Hirdetés
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 6. nap: Dredge
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás Dark and Darker: Legendary Status
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
- Alig két nap múlva konzolokra is befut a Star Trek Legends
-
GAMEPOD.hu
LG Optimus Black P970 [olvasd el a Téma összefoglalót!] FÜGGETLENÍTÉS / WAREZ TILOS!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bubus66
nagyúr
válasz alikah88 #15716 üzenetére
Majd egyszer elmondom jó. Csak magamnak az aksi kijelzést cseréltem ki. Beletettem a recoveryt. a Power gomb hosszan nyomására jön be,utána vettem észre ha görgeted a statusbart ott is belehet lépni a recoverybe. Én csináltam egyet magamnak amiben az appokba bele tettem a téma patch mappájába van ikonok.
A Tűzoltók nem hősök, mert a hősök mind halottak. A Tűzoltó olyan ember, mint Te, csak képes oda adni az életét a Te életedért!
-
bubus66
nagyúr
válasz alikah88 #15700 üzenetére
Az amelyiket az XDA Oldalról szedtem le, csak én az LGHome2-vel csináltam meg egy ROM-ba.
Én csináltam meg egyet a HoloLauncher-rel is ami szintén az LGUI3 téma van.[ Szerkesztve ]
A Tűzoltók nem hősök, mert a hősök mind halottak. A Tűzoltó olyan ember, mint Te, csak képes oda adni az életét a Te életedért!
-
bubus66
nagyúr
-
bubus66
nagyúr
válasz alikah88 #15603 üzenetére
Én meg csináltam a LGHome2-re és a HoloLauncherre is . Ha érdekel az oldalamon fent van.
(#15605) 8nemesis8
Na ja a sok flash de hát ki kell próbálni a ROM-okat.
[ Szerkesztve ]
-
bubus66
nagyúr
válasz alikah88 #15603 üzenetére
(#15603) alikah88
Mert nem elég a png a xml-t is szerkeszteni kell de van . Csak finom mert könyv nehezék lehet. Ajánlanám ilyenhez a Linux valamelyik verzióját. Én is próbáltam de meg is csináltam. Van status bár minden. Csak egy kis tanács szerkeszteni kell a status barhoz a systemUI.t is meg a framework-res-ban a res/values/puplic és a strings xml-t is.
Itt a Téma [THEME][LG UI 3.0] v1.0 RELEASED!
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
-
cerb
tag
válasz alikah88 #8654 üzenetére
köszi szépen!
ma nagyon sokat hegesztettem, feltettem a lite romot, persze előtte a német 2.3.4 volt fent amit flashelni kellett, rootolni, aztán a lite föl, még a G gombot is átállítottam, hogy képernyőzárként működjön. most meg az ikonokkal szórakozok. át kéne kicsit szerkeszteni az első hozzászólást, illetve a root/unroot leírást, még több linkel, pontosabb leírással,( mert volt pár dolog benne ami nem egyértelmű) de ezt gondolom csak a tulajdonosa tudja.[ Szerkesztve ]
-
Robez88
tag
válasz alikah88 #8626 üzenetére
Én ezt használom feketében. Nagyon szuper, 2 $-ért még egy kijelző fóliát is kaptam mellé, gyakorlatilag már gondolkodás nélkül rakom zsebre, vagy teszem a táskába. Szerintem még dizájnos is!
OFF
10 $-ért kicsi sokallom a sima szilikon tokot, akkor inkább már ZAGG!
[ Szerkesztve ]
-
Recon666
Közösségépítő
válasz alikah88 #8660 üzenetére
Na itt a cucc, de nem találtam a system, mappában LG home.apk-t, hanem ezt a launcher dolgot, ebben voltak a dock ikonjai és gondolom a háttér is csak nem találtam meg benne, azt még meg tudnád nézni?
-
embe
nagyúr
válasz alikah88 #8626 üzenetére
Én ezt használom 1 hónapja. Nekem eddig tökéletes.
Onkyo TX-L20D, 4K Dolby Vision, streamer, HDMI, USB, phono, fehér 2.1-es erősítő eladó
-
Cooler96
aktív tag
válasz alikah88 #8418 üzenetére
ezzel van bajom mert nekem az 5ös lépésnél minden üres...mit tegyek?
Google Nexus 4 16GB w/ SaberMOD Latest Nightly | Stable , Fast , SaberMOD
-
baluka26
nagyúr
válasz alikah88 #7607 üzenetére
Meg könnyű felrakni.
Kezet mosol, ráspricceled az ujjadra ezt a különleges oldatot->nem zsíros a kezed. Leszeded a pajzsot, rárakod a kezedre, a teteje a kezed felé. Ráfújod az oldatot, rádobod a telefonra, helyezgetek, a műanyaggal meg kinyomod a nedvességet, utána berakod lámpa alé és kész is vagyÉs tényleg alig látszik, 25 év garancia, csak mindig vissza kell küldeni az előzőt Zaggéknak. Szerintem megér ennyit
Bónusz: kb 3 nap alatt itt van
[ Szerkesztve ]
They said I once was lost, but now I'm truly found. || Eladó Eastpak hátizsák: http://tinyurl.com/balutaska
-
anderledani
őstag
válasz alikah88 #7146 üzenetére
Sajnos a v20n-t nem lehet rootolni. Már 3 órája próbálom különbööző módszerekkel.
iPhone 13 Pro 128GB << iPhone XS 64GB (2019.03-2021.10) << iPhone 6S 64GB (2016.02-2019.03) << Samsung Galaxy Alpha (2015.10-2016.02) << Xiaomi Mi3 64GB (2014.11-2015.10) << Sony Xperia SP (2013.11-2014.11) << LG Optimus Black (2011.12-2013.11) << Nokia 6303 << Sony Ericsson V630i << Alcatel OT757
-
kriszpontaz
veterán
válasz alikah88 #6763 üzenetére
Jaaa, hát én a V20N felrakásakor se csináltam....hogy mindenem elszálljon? Dehogyis. Flash közben ugyanúgy működik mint a KDZ frissítéskor, mindened megmarad.
Az viszont még mindig érdekelne hogy v10a-v20n frissítés a javallott, vagy v20n német romra rátolható a KDZ???
[ Szerkesztve ]
-
tutis
őstag
válasz alikah88 #5204 üzenetére
feltettem a sima facebook appot, ez jól tölt fel, a mobil feltötések mappába, de sajna ez meg angol, a magyarítás új verziója nem indul el. Gondolom a facebook for Lg appot nem tudom rábírni sehogy hogy jó helyre töltsön fel, ne hozzon létre külön mappát?.. Csak így pont 2 egyforma app van a telón, a facebook for LG app tetszik,ezt használom, a képfeltöltés miatt meg a sima facebooknak is fent kell így lenni, ez olyan félkarú megoldás..
http://www.youtube.com/tutisgsxr
-
husziahazban
csendes tag
válasz alikah88 #5199 üzenetére
köszi a választ!! csak azért kérdeztem mert T-s honlapon semmilyen infót nem találtam h like -ban mennyi lenne a Black... még várok egy kicsit mert lehet h majd cégesben veszem meg....de ha elfogy a türelmem lehet hogy akkor ez a like lesz...
amugy még xperia ray meg a black között vacilálok.... fontos lenne a nagy képernyő de a kamera is.....meg sok hibát írtak a blackről...meg ugye a frissitések késése....de van aki meg azt írja h tök jó...
-
-
Norbi14
senior tag
válasz alikah88 #3528 üzenetére
Tőle vettem és nagyon jó, egyáltalán nem érződik, hogy ott van.
-
Ronin-
senior tag
válasz alikah88 #3179 üzenetére
hát én meg valahogy szerencsétlenül vettem ki a tokból, de úgy,hogy a tok akart leesni és ahogy utána kaptam, közbe leejtettem a telót kb 1 méter magasról pattant a csempére, de végülis nem lett semmi baja.. meg is lepődtem.. felpattant vagy 10 centit ráadásul és pont a sarkára esett..... szerencsém volt..
" Before 10 mins the lg support center has contact me via phone and tell me that the update will be at this weekend "
Bár én kételkedem ebben, de ki tudja.. reménykedni még lehet
De ez még mindig a függetlenekre vonatkozik.. január körül jönnek a szolgáltatói romok.. állítólag.
-
Recon666
Közösségépítő
-
FireFoxer
tag
válasz alikah88 #2163 üzenetére
Akár már nyugodtan válthatsz is... jó lesz az nade nem annyira jó mint egy CM.. (persze nem ehez a nightlyhoz hasonlítva).
Quadrant = 2500
1,5-2 nap simán megy úgy hogy játszok,zene,+wifi este 1 órát. De majd töltés után megnézem mennyit bír értékre pontosan.Recon666: Ugyan úgy kell mintha egy ROM ot raknál fel csak wipe nélkül.
Jelneleg nekem úgy néz ki hogy;
CM nightly #14 -os ROM / Nova v06 -os kernel / Huexxx eRecovery (ami sztem már nem is kell)[ Szerkesztve ]
bakfitty...
-
dundipók
csendes tag
válasz alikah88 #2052 üzenetére
Telepítettem a Widgetlocker 1.2.6-ot.
Most a "G" vagy a "0/1" után kell egy Back is ahhoz, hogy elinduljon a telefon. Ez már jobb...
Köszönöm a segítséget.Ha egy kék szám hívása mobilról 44 HUF/perc, akkor mennyibe kerül 15 perc várakozás az ügyintézőre és kinek éri meg?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● tilos a warez!
● tilos a függetlenítés!
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Asszociációs játék. :)
- Szólánc.
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Google Pixel topik
- Path of Exile 2
- Ingatlanos topic!
- Raspberry Pi
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest