Hirdetés
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 7. nap: Control
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 6. nap: Dredge
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás Dark and Darker: Legendary Status
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
-
GAMEPOD.hu
LG Optimus Black P970 [olvasd el a Téma összefoglalót!] FÜGGETLENÍTÉS / WAREZ TILOS!
Új hozzászólás Aktív témák
-
neo-geo
senior tag
válasz Mr. Nimbus #26879 üzenetére
Arra figyelj, hogy mozgatni nem tudod, csak másolni. Tehát másolod, és utána eggyel visszább beilleszted, hogy meg legyen ha mégis kellene. Amit akarsz helyette, annak ugyanazt a nevet adod, és bemásolod, újraindítod
PSN-ID:Putyesz-HUN
-
neo-geo
senior tag
válasz Mr. Nimbus #26865 üzenetére
Ja fasza működik, ezt már régebben kellett volna Már csak a Galaxy S4-nek kellene megszerezni valahonnan az érintés hangját.
[ Szerkesztve ]
-
neo-geo
senior tag
válasz Mr. Nimbus #26863 üzenetére
Aham, közben megtaláltam Én is, most próbálok egy .ogg filet csinálni, és berakni ugyanazzal a névvel mint az eredeti, és kiderül, hogy működik vagy nem.
-
neo-geo
senior tag
válasz Mr. Nimbus #26853 üzenetére
Éppen ez az, hogy nem tudom, ezért kérdeztem hátha itt valaki tudja
-
neo-geo
senior tag
Valahogy lehetne más, érintés hangot hozzá rendelni az alap Androidos helyett?
-
neo-geo
senior tag
Lecserélem a telót egy 4x-re, és vinném bele ebből a memokártyát is. Van valami amit kell előtte csinálni, vagy csak simán át dugom és lát majd mindent az új teló?
-
neo-geo
senior tag
Hogyan lehetne eltávolítani a Hangouts programot a telóról, visszaraknám a Talkot. Rootolt V20S.
-
neo-geo
senior tag
válasz neo-geo #23920 üzenetére
Még is működik a dolog, csak kellett egy újra indítás és a törölt szavak ott vannak a szótárban. Ezer köszönet, és azért fontos ez nekem mert sokat írok üzeneteket, és csak t9-el, és már többször elő fordult hogy eltűntek a szavaim több száz darab. De most már nem fog thx még egyszer.
-
neo-geo
senior tag
A program valamiért nem jött be, nem tudtam vele lementeni a szavakat, de a data/xt9 mappában megtaláltam az udb.bin fájlt de nem tudom megnyitni meg semmit nem tudok kezdeni vele. Hiába másoltam az udb.bin fájlt utána töröltem a szótárból egy szót, és utána az udb.bin fájlt vissza másoltam vagyis felűl írtam de a szó nem jött vissza a szótárba. vagy máshogy kellene csinálni?
-
neo-geo
senior tag
válasz bubus66 #23866 üzenetére
Most néztem meg az etc mappában nekem nincs is gps.conf fájl. V20q van fent, és nekem is eléggé szar a gps-em beleraktam de még jelet sem talált. kell újraindítás a be másolás után? Valaki tudna linkelni gps.conf fájlt, vagy segíteni feléleszteni a gps-em.
-
neo-geo
senior tag
Nem tudja véletlen valaki hogy hova telepíti a játékokat a rendszer? Egyik játékomról szeretnék mentést csinálni. Vagy van valami program ami le menti a játék állást, és utána vissza lehet rakni?
-
neo-geo
senior tag
Valaki megmondaná hogy mi van akkor ha az SD kártya /Android/data/com.dropbox.android/files mappát törlöm?
-
neo-geo
senior tag
GB rootol-t V20q Bubus féle rom van fent, és ha felteszem az ICS-t és mondjuk nem tetszik utána visszatudom rakni a saját backupomból a V20q?
-
neo-geo
senior tag
Milyen programmal tudnám egy játék mentését megoldani? Hogy ha mondjuk csinálok egy régi backup visszarakását, akkor onnan tudjam folytatni a játékot ahol abbahagytam.
-
neo-geo
senior tag
Ha recovery-ből csinálok egy backup visszarakását, akkor is kell a a wipe, dalvik cache ürítése?
-
neo-geo
senior tag
Tudna valaki egy programot arra hogy 2 androidos telón, wifin keresztül fájlokat mivel lehetne küldeni?
-
neo-geo
senior tag
-
neo-geo
senior tag
Hogy lehet megoldani azt hogy a viber csak akkor induljon el ha üzit, vagy hívást kapok? Mivel elég ritkán használom ne foglalja a memót fölöslegesen. Hiába lövöm ki újraindul.
-
neo-geo
senior tag
válasz atillaahun #15412 üzenetére
Köszi Akkor nem nálam van a hiba. 3G-ről még kapok képet, de wifiről még kép sem jön. Dilit.
-
neo-geo
senior tag
Az mitől lehet hogy az SPB TV nem megy az OB-men?
-
neo-geo
senior tag
Ha a recoveryböl csinálok backupot azt hová menti a teló? Vagy hogy tudom azt törölni?
-
neo-geo
senior tag
válasz atillaahun #15206 üzenetére
SMS. Most már az üzinek a hangja sincs, ha le van zárva a képernyő akkor oda kirakja középre hogy jött egy üzi, de felülre a zöld ikont nem rakja ki.
(#15207) bubus66Kábé egy hónapja raktam fel. De szerintem marad ez nincs kedvem megint be írkálni a szótárba a több száz szót.
[ Szerkesztve ]
-
neo-geo
senior tag
válasz bubus66 #15139 üzenetére
köszi, akkor ha ezekkel lementek mindent akkor vissza is tudom ugyan olyanra állítani a telót mint amilyen volt? A szótárba el mentett szavak azok hol tárolódnak vajon, vagy azt mivel lehetne menteni? Mert nincs kedvem újra be pötyögni a több száz szót, szlenget. Ha recoveryből csinálok backupot, akkor azt csak arra a romra tudom visszaállítani amelyikről csináltam hogy minden tök ugyanolyan legyen?
[ Szerkesztve ]
-
neo-geo
senior tag
Ha most csinálok a Titanium backupal egy mentést, és rakok fel egy másik rom-ot visszarakom a mentést és ugyanúgy fog kinézni a telom mint mentés előtt? Mondjuk háttér, programok, üzik, hivásinfó, esetleg a predektiv szotárban lévő mentett szavak is meg maradnak?
-
neo-geo
senior tag
Az mitől lehet hogy rendszeresen elfelejti közőlni az értesítő sávban hogy jött egy üzim, nem rakja ki a jelét. Nem fogadottat jelzi, a köcsög facebook-ot jelzi de a simát nem. Bubus66 féle V20q világító jelzőgombos rom.
[ Szerkesztve ]
-
neo-geo
senior tag
Azt nem lehet valahogy megoldani hogy a kamerában beállítok dolgokat pl:ISO érték, vagy porté mod, kilépek újraindítom a kamerát és nem maradnak meg amiket én beállítottam.
-
neo-geo
senior tag
bubus66:hogyan lehet a Te V20q lite rodban a gyári jegyzetet berakni widgetnek? Mert az kilet pucólva belőle. Vagy tud valaki olyan jegyzetfüzetet amit lehet widgetnek használni?
-
neo-geo
senior tag
Hogyan tudom egy rútolt OB-én widgetbe berakni a gyári jegyzettömböt?
-
neo-geo
senior tag
válasz bubus66 #13819 üzenetére
Marha érdekes mert híváskor rezeg, játéknál is rezeg de üzinél, és a érintőgomboknál ott meg nem. Mindegy annyira nem érdekel úgyis rakok másikat. Na ez akkor jó hír hogy minden ugyanolyan lesz mint elötte, nem kell szenvedni a sok beállítással telepítgetéssel. Meg maradnak az ismert wi-fi-k is? Mert most elúszott az összes.
-
neo-geo
senior tag
válasz bubus66 #13744 üzenetére
Na sikerűlt, de nekem akkor sem rezeg a visszajelzés, se üzinél se a nyomógomboknál. Újra feltelepítgetem a dolgaimat olyasmire mint előtte, és Titaniummal csinálok egy mentést és rakok fel másik romot akkor ha a Titaniummal visszaállítom a backupomat akkor az új romon minden olyan lesz mint az elözőn? Mert nem sok kedvem van mégegyszer mindent újra beállítani meg telepítgetni.
-
neo-geo
senior tag
válasz bubus66 #13738 üzenetére
Na akkor ott a hiba mert Én újraindítottam pedig ott voltam a menüben, fent van a supervisor a kártyán. Akkor most hogy jutok recoverybe? Újra felteszem ezt a 970 V20Q+rocvery+root szoftot? Egyáltalán lehet ilyet csinálni hogy ugyan azt rakom vissza? Na megnéztem nekem a billentyűzetnél be van pipálva de mégsem rezeg.
[ Szerkesztve ]
-
neo-geo
senior tag
lgp970_v20q_esp_recovery+rootnál nem működik a rezgés sem sms írásnál, sem pedig a az érintő gombok nyomásakor. Ez másnál is így van?
bubus66:Most probálok a quick boottal bejutni a recoverybe de nem csinál semmit hanem bezárja magát a progi. Van ennek valami trükje hogy bejussak a recoverybe?
[ Szerkesztve ]
-
neo-geo
senior tag
Felraktam egy vodás telóra ezt:lgp970_v20q_esp_recovery+root, hogyan tudok bejutni a recovery menübe?
-
neo-geo
senior tag
válasz atillaahun #12618 üzenetére
Hát ez nem jött össze beírkálom egyesével, a köcsög gmailba. Thx.
-
neo-geo
senior tag
Az mitől lehet hogy mentettem egy új nevet a névjegyzékbe, és szinkronizáltam a gmail fiókommal és a név nincs a címtárban?
-
neo-geo
senior tag
Olvasom a forumot hétezer körüli háesztől mióta megvan a teló, az utobbi150 háeszben volt szó bőven a gps-ről, de Én nem nagyon látom a választ vagy csak rossz a szemem.
-
neo-geo
senior tag
Az mitől lehet hogy a V20o szoftal szarakodik a gps? Alig talál holdakat a gps test progival és elis dobja a jeletet rendszeressen, holott a V20n-el fasza volt a gps talált mindig 10-11 holdat és 2-3 perc alatt be is poziciónált. Most meg jó ha van 5-6 hold és 10 perc alatt sem tudott bepozicionálni.
-
neo-geo
senior tag
Én is sikeressen frissítettem a Vodás telómat LG updéterrel V20o-ra, azt vettem észre így egy nap után hogy jobb lett az akuidőm. Mivel lehetne ezt rootolni ha lehetséges egyáltalán?
-
neo-geo
senior tag
Mivel tudnám az smseimet áttenni egy samsung s5230-ról azOB-ra?
-
-
neo-geo
senior tag
Mit csináljak evvel a rohadt gps-el hogy ne keljen 6-8 percig várni hogy jelet találjon? Pedig most szép idő van sehol egy felhő, és öt perc alatt nem talált holdat. A másik ha talál jelet 20-30méter a pontossága nem sok az egy kicsit?
-
neo-geo
senior tag
Az mitől lehet hogy a gps nem pontos egy jó 20-25 méterre arrébb mutat? Ezen lehet valamit javítani?
-
neo-geo
senior tag
válasz atillaahun #8367 üzenetére
Probáltam[Ez]szerint, végig is futott a dolog de nem kerűlt be a superuser a menübe. Ez egy vodás 2.2-es teló volt még anno, és kdz-vel raktam rá a 2.3.4-et. Rom managerből akartam a v20n lite-ot indítani "holott nem abból kellett volna" és kaptam a hiba üzit, közben volt egy hívásom nem tudom van e hozzá köze. Azota a rom manager reboot into recovery-re nyomva is ugyan az a hibaüzi van. Probáltam Huexx erecoveryt felrakni de az meg nem sikerűlt. Biztos Én vagyok a looser de nem is érdekel így marad.
[ Szerkesztve ]
-
-
neo-geo
senior tag
Akkadt egy kis gondom, v20n lite-ot akartam volna feltenni, elindítottam a rom managert abban pedig a flash clokot, elis indúlt a csík felűl de kaptam egy hívást, megvártam mire leteszik de addigra kaptam a hiba üzit hogy "an error occured while attempting to run privileged commands" Újraindítottam a telót de ugyan az a hiba üzi fogad. Mit cvsináltam rosszúl? Gondolom itt nem kellett vona a kártyákat kivenni.
[ Szerkesztve ]
-
neo-geo
senior tag
válasz Serius1974 #8205 üzenetére
Igen tapasztaltam. 2.2-őn nem volt, csak 2.3.4-nél. Legalábbis nálam.
-
neo-geo
senior tag
-
neo-geo
senior tag
válasz Robez88 #7895 üzenetére
Tényleg sorry, gyári V20n KDZ-vel frissítve kb 3 hete. Eddig semmi gond nem volt vele és utóljára a beállítások-jelzés-mozdulat állításoknál pipáltam be egy két dolgot. Lehet nincs összefüggés. Viszont akárhányszor elindítom a gyári kamerát a "sajnálom kamera leáll" szöveg után bezárom akkor a kijelző takarékos optimalizáltról átvált teljes 100%-os üzemmódra.
-
neo-geo
senior tag
Az mitől lehet hogy tegnap óta nem tudok a telóval fényképezni? Volt újraindítás, aksi kivétel is és mindig ugyanaz a szöveg hogy "Sajnálom de a kamera nem válaszól" Letöltöttem a camera360-at avval műkszik a fényképezés. Most mi lehet a gond?
-
-
neo-geo
senior tag
Az SD kártyára milyen mappákat kell csinálni hogy ha belerakok egy mp3-at azt belehessen telefon csengőhangként, értesítéként vagy ébresztésként?
-
neo-geo
senior tag
Az mitől lehet hogy van egy pár új névjegyem és azt nem akarja feltólni a gmailos címtáramba?
-
neo-geo
senior tag
Hogyan lehet vissza tenni a 2.2-őt, valaki tudna mondani valamit vagy linkelni? Mert nem fogott meg annyira az új? Eleinte jó volt de jöttek a hibák, meg ez a rohadt 2 másodperc tiszta vicc.
-
neo-geo
senior tag
válasz foxymaxy #6768 üzenetére
Ja igaz rosszúl mondtam, ez csak sima backup volt szuittal. Az mitől lehet hogy nem akarja a telóm szinkronizálni a pc-re a névjegyeimet? Elkezdi csinálni és bevág a pofámba egy ilyet"Az eszköz ismeretlen hibája miatt a kommunikáció leáll" naptárt, jegyzetet szinkrózza csak a névjegyeket nem.
-
neo-geo
senior tag
Mitől lehet ez a kúrva 2 másodperces késés mikor fogadom a hívást? Nagyon idegesít 2.2-nél ez nem volt. Hogyan is lehet visszrakni a 2.2?
[ Szerkesztve ]
-
neo-geo
senior tag
válasz foxymaxy #6662 üzenetére
Vodás teló és a Te hszed alapján raktam rá a 2.3.4-et. Azt nem tudom hogy clokwork-ből raktam-e, annyira nem vágom ezt a részét. Azért akarom vissza mentés mert faszfejemmel törőltem a telóról az Astrot meg a mappáit, és sajna lenullázódott a T9 szótáram pedig már elég sok minden elvolt mentve. Esetleg erre valami okosság? Egyáltalán az a biztonsági mentés tartalmazza a szótárban mentett szavakat?
-
neo-geo
senior tag
válasz kriszpontaz #6615 üzenetére
Én is ugyanígy jártam 8megásról váltottam 15megásra de viszont csak 12-13mega jött át, és mondta a szerelő hogy több nem is fog és valószínű hogy meg-meg fog szakadozni a net. Úgyis lett eddig a 8-al semmi nem volt most meg naponta 4-5-szőr megáll a modem 2 perc és újra megy.
-
neo-geo
senior tag
Ha készítettem biztonsági mentést a 2.3.4 elött, és visszarakom a mentést rakni akkor a droid rendszer is visszaáll 2.2-re? Vagy marad a mostani 2.3.4-en?
-
neo-geo
senior tag
Hogyan tudnám a legkönnyebben mególdani, vagy milyen progival hogy wifin összekössem a telót és tudjak rá fájlokat másólni? Nekeljen kábelezni.
-
neo-geo
senior tag
A tefonról hogy tudom a névjegyzéket a gmail fiókonba fellőni? Probáltam fiókok-gmailfókom-névjegyek szimkronizálása de nem mentek fel. Mit csináltam rosszúl?
-
neo-geo
senior tag
nekem az tünt fel ennél a 2.3.4-esnél hogy 1-2másodpercig nem hallanak ha hívnak, és ez a 2.2-nél nem volt semmi ilyen gondom. Ez mitől lehetsége, vagy valami beállítás probléma lenne?
-
neo-geo
senior tag
Na Én is feldobtam egy vodás telóra foxymax#5764) hozzászólása alapján. szentem megérte felrakni eddig is finom volt ez a gép, így méginkább pompásabb. Most akkor független is lett a teló?
-
neo-geo
senior tag
válasz kriszpontaz #5273 üzenetére
Úuh télleg, átraktam a kártyára thx. Ez kiis ment a fejemből. Köszi.
-
neo-geo
senior tag
Az normális dolog hogy ha rádugom a pcére a telót adattárként, akkor utána ami volt mozgó háttér eltünik, és újra bekell állítani.
-
neo-geo
senior tag
LGAndroidDriver_Ver_1.0_All drivert telepítettem de mégsem látom a teló memkártyáját, esetleg kell még valami hozzá? Vagyis látom hogy bedobja cserélhető lemezként, de ha rámegyek akkor azt mondja helyezzek be lemezt.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● tilos a warez!
● tilos a függetlenítés!
● olvasd el a téma összefoglalót!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest