-
GAMEPOD.hu
LG Optimus Black P970 [olvasd el a Téma összefoglalót!] FÜGGETLENÍTÉS / WAREZ TILOS!
Új hozzászólás Aktív témák
-
premete
veterán
válasz RepeatSector #5115 üzenetére
Helló, a telefonodon már a v20g fut, 2.3.4 magyarul, de benne van minden ismert nyelv,sőt, olyan kuriózumok is, mint orosz (izrael). Jövő héten akarom megcsinálni flesselhető zipnek, deodexálva, zipalign, busybox, root, stb.
Eladó laptop-tablet és kiegészítők: http://goo.gl/VPuKDH
-
TayRol
nagyúr
válasz RepeatSector #4701 üzenetére
akkor teszek fel valami mast, koszi.
-
embe
nagyúr
válasz RepeatSector #4676 üzenetére
Most közvetlenül a telóra csomagoltam ki, pontosabban a karira, elindult a backup.
-
embe
nagyúr
válasz RepeatSector #4673 üzenetére
Leszedtem 2x is, most, és amikor csinálom a backupot, leáll md5 mischmas hibaüzenettel. Menjek neki harmadjára is?
szerk:
Winrarral tömörítettem ki. Most töltöm megint.
[ Szerkesztve ]
-
embe
nagyúr
válasz RepeatSector #4671 üzenetére
Tudom hogy kell. fel is tettem anno, csak nem emlékszem már miért de leszedtem.
-
embe
nagyúr
válasz RepeatSector #4669 üzenetére
Azóta a blogodban lévő romot használod? Minden ok vele? Lehet neki fútok megint.
Legszívesebben én is jó kipucolt 2.3-as romot használnék.[ Szerkesztve ]
-
Mika1227
őstag
válasz RepeatSector #4657 üzenetére
Értem. Egyáltalám milyen előnyei vannak a főzött rom-ot használok?Bocsi ha fura a kérdés de még kezdő vagyok.
A Mikulásnak teljesen igaza van, hogy évente csak egyszer megy az emberek közé!!! Még az is sok!!!
-
Ronin-
senior tag
válasz RepeatSector #4472 üzenetére
megkeresném én, ha lenne market
-
Ronin-
senior tag
válasz RepeatSector #4407 üzenetére
és ezt a cm7 -re rá lehet varázsolni valahogy ? mert a videón mintha úgy lenne.. csak sehol nem találok erről az egészről "anyagot"
-
atillaahun
veterán
válasz RepeatSector #4469 üzenetére
Épp azért mondom, hogy ők legalább javították. De a Samsungnál ez sajnos nem annyira nyilvánvaló hiba, hogy el kellene ismerniük, így nincs is mit javítani.
[ Szerkesztve ]
-
Ronin-
senior tag
válasz RepeatSector #4407 üzenetére
ok, köszi
egyébként nézegettem ezeket a főzött romokat.. hát mindegyiknek vannak hiányosságai, vagy nem megy rendesen a wifi, vagy a gps, vagy a hangokkal van szenvedés.. és pont ez a bajom és ezért nem akarok felrakni ilyet, mert mindegyik fapados..
-
Ronin-
senior tag
válasz RepeatSector #4350 üzenetére
Azért, mert ilyen gányolt szutykokat a rák se pakol fel... fele funkció nem működik, vagy nem úgy,ahogy kéne.. én inkább kihagyom ezeket..
-
hackeeeee
Jómunkásember
Azért, mert nem mindenki tenne fel szívesen főzött romot.
Annak idején a GT540-en Nekem sem volt semmi gondom Mur4ik romjával, viszont randomra a "süket hívás" befigyelt, és rohadt idegesítő volt. Plusz, van akinek ténylegesen felesleg CM rom felrakása, mert egyáltalán semmit nem használ belőle. Ezeknek minek vállalni a hibás rizikókat?
Véleményem szubjektív...
-
premete
veterán
Hol találtad azt az őskövület, 512 MB-os microsd-t, amivel eladtad a P970-est? Persze, én voltam a hülye, hogy nem néztem meg, de nem gondoltam volna, hogy vannak olyan emberek, akiknek többet ér 500 forint a becsületnél.
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz RepeatSector #4314 üzenetére
Akkor meg egy Omnia2.. ~20k körül megy.
Véleményem szubjektív...
-
james88
tag
válasz RepeatSector #4311 üzenetére
én elégedett vagyok a készülékkel és nem érzem a hiányát még a 2.3-nak sem ebben az árkategóriában egy nagyon jó kis készülék ez...véleményem szerint emiatt kár (volt) eladni!
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz RepeatSector #4311 üzenetére
Én lehet várnék a Nokia készülékeire...
Véleményem szubjektív...
-
Matrixka
tag
válasz RepeatSector #4309 üzenetére
Mit veszel?
-
premete
veterán
válasz RepeatSector #4277 üzenetére
Nézegettem neten, de vagy Karakószörcsögön vannak, vagy Nyíregyen, Pesten csak törött, vagy gari nélküli, vagy hiányosokat árulnak. Úgyhogy valószínűleg marad a T_M webshop.
-
saphancs
aktív tag
válasz RepeatSector #4123 üzenetére
MI lehet a hiba: The process com.android.phone has stopped unexpeeeeectedly. Ez az üzenet jött ki, hiába kapcsolom ki, akkor is visszatér, felraktam újra de ismét előjött...
Szerk:
Nincs meg a kapcsolat sem, mintha elmenne a térerő, aztán rá fél percre helyreáll a dolog, és jön két nemfogatdott hívás üzenet..[ Szerkesztve ]
(((LG Optimus Black) Samsung Galaxy S2)) Sony Xperia M2))) Iphone 6S; IPad Air2; Iwatch
-
saphancs
aktív tag
válasz RepeatSector #4120 üzenetére
Csak arra nem frissítettem rá!Kernel alappal megy nálatok?
Szerk:
Köszi, az is jól jön!(((LG Optimus Black) Samsung Galaxy S2)) Sony Xperia M2))) Iphone 6S; IPad Air2; Iwatch
-
embe
nagyúr
válasz RepeatSector #4120 üzenetére
A calandersync.apk telepítése nem működött. De egy komplett gappsuddate-ből kiszedtem mindent, csak a market updater, a contact és a calander sync maradt benne. Ezt telepítettem a recoveryből, így most szinkronizál rendesen.
-
saphancs
aktív tag
válasz RepeatSector #4116 üzenetére
Én is elkuncsoroghatnám, hogy hogyan lehet szinkronizálni?
Amúgy frankó minden!!! Mégegyszer !
Ja és te alap kernelel használod, vagy tettél fel alá valamit?(((LG Optimus Black) Samsung Galaxy S2)) Sony Xperia M2))) Iphone 6S; IPad Air2; Iwatch
-
embe
nagyúr
válasz RepeatSector #4116 üzenetére
...és működik is.
...de most néztem, szerintem kimaradt a googlecalandarsyncadapter.apk is a naptár szinkronizációhoz.
Most T-B-vel állítom vissza a hiányzó , és mentett alkalmazásokat. Ha kész akkor meglesem azt is.[ Szerkesztve ]
-
embe
nagyúr
válasz RepeatSector #4112 üzenetére
Szia!
Na biztosan bénázok. Megint. Töröltem az accountod.
- kell egy Root explorer nevű fájlkezelő
- a fájlkezelőből el kell navigálni a következő helyre: data/system itt megkeresni az accounts.db fájlt, majd törölni.
- ezután a készüléket újra kell indítani, és már nincs is aktív fiók a rendszerben.
Ekkor a Gmail fiókba bejelentkezve, meg lehet adni az accountot.De nekem a contactokat nem szinkronizálja. Hiába jelöltem be a névjegyeknél. Amikor a beállítások, "Accounts &sync settings" -be megyek, a szinkronizálási lehetőségek között nincs ott a telószámok.
Marketben is megjelent az account, de a telószámoknál nem. Mit csinálhattam rosszul?Egyébként egy vegytiszta LG és saját alkalmazások nélküli 2.3 jöhetne!
-
embe
nagyúr
válasz RepeatSector #4109 üzenetére
Valszeg neki fútok még egyszer annak a romnak, ami a mentésedben van.
-
embe
nagyúr
válasz RepeatSector #4107 üzenetére
Emlékszel írtam, hogy nem működik a mentésed. De működik. Nem olvastam el alaposan a leírást. Én wifi problémára hivatkoztam, de Te leírtad, hogy a wifimanager progival kell belőni. Azzal már ment. Én mindenáron a menűben, a beállítások között akartam mókolni.
Azt nem tudom viszont, hogy a feltett Kang rom miért nem működik - megint nálam - rendesen. Valszeg ez is user error.
Feltettem, szép és jó, de ha hívtak azt jelezte, hogy nem vagyok elérhető. -
embe
nagyúr
válasz RepeatSector #4011 üzenetére
Nem kellett keresni, mert azonnal jelezte, csak nem tudott hozzá csatlakozni. Hidd el, felraktam nagyon sok romot, igaz nem erre a telóra, nem hiszem hogy user hiba. Valszeg valami wifi cucc nem egyforma a két telóban.
-
embe
nagyúr
válasz RepeatSector #4005 üzenetére
Hali!
feltettem a backupodat. sajnos a wifi nem működött nekem vele.
Viszont előtte kipróbáltam egy CM romot, amit le is vettem mert nem tudtam hívást fogadni vele, de a lényeg, hogy működött a recoverybe való belépés a hangerő "lenyomkodásával" is, és nem csak rommanagerből.[ Szerkesztve ]
-
foxymaxy
senior tag
-
Norbi14
senior tag
válasz RepeatSector #3948 üzenetére
Feltettem a romod, de hol tudom szinkronizálni a gmail accommal a névjegyeket?
-
foxymaxy
senior tag
válasz RepeatSector #3948 üzenetére
tudsz valamiket ajánlani próbára, mert én többel is kísérleteztem de csak az előre definiáltak hajlandóak műxeni
Recon666:
lehet hogy gebasz van mert a telepítési művelet sem a leírtak szerint zajlott teljesen
egészen az Install zip from sd card-ig minden oké volt, de aztán csak kiírta hogy
"instal complette" és nem volt restart
én indítottam újra a menüből (egy kicsit fostam is hogy +dölött a teló)
de beröffent gond nélkül
utána még felraktam a gapps-gb-20110828-signed.zip-et akkor lett teljes a kép
ja és valamiért zabálja az aksit reggel vettem le a töltőről, beállítások, app frissítés
és lement 40%-ra az aku. ez így egy kicsit gáze pluribus unum
-
purcigeorge
aktív tag
válasz RepeatSector #3934 üzenetére
Üdv!
Tegnap feltettem a v20l.1-et kipróbálni, és annak ellenére, hogy a hívás nem működik, és az üzenet sem, nagyon gyors a rendszer. Talán a cm-nél is gyorsabb. De most visszagondolva talán azért ilyen gyors,mert az sd kártyát sem olvassa, sőt még a belső memóriát sem látja. Most felraktam az általad elmentett v20a-t, és ez is elég jó. Köszi szépen! -
Illusion1010
senior tag
Köszönjük, hogy közkinccsé tetted a munkádat !
Este kipróbálom
-
FerNandor
őstag
válasz RepeatSector #3936 üzenetére
én felraktam, amit elsöre észrevettem, hogy csak koreai és kínai beviteli nyelv van benne. beléptem a naptárba és csak lestem a kínai szimbólumokat
"A shark could swim faster than me, but I could probably run faster than a shark. So in a triathlon, it would all come down to who is the better cyclist."
-
hackeeeee
Jómunkásember
-
hackeeeee
Jómunkásember
Írj róla egy logout-ot, aztán legalább meg is marad..
Véleményem szubjektív...
-
FerNandor
őstag
válasz RepeatSector #3931 üzenetére
oks, köszi!
"A shark could swim faster than me, but I could probably run faster than a shark. So in a triathlon, it would all come down to who is the better cyclist."
-
saphancs
aktív tag
válasz RepeatSector #3927 üzenetére
Dehonnem, nagyrészt asse értem, hogy mit aszondasz! ;-)
(((LG Optimus Black) Samsung Galaxy S2)) Sony Xperia M2))) Iphone 6S; IPad Air2; Iwatch
-
FerNandor
őstag
válasz RepeatSector #3927 üzenetére
hogy lehet majd felrakni? kdz software update-tel?
-
saphancs
aktív tag
válasz RepeatSector #3917 üzenetére
Ez nagyon jól hangzik! Jobban várom, mint a karácsonyt!!!
Azé' tök jo, hogy van egy házi zsenink, nem? ;-)(((LG Optimus Black) Samsung Galaxy S2)) Sony Xperia M2))) Iphone 6S; IPad Air2; Iwatch
-
embe
nagyúr
válasz RepeatSector #3922 üzenetére
Na megyek melózni, így majd holnap lesz a napja a romfelrakásnak.
...akkor jól értelmeztem, hogy csak CM romokhoz lehet feltenni.
[ Szerkesztve ]
-
embe
nagyúr
válasz RepeatSector #3919 üzenetére
De ha fenn van egy CM7 rom, és meghal a rendszer - pl. bootlop, akkor is működik utána a billentyű kombinációs recovery behozás? Mert ha nem, akkor értelme nincs....vagy legalábbis nem sok.
[ Szerkesztve ]
-
foxymaxy
senior tag
válasz RepeatSector #3914 üzenetére
upsa kifejtenéd bővebben hogy milyen lesz a rom sacc/kb részletesen
mert én valahol elvesztettem a fonalat[ Szerkesztve ]
e pluribus unum
-
Huroq
senior tag
válasz RepeatSector #3914 üzenetére
Ez egy öröm teli hír
Előre is köszönöm a fáradozást -
embe
nagyúr
válasz RepeatSector #3905 üzenetére
"És én ilyeneknek töltöm fel a gyári módosított 2.3-at?" a ZTE telónál máshogy vot, ott 1 évig máshogy használtam.
Feltettem recoveryből az erecovery-t, de hiába "nyomogatom" a le hangerő gombot, nem jön be a recovery. -
Huroq
senior tag
válasz RepeatSector #3905 üzenetére
Ne haragudj a kérdésért.
Mikor várható a gyári módosított 2.3? -
Recon666
Közösségépítő
válasz RepeatSector #3901 üzenetére
Épp BF3 multizok közbe belenézek ide, szóval nem.
[ Szerkesztve ]
-
embe
nagyúr
válasz RepeatSector #3901 üzenetére
Nem igen tudok angolul.
Akkor: ez a huexxx-eRecovery-CM7.zip az lenne?
Amit linkeltél ott az első sorban a kiegészítés van, a másik sorban ennek az eltávolító zip fájlja?Ezzel bejön a recovery a bekapcsolás közbeni lehangerő gomb nyomkodásos kombóra?
[ Szerkesztve ]
-
Recon666
Közösségépítő
válasz RepeatSector #3897 üzenetére
Recoveryvel teszem fel, de ha nem jutok el a csak a logóig, akkor Flash tool.
-
FerNandor
őstag
válasz RepeatSector #3815 üzenetére
Várom!
Ja, azért durva...
egyszerüen nem lehet elképzelni sem, hogy mi a gyíkot csinálnak eddig a frissítéssel.. táppénzen van mindenki vagy mi???????"A shark could swim faster than me, but I could probably run faster than a shark. So in a triathlon, it would all come down to who is the better cyclist."
-
FerNandor
őstag
válasz RepeatSector #3813 üzenetére
Látszatra tök ugyanaz, mint a 2.2, nem?
Kíváncsi leszek. köszi, ha felrakod.
-
Illusion1010
senior tag
válasz RepeatSector #3791 üzenetére
-
Illusion1010
senior tag
válasz RepeatSector #3785 üzenetére
Azt megköszönnénk
------------------------------------------------------------
Erről a Koreai KU5900 v20l ROM ról egy jó szó nem esik a topikban....nem bootol...nem megy a radio része a telefonnak....CM7 ből rakják át a boot.img fájlt és hasonlók...
[ Szerkesztve ]
-
Illusion1010
senior tag
válasz RepeatSector #3781 üzenetére
Köszi a linkeket
Á, annyira nem fontos hogy egész éjjel menjen a géped. Átolvasgatom az XDA topikokat ez ügyben, és majd holnap összehozom.
(#3782) amerigo Szintén
(#3784) embe Angol és valami keleti szokott lenni. A magyar kizárt szvsz.
[ Szerkesztve ]
-
Illusion1010
senior tag
válasz RepeatSector #3778 üzenetére
Ez a v20l merre található? Sajnos a google nem segít megtalálni, mindig a 2x-hez lyukadok ki. A működő v20a-ból nem volna kedved felrakni valahova egy cwm mentést?
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz RepeatSector #3774 üzenetére
Én ezt mondtam korábban, de azt mondták hülyeség.
Én megvárom az EU-s romot, majd feltolom azt, lehet majd update-ből, vagy majd kdz-ből, majd látódik.
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz RepeatSector #3770 üzenetére
Én nem sz@rozok CM-mel, majd jön a sima.
Véleményem szubjektív...
-
embe
nagyúr
válasz RepeatSector #3770 üzenetére
Ma már nem állok neki, mert megyek melózni, aztán nincs kedvem még addig állítgatni a telót. De holnap valszeg rápróbálom.
-
embe
nagyúr
válasz RepeatSector #3768 üzenetére
Magyar nyelv van ezekben?
-
embe
nagyúr
válasz RepeatSector #3766 üzenetére
Az oldalon ha jól fordította a gép valami 3G hibáról ír. Van ilyen? A ZTE Blade romoknál volt az elején MMS hiba, nem lehetett küldeni, hiába állítottam be.
-
embe
nagyúr
válasz RepeatSector #3764 üzenetére
Arra a romra érted, hogy javított, amit én linkeltem? A felrakás folyamata akkor az amit leírtam ugye? Ezzel a módszerrel felraktam vagy 30-40-50 romot a Blade-ra.
[ Szerkesztve ]
-
anderledani
őstag
válasz RepeatSector #3710 üzenetére
Hát én egyikre se cserélném.
iPhone 13 Pro 128GB << iPhone XS 64GB (2019.03-2021.10) << iPhone 6S 64GB (2016.02-2019.03) << Samsung Galaxy Alpha (2015.10-2016.02) << Xiaomi Mi3 64GB (2014.11-2015.10) << Sony Xperia SP (2013.11-2014.11) << LG Optimus Black (2011.12-2013.11) << Nokia 6303 << Sony Ericsson V630i << Alcatel OT757
-
Harapos
csendes tag
válasz RepeatSector #3659 üzenetére
HTC Wildfire S Android 2.3-al veszi a net kapcsolatot.
James88:
Sajnos XP van a gépünkön.
[ Szerkesztve ]
Harapos
-
kengyel
nagyúr
válasz RepeatSector #3509 üzenetére
Akkor várhatunk rá rendesen nem is kicsit Pedig már nagyon várom nem kis ideje
kengyel
-
baluka26
nagyúr
válasz RepeatSector #3483 üzenetére
Nem Gorilla Glass-os ez a teló?
They said I once was lost, but now I'm truly found. || Eladó Eastpak hátizsák: http://tinyurl.com/balutaska
-
nbukta77
addikt
válasz RepeatSector #3446 üzenetére
az tulzas,hogy stabil. bugos a hang videofelvetelnel es hivas prroblemakkal is kuszkodik meg. a stabil az szamomra napi szinten hasznalhato. itt a cm meg nem az.
„ Az a penz amit nem koltesz el az olyan, mintha nem is lenne “
-
baluka26
nagyúr
válasz RepeatSector #3453 üzenetére
Recon megnézte most az A500-zal, azt mondta jó.
A HD25-nek van egy olyan tulajdonsága, hogy baromi érzékeny. Akkor ezzel nem lesz gond, helyes
Egyre határozottabb vagyok.A HD555 jó anyag, nekem is az volt az első fejesem
Amúgy Nokia E51-ről váltanék, amit nagyon szeretek, csak rakoncátlankodik
[ Szerkesztve ]
They said I once was lost, but now I'm truly found. || Eladó Eastpak hátizsák: http://tinyurl.com/balutaska
-
baluka26
nagyúr
válasz RepeatSector #3450 üzenetére
Nekem egy HD25-ös Sennheiser lenne rádugva
Recon: Mihez képest? Gondolom a Schiit rendszeremhez képest elég rossz[ Szerkesztve ]
-
TayRol
nagyúr
válasz RepeatSector #3431 üzenetére
a regisztrálást a PH!-ra...
-
Mika1227
őstag
válasz RepeatSector #3391 üzenetére
Nem. Miért kellene?
A Mikulásnak teljesen igaza van, hogy évente csak egyszer megy az emberek közé!!! Még az is sok!!!
-
Recon666
Közösségépítő
válasz RepeatSector #3155 üzenetére
-
Mika1227
őstag
válasz RepeatSector #3117 üzenetére
De ahhoz kell valami account vagy email cím regisztráció!? Bocsi de teljesen kezdő vagyok!
-
Synaptic
senior tag
válasz RepeatSector #3069 üzenetére
Mondjuk a sima 2.2 hoz egy nova 8 at
Ryzen-7-5800x3D/Asus TUF B550M Pro/Asrock-PhantomGaming-6800Xt
-
tzsolesz
nagyúr
válasz RepeatSector #3025 üzenetére
Atya ég. Én T-Mobilos vagyok.
Most először mondok ilyet, de ez szégyen-gyalázat.Miért van az, hogy a többi telóra már ősidők óta elérhető. valamit elcseszhettek az LG-nél, csak kár hogy nem vallják be a kudarcukat.
-
stilo18
addikt
válasz RepeatSector #3016 üzenetére
Röhejes...de ez már tényleg!
#PS5Pro#C9/QN95#S22Ultra#SSArctisPro+DAC#Aonic50
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz RepeatSector #3025 üzenetére
Elvileg már maga a 2.3-at januárra mondták itt korábban.
Véleményem szubjektív...
-
TayRol
nagyúr
hat ez van...
-
kriszpontaz
veterán
Ez a kártyafüggetlen készülékekre vonatkozik vagy a T-sre is?
-
FerNandor
őstag
válasz RepeatSector #2968 üzenetére
ja azt meg is találtam .
most azt nem találom, hogy hol mutatja az akku hőmérsékletét meg ilyeneket. egyszer már odakeveredtem..."A shark could swim faster than me, but I could probably run faster than a shark. So in a triathlon, it would all come down to who is the better cyclist."
-
saphancs
aktív tag
válasz RepeatSector #2916 üzenetére
Bocsesz, megint tanultam! :-P Ki is próbálom,hogy milyen!
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz RepeatSector #2877 üzenetére
Az szerintem azért van, mert havonta ellenőriz, nem?
Véleményem szubjektív...
-
Synaptic
senior tag
válasz RepeatSector #2847 üzenetére
Köszönöm
Ryzen-7-5800x3D/Asus TUF B550M Pro/Asrock-PhantomGaming-6800Xt
-
saphancs
aktív tag
válasz RepeatSector #2783 üzenetére
Nova v9-et mire tetted fel? CM 20-ra?
Tudnál egy linket dobni?
Szerk.: milyen vele az akuidő? (bocs, hogy ezzel tökölök itt 3 napja rajtatok, de már 2 melót elb@sztam azért, mert lemerült a telóm, és a főnökség kezd nemszeretni..., jómeló, jópénzért... nem kéne kirúgatnom magam egy teló véget asszem... )[ Szerkesztve ]
-
jooker82
nagyúr
válasz RepeatSector #2783 üzenetére
3GQCT
a phone modot,meg CS emergency
ha jól tudomLG G2 32 GB 4.4 AOS
-
jooker82
nagyúr
-
purcigeorge
aktív tag
válasz RepeatSector #2653 üzenetére
Köszi, a tegnapi alapján sikerült a kernel csere. Érdeklődnék, hogy a Huexx v04 hogy szuperál? A Nova nekem eddig a legjobb.
-
alexander12
aktív tag
-
nbukta77
addikt
válasz RepeatSector #2699 üzenetére
Szerintem nem az,de ha az valaki jelezze.
-
nbukta77
addikt
válasz RepeatSector #2696 üzenetére
Ez nem a gingerbread. Ez csak sima 2.2.
-
RuLeZz007
tag
-
purcigeorge
aktív tag
válasz RepeatSector #2650 üzenetére
Igen, szerencsére észrevettem, hogy a recovery működik, de a 08 után már másik kernellel sem indult. Van backup a recoveryben, úgyhogy újból fogok próbálkozni akkor az új 08- as kernellel, gondolom azt linkelted nemrég, én meg szerintem a régebbit raktam fel. Még egy kérdés : a rom telepítés után egyből mehet az új kernel utána, vagy először el kell indítani az eredetivel?
[ Szerkesztve ]
-
purcigeorge
aktív tag
válasz RepeatSector #2645 üzenetére
Gondolom, nálad nem jött elő ez a dolog, de hátha tudsz segíteni. A nova v08 kernelt a 20-as cm-re felrakva nem indul el a telefon, csak villognak a gombok. Írnak erről a fórumon is, de megoldást nem találtam rajta. Köszi!
-
nbukta77
addikt
válasz RepeatSector #2645 üzenetére
Ja várok !
Remélem holnap már fent lesz valahol,de kétlem,hogy holnap kijönne. Az lg hozzá állása nem a legjobb e téren.
[ Szerkesztve ]
-
saphancs
aktív tag
válasz RepeatSector #2641 üzenetére
Rendben köszönöm a segítségetek,beszámolok az eredményeségről holnap!
-
saphancs
aktív tag
válasz RepeatSector #2638 üzenetére
Így csináltam, akkor legalább hülye nem vagyok!
-
nbukta77
addikt
válasz RepeatSector #2633 üzenetére
Az osszes telomon cm volt. Arc s,Defy, stb...
-
Recon666
Közösségépítő
válasz RepeatSector #2630 üzenetére
Értem, de ez már naygon átment a chat.hu-ra, 5 percig lehet szerkeszteni a hsz-t is.
[ Szerkesztve ]
-
nbukta77
addikt
válasz RepeatSector #2626 üzenetére
Milyen főzött romok vannak még? Magyar nyelvű?
-
nbukta77
addikt
válasz RepeatSector #2624 üzenetére
Honnan szeded ezeket a kerneleket?
Új hozzászólás Aktív témák
● tilos a warez!
● tilos a függetlenítés!
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- 3D nyomtatás
- Milyen notebookot vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- EAFC 25
- Home server / házi szerver építése
- Külpolitika
- A Meta húzása miatt egyre többen keresnek rá, hogyan lehet törölni a Facebookot
- További aktív témák...
- iPhone 14 Pro Max 128GB Fekete Független Megkímélt/1-3 hónap gar./p3970
- iKing.Hu - Google Pixel 9 Pro XL - Hazel - Használt, szép állapotban - 2027. 08. 26-ig
- Samsung Galaxy A35 5G 128GB 12GB RAM Dual ÚJ, 2-ÉV GARANCIÁVAL, SZÁMLA + DOBOZ + TÖLTŐ SZETT!
- Apple iPhone 13 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro+ 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával