Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
LG Optimus Black P970 [olvasd el a Téma összefoglalót!] FÜGGETLENÍTÉS / WAREZ TILOS!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Czimby
addikt
válasz ReverzY #3059 üzenetére
Szia!
Mivel nincsenek jósok köztünk nem tudjuk mikor jön Voda 2.3.
December vége vagy Január a független 2.3 a Voda majd ezután.A töltéstől semmi baja nem lessz. Litium akksik nem érzékenyek erre, érdemes az első pár töltést hoszabbra venni majd teljesen lemeríteni(10-15%-ig), de nem létfontosságú.
Mivel az android multitask rendszer nem szükséges bezárogatnod, az alkalmazásokat.
A G-gomot nem túl sokan hsználják, én próbáltam 1-2 funkciót de nem jött be.
Ha szeretnél Revolut meghívót írj privit. A kapott jutalmat(12.5-20e Ft) pedig felezzük.
-
FerNandor
őstag
válasz ReverzY #3079 üzenetére
az elvileg azt jelenti, hogy a bekapcsolás óta hogy alakult a fogyasztás, mi ette az akksit, tehát ha galéria 95%, akkor az eltelt időben az akksi 95%-át a galéria vitte el. ha nem csinálsz semmit, akkor fogyasztók a készenléti állapotok lesznek.
"A shark could swim faster than me, but I could probably run faster than a shark. So in a triathlon, it would all come down to who is the better cyclist."
-
-
-
saphancs
aktív tag
válasz ReverzY #4354 üzenetére
Frissítsd már az ég áldjon meg!!!
Sem elrontani nem lehet, se garanciavesztéssel nem jár (ahogy már vagy húszan válaszolták neked)Ha ilyen parás vagy, nehéz sorsod lesz az androidos világban!
(((LG Optimus Black) Samsung Galaxy S2)) Sony Xperia M2))) Iphone 6S; IPad Air2; Iwatch
-
saphancs
aktív tag
válasz ReverzY #4359 üzenetére
Igen a launcher egyedivé teszi a telódat..., olvass kicsit után, de ez a lényege.
Bocs, lejárt a szerkesztési idő..
Amúgy neked nem volt Lg Arena-d?Szerk:Meg meg is előztek
[ Szerkesztve ]
(((LG Optimus Black) Samsung Galaxy S2)) Sony Xperia M2))) Iphone 6S; IPad Air2; Iwatch
-
saphancs
aktív tag
válasz ReverzY #4363 üzenetére
marad minden a régiben, nincs nagy változás, és egyébként is vissza lehet rakni a régit, csak nem ezzel a programmal
Szerintem gyorsabb se lesz, nálam a v10e van fenn, volt fenn v10g is, nincs különbség!
[ Szerkesztve ]
-
saphancs
aktív tag
válasz ReverzY #4365 üzenetére
Nem gyorsítja, gondolom egy-két bugot javít, de ebbe se vagyok biztos...
Szervizes volt a telóm, teljes alaplapcsere volt, itt meg az okos függetlenítették, és a v10e-vel adták vissza, aztán rootoltam a telót, és nem is foglalkoztam a sw-velTedd fel nyugodtan, nem lesz tőle semmi baja, garancia marad, és ez a legújabb szoft rá...
-
tzsolesz
nagyúr
válasz ReverzY #4372 üzenetére
Akkor lement a frissítés szerintem. Ha a videókat már nem összenyomva veszi fel, akkor jó. Próbáld ki. Ha van már előtte felvett videó is, akkor összetudod hasonlítani a PC-én.
Nekem mondjuk a V10a volt rajta, és összenyomott videót vett fel. A g-vel már ez jó lett.
[ Szerkesztve ]
-
FerNandor
őstag
válasz ReverzY #4393 üzenetére
nincsenek változások az ikonokban. nyugodtan próbáld ki, lehet törölni a launchert, de nem is muszáj beraknod az elején alapértelmezett kezdőképernyőnek.
más: ennél a notificaton dolognál át lehet állítani, hogy melyik gomb villogjon a négy közül? alapból a keresés villog, de nekem az félig le van takarva a fólia miatt. jó lenne, ha mondjuk a házikó villogna. nem találtam ilyen lehetöséget, de lehet, hogy csak én nem vettem észre.
"A shark could swim faster than me, but I could probably run faster than a shark. So in a triathlon, it would all come down to who is the better cyclist."
-
atillaahun
veterán
válasz ReverzY #19741 üzenetére
Elfelejted hogy root-oltad, visszaviszed gariztatni, a szervizes pedig izgalmában kettéharapja a jótállási jegyed.
Nem erősítette meg az LG az ICS-t, JB pedig viccnek is rossz.(#19738) Godlike79
Milyen CM9?(#19742) gabancs
A kevesebb néha több. Esetünkben nem tudja kirámolni a /system/app tartalmának háromnegyed részét.[ Szerkesztve ]
-
badxgirl
aktív tag
Szerintem minden ilyennél (root, szoftverfrissítés, rom csere stb...) a legrosszabb ami történhet, hogy totál letéglázod a telót..értem ez alatt azt, hogy nagy nehezen esetleg visszahozható, vagy viheted a szervízbe ami persze akkor már nem lesz garanciális történet...hogy le-lehet-e úgy is táglázni hogy a szervíz sem tud vele mit kezdeni, azt nem tudom, ilyet még nem hallottam.
Persze ideális esetben, ha jól megírt leírás szerint, megfelelő kellékekkel (progik, rom stb...) dolgozol, és nem megy el az áram vagy húzod ki az usb kábelt a legrosszabbkor stb, akkor ilyen nem fordul elő azért....na de ha minimálisan is, szerintem mindig benne van a pakliban hogy galiba a vége...
Ja és olyan JB rom egyenlőre tudtommal nincs, a kamera mindegyikben szörnyű képeket csinál (rosszul fókuszál, a képek homályosak, gagyik) a videofelvétel pedig valami 15 fps-el vagy mennyivel ökörködik, magyarul szaggat mocsokul
[ Szerkesztve ]
-
bubus66
nagyúr
(#19741) ReverzY
Ezt hogy érted
Ha rootolom a telefont mi lehet a legrosszabb ami történhet vele ha valamit nagyon elszúrok?
Ha a leírás alapján ROOTolsz akkor nem tudod el szúrni. a 1HSZ-be bekerült a Garanciára vonatkozó rész is.
A garancia a készülék gyári állapotára vonatkozik. Amennyiben vissza szeretnék vinni a készüléket a szolgáltatóhoz, fontos visszaállítani mindent az eredeti állapotba (Recovery, ROM, partíció kiosztás).
A rootolás, akár a gyári rom rootolása is garanciavesztéssel jár abban az esetben, ha valaki így viszi vissza a készüléket! A custom romok, custom recovery-k, és custom firmware-ek használata szintén!
Ja még mielőtt valaki kételkedne a forrás a Keeperv85 fórum társ leírása, és engedélyével került be az 1 HSZ-be(#19758) kois21
A SmartFlashToolsal fel raksz egy V20S-HUN recoverys ROM-ot és amit küldtem azt telepíted a recoveryből, vagy a zip-ből kiveszed a SmartShare.apk-át fel másold az SD-és telepited
[ Szerkesztve ]
A Tűzoltók nem hősök, mert a hősök mind halottak. A Tűzoltó olyan ember, mint Te, csak képes oda adni az életét a Te életedért!
-
bubus66
nagyúr
(#19741) ReverzY
Egyébként nem, root-olással nem lehet komoly kárt tenni a telefonban, még rom cserével sem igazán. Ez is félig igaz csak. A ROM cserével lehet téglásítani, akár a gyári updaterrel vagy a KDZ updaterrel is. A custom ROM-okal is, lehet könyv nehezék. A ROOT-tal nem lehet kárt tenni a telefonba.
A Tűzoltók nem hősök, mert a hősök mind halottak. A Tűzoltó olyan ember, mint Te, csak képes oda adni az életét a Te életedért!
-
tzsolesz
nagyúr
válasz ReverzY #20186 üzenetére
Egyelőre atom stabil a gyári ICS, csak ez az egy hibája van egyelőre. lehet vele telefonálni, de a túlsó oldalon halk amit mondasz. hangosabban kell beszélned. ha csend van, akkor nincs gáz, mert nem tűnik halknak, ha viszont zajos környezetben van a másik fél, akkor folyton csesztet hogy nem ért semmit.
igazából nem olyan vészes, akkor van baj, ha egy rosszabb minőségű teló van a vonal másik végén, ami eleve szarabb minőségű. Gondolom a fórumtársak azon akadnak ki leginkább. Ha nem botlasz bele ilyenbe, akkor lehet csak annyit mondanak, hogy beszélj picit hangosabban. De nem tudom. lehet, hogy hiába beszélsz hangosabban, nem fog sokkal hangosabb lenni, mert valami folytja a rendszert ilyenkor.Jah, nem is ezt kérdezted. Bocs. Akkor a smartflashtools-al való telepítést megtalálod az első hozzászólásban.
Ott van egy link, egy blog bejegyzéshez. bubus66 írta. gyári rom telepítése+recovery+root, így kezdődik.[ Szerkesztve ]
-
firemanus82
senior tag
válasz ReverzY #20186 üzenetére
Kicsit olvass vissza...
LG Optimus Black => LG Optimus 4X HD => LG G2 32Gb => LG G5 Titan => Samsung S8 => Huawei P20 Pro => Huawei P30 Pro => Huawei P40 Pro => Honor Magic 4 Pro=> A tűzoltó nem azért rohan be az égő házba, mert rettenthetetlen, hanem mert az elhivatottsága erősebb a félelménél. John C. Maxwell
-
tzsolesz
nagyúr
válasz ReverzY #20190 üzenetére
Nem kell rootolni.
Reseteled a telód. (factory reset)
Elindítod flash módban, rákötöd a telót.
Letöltöd a romot, itt megtalálod valahol, bubus66 belinkelte.
Letöltöd a smartflashtools-t,
felteszed a drivereket, window enable indít, on-ra állít. A többi a leírásban.[ Szerkesztve ]
-
firemanus82
senior tag
válasz ReverzY #20190 üzenetére
Ez van:
LG Optimus Black => LG Optimus 4X HD => LG G2 32Gb => LG G5 Titan => Samsung S8 => Huawei P20 Pro => Huawei P30 Pro => Huawei P40 Pro => Honor Magic 4 Pro=> A tűzoltó nem azért rohan be az égő házba, mert rettenthetetlen, hanem mert az elhivatottsága erősebb a félelménél. John C. Maxwell
-
-
embe
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
● tilos a warez!
● tilos a függetlenítés!
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Napelem
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
- PlayStation 5
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen légkondit a lakásba?
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- LEGO klub
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- S24 Ultra 512GB (Sárga)
- iPhone XR 128GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 100%/p3821
- iPhone 11 64GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 100%/p3820
- Samsung Galaxy Z Flip4 8/128GB 1 év garanciával!
- Xiaomi Poco X5 Pro 5G 8/256GB 1 év garanciával eladó!
- Samsung Galaxy A04s 32GB 3GB RAM Dual (A047)
- Apple iPhone 14 Pro 128GB midnight green, független, eredeti apple szilikon tokkal
- Apple iPhone 13 Pro 128GB fehér hibátlan, független, eredeti apple szilikon tokkal
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest