ]
-
tjnet
aktív tag
Sziasztok
Ti milyen külső programmal szerkesztitek a telefon névjegyzékét pc-n? OP rendszer a telefonon V28C. A PC win7 64bit.
SAMSUNG QE75Q85RATXXH - Samsung S20+ - K1Pro - ACER H6810 - MARANTZ 5012 - DALI Spektror
-
bubus66
nagyúr
-
bubus66
nagyúr
válasz tzsolesz #21326 üzenetére
(#21326) tzsolesz
Igen szeretem, hát bizony elég nehéz le fényképezni. Ahhoz képest hogy telefon ahogy a gabancs fórumtárs is mondta Ezek a képek simán vállalhatóak. Ettől jobbat, egy olcsó digit fényképező sem csinál. nagyon jók a képek.
Hát igen hűséges, is meg több esze van sokszor mint sok embernek.
Aki meg minden részletet ki akar emelni az vegyen profi fényképezőt.
Most csináltam, minden beállítás nélkül.
[ Szerkesztve ]
-
tzsolesz
nagyúr
válasz atillaahun #21327 üzenetére
Igen ez a Black kamerájának a sajátossága. A távoli dolgok hamar kockásodnak. Nagyon közelre jól fókuszál, viszont messzire kevésbé. ezért is ilyen sztár makróban a Black. A PH!-án 3-ik helyezést értem el vele. Pedig voltak N8-ak iPhone 4S-ek, meg nagy kamerás telók.
Jah, és ez a betegség fenn áll még kb. a telefonok 90%-nál. Közelre jó, de a távoli tárgyak már nem élesek.....
Az SGS-ed ebből a szempontból jobban muzsikált amúgy. Viszont közeli fókuszos videóban is nagyon elmarad a Black-től.Egyébként a Black kameráját lehet átlagosnak nevezni, de rossznak semmiféleképpen nem.
[ Szerkesztve ]
-
gabancs
addikt
válasz atillaahun #21327 üzenetére
Végül is ez egy telefon! Olyan dolgokat vársz tőle, ami egy kompakt fényképezőnek is igen nagy kihívás.
-
-
atillaahun
veterán
... közben kezembe akadt egy 500 MB-os .mkv, azt valóban viszi az MX Player, bár csak szoftveresen, viszont egy 900 MB-os sorozatrésszel már küzd rendesen, szóval nagyjából a kettő között lehet a határ, amit még elbír.
-
bubus66
nagyúr
-
anderledani
őstag
válasz tzsolesz #21312 üzenetére
Jé vidéken van még trabant? Itt Pest környékén jó ha havonta látok és akkor is csak négyüteműt.
iPhone 13 Pro 128GB << iPhone XS 64GB (2019.03-2021.10) << iPhone 6S 64GB (2016.02-2019.03) << Samsung Galaxy Alpha (2015.10-2016.02) << Xiaomi Mi3 64GB (2014.11-2015.10) << Sony Xperia SP (2013.11-2014.11) << LG Optimus Black (2011.12-2013.11) << Nokia 6303 << Sony Ericsson V630i << Alcatel OT757
-
Kowi84
aktív tag
Van valakinek valami megbízható információja arról, hogy lesz -e idén ebből az ICS-ből valami?
-
bubus66
nagyúr
válasz pumukli23 #21305 üzenetére
Úgy látom, hogy nem érted feles leges magyarázni neked.
(#21306) Godlike79
A leírást találtam meg nézem a képeket, hogy meg vannak-e.
[ Szerkesztve ]
-
Mr. Nimbus
senior tag
Egy átlagos napon mikor csak zenét hallgattam és csak néha valamit megnéztem mobilneten... Nekem ez az üzemidő teljesen megfelel. A GB-vel sem volt sokkal jobb. Ráadásul én kicseréltem a gyári zene programot egy hasonló tudásúra, ami sokkal jobban testre szabhatóbb és a Jays Headset Controllerrel tök jól tudom vezérelni. Amúgy azt meg lehet oldani, hogy ha le van lockolva, akkor a notificationbar ne legyen lehúzható?
[ Szerkesztve ]
-
chros
őstag
Hat nekem megy megy turhetoen a GPS CM10-re epolu romoknal...
Most feltettem a Zeus 7.05-ot, s fent hagyom 1 napig, hogy milyen a GPS.
De hianyoznak alapveto kis okossagok, amik a CM7 romokban vannak.Tudtok mondani olyan megbizhato romot, amiben megvannak a CM extra beallitasi lehetosegei?
Koszi!
-
pumukli23
senior tag
válasz kriszpontaz #21299 üzenetére
Ez oké, de ezek szerintem szöveges adatok.
Gondolom az alkalmazások apk-it nem tolja fel a felhőbe, hisz a playről bármikor le tudja szinkronizálni, elég a package nevét mentenie. Egy játék mentésnél általában van egy adatbázis (néhány kb), esetleg pár adatot lement shared prefbe, ami ennek töredéke.
Amúgy elfogadom, hogy szinkronizál és dolgozik a háttérben, csak az utóbbi időben kíváncsivá tettetek, hogy mégis mitől lesz ez a nagy adatforgalom, és ezen gondolkozok hangosan.(#21300) bubus66:
Bár ha valakinek a névjegyzéke tele van képekkel, az egész nagy mennyiség lehet. -
bubus66
nagyúr
válasz atillaahun #21303 üzenetére
Be van kapcsolva mivel a mentéseket a telepítés után vissza állítja.
-
bubus66
nagyúr
válasz atillaahun #21301 üzenetére
Ha a SmartfalshTools bekapcsolta. Pedig be volt. Én nem vitázok veled, mert úgy is jobban tudod. neked ki volt nekem be volt én lezártam a témát.
Bocs a SmartFlashToolsal hogyan lehet rosszul telepíteni mutasd meg nekem?
Legközelebb elküldöm hozzád ugyan már telepítsd fel nekem mert én nem tudom. Mert úgy látszik csak te tudsz a SmartFlashToolsal telepíteni. Na hajrá.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● tilos a warez!
● tilos a függetlenítés!
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Ingyen kellene, de tegnapra
- MIUI / HyperOS topik
- Szólánc.
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.