Hirdetés
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 6. nap: Dredge
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás Dark and Darker: Legendary Status
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
- Alig két nap múlva konzolokra is befut a Star Trek Legends
- The First Descendant (PC, PS4, PS5, XO, XSX)
- Steam topic
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- EAFC 25
- EA Sports WRC '23
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- Need for Speed: World Online
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Android játékok topikja
-
GAMEPOD.hu
LG Optimus Black P970 [olvasd el a Téma összefoglalót!] FÜGGETLENÍTÉS / WAREZ TILOS!
Új hozzászólás Aktív témák
-
alikah88
tag
válasz Giovanni1985 #2095 üzenetére
Attól rakás .... a telefon mert a neted percenként megszakad? Ezért nem a telefont kéne okolni, nálam minden rendesen működik. Szerintem a kamerája is szép képeket csinál, ha természetfotókat akarsz akkor vegyél egy rendes fényképezőt, a telefon nem arra való. Ha nem tetszik, akkor vegyél középkategóriás telefont Üdv!
Google Pixel 8 + Huawei Watch GT 2
-
törölt tag
Üdv a fórumban!
Sztem add el az OB-et és vegyél egy ilyet. Ezzel nem lesznek hasonló problémáid.
Ha mégis maradnál az OB-nél és valamilyen problémába ütközöl vele kapcsolatban akkor szívesen próbálunk segíteni itt a fórumon, amennyiben képes vagy kulturáltan megfogalmazni a rendellenességeket, ahogy minden más normális ember.
[ Szerkesztve ]
-
TayRol
nagyúr
szerintem senki nem torolte(tte) a hsz-edet, mindenkinek lehet velemenye.
az mas kerdes, hogy amiket leirtal nalam pl. nem fordult elo. egyik sem.
-
Giovanni1985
tag
Nem értem miért kellett törölni a hozzászólásomat.Senkit nem bántottam vele csak ezt a .............. telefont.Valaki aki üzemelteti ezt a forumot LG-nél dolgozik vagy mi?
Akkor is leírom megint.EZ a telefon egy rakás ............Nem értem mi a ............... csinálja hogy megvásárolt játékokat nem akar telepítés után tölteni.Tölt 1 megát utánna megáll ujraindítás aztán megint 1 mega ...............kész kínlódás. A kamerája és a hangszórója is egy rakás.............Középkategóriás telefonoknak komolyabb a kamerája és hangszórója.
Ha meg cenzúrázni akarjátok akkor a szavakat töröljétek ne az egészet.Mert lehet valaki kíváncsi arra is hogy mi............. a telefonban.
[ Szerkesztve ]
-
TayRol
nagyúr
válasz amerigo #2081 üzenetére
nalam is ez van, nem foglalkozom vele.
bajnokpityu: 2.2.2, v10g az utolso hivatalos sw. gps elsore nalam lassan talalt jelet, belterben azota is lassu de ha nincs födém a fejem felett akkor 10-20mp. wifi ok, a gsm is, nalam meg sosem volt hogy elment volna a terero. egy kicsit szokott ingadozni.
vodásságot nem tudom, de szvsz semmilyen hatrany nincs a szolgáltatok altal. tényleg nem rossz kis telefon, es az LG supporton kivul nagyon rosszat nem lehet ra mondani.
[ Szerkesztve ]
-
Giovanni1985
tag
válasz kárátékutyá #2062 üzenetére
Igen.Nalam is csak 2mp utan hallanak.
-
bajnokpityu
félisten
gondolkodom én is vásárlásán.
térerő(gps,wifi,gsm) milyen?htcim,nokiáim voltak.
mi most a legutolsó szoft?(ugy látom mindenki gyári romot használ.
vodásság milyen hátránnyal jár? -
jooker82
nagyúr
-
jooker82
nagyúr
válasz kárátékutyá #2073 üzenetére
Class 4-essel megy minden simán?? a HD videók is... mármint a felvett...mert azokkal szokott gond lenni...Milyen márkájú és adapter van hozzá??
amúgy nem csoda,h most mindenki ilyen telefont vesz... Sok helyen akciós és óriásplakátokon hirdetik stb....LG G2 32 GB 4.4 AOS
-
Robez88
tag
válasz kárátékutyá #2077 üzenetére
Kösz az infot!
Amúgy mik a tapasztalatok a kártyával? -
bajnokpityu
félisten
milyen romokat használtok, és miért?
várható 4.0s android? -
bobojszan
tag
Abban még tudtok segíteni, hogy ha feltelepítek egy játékot és utána uninstallálom akkor letörli a telepítést is vagy azt külön le kell törölni valahonnan?
Köszi a választ.God of War Rank : Chaos
-
Robez88
tag
válasz kárátékutyá #2073 üzenetére
Ha van még eladó, engem lehet érdekelne!
-
Enzo_86
tag
Bár nem annyira kifejezetten a telefonnal kapcsolatos a kérdésem, de remélem hátha vki tud nekem segíteni.
Nokia N82-ről szeretném az smseim átmenteni a Blackre. Ez a módszer nem működik[link] mivel azt írja,h "No messages exported. Did you forget synchronize you phone messages with OVI?"
Természetesen a szinkronizálást megcsináltam, látom is az OVI Suitban az smseket, de egyszerűen mindig ezt írja ki. Láttam olyat,h a szinkronizáláskor egy MDataStore.db3 filet írat ki az OVI Suite, ezt meg is kerestem, és megadtam a Nokia to Android SMS converter-nek ennek a pontos elérési útvonalát, de akkor is a fenti üzenetet kapom.
Ha valaki esetleg tud egyéb módszert az kérem írja meg!
Köszi! -
kárátékutyá
őstag
Most vettem ismerőstől 32Gb-os kártyát. Class 4 8900.- Class 6 9900.- Most tesztelem őket, eddig ok.
-
Norbi14
senior tag
Most váltottam Defy-ről Blackre. Eddig teljesen megvagyok elégedve vele, és ez a kép minőség
-
TayRol
nagyúr
válasz kárátékutyá #2062 üzenetére
igen, ez ilyen masnal is.
mryocee: tudsz dobni egy linket?
amugy grat minden uj tulajnak!
[ Szerkesztve ]
-
FireFoxer
tag
hirtelen mennyi mindenki vett ilyen telót
bakfitty...
-
bobojszan
tag
válasz kárátékutyá #2066 üzenetére
Telepítve. Fos XP van a gépen sajna
Ezzel mindig szívok ha ilyen van...God of War Rank : Chaos
-
bobojszan
tag
Sziasztok.
Tegnap lettem a tulajdonosa eme fantasztikus készüléknek.
Eddig csak pozitívan tudok róla nyilatkozni, de most leakadtam.
Egyszerűen nem tudom csatlakoztatni a PChez.
Ezt írja a leírás:A telefon USB-kábellel való számítógépes csatlakoztatását követően a telefon képernyőjén kiválaszthatja a csatlakozási módot.A csatlakozási mód a telefon beállításaitól függően automatikusan is kiválasztható. A következő USB-csatlakozási módok állnak rendelkezésre:
PC internet: Az üzemmód a telefont az internetcsomaghoz csatlakoztatja.
Tömegtároló: Ennek a módnak a kiválasztásával a telefont a rendszer fájlkezelésre alkalmas tömegtároló eszközként ismeri fel.
PC Suite: Az LG PC Suite IV használatához választandó mód.
Zeneszinkronizálás: Az LG PC Suite IV zenefunkcióinak használatához való mód.
iSync: Az iSync funkció használatához választandó mód.Na ez nekem nem jön ki csak az adattárolási mód.
Ha az USB csatlakozási mód kiválasztó képernyője nem jelenik meg a telefon USB-kábellel való csatlakoztatásakor
A telefon [Beállítások] menüjében válassza ki a [Csatlakozás] elemet.
Válassza az [USB csatlakozási mód] lehetőséget.
Ellenőrizze, hogy be van-e jelölve a [Mindig kérdezzen rá] opció.Na ilyenem meg nincs a Beállítások opcióban.
Ötletek?God of War Rank : Chaos
-
anderledani
őstag
Én Nov 20.-án kapom meg szülinapomra. Remélem sikerül a frissítés. Most álltam neki hogy végigolvassam a fórumot. Csütörtökön megtaláltam és bekapcsoltam megnéztem 1-2 dolgot. A kijelzője tényleg nagyon jó. A szoftververziót elfelejtettem megnézni. Majd talán kedden lesz rá "lehetőségem".
iPhone 13 Pro 128GB << iPhone XS 64GB (2019.03-2021.10) << iPhone 6S 64GB (2016.02-2019.03) << Samsung Galaxy Alpha (2015.10-2016.02) << Xiaomi Mi3 64GB (2014.11-2015.10) << Sony Xperia SP (2013.11-2014.11) << LG Optimus Black (2011.12-2013.11) << Nokia 6303 << Sony Ericsson V630i << Alcatel OT757
-
mryocee
csendes tag
Sziasztok!
Sikerült szert tennem "full body cover" fóliára... A hátlapot, oldaléleket, mindent védő átlátszó fólia. Nagyon komoly minősége van. A szilikontokot felejtsétek el!
Ég és föld a kettő. Amazonról rendeltem:
"Prestige Solutions Stealth Shildz" néven fut. 4k volt postával együtt és küldenek 2 pakkot.Haai!
-
kárátékutyá
őstag
Azt veszem észre, hogy ha hívnak, és felveszem a telót, akkor csak kb 1.5-2 mp után hallanak engem, azaz az elejét nem. Ez másnál is előjött?
-
FerNandor
őstag
Hali,
tegnaptól én is Optimus Black tulajdonos lettem Nagyon szuper teló!
Viszont most egyből van egy gond: k*rvára be van lassulva, megakasztja valami: azt írja ki sok-sok gondolkodás után, hogy "sajnáljuk, a kezdőlap nem válszol" azt hiszem. Mi a sz@r ez? MIt kell bezárni? elvileg bezártam már mindent. ááá
Szinte alig lehet használni."A shark could swim faster than me, but I could probably run faster than a shark. So in a triathlon, it would all come down to who is the better cyclist."
-
Enzo_86
tag
válasz Mika1227 #2054 üzenetére
Helló!
Én épp most lettem egy ilyen gyönyörűségnek a tulajdonosa!
Sztem iszonyatosan gyönyörű, könnyű, és jó képe van. Én úgy gondolom, hogy ezeknél a mai telefonoknál a kijelző minősége az ami leginkább számít! Én egyenlőre negatívumot nem tudok róla még mondani, idáig nagyon tetszik! Egy negatívum (vagy lehet,hogy csak én nem tudom,h is kéne kivitelezni), hogy bnőmnek samsung galaxy minije van, és az tud olyat,h a telefonkönyvben ha egy kontakon balra húzod az ujjad, akkor egyből hívja, és nem kell még külön belelépni a profiljába, és ott megnyomni a hívás gombot. Nem tudja vki, h ennél a modellnél, hogy lehetne ezt a folyamatot hasonlóan elvégezni? Meg egyáltalán van e valami ilyesmi opció?
Illetve milyen memókártyát éri meg bele venni? Egy ilyen Class 4-es az nagyon lassú szerintetek?[link] -
alikah88
tag
válasz Mika1227 #2054 üzenetére
Szia! Szerintem a pozitívumok és negatívumok egyaránt fel vannak sorolva már, ami talán eddig nem volt: van rajta gyárilag fólia, képminőségen szerintem nem ront, de én még nem húztam le amúgy ebayen lehet kapni 1-2$-ért 3 fóliát, ha esetleg a gyári megkarcolódna. Én már rendeltem, várom az érkezését, majd leírom a tapasztalatokat!
Lehet kapni hátlapra csatlakoztatható tokokat, én csak akkor használom ha a kocsiban gps-ként üzemel a telefon amúgy szerintem "megvastagítja". De ha ez nem zavar, akkor biztosan hasznos! Amúgy egy kihúzogatós bőr tokban tartom, és ha az asztalra teszem akkor aláteszem a tokot. Eddig karcmentes De amúgy láttam már itt a fórumon, hogy lehet rá kapni gyári hátlapot ~900 Ft-ért, szóval ha esetleg karcos lenne a hátlapod, az sem túl nagy befektetés lecserélni. Amúgy összegezve, én bátran merem ajánlani a telefont Nov 21-től elvileg lesz rá már gingerbread is és még jobb lesz reméljükGoogle Pixel 8 + Huawei Watch GT 2
-
Mika1227
őstag
Nagyon szemezgetek ezzel a telóval. Nemsoká cserés lenne a mostani készülék és nagyon tetszik a Black. Olvasgatom a hsz-ket. Gondolom ajánljátok a telót?! Pozitívum, negatívum?? Szívesen fogadom a tanácsokat! Köszi! Érdemes-e rá venni tokot és védőfóliát? Van rajta gyárilag fólia, nem ront-e a képminőségen ha lefóliázom a kijelzőt?
A Mikulásnak teljesen igaza van, hogy évente csak egyszer megy az emberek közé!!! Még az is sok!!!
-
dundipók
csendes tag
válasz alikah88 #2052 üzenetére
Telepítettem a Widgetlocker 1.2.6-ot.
Most a "G" vagy a "0/1" után kell egy Back is ahhoz, hogy elinduljon a telefon. Ez már jobb...
Köszönöm a segítséget.Ha egy kék szám hívása mobilról 44 HUF/perc, akkor mennyibe kerül 15 perc várakozás az ügyintézőre és kinek éri meg?
-
alikah88
tag
válasz alexander12 #2051 üzenetére
WidgetLockernél be lehet állítani, hogy bármelyik gomb felébressze a telefont Ugye az is választható, hogy csak a bekapcsoló gombbal lehessen ezt elvégezni.
Google Pixel 8 + Huawei Watch GT 2
-
dundipók
csendes tag
Sziasztok, ki tud segíteni?
A "G" gomb nálam kioldja a képernyőzárat.
Hogyan tudom az beállítani, a "G" gombra ne induljon el a telefon, csak a bekapcsoló-gombra?Köszi
Ha egy kék szám hívása mobilról 44 HUF/perc, akkor mennyibe kerül 15 perc várakozás az ügyintézőre és kinek éri meg?
-
hörcsi77
tag
hali
hogyan lehet névjegyhez csengőhangot rendelni?
köszi -
lgoptimus
csendes tag
Sziasztok!
Érdeklődnék,hogy Z4roottal meglehet-e csinálni a rootolást ,mert most csinálnám először és félek ,hogy végleges hibát ejtek!
Köszi a segítséget -
hörcsi77
tag
hali
lg optimus black-nek mekkora a belső tárhelye?
a mostani lg gt540-el az a bajom hogy pici a belső tárhelye és alig fér el valami
köszi -
FireFoxer
tag
válasz Robez88 #2037 üzenetére
Nekem a 3D-s gamek meg ilyen fps-izé nagyon nem jönnek be telefonra. Az maradjon meg szépen nagy felbontáson asztali számítógépen
eRecovery-t én is felraktam már eddig az összes CM-hez,
de hogy melyik kombinációval kellene előjönni azt nem tudom.szerk:. közben megvan, bár nem minden próbálkozásra, de előjött a hangerő le + bekapcs
bakfitty...
-
Robez88
tag
válasz purcigeorge #2038 üzenetére
Ha a telefonálás közbeni hangerősség szabályozás problémájára gondolsz, akkor azt nem. Az már engem is nagyon idegesít...
-
Robez88
tag
válasz Robez88 #2033 üzenetére
Bocsánat a dupláért csak még találtam pár dolgot:
eRecovery - bármely fizikai gombot megnyomod boot közben, bejön a recovery...
hozzászólás xda-ról:
"...with this kernel no need chainfire3d to play 9mm and ShadowGun"
Tehát erősen megugrik a 3D teljesítmény... én úgy tudom, gyengébb ( nem tegrás procijú) telefonhoz általában mindig kell a C3D hogy normálisan fusson a 9mm.
-
Robez88
tag
válasz FireFoxer #2035 üzenetére
Valamilyen szinten igazad van, attól hogy 2x több pontot kaptam, nem lett 2x gyorsabb a telo. Ugyanolyan gyors.
De azért a magasabb 3D pont, az azt igénylő alkalmazásoknál előnyt jelenthet. Nálam volt pár game, ami néha igen csak beszaggatott 2.2-n.Mondjuk ahhoz képest, hogy pl SGSII-vel 5000 pont felett járnak, elég szép teljesítmény az OB-től. Ha lesz hozzá egy szolidabb cpu tuning, simán meglesz a 4000 pötty is.
[ Szerkesztve ]
-
Robez88
tag
válasz #65755648 #2032 üzenetére
Természetesen az xda-s srácok agyszüleménye a custom kernel.
Részletes leírás itt!Annyi a lényeg, ha CM rom-os OB-d van:
1. letöltöd
2. felmásolod sd kártyára
3. irány a recovery
4. ott install zip from sdcard (nem kell wipe, meg semmi más)
5. reboot
6. enjoyFő turpisságok:
- Patched libsqlite.so
- ext4 & microSD tweaks
- eRecovery mod (elvileg billentyűkombinációval is indítható a recovery)
- SGX530 overclock to 210 Mhz
- 3 new CPU governors: Lazy (default), InteractiveX & Smartass2Elvileg reboot után már az új kernel működik. Ha esetleg (nálam is ez volt) nem indul a telefon, csak LG logo van sokáig, nem kell parázni, akksi ki-be, és újra bekapcsolni a telot. Működni fog!
[ Szerkesztve ]
-
Recon666
Közösségépítő
-
Enzo_86
tag
Sziasztok!
Szerencsére ma boldog tulajdonosa lettem egy ilyen gyönyörűségnek!
Egy olyan kérdésem lenne,h t-mobilnál vettem a készüléket, és olvasgattam,h van vmi 10a...10g szoft. Ezt esetemben,h lehet pontosan frissíteni, (ha egyáltalán lehet) illetve honnan tudom,h most milyen van rajta? Ja és pontosan mi ez a 10a... mert ezt nem igazán vágom. Mert ugye mellette az világos,h Android 2.2 van a telón mint oprendszer.
Válaszokat köszi előre is!
U.i: Ha esetleg vkinek van frankó 3 betűs gps-e erre a modellre az megosztaná velem a részleteket?[ Szerkesztve ]
-
HEKIT99
csendes tag
Jól működik a telefon, nincs semmi hibája?
Lessz rá ICS frissítés?
Csak azért kérdezem mer ilyen telefont néztem ki magamnak karácsonyra -
FerNandor
őstag
válasz Robez88 #2026 üzenetére
köszi. azért gondoltam arra, hátha kicsit frissebb vagy valami.
Hogy müködik egyébként a frissítés egy t-mobile-os telón, csak a t-mobile-on keresztül? Van ennek köze egyébként a garanaciához is, ugye? Gyári romokra gondolok, nem ilyen buheráltakra. Leírnád hogy megy? Ettöl függ, hogy veszek-e ilyen telót."A shark could swim faster than me, but I could probably run faster than a shark. So in a triathlon, it would all come down to who is the better cyclist."
-
Robez88
tag
válasz FerNandor #2025 üzenetére
Fel lehet tenni, a kérdés az, hogy ha csak a nyelv miatt szeretnéd, akkor nem érdemes mert mindegyik androban van német nyelv is (mint a CM-ekben van magyar is).
kárátékutyá, Spiryt!
Nézzétek meg a ZTE Blade fórum első hozzászólását, ott elég jól összefoglalták az alapvető fogalmakat. Ha marad valami kérdésetek szívesen megpróbálok rá válaszolni. Egy-az-egyben nincs pofám bemásolni.
[ Szerkesztve ]
-
FerNandor
őstag
Hali,
azt szeretném megkérdezni, hogy T-mobilos telóra lehet felrakni akármilyen androidot? Mondjuk gyári német Gingerbread-et vagy csak t-mobilos vfrissítéseket? Vagy meg lehet valahogy oldani, úgy, hogy a garancia ne vesszen el? Elsö androidos telóm lenne..
elöre is köszi."A shark could swim faster than me, but I could probably run faster than a shark. So in a triathlon, it would all come down to who is the better cyclist."
-
stilo18
addikt
válasz kárátékutyá #2001 üzenetére
Én fehéret rendeltem hozzá, szerintem nagyon faszán néz ki!
#PS5Pro#C9/QN95#S22Ultra#SSArctisPro+DAC#Aonic50
-
amerigo
aktív tag
válasz kárátékutyá #2020 üzenetére
A kernelről röviden (az eszköz hardver vezérlése)
[ Szerkesztve ]
-
Robez88
tag
válasz kárátékutyá #2018 üzenetére
Ha délutánig nem jön kielégítő válasz, akkor megpróbálom összefoglalni Nektek!
-
Spiryt
csendes tag
Sziasztok
kezdő vagyok még a témában, így valaki elmagyarázná nekem, hogy mit is takarnak az ilyen "kernelek" meg nova , cm rom, meg ilyen hasonló programok, vagy minek is nevezzem ezeket.
Előre is köszi[ Szerkesztve ]
-
Robez88
tag
Tudom, hogy kicsit kinek a f.sza hosszabb, de ezt most lőttem az OB-vel (előző futtatásnál 2200):
Ugyanis a system/lib/egl mappában lévő libGLES_android.so file, driver korlátozza a GPU működését bizonyos esetekben. Eltávolításával durván megnő a quadrant score, és a 3d-s játékok (pl Dungeon Defenders) is smoot-abbak lesznek. Ellenben instabilitás is előfordulhat.
Én úgy teszteltem, hogy nem letöröltem, hanem máshová áthelyeztem a filet. Lehet mókólni!Idézet xda-ról:
"My best score with knzo kernel was 3600+ (quadrant advanced)" Ez azért kemény..[ Szerkesztve ]
-
Robez88
tag
válasz purcigeorge #2011 üzenetére
Igen, ez nálam is állandó probléma. Mondjuk csak telefonáláskor idegesítő, mikor felveszed a telefont és ordítanak a füledbe.
-
FireFoxer
tag
válasz purcigeorge #2011 üzenetére
Nah jókor... kint van a 14es bár amennyire látom nem túl nagy dolgot javítottak
bakfitty...
-
purcigeorge
aktív tag
Üdv mindenkinek!
Feltettem a 13-as CM romot, és leírom az egyetlen számomra zavaró hibát: a hangerő kb. fél állásig szinte néma, és onnan kezd el erősödni. A max hangerő viszont már rendben van. És videó vagy audio lejátszásnál nem az előzőleg beállított hangerőn szólal meg, hanem hangosabban. Másnak is jelentkezett hasonló? A CM 10- es is ilyen volt.. -
TayRol
nagyúr
válasz kárátékutyá #2005 üzenetére
ok, koszi. lehet utana en is beruhazok egyre...
-
kárátékutyá
őstag
Én egy másik telómra vettem szilikont, 5 percet volt rajta, ment a kukába.Még a dedym eladása után jött meg egy merev tokom, amit most adtam el, mert a srác elejtette a defyjét, és szerencse a szerencsétlenségben a kijelzőtől 1mm-re tört ki az éléből egy kis darabka, mert megismerkedett valami járdaszegéllyel, és most ezzel el tudja majd ezt takarni..nah ezért veszek én ilyet. Kicsit vastagabb lesz az se baj, még mindig vékonyabb lesz vele egy átlagos telónál. Majd lefotózom tokkal és nélküle is oldalról, lehet majd látni a különbséget.
-
FireFoxer
tag
válasz kárátékutyá #1999 üzenetére
uhhh..de durva
nah le is cserélem énis a szilikon tokomat egy ilyenre, nekem is csak azért volt ez hogy védje a hátulját. De szegényke nagyon böszme lett tőlebakfitty...
-
embe
nagyúr
válasz kárátékutyá #1999 üzenetére
Még jól is néz ki. Csak a teló vastagságát nem fogja negatívan befolyásolni? Értem ez alatt azt, hogy látványra nem érinti-e negatívan? Hisz az egyik látványeleme a telónak a vékonysága. De ez majd eldől ha felteszed a telóra.
Onkyo TX-L20D, 4K Dolby Vision, streamer, HDMI, USB, phono, fehér 2.1-es erősítő eladó
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● tilos a warez!
● tilos a függetlenítés!
● olvasd el a téma összefoglalót!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest