Hirdetés
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 6. nap: Dredge
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás Dark and Darker: Legendary Status
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
- Alig két nap múlva konzolokra is befut a Star Trek Legends
-
GAMEPOD.hu
LG Optimus Black P970 [olvasd el a Téma összefoglalót!] FÜGGETLENÍTÉS / WAREZ TILOS!
Új hozzászólás Aktív témák
-
FZsolt15
aktív tag
válasz mouzrr #27422 üzenetére
Ezt találtam bubus66 oldalán: LG Optimus Black P970 Gyári GB és ICS ROM-ok
-
shogilaslow
tag
válasz mouzrr #27246 üzenetére
Estére repülőmódba teszem az ébresztő miatt. Nekem is változik, hogy mikor mennyit kajál. Van amikor kb 5%-ot csak. Lehet 1-2 program, amit nap közben használsz, beragad. Task managerrel általában kiszoktam kapcsolni azon progik nagy részét, amit nem fogok már használni.
-
Ixion77
addikt
válasz mouzrr #27246 üzenetére
A rengeteg ébredezést valamely LG driver csinálhatja, nincs vele mit tenni. Sajnos tetézi a problémát, hogy a telefon néha azt hiszi, hogy wifin van akkor is amikor nincs (én éjjelre lekapcsolom a routert), és olyankor pár óra alatt lezabálja akár a teljesen töltött aksit is.
Megoldást jelenthet valamely automatizáló program, amely kikapcsolja a wifit és a szinkronizációt ha ki van kapcsolva a képernyő. Így ha nincs használva a telefon, akkor akár 5 napot is kibír. De sajnos ez sem tuti megoldás, néha még így is be bír akadni, és lemeríti magát. Pl. elindulok reggel 80%-os aksival, de a telefon továbbra is azt hiszi hogy az otthoni wifin van, és mire délben észreveszem, már 10%-on van...
[ Szerkesztve ]
"Seems like humanity needs war and famine to correct itself."
-
bubus66
nagyúr
válasz mouzrr #27092 üzenetére
(#27092) mouzrr
Bocsi nem neked szántam.(#27093) tzsolesz
Sajnos váratlan anyagi ok miatt kellett elcserélnem az SGSA-t,majd januárban tudok másikat rendelni.
(#27094) tlala
Kösz megnézem majd
[ Szerkesztve ]
A Tűzoltók nem hősök, mert a hősök mind halottak. A Tűzoltó olyan ember, mint Te, csak képes oda adni az életét a Te életedért!
-
bubus66
nagyúr
-
gabancs
addikt
válasz mouzrr #26681 üzenetére
Akárki akármit mond is, nekem meggyőződésem, hogy időnként jó újraindítani a telefont. Nekem ez a tapasztalatom. Én minden töltés után, amikor leveszem a töltőről, nyomok egy restartot neki.
Volt úgy, hogy előbb a konnektorból húztam ki a hálózati töltőt, és utána az USB kábelt a telefonból, és lefagyott a drága. -
bubus66
nagyúr
válasz mouzrr #26153 üzenetére
(#26153) mouzrr
Csinálj nekem egy képet légyszíves mikor telepíted hogy milyen hibát irki?
(#26152) tomic
Körben a szélen nem kell leszedni valamit és úgy be ragasztani?
[ Szerkesztve ]
A Tűzoltók nem hősök, mert a hősök mind halottak. A Tűzoltó olyan ember, mint Te, csak képes oda adni az életét a Te életedért!
-
bubus66
nagyúr
válasz mouzrr #26137 üzenetére
A másik a ha felhívod az ügyfélszolgálatot akkor azok segítenek. Mondjuk ez a T-Mobile-nál megvan nem tudom, hogy a Telenornál is van-e ilyen.
-
-
bubus66
nagyúr
válasz mouzrr #26064 üzenetére
(#26064) mouzrr
Így van köszi a segítséget.
(#26063) Klemens
a SmartFlashTools-sos leírás a Logout Blogomba képekkel.
[ Szerkesztve ]
-
bubus66
nagyúr
válasz mouzrr #25995 üzenetére
(#25995) mouzrr
Tessék itt van amit kértél. ICS alatt nem biztos, hogy működik.
(#25994) Brixx
tessék itt vagy itt meg találod a frissítést.
[ Szerkesztve ]
-
bubus66
nagyúr
válasz mouzrr #25945 üzenetére
Az közel sem biztos, hogy menni fog az ICS-n itt van próbáld meg.
[ Szerkesztve ]
-
takessz
senior tag
válasz mouzrr #23782 üzenetére
és ez a facebook for lg meik menübe van rejve a root brobserben nem találom esküszöm
Apple iPhone 14 256GB Midnight Black iOS 17.6.1 | Apple Watch Series 4 Nike Edition | PlayStation 5 825 GB "Az a baj a világgal, hogy a hülyék mindenben holtbiztosak, az okosak meg tele vannak kételyekkel."
-
-
bubus66
nagyúr
válasz mouzrr #23745 üzenetére
(#23745) mouzrr
Igen de csak az amelyiken uniós garancia van. Az meg szerintem elég kevés telefonon van.
(#23752) anderledani
Nekem az L7 12 másodperc alatt talált 14 holdat és meg is tartotta. kösz a vissza jelzést a feladatkezelőről.
[ Szerkesztve ]
-
-
bubus66
nagyúr
válasz mouzrr #23646 üzenetére
(#23646) mouzrr
A ICS-be kell?
Másold be a system/app mappába. Azt hiszem a Talk kell neked a GoogleTTS ne foglalkoz.
System/app
Talk.apk
Talk.odex mind ketőtt és Reboot[ Szerkesztve ]
-
FerNandor
őstag
válasz mouzrr #23585 üzenetére
kamera nincs kivágva. érzékelönek nem számít, eddig is olyan fólia volt fent, hogy nem volt kivágva semmi, csak a hangszórónak felül az a kis kivágás.
raktam már fel 2-t is szuperül. csak ezt most valamiért nem sikerült, por került alá és onnan már nem lehetett "visszahozni"."A shark could swim faster than me, but I could probably run faster than a shark. So in a triathlon, it would all come down to who is the better cyclist."
-
bubus66
nagyúr
válasz mouzrr #23196 üzenetére
Ezek meg voltak a Zeusz telepítése előtt
a recoveryben
wipe/cache
wipe/dalvik-cache
Wipe all data/factory reset
mounts and storage
format/systemInstall zip form sdcard/
choose zip from sdcard/
kiválasztod a zeuszvxxx.zip
és a sok No között keresd meg a YestA Tűzoltók nem hősök, mert a hősök mind halottak. A Tűzoltó olyan ember, mint Te, csak képes oda adni az életét a Te életedért!
-
bubus66
nagyúr
válasz mouzrr #23193 üzenetére
Ezt meg már én nem értem akkor most neked melyik kell, jó lenne valami konkrétumot is írnál már mer egyszer a Zeusz Utána valami recoverys,na most el megyek rágyújtok és addig ki találom.
(#23195) embe
Igen igazad van csak azt nem tudom,hogy elküldöm a SmartFlashTools-hoz való recoverys V20S_HUN akkor mi ebben olyan bonyolult. Közben akkor Valami Zeusz kell neki így már nem tudom ki találni,hogy melyik kell most pontosan neki.
Az 1 HSz el olvasásában is igazad van, sőt aki a 0-ról kezdi az aggleany-tól kaptam egy leírást Android alapok címen érdemes lenne elolvasni
(#23193) mouzrr
Itt amit most linkeltem ebben bele van téve a recovery feltelepited a SmartFlashTools-sal ez alapján A telepítés végen a recovery jön be a Installálod a Superuser.zip majd újra indítod a telefont. Mikor ez meg van akkor telepítheted a Zeuszt
[ Szerkesztve ]
-
anderledani
őstag
válasz mouzrr #23172 üzenetére
Ha ICS akkor nem recoverys.
A GPS olyan mintha egyszerűen gyengébb lenne mint GB-n. Régen a szoba közepén is talált 8 műholdat pár mp alatt most ablak mellett nagynehezen talál 4-et, azokat sem tudja fixálni.[ Szerkesztve ]
iPhone 13 Pro 128GB << iPhone XS 64GB (2019.03-2021.10) << iPhone 6S 64GB (2016.02-2019.03) << Samsung Galaxy Alpha (2015.10-2016.02) << Xiaomi Mi3 64GB (2014.11-2015.10) << Sony Xperia SP (2013.11-2014.11) << LG Optimus Black (2011.12-2013.11) << Nokia 6303 << Sony Ericsson V630i << Alcatel OT757
-
kengyel
nagyúr
válasz mouzrr #23062 üzenetére
Ez amire én sem tartok igényt Egyszer legalább alapon úgy mint én próbáljátok már ki ,hogy mit bír az aksitok Legyen 2G-re állítva ,nem játszani , kevés wifi, nuku zenehallgatás és teszt. Lehet akkor nektek is bírja és tisztában lenétek az aksival. És nem az ICS.-t szidnátok
kengyel
-
bubus66
nagyúr
-
ViragL
tag
válasz mouzrr #22869 üzenetére
A dropboxra tekints úgy mint egy olyan könyvtárra, amit mindenhonnan elérsz. Feltöltöd a fájlt PC-ről, a telefonos kliens le is szinkronizálja neked a telefonra. Oda vissza működik természetesen.
Sikerült feltennem az Unlock Rootot, igaz ez a 4. telepítő amit kipróbáltam, az előző egy orosz böngészőt rakott fel. Csak én lehetek ilyen szerencsétlen.
[ Szerkesztve ]
-
d3kk
senior tag
-
atillaahun
veterán
válasz mouzrr #22588 üzenetére
Köszi szépen.
Ahhoz külön parancsikont lehet/kell kitenni, hogy a diagrammokat is megkapd (egyéni parancsikon > tevékenységek > beállítások > akkustatisztika). De végülis a lényeg látszik, hogy 9,5 óra alatt 66%-ot merült mindösszesen 50 perc képernyővel - ez szerintem azért nem sokkal biztatóbb eredmény mint a V28C-vel most nálam.[ Szerkesztve ]
-
bubus66
nagyúr
válasz mouzrr #22384 üzenetére
Persze az egyik a V28C a másik a V30B ez a különbség közte.
(#22369) anderledani
Te honnan szeded ezt a baromságot hogy lesz szolgáltatós tévhitben élsz?
(#22367) josha
Hála a jó istennek, hogy elvitték. legalább nem vágod a falhoz
[ Szerkesztve ]
-
bubus66
nagyúr
válasz mouzrr #21585 üzenetére
Átt küldetem a TB ha csak app kell akkor az lement mindent előtte formázd meg az SD kártyát én 4x húztam újra a ROM-ot kitakarítottam a leírás alapján úgy sikerült hogy az S/W felirat se jelent meg.
Sikerült S/W varázsolni rá
[ Szerkesztve ]
-
bubus66
nagyúr
válasz mouzrr #21578 üzenetére
(#21578) mouzrr
De van az Airdroid. a google playen meg wifin keresztül működik le fel tölteni tudsz vele magyarul az egész ROM-ot le tudod menteni a gépedre vagy az SD-re
Ezt pedig a géped böngészője a QR kóddal indítod el. Ha meg akadsz írj PÜ csinálok képet és át küldöm, de vagy te olyan ügyes, hogy meg tudod csinálni. Ja a wifi ne kapcsoljon ki ha a képernyő elsötétül.
Ha TB működik vagy is a rendszer fel all akkor mindent vissza lehet vele. állítani.
attilaahun nekem nincsen odex fájl én mit csináljak most? Arra, hogy nekem csak apk fájljaim vannak, nincsen odex fájlom, ez hogyan lehet CWM, és EXT4 nélkül?
[ Szerkesztve ]
-
atillaahun
veterán
válasz mouzrr #21576 üzenetére
Az a gond ha valóban tönkrevágod a rendszert, akkor az valszeg a boot-ig sem jut, amin csak a CWM tudna segíteni de az itt ugye nem működik. TB-t nem ismerem, hogy mire képes sosem használtam. Annak esetleg akkor veszed hasznát, ha a halott rendszer először SFT-al újra-flash-eled, és úgy állítasz vissza vele SD-ről. Legalábbis gondolom így működhet.
[ Szerkesztve ]
-
bubus66
nagyúr
válasz mouzrr #21550 üzenetére
Én erről beszéltem. Mivel ez is az autófókuszhoz tartózik.
Kamera menüjében a Beállítások Autó Beállítás az BE kapcsolod
Így néz ki
Autó beállítás
Ki
Be
2 mp
5mpA Tűzoltók nem hősök, mert a hősök mind halottak. A Tűzoltó olyan ember, mint Te, csak képes oda adni az életét a Te életedért!
-
bubus66
nagyúr
válasz mouzrr #21537 üzenetére
(#21537) mouzrr
Nem a négyzetet kell nyomogatni az előző HSZ-be írtam mit kapcsoljál be,
(#21538) josha
Ha kettő újjal, tapizod akkor zummol, ha elolvastad amit le írtam akkor kapcsold be az Autó beállításokat és csak egy újjal tedd be nekem ott van a négyzet..
Tedd fel és nézd a 4.1.1.et milyen. meg mi a gondod ezzel a kamerával
Tessék ez Jobb mint a 4.1.1 zöld képernyős kamerája
[ Szerkesztve ]
-
bubus66
nagyúr
válasz mouzrr #21532 üzenetére
A GB a recoveryset csak SmartFalshToolsasl- tudod fel tenni, menteni nem tudom, hogy mit akarsz, azt majd csak akkor ha a kiválasztott CM az SD kártyól a recoveryvel fel rakod, és csinálsz egy backupot az ICS nem tudod lementeni
-
bubus66
nagyúr
válasz mouzrr #21530 üzenetére
Ha fel akarod tenni a CM-et akkor tegyél fel egy recoverys GB a SmartFlashToolsal és akkor lesz recoveryd Nem baj legalább ez be kerül az 1 HSZ-be
-
bubus66
nagyúr
válasz mouzrr #21528 üzenetére
Nem lehet recoveryt fel tenni mert zárt a bootloader. SmartFlashToolsal tegyél fel egy recoverys ROM-ot és akkor fel teheted valamelyik CM-et. Mint embe is írta az XDA is le írtak, nem lehet recoveryt fel tenni.
-
bubus66
nagyúr
válasz mouzrr #21522 üzenetére
A SmartFlasTools-sal úgy szoktam telepíteni, hogy előtte, is csinálok egy factory resetet. meg a SmartFlashTools is csinál, egyet, biztos, ami biztos alapon, a végén is csinálok egyet. Ajánlom a figyelmed be az 1TapCleaneret a cachet lehet vele takarítani, meg a TB mert nemcsak fagyasztani, lehet vele, hanem a dalvik-cache-ból is a felesleget ki tudja törölni. Meg ha kitörlöd azokat amt le írtam akkor biztos, hogy jó lesz.
Van egy olyan app, hogy RemoteCall
Ha elakarod távolítani akkor a telefonon a data/app mappából eltávolítod, utána a vendor/syste/cariere mapából, is
és a system/app mappából is mind a kettőt.[ Szerkesztve ]
-
bubus66
nagyúr
válasz mouzrr #21522 üzenetére
GPS használok navigálásra nem telefont. Nekem nem nagyon kell navigáció max ha Pestre megyek ami 10 évente egyszer van. Ha használok akkor ezt szoktam Azért van persze, de meg írom, hogy fagyaszd le őket akkor miért nem fagyasztod le? Ha meg kell a Maps csak feloldod és kész.
Amit kitöröltél app-okat azoknak az odex nevű fájljait is ki törölted?
Mert így vannak bent van egy.
SmartShare.apk
SmartShare.odexminden egyes alkalmazás egy apk és egy odex fájlból áll.
[ Szerkesztve ]
-
bubus66
nagyúr
válasz mouzrr #21520 üzenetére
Tulajdon képen nem értem mi a bajod? Eddig még senkinek nem volt ennyi baja mint neked.
Ki dobni a Gyári időjárás widdgetet, kell fel tenni helyette másikat a google maps mindent meg fog zabálni, én a framework mappából is az utolsó darabját is el távolítom.
badxgirl Még a hölgynek sem.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● tilos a warez!
● tilos a függetlenítés!
● olvasd el a téma összefoglalót!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest