Hirdetés
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 6. nap: Dredge
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás Dark and Darker: Legendary Status
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
- Alig két nap múlva konzolokra is befut a Star Trek Legends
- Steam topic
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- EAFC 25
- EA Sports WRC '23
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- Need for Speed: World Online
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Android játékok topikja
- Xbox Series X|S
-
GAMEPOD.hu
LG Optimus Black P970 [olvasd el a Téma összefoglalót!] FÜGGETLENÍTÉS / WAREZ TILOS!
Új hozzászólás Aktív témák
-
d3kk
senior tag
Csak úgy kíváncsiságból megcsináltam egy antutu tesztet az új teloval és hát
7079
[ Szerkesztve ]
-
d3kk
senior tag
Ha minden jól megy(már pedig miért ne menne jól? :-) akkor holnap gazdája leszek egy Xperia P -nek ami azt vonja maga után hogy megválok a P970-emtől.. Szóval ritkábban fogom látogatni az OB topicot.
Boldog, lagban es FC-ben szegény JB-ben gazdag Új évet kívánok nektek!
Minden jót fórumtársak
-
d3kk
senior tag
válasz anderledani #23952 üzenetére
yep
-
d3kk
senior tag
válasz kriszpontaz #23947 üzenetére
BÚÉK!!
-
d3kk
senior tag
válasz anderledani #23934 üzenetére
a build prop kell a layout nem
-
d3kk
senior tag
válasz anderledani #23929 üzenetére
persze csak egy rebootot ne felejts el megcsinálni
-
d3kk
senior tag
válasz anderledani #23876 üzenetére
hát ez örvendetes.. nem viszem szervizbe mert nincs gari.. akkor már nem sokáig fogom látogatni sajnos a topicot hanem keresem az utódját.. (őszintén szólva galaxy tab 2 7.0 gsm változatára fáj a fogam.. )
a bekapcs gombot már nem használom G-gombra is a bekapcs van kiosztva bubus66nak köszönhetően
hát akkor ha megadja magát majd szerválok másikat...
[ Szerkesztve ]
-
d3kk
senior tag
Felmerült egy olyan problémám hogy (sejtésem szerint kontakt probléma) a speakerem (ami a telefonálásra való) csak nyomásra hajlandó normálisan működni (nyomás nélkül semmi hangja). Valaki találkozott már ezzel? valamit kezdenem kell vele mert így szinte használhatatlan.. headset-et használok hozzá (samu-t) de panaszkodnak hogy halk.
Szóval valaki találkozott már ilyennel vagy csak én vagyok peches?
[ Szerkesztve ]
-
d3kk
senior tag
Ezek szerint senki soha életében nem használt még olyan fülest amit én leírtam Köszi az együttműködést , aztán mostmár nem itt lógni hanem a családdal!
Minden jót Békés karácsonyt mindenkinek!
-
d3kk
senior tag
válasz bubus66 #23563 üzenetére
Parancsolj bubus66, a háttérképek (vigyázz még ropogós )
-
-
d3kk
senior tag
-
d3kk
senior tag
bubus66
Te ezt nem próbáltad még soha beépíteni egy rom-ba?
Elég hasznos dolog..
ja és a vállalkozó szelleműeknek itt egy jóféle kis link a 2.0.1-es JellyBam-hoz (d-h.st)
és itt egy hasznos link az alap alkalmazások eltávolitásához (root szükséges!)
[ Szerkesztve ]
-
d3kk
senior tag
Nincs valakinek ideje és kedve kipróbálni az új JB custom romot?
Az előző f@sz@ volt csak gyorsan meritette az akksit nekem meg most sok dolgom van meg kevés időm minderre, szóval ha valaki nekiveselkedne annak megköszönöm
[ Szerkesztve ]
-
d3kk
senior tag
válasz kriszpontaz #23272 üzenetére
Ott van egy olyan a 4shared-re mutató link alatt, hogy:
LG Optimus Black P970 ICS V30B HUN <-- 4shared
Tükör link LG Optimus Black P970 V30B-HUN <-- dev-host (ez kell neked)
[ Szerkesztve ]
-
d3kk
senior tag
válasz bubus66 #23135 üzenetére
Van stílusod Ha a világnak nem is de az oldaladnak vége lesz
xda-n találtam egy modositott ICS camera.apk-t amivel felülirtam az alapot és lett egy plesu opcio a kamera hangoknál: Sound Off..
érdemes.. én legalábbis nem szeretem mindig levenni a hangot..
nekem v30b-vel tökéletesen megy, de azért érdemes csinálni egy bakup-ot az eredetiről...
más:
valaki próbálta már a QtADB-t?? nagyon komoly n00b-oknak való mert grafikus felülettel szerelt ADB jól megy a rendszerfile-k felülirása modositása is nekem..
[ Szerkesztve ]
-
d3kk
senior tag
válasz takessz #23012 üzenetére
ezt senki nem mondta hogy függőre nem lehet ics-t rakni..
csak azt hogy a szolgáltatók nem csinálnak update-et az OB-hez..
de Te attól fel tudod rakni Csak nem LG updaterrel
(#23014) bubus66
Hivatalos biztos nem...
más: már megijedtem hogy ezt a topicot akarod záratni...
[ Szerkesztve ]
-
d3kk
senior tag
válasz kois21 #22973 üzenetére
(#22973) kois21
alkalmazások megkeresed az állandora beallitott lejatszot rátappolsz és adatok törlése lejjebb görgetsz és ott van: Alapértelmezések törlése
(#22972) FerNandor
A kari jó és az ár is
(#22971) tutis
Nekem is volt ilyen de én kiválasztottam hogy felhivjanak és angolul lediktálja a számokat..
(#22970) Dharma98k
Ez alapján tökéletesen meg lehet csinálni ((köszönet érte bubus66 kollégának )) de ha valamiben nem vagy biztos kérdezz!
-
d3kk
senior tag
válasz bubus66 #22968 üzenetére
amit irtál az okés meg minden csak valamelyik "nagytudású" ezt merészetle írni..
ja és ő meg csak egy :
Recognized Contributor---> Elismert munkatárs
(#22968) bubus66
abban biztos vagyok hogy ennek nem sokan állnak nekicsak akik olyan CWM idióták mint én vagyok
és 100 hogy sokan fejet hajtanának (én is) egy SmartFlashTools-os v30b CWM verziónak
[ Szerkesztve ]
-
d3kk
senior tag
válasz bubus66 #22966 üzenetére
és azt megkérdezhetem hogy hol tudom megnézni és megállapítani a tényt hogy koreai kernelem van most a v30b-ben?
vagy van valami amit a koreai kernel nem tud kezelni? (pl: valamilyen regionális különbözőség miatt? )
mert eddig tényleg minden probléma nélkül fut minden és semmi bug-ot nem találtam.. beaállitásaimat megcsináltam, appokat felraktam letakaritottam a felesleges appokat amiket szintén az oldaladról tudtam meg hogy mi hol merre hány méter ... eddig minden ok kamera is meg minden
[ Szerkesztve ]
-
d3kk
senior tag
válasz bubus66 #22963 üzenetére
Egyáltalán nem nézlek hülyének, SŐT lejjebb írtam hogy :
Mostmár v30b baseband van rajta hála a te leírásodnak a p70-es oldaladon (baseban csere smart flash tools-al (csak nem a v20-at hanem v30b CP-jét tettem fel a repacked v30b-hez..)
szóval nem értem hogy honnan vetted hogy nem utólag tettem fel...
Szuuuszaaa
Szó nincsen kötekedésről.. a cwm meg van és kész.. had legyen ha neked megfelel a SFT meg az airdroid akkor jó, nekem nem és ezért raktam fel kb 10 perc alatt
TÉNYLEG MINDEN TISZTELETEM A TIÉD, és ne haragudj ha kötözködésnek vetted az írásaim
köszi a jelzőt : ( okoska ) tisztelt addikt nem tudtam kivenni abból hogy mire gondolsz mert mint mindenki te is szoktál egépelni néhány dolgot: " korai kernel "
[ Szerkesztve ]
-
d3kk
senior tag
nem koreai baseband
(#22961) bubus66
De gondolom láttad a legutobbi képet amit linkeltem mert az más a végleges mostani változata a rendszernek
és a v20o -s factory versionnal sem kaptam FC-t de ha már v30b akkor legy v30b a factory info is
[ Szerkesztve ]
-
d3kk
senior tag
-
d3kk
senior tag
válasz bubus66 #22951 üzenetére
v20o azért ment fel hogy az uj v30b-t recovery keresztül fel tudjam rakni
tudni illik van nekem egy CWM-es V20O-om amit ha felrakok lesz CWM és ebből könnyedén fel tudom rakni a v30b cwm-es zip-jét ugyanugy mintha egy custom romot raknék fel..
azon kívül hogy az Alapverziót nem írja ki (ismeretlen-t ir helyette) ugy veszem észre hogy működik
pedig már fent van a repacked v30b...
de én ennek csak örülök szóval
hol tudom megnézni a BB-et?
[ Szerkesztve ]
-
d3kk
senior tag
válasz kengyel #22948 üzenetére
Nnna akkor first boot... :fingerscrossed:
(#22950) bubus66
Hát az jó kérdés..
arra gondolsz hogy a cwm-es v30b zipjében nem lenne benne a v30b BB ???
mindjárt kiderül..
fent is van még megcsin a first start beállitásaim és irok hogy milyen
Mi van a boot.img-ben magyarul a kernelben meg nézted?
nem
hol láttál GB baseband-et?
[ Szerkesztve ]
-
d3kk
senior tag
válasz kengyel #22945 üzenetére
Csak segíteni akartam..
mindjárt fent van a v20O aztán CWM-ből megy is fel a v30b repack \w CWM
(#22946) bubus66
ne haragudj azt nem láttam.. (most olvastam a forumját és irták is hogy pls reupload..) bocsi ezt nem látttam.. csak 12:00 körül rakhatta fel a többi linket.. (azt is amit én is linkeltem..)
most másolom fel a memkarira a friss v30b-t recovery keresztül
backup: biztonsági mentés a rendszerről vagy a már feltelepitett appokról és/vagy a beállításokról
most én kérdezek:
mit értesz BB v20 alatt?
Egy jól működő ROM-ot miért kel piszkálni csak azért mert van cwm?
igen mert úgy nekem egyszerűbb megcsinálni pár dolgot.. (pl onnan felrakni ujabb custom romot majd vagy egy KERNELt pl..)
[ Szerkesztve ]
-
d3kk
senior tag
-
d3kk
senior tag
válasz kengyel #22932 üzenetére
Pofon egyszerű
Felrakom a már cwm-es v20-amat és annak a cwm-jéből fent van az egész olyan 15 perc alatt...
de lehet megvan 10 perc alatt is
(#22934) bubus66
nem tudom mire gondolsz.. szerintem simán ugy rakom fel ahogy szoktuk.. és akkor nem kell egyikből a másikba átpakolgatni a boot.img-t
nekem fél perc mulva lent van mert én a dev-host--ról töltöm..
((( honnan tudtad hogy 100MB-s netem van ? )))
nem mondtam hogy k-va jo a ROM amit linkeltem csak azt mondom hogy CWM compatible
(#22937) tutis
csinálhatsz resetet de nemszükségszerű.. ha valami nem klappol akkor azt érdemes előbb megprobálni nem egyből reflash
[ Szerkesztve ]
-
d3kk
senior tag
Megjött az első CWM kompatibilis kernellel felvértezett sotck v30b repack!
-
d3kk
senior tag
-
d3kk
senior tag
válasz kengyel #22907 üzenetére
letöltesz a telora egy ftp server appot elinditod az otthoni wifi kapcsolatot létesit a telod és a pc között csak ugyanazon a hálozaton kell lennie a gépnek és a telonak..
szerintem erre gondolt bubus66 kolléga
Mellesleg tudom hogy milyen érzés az mikor egy akksi teszt közben fel kellene dugni a telot mert egy nagyobb méretű file-t kellene valahogy fejuttatni a telefon sdkarijára
[ Szerkesztve ]
-
d3kk
senior tag
válasz kengyel #22897 üzenetére
Ebben csak reménykedni tudok..
de kíváncsi vagyok, hogy azt a custom kernelt amit linkeltem hogyan lehet v30b-re felpakolni CWM-nélkül.. mert azt bizony nem vágom hogyan lehetne...
(#22899) Stukker1987:
Valószínű hogy egy reflash megoldaná.. bár nem kiabálom el a dolgot..
factory reset megvolt?[ Szerkesztve ]
-
d3kk
senior tag
Azon kívül hogy kiadták a forráskódját a v30b-nek és elkezdték a developerek finomítani,nem sok mindent..
(#22893) kengyel:
Az hogy megvoltam vele elégedve enyhe túlzás...
- Van CWM
- Gyors reagálású laggmentes kezelőfelület
- SZ@r böngésző
- Sz@r akksi idő (nem olyan ICS-esen sz@r hanem olyan nyakambaakaszthatomatöltőmethakimegyekabudira sz@r)(#22891) Stukker1987:
Nekem sincs ilyen gondom..
[ Szerkesztve ]
-
d3kk
senior tag
Valaki próbálta már ezt a kernelt v30b-alatt ? csak mert azt írta a dev az oldalán hogy :
COMPATIBLE WITH (Kernel) - STOCK BASED
- ALL V30B Based ROMsmondjuk azt nem tudom hogyan lehetne felrakni CWM-nélkül..
(#22879) embe:
Meg nekem sem... kb fél napig sz*%$Áam vele...
(#22880) kengyel :
Na az az ami nincs
( frankó JB )
[ Szerkesztve ]
-
d3kk
senior tag
-
d3kk
senior tag
válasz kengyel #22837 üzenetére
nagyon gondolkozni nincs min szerintem..
csak unlockroot kell hozzá és egy ujraindításra vagy tőle
tulajdonképpen én nem sok hasznát veszem a rootolásnak de ez bármikor változhat ... arra meg odafigyelek hogy ne adjak akárminek root jogosultságot és slussz
tzsolesz kicsit korrektebben körülírta
[ Szerkesztve ]
-
d3kk
senior tag
válasz bubus66 #22626 üzenetére
Hat nem jott be a keylayout mert az a twl.... file nincs benne A layout mappaban.. szoval bukta..
A bongeszonel eszrevettem hogy a gorgetes akadozik nem tolti be a tljes weblapot vag vmi ilyesmi es mikor gorgetek gyorsan akkor homalyosan jelenik meg eloszor de akadozva.. ilyen nem volt icsben... de az appswitcher kegyetlen az icshez kepest sokkal smoothly a dolog meg persze sokat nyom a latba a rengeteg tweak is
Persze van bug is:
Ha hasznlalod vmelyik tapigombot akko az osszes egyszerre villan fel keken..
A kijelzo villanasa feloldas elott mikor megnyomom a power gombot feloldashoz..A kamera meg mindig azt csinalja amit mar josha-val kifileztunk de nem izgat
[ Szerkesztve ]
-
d3kk
senior tag
Fingerscrossed..
elkezdtem..
SFT v20O CWM patched mindjárt megvan utána mehet fel cwm-ből a JB
tadaaaa (mondta a win8 fent van a a v20o)
[ Szerkesztve ]
-
d3kk
senior tag
akkor nekem érzékeny szemem van, mert kb 40%on használom a fényerőt..
de nem írtál semmi hasztalant
más:
úgy érzem még töltök kb 10 percet hogy meglegyen az 50% és nekiveselkedem a JB-nek..
Titanium Backup-al megéri ICS backup-ot csinálni az appokról vagy felejtős a dolog?
[ Szerkesztve ]
-
d3kk
senior tag
hát ezek tudatában lehet rápróbálok a JB-re
nem is biztos hogy kell ide az a kernel amit linkeltél ( bubus66 )
csak nem tudom mert zh-zom holnap de mégis nagy a csábítás
(#22603) alolamkrem
akkor ez volt számodra a christmass surprise
(#22607) bubus66
most sikerült elbizonytalanítani ...
[ Szerkesztve ]
-
d3kk
senior tag
válasz bubus66 #22555 üzenetére
én inkább az uj jellybamra lennék kíváncsi hogy azzal mire jutottak akksi ügyben.. (mondjuk a cm10es alaphoz biztos nem nyultak szoval nem sok bizalmat szavazok az akksiidőnek JB esetén..)
(#22555) bubus66 :
ja és drukkolok hogy sikerüljön visszatenni :fingerscrossed:
max holnap vagy azután mert ma rengeteg dolgom van..
[ Szerkesztve ]
-
d3kk
senior tag
valaki rá mert próbálni az uj JellyBam-re??
nem akarom megint telepitgetni mert nincs időm most..
Vagy esetleg a Fusion romot probálta valaki más? (30b-30i)
-
d3kk
senior tag
válasz bubus66 #22426 üzenetére
Ezt azert irtam mert amit talaltal/linkeltel, pont olyat keres. Legalabbis ezt vettem ki a szavaibol
ReverzY:
Egyetertek bubus66 kollegaval.. felesleges acsingozni a magyar release-re.. tokeletesen megfelel mivel ugyan ugy van default hungarian language benne szoval nem kell tartani tole, fel kell tenni es elvezni
Es szerintem max a jezuska fogja hozni magyar release-t, vagy a husveti nyul?? Kitudja.. inkabb a jelennel foglalkozzunk es az meg a v30b FRA
[ Szerkesztve ]
-
d3kk
senior tag
válasz anderledani #22408 üzenetére
De mukodik csak ahoz le kell tiltani az automata fenyerot a kijelzo beallitasainal es akkor mukodik
-
d3kk
senior tag
válasz bubus66 #22325 üzenetére
igen az jo lesz
persze nem mondom hogy másold fel csak kezd el hogy mennyire áll be?
mert én c10es 16gb-s-t használok kingmaxot
és nekem most átlag 3,5MB/s
akkor ok mert megnéztem a karit káryaolvasoval kiváve a telobol és 10-11-el tolta fel a cumot
veszek bentre egy kari olvasot, és meg van oldva..
[ Szerkesztve ]
-
d3kk
senior tag
arra gondol hogy rossz fényviszonyok között a kamera használja a flash-t a környezet megvilágitásához a fényviszonyok javítása végett hogy tudjon fókuszálni.. na és ahelyett hogy elég idejig világitana villan egyet és a telefon nem fokuszál..
nálasm is előforduló problem sajnos..
minden kamera inditás után második fotónál jön elő nekem.. -
d3kk
senior tag
kezdek megbékélni ezzel a rommal
[ Szerkesztve ]
-
d3kk
senior tag
válasz bubus66 #22211 üzenetére
most skubizom hogy wifi on-al meg kis topicolással meg tapizgatással (még ismerkedem a teloval ((ugyanis most került hozzám vasárnap )) ) 1%-ot merült
(#22212) bubus66
már használom és el lett olvasva // a deep.sleep-el sokmindenki életét szebbé tetted //[ Szerkesztve ]
-
d3kk
senior tag
válasz bubus66 #22209 üzenetére
A 3. töltésem (~0 - 100) ugyhogy akkor megfigyelem.. eddig csinálgattam a legutobbi töltésről screenshotokat a kisülés ((merülés)) és a töltési ciklusról. ~8óra alatt 100->~0-ra (bt zenehallgatás meg wifi meg mogilnet (only 2G) egy kis játék Pool Break meg netböngészés (beépitett/chrome felváltva de a beépitett nekem még mindig jobbb pláne engedélyezett labs-moddokkal nagyon klafa fullscreen browser és semmi sallang stb.. ezt gonolom mindenki tudja de azért adtam esélyt a chrome-nak is.. hát de nekem nem elég kiforrott, bár a beépitett böngészőnek a gyorsmenüjéből (a labs-osbol hiányolok egy refresh gombot de hát nabumm..)
(#22211) bubus66
olvastam visszafelé olyan 1500 hsz-ig
[ Szerkesztve ]
-
d3kk
senior tag
válasz bubus66 #22207 üzenetére
Ezt a ket harom toltest mennyire lehet komolyan venni? Mertpont te irtad az akkurol hogy szoftware fuggetlen szoval a rom nm tarol adartot hogy mennyit hasznalja az aksit. De versa ez mukodik? Ennek csak orulni tudok.
Ez aksikat amiket linkeltem szerinted megeri megvenni vag ne vegyek komolya ilyen utangyartott stuffokat?
[ Módosította: radi8tor ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● tilos a warez!
● tilos a függetlenítés!
● olvasd el a téma összefoglalót!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest