Hirdetés
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 6. nap: Dredge
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás Dark and Darker: Legendary Status
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
- Alig két nap múlva konzolokra is befut a Star Trek Legends
-
GAMEPOD.hu
LG Optimus Black P970 [olvasd el a Téma összefoglalót!] FÜGGETLENÍTÉS / WAREZ TILOS!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mr. Nimbus
senior tag
Aki vett új akkut a telóhoz, honnan szerezte be?
-
Mr. Nimbus
senior tag
válasz Mika1227 #27492 üzenetére
Le lehet menteni sd kártyára ha a névjegyzéket nyitod meg (és nem a telefont), azon belül pedig menü érintő gomb és export/import azt hiszem a menü neve. Mivel nincs elöttem a teló és több mint fél éve nem használok androidot, így nem biztos, hogy így hívják a menüt.
Bármi egyebet akarsz lementeni pl.: Játék mentésekkel, stb. ,ahhoz root kell meg titanium backup vagy hasonlók.
[ Szerkesztve ]
-
Mr. Nimbus
senior tag
válasz Mika1227 #27475 üzenetére
Én asszonynak lepasszoltam, és teljes mértékben megváltam az androidtól. Jelenleg egy Nokia Lumia 920-as készülékem van. Vannak hiányosságai, de internetezés és exel tábla megnézésére, meg minden egyéb alap funkcióba (telefonálás és hasonlók) gyorsabb mint az android. Maximálisan elégedett vagyok vele.
[ Szerkesztve ]
-
Mr. Nimbus
senior tag
válasz FZsolt15 #27440 üzenetére
Megpróbáltam megnézni, hogy létezik e ilyen gomb kombó, de nekem nem jött össze. Sőt amikor párszor bootlooposra tettem a telefont, csak a smartflashtools segített.
tlala!
Majdnem kapsz szerintem egy új telót, nem hiszem, hogy olcsón megúsznál egy ilyen cserét...
[ Szerkesztve ]
-
Mr. Nimbus
senior tag
válasz Ixion77 #27405 üzenetére
Azért ezek a jelenségek nem mindenkinél igazak, de annyiban igazad van, hogy nincs értelme ilyet venni. Nálam háromszor dobta el az sd-t a több mint két év alatt, mikrofonnal nem volt gondom. Ha legalább 1 GB ram lenne benne, akkor nem cseréltem volna le.
[ Szerkesztve ]
-
Mr. Nimbus
senior tag
Valaki be tudja nekem linkelni a Smartshare alkalmazást, mert én annó kimentettem a törölt alkalmazásokat, de sajnos nem titanum back-kel és elveszett. Előre is köszönöm!
-
Mr. Nimbus
senior tag
válasz kriszpontaz #27373 üzenetére
Jó a miui, csak nem ekkora memóriával, nekem nagyon laggolt, és kisebb hanghibákat is észleltem, amúgy ha nem lett volna annyi kisebb bug, akkor simán meghagytam volna ezt a romot. De ettől független megéri feltenni, hátha ami nekem zavaró volt, másnak nem az.
[ Szerkesztve ]
-
Mr. Nimbus
senior tag
válasz kisgergely80 #27017 üzenetére
Ha stabil rom kell, akkor ne cm-et rakjál fel, bár most visszaraktam és tesztelés alatt van a dolog.
-
Mr. Nimbus
senior tag
válasz kisgergely80 #27015 üzenetére
Amikor utoljára fent volt egy cm rom, akkor majd bele őrültem, annyira idegesítő volt. A poén, hogy nem mindegyik számnál, de mindegyik lejátszóval, pedig én eredetibe használom a power ampt. Remélem azóta ezt javították, de megint vissza akarom rakni és akkor majd kiderül.
[ Szerkesztve ]
-
Mr. Nimbus
senior tag
válasz kisgergely80 #27012 üzenetére
Szerintem nagyjából helyt állnak a mindennapokban. Kevés a bug, ami nagyon szemet szúrt, például, hogy a led villanót nem lehet zseplámpa ként alkalmazni, mert kifagy. De ez mindegyik cm rom hibája, ahogy neten elnéztem. Más nekem nem tünt fel. Ja meg ami idáig hiba volt,hogy nagyon laggolt a zene. Ezen felül más nem fedeztem fel használat közben.
[ Szerkesztve ]
-
-
Mr. Nimbus
senior tag
válasz kriszpontaz #26790 üzenetére
Na ezt nem tudtam, mert sose volt fent a V30A.
-
Mr. Nimbus
senior tag
válasz Mr. Nimbus #26613 üzenetére
Én utoljára az Unlock flash for samsunggal csináltam. Simán rootolta hiába LG...
-
Mr. Nimbus
senior tag
Ha a stock GB-t hasonlítom a stock ICS-sel, a gyorsulás a kevesebb röccenésben mutatkozik. Pl: a képernyők közötti görgetések között érzékelem, mivel ki lehet szedni, hogy ne gördüljön a háttér. Ha nem is fényévekkel gyorsabb, de sokkal több olyan funkció van az ICS-ben, ami jobbá teszi ezt a telót. Mondjuk egy idő után kiprobáltam egy pár costum romot, meg kipucolt GB-t, de ICS után nem ugyanaz az élmény. A vége az lett, hogy repült vissza a rootolt kipucolt ICS. Szerintem ez is marad.
-
Mr. Nimbus
senior tag
Bubus! A romjaidban van az a Tv kikapcs szerű képernyő kikapcsolási funkció, azt nem lehet valahogy bepaszírozni a V30B-be?
-
-
Mr. Nimbus
senior tag
Egyáltalán nem fórum téma, de keresek blackhez gyári headsetet. Akinek van felesleges eladó, megkeresne privátba?
-
Mr. Nimbus
senior tag
válasz firemanus82 #25152 üzenetére
Ez nem igaz, nekem Vodafonos a Blackem és egy 8 GB-os Samsung kártya van benne ami azthiszem class 10-es és nem is dobta el még egyszer sem a kártyát, még most ICS alatt sem. Ott valami más lesz a gond.
-
Mr. Nimbus
senior tag
Hali.
Valaki azt meg tudja magyarázni nekem, ha sd-ről telepítek fontot a root toolbox-szal, akkor miért lesz bootloopos a készülék? Kétszer csináltam meg, mind a kétszer ugyanaz történt.
-
Mr. Nimbus
senior tag
Valaki meg tudja mondani nekem, hogy hogyan lehet unrootolni a készüléket?
-
Mr. Nimbus
senior tag
-
Mr. Nimbus
senior tag
Nagyon hálásan köszönöm uram!
-
Mr. Nimbus
senior tag
Hogy is lehet imei alapján megnézni a telóra, hogy melyik frissítés való rá? Nem tudom most visszakeresni, mert telóról nézelődök... Előre is dánke.
-
Mr. Nimbus
senior tag
Valaki másnak is csinál olyat, hogy másodpercekre felvillan, bekapcsolja a kijelzőt, majd ismét elalszik, azután megismétli vagy 3-4-szer, és jó ideig semmi... Próbáltam alkalmazásokra szűrni, hátha valamelyik a ludas, de semmi. V30B van fent és rootolva van. Ötletek?? Előre is köszönöm!
-
Mr. Nimbus
senior tag
Valaki esetleg tudja, hogy V28C alatt hogy lehet lementeni a névjegyzékeket?
-
Mr. Nimbus
senior tag
válasz firemanus82 #22744 üzenetére
Köszönöm a probléma megoldását!!! Isten vagy!
-
Mr. Nimbus
senior tag
Hali mindenki. Egy kérdés merült fel bennem. Mégpedig a V28C-ben a gyári sms progi a hosszú ékezetes betűknél felezi az sms hosszát. Ez javult a V30B-ben, vagy van rá más megoldás, mert nincs kedvem a handcent sms-t használni. A válaszokat előre is köszönöm. Üdv. Tamás
-
Mr. Nimbus
senior tag
Kedves fórumtársak!
Hogyan tudnám bővíteni a fontokat rootolt ics-en? Szimplán bepakolok ttf-eket a system/fonts mappába vagy van ennek valami más módja? A segítséget előre is köszönöm!
-
Mr. Nimbus
senior tag
Egy átlagos napon mikor csak zenét hallgattam és csak néha valamit megnéztem mobilneten... Nekem ez az üzemidő teljesen megfelel. A GB-vel sem volt sokkal jobb. Ráadásul én kicseréltem a gyári zene programot egy hasonló tudásúra, ami sokkal jobban testre szabhatóbb és a Jays Headset Controllerrel tök jól tudom vezérelni. Amúgy azt meg lehet oldani, hogy ha le van lockolva, akkor a notificationbar ne legyen lehúzható?
[ Szerkesztve ]
-
Mr. Nimbus
senior tag
Basszus ezen szartam én ennyit, pedig egyszerűbb volt mint ágyba szarni! Kösz Bubus a leírást!
-
Mr. Nimbus
senior tag
Hali all!
Most akarom feltenni Smart Flash Tools-szal a teszt ICS-t, de az LG Bluetooth Driver.msi telepítésénél nyom egy error 1316-ot. Nagyon muszáj, hogy ez is fent legyen, vagy ez annyira nem szükséges. Előre is köszi a segítséget!
-
Mr. Nimbus
senior tag
Godlike79 vagy bubus66, tud nekem valamelyikőtök segíteni egy percre, hogy jól gondolkodok e, mert már 36 órája nem aludtam és nem vagyok képben! Ment privát. Előre is köszi a segítséget.
-
Mr. Nimbus
senior tag
Hy mindenki!
Én hülye, gondoltam megnézem hátha eljött a vodára a V20S frissítés. El is jött, de 4% után nem szeretné tovább telepíteni. További teendők?
Előre is köszi a segítséget.
-
Mr. Nimbus
senior tag
válasz atillaahun #8549 üzenetére
Nem mostanában semmi hasonló jellegű alkalmazást nem raktam fel, de az biztos, hogy egy app lesz a ludas, mert nyomtam neki megint egy HR-et és megint működőképes az egész. (Mondjuk nincs kedvem kiszűrni, hogy melyik az, egyenlőre jó így, majd ha lesz szabadidőm, akkor felteszem a Lite-ot!)
-
Mr. Nimbus
senior tag
Tegnap reggel mivel már harmadszorra indult csak spontán újra a masina nyomtam neki egy hardresetet. Egy darabig szép és jó volt minden, míg egyszer csak hiába megy ezerrel a 3g, nem talál hálózatot a market, és nem frissít a Beautiful widget sem. Gondoltam a net a ludas, de a Boat browser hibátlanul hozta be a lapokat. Gondoltam törlöm e két cucc adatait, de továbbra is ugyanazt csinálták. Mégegyszer hardreset. Egy darabig megint müködött és most megint elkezdte. Valaki tudja mi az oka? Stock magyar 2.3.4. Köszi minden segítséget.
Üdv. Tamás
[ Szerkesztve ]
-
Mr. Nimbus
senior tag
válasz davetiesto #8213 üzenetére
A telefont usb hibakereséssel csatlakoztattad a géphez? Nekem ez volt a hibám és utána látták egymást! (Az usb hibakeresés ha nemtudnád a beállítások/alkalmazás/fejlesztés menüpont alatt találod.)
Szerk: vagy itt most nem erről van szó? Úgy érzem még eléggé hajnal van!
[ Szerkesztve ]
-
Mr. Nimbus
senior tag
válasz clark68 #8139 üzenetére
clark68:
Köszi, ezt jó tudni!
embe:
Egyszer jártam úgy a régebbi telefonomon (vodafone 845), hogy valami annyira zabálta a memót, hogy nem tudta az időt megfelelően frissíteni, így nem is ébresztett! Amúgy már nem használok tasklillert.
Recon666:
Köszi a tippet, mondjuk mindig a gyári ébresztőket használtam, arra sose kerestem helyette másik alkalmazást, de a jövőben lehet hogy fogok...
Más:
Régen máshol olvastam, hogy rootolás előtt le kell formázni a memkarit, és particionálni, itt viszont még egyáltalán nem. Akkor itt nem is szükséges?
A másik kérdésem, ha rootolom a V20N-et, akkor csak simán recoveryből kell telepíteni a premete féle lite romot? (Bocs ha ezek láma kérdések voltak!)[ Szerkesztve ]
-
Mr. Nimbus
senior tag
válasz anderledani #8093 üzenetére
Nagyon hálás lennék ha valamilyen formában magyar nyelven eljuttatnád hozzám! Előre is nagyon köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● tilos a warez!
● tilos a függetlenítés!
● olvasd el a téma összefoglalót!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest