Hirdetés
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 6. nap: Dredge
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás Dark and Darker: Legendary Status
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
- Alig két nap múlva konzolokra is befut a Star Trek Legends
-
GAMEPOD.hu
LG Optimus Black P970 [olvasd el a Téma összefoglalót!] FÜGGETLENÍTÉS / WAREZ TILOS!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ruskop
senior tag
válasz Mr. Nimbus #27649 üzenetére
Az nagyon tuti. De akkor ha V20S van fent ami gyári+cwm+root és ráteszem a V20O-s lite-ot akkor abból nem lesz a későbbiekben valami bug?
-
ruskop
senior tag
válasz Mr. Nimbus #27646 üzenetére
Én a GB-t stabilabbnak érzem. Az ICS alatt ha valami megakasztotta akkor az nem is ment tovább. Most is akadozik de ez elviselhető kategória.
-
ruskop
senior tag
válasz Mr. Nimbus #27642 üzenetére
Köszönöm a segítséget mindenkinek. Körbenézek a neten. Köszi még egyszer.
-
balintka
addikt
válasz Mr. Nimbus #27613 üzenetére
Írjál privátot.
-
balintka
addikt
válasz Mr. Nimbus #27611 üzenetére
Én a VIPphone-nál vettem. Már nem kapható (eredeti LG). Lehet eladó lesz, mert a telót is eladom. Ki sem próbáltam.
-
darnics
aktív tag
válasz Mr. Nimbus #27557 üzenetére
azt hogyan kell?ilyen formőban még nem csináltam.köszi!
-
axioma
veterán
válasz Mr. Nimbus #27406 üzenetére
Mazlista... nekem az elso het alatt (elso = ertsd, miota mint levetett keszuleket nem egesz 2 ev hasznalat es fel ev allas utan elkezdtem hasznalni) 3x dobta a kartyat, ma meg mar 2x. A maiak biztos, hogy hivas utan (marmint mikor hivtam me'g nem volt hiba, mire leraktam a telefont mar ott viritott), a korabbiakbol egy remlik hogy szinten. Na de mire hasznalja az ember a telefont, ha nem beszelni rajta...
(Korabban valoban volt hogy hetente dobta csak, de mar akkor is azert kapott uj, inkabb kinai dzsunka telot a ferjem, mert ez es a GPS a halalba idegesitette. Emlekeim szerint egy kartya bele is pusztult a vegen a dologba.)Mas: a 4.4-es nameless rom-ot egyelore nem raktam me'g fel (a root es recovery megvan, koszonom a segitseget bubus66-nak), mert kozben kiderult hogy me'g nagyon experimental, a tegnapi nightly-ig az audio sem ment. Most me'g a kamera amin dolgozik a srac, ha az is meglesz, felprobalom. De a V20-bol indult ugyhogy gondolom ezen a kartyaprobleman a lenti info szerint (driver-gond) az se javit. (Az viszont erthetetlen szamomra, hogy ezen a v20-on az email proginak nincs olyan widgetje - csak a gmail-nek -, ami mutatna' a friss uzeneteket kozvetlen... sot, a naptar widgetet se ertem, hogy miert nincs, de ott legalabb hamar megtalaltam a kicsi es nekem tetszo transparent calendart helyettesitesnek.)
[ Szerkesztve ]
-
FZsolt15
aktív tag
válasz Mr. Nimbus #27385 üzenetére
Szívesen, máskor is.
-
FZsolt15
aktív tag
válasz Mr. Nimbus #27383 üzenetére
XDA-n találtam egyet: [link]
system/app mappába kell másolni. -
bubus66
nagyúr
válasz Mr. Nimbus #27380 üzenetére
Igen én is így vagyok vele igaz ezt a kis időt már ki bírom, de most, hogy vissza tettem a v30b HUNt-t azóta nem csinálja.
A Tűzoltók nem hősök, mert a hősök mind halottak. A Tűzoltó olyan ember, mint Te, csak képes oda adni az életét a Te életedért!
-
kisgergely80
tag
válasz Mr. Nimbus #27016 üzenetére
Köszönöm!
Akkor még mindenképpen várok a felrakásával, mert nem az én telefonomra menne. És nem szívesen csesznék ki a tulajjal.
Ha lesz infód valamikor, mert kipróbáltad megint, akkor megoszthatnád a fejleményeket, ha úgy gondolod. -
kisgergely80
tag
válasz Mr. Nimbus #27014 üzenetére
Köszönöm a tájékoztatást!
A zene laggolása alatt azt érted, hogy akadozva játsza a zenét? Tehát utcai zenehallgatásra nem alkalmas?
-
neo-geo
senior tag
válasz Mr. Nimbus #26879 üzenetére
Arra figyelj, hogy mozgatni nem tudod, csak másolni. Tehát másolod, és utána eggyel visszább beilleszted, hogy meg legyen ha mégis kellene. Amit akarsz helyette, annak ugyanazt a nevet adod, és bemásolod, újraindítod
PSN-ID:Putyesz-HUN
-
neo-geo
senior tag
válasz Mr. Nimbus #26865 üzenetére
Ja fasza működik, ezt már régebben kellett volna Már csak a Galaxy S4-nek kellene megszerezni valahonnan az érintés hangját.
[ Szerkesztve ]
-
neo-geo
senior tag
válasz Mr. Nimbus #26863 üzenetére
Aham, közben megtaláltam Én is, most próbálok egy .ogg filet csinálni, és berakni ugyanazzal a névvel mint az eredeti, és kiderül, hogy működik vagy nem.
-
neo-geo
senior tag
válasz Mr. Nimbus #26853 üzenetére
Éppen ez az, hogy nem tudom, ezért kérdeztem hátha itt valaki tudja
-
gabancs
addikt
válasz Mr. Nimbus #26826 üzenetére
fogalmam sincs. egy dolog biztos, roppant stabil, gyors.
-
kriszpontaz
veterán
válasz Mr. Nimbus #26788 üzenetére
Még a V30A-ban működött gyárilag, a későbbi változatokban már nem.
-
gabancs
addikt
válasz Mr. Nimbus #26788 üzenetére
Na fussunk neki még egyszer!
A "G" gombbal fel lehet éleszteni a kijelzőt, be lehet kapcsolni a képernyőzárat, és ki lehet kapcsolni a telefont. Amit nem lehet, kikapcsolt állapotban bekapcsolni. -
gabancs
addikt
válasz Mr. Nimbus #26785 üzenetére
Na ez ebben a formában nem igaz! Mindent tud a "G" gomb, egyedül bekapcsolni kell a hivatalossal.
Azt nem írta senki, hogy ez csak ICS alatt működik! -
mouzrr
őstag
válasz Mr. Nimbus #26684 üzenetére
Nincs bekapcsolva.
Én is szoktam újraindítani, de tegnap este volt visszarakva gyári beállításokra a telefon
-
DarkDeer
senior tag
válasz Mr. Nimbus #26613 üzenetére
Én nem találtam meg a total free verziót, de más oldalról sikerült leszednem egy régebbi free verziót, amivel sikerült is a root-olás. Sajnos az LG Notification program nem működik, pedig emiatt root-oltam a mobilom. :/
-
Mr. Nimbus
senior tag
válasz Mr. Nimbus #26613 üzenetére
Én utoljára az Unlock flash for samsunggal csináltam. Simán rootolta hiába LG...
-
GAbre
veterán
válasz Mr. Nimbus #26287 üzenetére
Köszönöm.
Még annyit,h fog gyorsulni a médifájlok szkennelése cl 10esmemkarival,vagy maga a 4es android ilyen lassú,és ilyen is marad...?í
Mert csak azért vennék cl 10est,h ne lassuljon a teló!Avatar
-
bubus66
nagyúr
válasz Mr. Nimbus #26185 üzenetére
Nem tudom, meg kell próbálni, hogy kompatibilis vele-e.
(#26184) Harapos
Igen rakjad vissza a V30B és csinálj egy factory resetet de van 2.3 GB is. Nem kell a 2.2 nem az őskorban vagyunk.
[ Szerkesztve ]
A Tűzoltók nem hősök, mert a hősök mind halottak. A Tűzoltó olyan ember, mint Te, csak képes oda adni az életét a Te életedért!
-
bubus66
nagyúr
válasz Mr. Nimbus #26044 üzenetére
Igen van olyan amit recoveryből és van olyan amit a SmartFalsh Tools-sal kell telepíteni
-
bubus66
nagyúr
válasz Mr. Nimbus #26023 üzenetére
Vagy azt amit anno én hasznélta azthiszem ez az LGUI3 platformmal van
Vagy ezt próbáld meg vagy az S-közül szemezgess valamelyikkel
[ Szerkesztve ]
-
bubus66
nagyúr
válasz Mr. Nimbus #26021 üzenetére
Tudom. isteníti csak akkor a Blacknek 1,5 évvel később kellett volna ki jönni, hogy ICS legyen rajta. Én nem tudok ajánlani neked amelyik teszik azt tedd fel.
-
bubus66
nagyúr
válasz Mr. Nimbus #25992 üzenetére
A mapsot is eltávolíthatod
-
bubus66
nagyúr
válasz Mr. Nimbus #25988 üzenetére
Azért mert a mapsot a framevork mappából is kikel törölni meg sok minden van amit ki kell törölni, meg a TB nem ártana egy cachet törölni. Ha rootolva van a telefonod
-
bubus66
nagyúr
válasz Mr. Nimbus #25986 üzenetére
Mi az kevés, hely mit takar?
-
bubus66
nagyúr
válasz Mr. Nimbus #24825 üzenetére
Nagyon szívesen,máskor is ha tudok.
-
bubus66
nagyúr
válasz Mr. Nimbus #24821 üzenetére
Az unlockroot-tal lehet unrootolni. De felesleges újra kell húzni a SmartFlashTools-sal az a biztos.
[ Szerkesztve ]
-
bubus66
nagyúr
válasz Mr. Nimbus #24819 üzenetére
(#24819) kobajekill
Az 1 hsz-ben meg találod a linket, ha azt írja, ki mint a tzsoleszé akkor visszaviheted, meg, ha független, akkor is a V30B-vel ha viszont szolgáltatós, akkor csak a szolgáltatók által kiadott utolsó ROM-nál vidd vissza.
-
tzsolesz
nagyúr
válasz Mr. Nimbus #24819 üzenetére
Szerintem elviekben nem szólhatnának érte, ha a gyári frissítő lefrissítette.
De lehet hogy nem jól tudom. Végül ezt nem tudják megállapítani,hogy gyárival, vagy smartflashtool-al lett-e frissítve. -
bubus66
nagyúr
válasz Mr. Nimbus #24784 üzenetére
(#24784) kobajekill
Ha az SFT -vel rakod fel a gyári V30B-t akkor neked nem kell factory resetett csinálni mert a SFT a végén meg csínálja
-
embe
nagyúr
válasz Mr. Nimbus #24779 üzenetére
Tessék:
http://csmg.lgmobile.com:9002/csmg/b2c/client/auth_model_check2.jsp?esn=
Az egyenlőség jel után mehet az IMEI szám
Onkyo TX-L20D, 4K Dolby Vision, streamer, HDMI, USB, phono, fehér 2.1-es erősítő eladó
-
bubus66
nagyúr
válasz Mr. Nimbus #21793 üzenetére
A sima bemásolással a GB alatt nem működőt. Az ICS alatt meg próbálhatod. Vagy amit foxymaxy ajánlott Romtoolbox
(#21795) theslaughter
Hát igen akkor nem tudom mit akartunk a Zeusz az GB 2.3.4 és nem ICS akkor szed ki a zip-ből, azt a kettő fájlt és írd felül őket. Kérdeztem, hogy milyen ROM van fent te azt írtad V28C hát a Zeusz az nem az.
[ Szerkesztve ]
-
foxymaxy
senior tag
válasz Mr. Nimbus #21793 üzenetére
én anno a romtoolbox-ot használtam erre a célra
direktisz van ilyen funkciójae pluribus unum
-
bubus66
nagyúr
válasz Mr. Nimbus #21120 üzenetére
Amit fel soroltál azok mehetnek csak a remote call a vendor /carrier/systemmapából távolítsd előbb. a PolarisOffitecet meg a vendor/app mappából is Ha nem kell a Maps is mehet GMS_maps néven van femt a Steert.apk az ídőjárás widget is mehet
-
embe
nagyúr
válasz Mr. Nimbus #21118 üzenetére
Nem szűkséges, hisz most sem azzal frissítetted a telót.
Onkyo TX-L20D, 4K Dolby Vision, streamer, HDMI, USB, phono, fehér 2.1-es erősítő eladó
-
bubus66
nagyúr
válasz Mr. Nimbus #21113 üzenetére
Köszi szépen
-
bubus66
nagyúr
válasz Mr. Nimbus #21110 üzenetére
Nem kell telepiteni az msi-t kell telepíteni Fel fogja tenni a SmartFlasTools
-
kriszpontaz
veterán
válasz Mr. Nimbus #20748 üzenetére
Ment a válasz.
-
bubus66
nagyúr
válasz Mr. Nimbus #18916 üzenetére
Ez meg honnan szedted, hogy a Vodásra V20S frissítés? a V20O a szolgáltatósok legutólsó frissítése. Akkor nem Vodafone-os a telefonod, ha a gyári frissítő fel ajánlotta a V20S-t. SmartFlashTools a további ajánlat.
[ Szerkesztve ]
-
clark68
tag
válasz Mr. Nimbus #8459 üzenetére
Mérföldekkel stabilabb a CM romoknál.,ki vannak gyomlálva a gyári appok és elvileg ext4 particiót használ.Itt is van számomra érthetetlen dolog,pl hogy nincs fájlkezelő app de van konvertáló és Terminal emulator de egy darab scriptet sem írt még senki rá amit emulatorral kellene felrakni.Launchernek egy sima Ginger van rajta nincs és nem is kezeli a live wallpapert.
-
YxVs
senior tag
válasz Mr. Nimbus #8364 üzenetére
köszönöm!
valaki tud feltölteni egy V10e gyári romhoz való Huexxx féle eRecoveryt?
Az xda-n linkelt multiupload-os link halott. -
hackeeeee
Jómunkásember
válasz Mr. Nimbus #8364 üzenetére
Így van, így másik készüléken is használható.
Véleményem szubjektív...
-
Cooler96
aktív tag
válasz Mr. Nimbus #8216 üzenetére
Neeem vissza akarja rakni a gyári ROM-otDe azért jó reggelt,egy kávé segít
[ Szerkesztve ]
Google Nexus 4 16GB w/ SaberMOD Latest Nightly | Stable , Fast , SaberMOD
-
embe
nagyúr
válasz Mr. Nimbus #8168 üzenetére
Érdemes regisztrálni a hungariandroid oldalon, van itt egy pár jó kis okosság, magyarított appok.
Én a ZTE-s korszaban vettem hasznát. Minden van itt Blade telókhoz.
-
embe
nagyúr
válasz Mr. Nimbus #8160 üzenetére
Én ezt használom régóta, magyarítva is van, jó is. Próbáld ki!
-
Recon666
Közösségépítő
válasz Mr. Nimbus #8137 üzenetére
erre van egy csomó marketes program.
-
embe
nagyúr
Ha taskkillereket használsz, esetleg az kilőheti, ha nem figyelsz oda.
-
clark68
tag
Zeus féle romokban nincs ébresztő,de én sosem használom a gyárit.Hogy tud-e hibázni az ébresztő azt kétlem!
Kettő eset lehetséges vagy ébreszt vagy nem,és a nem alatt azt értem hogy nem hallod. -
foxymaxy
senior tag
válasz Mr. Nimbus #8095 üzenetére
tessék durva fordításban
ROOT V20N
1. Letöltés PATCHED_LGP970AT-00-V20n-262-XXX-DEC-31-2011% 2B0_AP.7z ,
és bontsa ki valahol a root C, vagy bárhol a számítógép.
2. Töltse SmartFlashTool_External.rar , és bontsa ki valahol a root C, vagy bárhol a számítógép.
3. Töltse Superuser.zip és másolja a root az SD-cart! Ne bontsa ki!
4. Power-off LG Optimus Black
5. Nyomja meg és tartsa Volume + gombot és helyezze be az USB kábelt.
6. Majd az Enter upgrade mode és látni S / W frissítés Kérem várjon, amíg korszerűsítése
7. Fuss B_SmartFlashTool_Extern.exe
8. Válasszon ROM másolatát D / L könyvjelző
9. válasszon CP file: [Folt] V20N.bin
10. válasszon AP file: V20N.fls11. Kattintson a Start
Ugrás a WC vagy hogy kávé vagy tea, vagy nem whatewer van szüksége,
ne tartózkodjunk a számítógép közelében
12. Miután sikeresen villogó telefon újraindul helyreállítási
13. töröld az összes adatot / törlés factiry
14. Flash Superuser.zip
15. a rendszer újraindul most ============= Thats All! Congrulations!
Ha mégis minden lépést jobbra, telefon elindul és van V20N a Gyökér-és Mézeskalács
Touch verziót a Clockwork mod.de én nem bízok benne hagy műxik
e pluribus unum
-
pakos85
csendes tag
válasz Mr. Nimbus #8022 üzenetére
Köszönöm! Még így sem jött össze, de nem adom fel.
-
pcsabat
őstag
válasz Mr. Nimbus #7993 üzenetére
a 0118-as lite ROM-ban biztosan nincs boot animáció, meg %-os az akkukijelzés. A többiről nem tudok nyilatkozni, nekem ez van fenn.
-
neo-geo
senior tag
-
embe
nagyúr
válasz Mr. Nimbus #7702 üzenetére
Használd egészséggel, és ODAfigyeléssel!
-
alikah88
tag
válasz Mr. Nimbus #7699 üzenetére
Zeam launcher van a gyári helyén, ez biztos. Ezért szerintem nem tudod kirakni a gyári LG indőjárás widgetet.
Google Pixel 8 + Huawei Watch GT 2
-
embe
nagyúr
válasz Mr. Nimbus #7691 üzenetére
Tudsz a marketről leszedni battery indicator appokat. De ezek mellett ott lesz a gyári is.
Én ezt az UOT Kitchen segítségével csináltam.Itt egy leírás róla.
Én a betűtípust is megváltoztattam vele.[ Szerkesztve ]
-
i are robot
senior tag
-
i are robot
senior tag
válasz Mr. Nimbus #6821 üzenetére
Én is épp ezt mondom, hogy minden bizonnyal szinte tök ugyanaz, de az eltérő file méretet valami csak okozza. Meg azért is írtam be, mert talán épp hackee írta, hogy neki nem ment fel KDZ-vel a németre a magyar, nekem viszont gond nélkül sikerült.
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz Mr. Nimbus #6857 üzenetére
Elvileg CDMA-s a teló, nem "sima" gsm, szal..
Meg premete is írta, hogy elvileg mindegy.
Véleményem szubjektív...
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz Mr. Nimbus #6826 üzenetére
Épp itt nézem, itt is az egyik 3GQCT-t ír, a másik CDMA-t..
Véleményem szubjektív...
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz Mr. Nimbus #6826 üzenetére
Én csak azt nem értem, hogy miért CDMA-ban kell frissítnei..
Bár már tudom, h volt aki írta, h elvileg mindegy.
KDZ-ből való frissítés után is megmarad minden adat?
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
kriszpontaz
veterán
válasz Mr. Nimbus #6273 üzenetére
Én is észrevettem, a 2mp késés még áll.
-
tzsolesz
nagyúr
válasz Mr. Nimbus #6273 üzenetére
Nekem az Omnia 2-ben asszem 5mp volt. Arra nem emlékszem, hogy orvosolva lett-e. Úgy rémlik igen.....
-
Recon666
Közösségépítő
válasz Mr. Nimbus #5842 üzenetére
Jah értem, rakd fel, megéri.
-
Recon666
Közösségépítő
válasz Mr. Nimbus #5836 üzenetére
Még nem raktad fel a 2.3-at?
saphancs: Akkor te már vénember vagy.
[ Szerkesztve ]
-
pcsabat
őstag
válasz Mr. Nimbus #5757 üzenetére
próbáld meg win 7 alatt ha van rá mód. Nekem még a problémásnak jelzett x64-s rendszeren is elsőre felment mindenféle hiba nélkül (egyhetes rootolt T-mobil függő telóra)
-
kriszpontaz
veterán
válasz Mr. Nimbus #5757 üzenetére
USB Driver telepítés gombra rámész, felteszed a P970-hez szükséges csomagot a P970-re való dupla kattintással, és a folyamat ezen része OK.
-
Mr. Nimbus
senior tag
válasz Mr. Nimbus #5752 üzenetére
az előbb jól nem jelenítette meg a képet...
Na erről lenne szó...
[ Szerkesztve ]
-
pcsabat
őstag
válasz Mr. Nimbus #5749 üzenetére
Szívesen! Akkor volt értelme felszenvedni 50k-val
-
kriszpontaz
veterán
válasz Mr. Nimbus #5711 üzenetére
Le kell szedni az összes LG-s szoftot, és újra feltenni. Ha nem megy az LG oldaláról leszedni az updater progit.
premete:
Akkor ezek szerint Te EZ alapján dolgoztál.
[ Szerkesztve ]
-
anderledani
őstag
válasz Mr. Nimbus #4264 üzenetére
Boldog karácsonyt és 2.3-ban (és 4.0-ban) gazdag új évet kívánok minden OB tulajnak!
[ Szerkesztve ]
iPhone 13 Pro 128GB << iPhone XS 64GB (2019.03-2021.10) << iPhone 6S 64GB (2016.02-2019.03) << Samsung Galaxy Alpha (2015.10-2016.02) << Xiaomi Mi3 64GB (2014.11-2015.10) << Sony Xperia SP (2013.11-2014.11) << LG Optimus Black (2011.12-2013.11) << Nokia 6303 << Sony Ericsson V630i << Alcatel OT757
-
csimpok
aktív tag
válasz Mr. Nimbus #3628 üzenetére
Pedig van: Pl Sprinkle, szívesen kipróbálnám már...
-
kriszpontaz
veterán
válasz Mr. Nimbus #3624 üzenetére
Azért kérdeztem mert egyes programoknál megkövetelik a 2.3 android meglétét. Akkor ezek szerint ez nem okozott eddig problémát. Fasza.
-
TayRol
nagyúr
válasz Mr. Nimbus #3313 üzenetére
mutatosabb es nem gyujti a szöszt.
-
hackeeeee
Jómunkásember
-
hackeeeee
Jómunkásember
-
hackeeeee
Jómunkásember
-
hackeeeee
Jómunkásember
-
sandlerf
tag
válasz Mr. Nimbus #3140 üzenetére
Ok. Köszi a segitséget, megpróbálom az ujrainditós módszert
Apple Iphone 15 Pro Max
-
TayRol
nagyúr
válasz Mr. Nimbus #2522 üzenetére
nekem barmilyen launcher volt eddig fent akkor is megvolt mindket verzio.
[ Szerkesztve ]
-
TayRol
nagyúr
válasz Mr. Nimbus #2369 üzenetére
engen is hallanak ha hivok barkit. a kepernyo elsotetedik, ha a telefont a fulemhez tartom de mihelyst elveszem onnet ismet lesz vilagitas.
-
FerNandor
őstag
válasz Mr. Nimbus #2369 üzenetére
nekem nincs ilyen v10g-n az biztos.
"A shark could swim faster than me, but I could probably run faster than a shark. So in a triathlon, it would all come down to who is the better cyclist."
-
kengyel
nagyúr
válasz Mr. Nimbus #2336 üzenetére
Köszi ha tudsz még ilyen látványos okosságokat szívesen venném . Mindig tanul az ember
kengyel
-
kengyel
nagyúr
válasz Mr. Nimbus #2333 üzenetére
Nem gond hogy eltűntek de így jobb és ahogy észrevettem gyorsabb is a menü. Arra leszek kíváncsi hogy tényleg kevesebbet fogyaszt e.
kengyel
-
kengyel
nagyúr
válasz Mr. Nimbus #2327 üzenetére
Most már a te tanácsodra kipróbáltam a Launcher pro-t nekem is bejött csak az időjárást nem tudom visszatenni mint az eredetinél volt. Hogy kell ?
kengyel
-
anderledani
őstag
válasz Mr. Nimbus #2329 üzenetére
Én ezt a tokot kapom majd hozzá: [link] Tökéletesen illeszkedik.
iPhone 13 Pro 128GB << iPhone XS 64GB (2019.03-2021.10) << iPhone 6S 64GB (2016.02-2019.03) << Samsung Galaxy Alpha (2015.10-2016.02) << Xiaomi Mi3 64GB (2014.11-2015.10) << Sony Xperia SP (2013.11-2014.11) << LG Optimus Black (2011.12-2013.11) << Nokia 6303 << Sony Ericsson V630i << Alcatel OT757
-
csimpok
aktív tag
válasz Mr. Nimbus #1377 üzenetére
Rosszul mondtam, a telón kell a Beállítások, Fiókok és szinkronizálás alatt kikapcsolni a fölösleges szinkronizálásokat.
[ Szerkesztve ]
-
csimpok
aktív tag
válasz Mr. Nimbus #1372 üzenetére
A probléma gyökere az, hogy szinkronizálásnál a Picasa fiókoddal is szinkronizálni akar, ezt kell (ha jól emlékszem) a Google-ös accountod szinkronizációs beállításainál módosítanod. Ha ezt nem csinálod meg, akkor újra meg fognak jelenni a fájlok.
[ Szerkesztve ]
-
alolamkrem
csendes tag
válasz Mr. Nimbus #1372 üzenetére
Nálam is ez volt az új kártyánál...nekem az volt rá a megoldás h leszedtem a picasat marketről és azzal kitudtam törölni a galériából....remélem neked is megoldja a problémát..
-
james88
tag
válasz Mr. Nimbus #1359 üzenetére
nekem nem hozott semmi feltünő változást a frissítés....
-
alikah88
tag
válasz Mr. Nimbus #286 üzenetére
Hali!
Nekem kicsivel több, mint egy hete van meg a black. Nekem nem látszik a bevilágítás, és nem is recseg/ropog sehol sem. Szépen simul mindenhol.
Viszont van egy pixelhibája, szerintem már az elejétől. Szerencsére a kijelző szélén van, ezért nem is látszik. Amúgy is csak fullfekete képnél lehet észrevenni, meghát elég kicsi is a pixel, szóval szerintem ez nemvészes.
Többit szerintem már olvastad több felhasználótól is, hogy a kijelzőjét napsütésben is lehet látni, akkor is ha pont a kijelzőre süt a nap, wifije is elég erős. GPS nekem változó, van amikor pár másodperc alatt talál jelet, de van, hogy kell neki 30-60 mp is. Ajánlom a GPS Booster nevű programot. Ezzel mintha javult volna a jelerősség. A GPS Statussal pedig meg is tudod nézni, hogy épp hány műholdat talál a telefon stb.
Netezésnél szerintem elég gyorsan betölti az oldalakat (legalábbis az előző telefonhoz képest fényévekkel gyorsabb).
Igaz az akksit minden nap tölteni kell, de nyúzom is rendesen. Amúgy ha nem használod folyamatosan, akkor biztos kibírja 2 napig is. Én éjszaka 2 körül vettem le a töltőről, reggeli ébresztésnél 97%-ot írt ki (9kor).
Én LauncherPro+-al használom és eddig nagyon meg vagyok vele elégedveGoogle Pixel 8 + Huawei Watch GT 2
-
Stukker1987
senior tag
Szintén Defy volt nálam a másik választási lehetőség.
Nézd meg boltban min2-őt élőben. Nekem annyira bejött az Optimus slim formája,hogy a végén ennél maradtam. Nem elhanyagolható,hogy az LG support jobb Mo-n legalábbis...
Ezen kívül nem kell sufnituning hozzá,hogy minden működjön(lásd Defynél 720p felvétel csak szoftveres beavatkozással érhető el. DE így sem biztos.)Másrészt viszont nagyon hasznos a Defy strapabírósága.
Neked kell ezek között dönteni.
Első számú tanács,hogy élőben nézd meg őket!
"Van esély a 2 napra?"--van
"Olyan jellegü lenne a kérdésem, hogy a pixelhiba mennyi idő után jelentkezik és mennyire zavaró?"-azonnal jelentkezik,ha gyári hiba. Attól függ,hogy hol és mennyi van!Eredendő bűnünk: vagy mindenben hiszünk, vagy semmiben sem.
-
csimpok
aktív tag
Én egy hete vettem blacket, és az enyém nem pixelhibás, a kezdetben tapasztalt bevilágítás is mintha eltűnt volna. Üzemidőről nehéz nyilatkozni, mindenesetre nagyon hardcore használat szükséges ahhoz, hogy 1 napig ne bírja ki (tegnap használtam GPS-t egy 20 percet, WIFI-neteztem úgy 20 percet, játszottam vagy másfél órát, telefonáltam is egy negyed órát), így a nap végére pont lemerült. Ma éjfél után húztam le a töltőről, 98%-ról indult, és eddig nem használtam, csak ébresztésre, most 92%-on áll.
Pozitívum a nagyon jó és napsütésben jól látható kijelző, és stabil a telefon, nem volt egy újraindulás vagy fagyás se az elmúlt egy hétben, pedig pakolgattam rá a progikat a marketből (főleg játékokat). Tapasztalatom szerint nagyon erős a wifije, sokkal több wifi-t lát mint a Nokia 5800-am, stabilan tartja is a kapcsolatot, és most már otthon tudok használni egy jelszóval nem védett wifi-t, amit a Nokia nem is látott.
Negatívum lehet esetleg a nem túl erős hardver (a telókra optimalizált oldalaknál abszolút folyékony a görgetés/nagyítás, de mondjuk ha 4 tabbal PH fórumozok a gyári böngészővel, akkor azért akadozik. Állítólag az XDA-n lévő Nova rommal sokat gyorsul a teló, én még nem próbáltam ki. Ami játékokat letöltöttem Marketről (főleg a top free játékok), azok mind gond nélkül futottak. A GPS valamiért egyelőre nem az igazi nálam, másnál viszont tökéletes ... Elképzelhető, hogy szoftveres a hiba, mert mintha az AGSP adatokat nem tudná felhasználni a műholdak megtalálához. Viszont ha végre lockol, azt stabilan tartja. Végül talán azt említeném meg, hogy az összeszerelés minősége nem a legjobb (az én példányomon), ha megnyomorgatom a telefont/megnyomom a képernyő tetejét, akkor hallani egy kis ropogást, nyekergést.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● tilos a warez!
● tilos a függetlenítés!
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Samsung Galaxy S24 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G 512GB 12GB RAM
- IPhone 15 Pro max white gyári független 100% hibátlan 2025.10.17. Apple jótállás
- Apple iPhone 8 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest