Hirdetés
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 6. nap: Dredge
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás Dark and Darker: Legendary Status
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
- Alig két nap múlva konzolokra is befut a Star Trek Legends
-
GAMEPOD.hu
LG Optimus Black P970 [olvasd el a Téma összefoglalót!] FÜGGETLENÍTÉS / WAREZ TILOS!
Új hozzászólás Aktív témák
-
tjnet
aktív tag
válasz domojko #25180 üzenetére
Nekem a Bp-i központi szervizben (Aradi u. 2) átforrasztották, az óta hamar talál jelet és nem dobja el. Én a 3 betűs primo navigációt használom. Op. rendszer 30B.
[ Szerkesztve ]
SAMSUNG QE75Q85RATXXH - Samsung S20+ - K1Pro - ACER H6810 - MARANTZ 5012 - DALI Spektror
-
firemanus82
senior tag
válasz domojko #23735 üzenetére
Nalunk az ujratelepites megoldotta a gondokat. Elotte nekem is dobalta rendesen
LG Optimus Black => LG Optimus 4X HD => LG G2 32Gb => LG G5 Titan => Samsung S8 => Huawei P20 Pro => Huawei P30 Pro => Huawei P40 Pro => Honor Magic 4 Pro=> A tűzoltó nem azért rohan be az égő házba, mert rettenthetetlen, hanem mert az elhivatottsága erősebb a félelménél. John C. Maxwell
-
bubus66
nagyúr
válasz domojko #23376 üzenetére
(#23376) domojko
Próbáld meg hogy lecseréled a system/etc mappában gps:conf erre
A benne levőt töröld ki ezt meg kicsomagolod és be másolod a helyére.
A Tűzoltók nem hősök, mert a hősök mind halottak. A Tűzoltó olyan ember, mint Te, csak képes oda adni az életét a Te életedért!
-
-
bubus66
nagyúr
-
domojko
senior tag
válasz domojko #23261 üzenetére
Simán lefutott a telepítés. Amitől dobtam egy hátast hogy utána akku nélkül felállt a rendszer. Na ne szopass te távolkeleti csoda, de tényleg. Az értesítési sávot először megint csak nem lehetett lehúzni. A kóddal csináltam egy factory resetet, még mindíg akku nélkül, adatkábelen laptopra kötve. Második indulásnál lefutott a beállítás varázsló, ezután már lehúzható az értesítási sáv. És még mindíg nincs benne akku. Beszabehu
Sajnos a fényerő és a képernyőzár ugyanúgy megmaradt.[ Szerkesztve ]
-
embe
nagyúr
-
bubus66
nagyúr
válasz domojko #23239 üzenetére
hova tetted a boot animációt
azt hiszem ilyen néven van ami kell neked osp_skin_p970 ha egyre gondoltunk a kilépő animáció ugye? a system/media mappában van
A Tűzoltók nem hősök, mert a hősök mind halottak. A Tűzoltó olyan ember, mint Te, csak képes oda adni az életét a Te életedért!
-
bubus66
nagyúr
válasz domojko #23207 üzenetére
(#23207) domojko
amit írtál azt mindet még beletudtam volna tenni a circle akku kijelzés másik boot animációt valami kívánság van még, milyen az ADWEX Launcher? Én köszönöm, hogy segíthettem.
(#23234) embe
Igen ez így van főleg mikor 5 percenként másik romot telepigetett fel.
[ Szerkesztve ]
-
bubus66
nagyúr
válasz domojko #23181 üzenetére
(#23181) domojko
Mester kész van ebből a HSZ-ből letöltheted
josha meg kérlek vissza felé is olvas mert lehet, hogy oda linkelek vagy írok, mert van 5 perc Szerkesztési idő.Kösz
-
bubus66
nagyúr
válasz domojko #23163 üzenetére
(#23163) domojko
(#23176) josha
Igen ebben van és recoveryből telepíthető így. Én tőlem kérdezed kérdez domojko fórum társat
wipe/cache
wipe/dalvik-cache
Wipe all data/factory reset
mounts and storage
format/systemInstall zip form sdcard/
choose zip from sdcard/
kiválasztod p970_v20s_domojko_reszere-signed
és a sok No között keresd meg a Yest[ Szerkesztve ]
-
bubus66
nagyúr
lgercui.apk
Ez bent marad majd töröld ki a system/app mappából köszi. Na mentem majd később jövök.
(#23156) chros
Melyik ROM van fent így nehéz meg mondani mi a hiba.
(#23167) anderledani
Örülök neki, hogy jó lett.
[ Szerkesztve ]
-
bubus66
nagyúr
(#23163) domojko
Mert deodexteltem, meg a recovery már ext4 menti nem is baj, hogy nincs bent. Figyel beletettem az, ADWEx Launchert, meg a ESFileExplorert, többi törölve, ha véletlenül bent marat a system app mappából törlöd.
20-25 perc és meg van.
(#23162) josha
Te valamit nagyon nem jól csinálsz, olyan nincs, hogy a Zeusz nem indul el. Az oldalamon vannak fent V20S HUN romok, válogathatsz belőle.
[ Szerkesztve ]
-
bubus66
nagyúr
válasz domojko #23160 üzenetére
Nekem mindegy csak kisebb és jobban is néz ki az ADWex launcher. Meg a leg frissebb ESFileExplorert tettem bel. na mindjárt kész
[ Szerkesztve ]
-
bubus66
nagyúr
válasz domojko #23158 üzenetére
(#23158) domojko
Az GB Rom ugye? a tzsoleszében nincs odex fájl meg csinálom és át küldöm LGHome2 maradhat vagy tegyem bele az ADWEx-t? Meg csinálom mert még leírom addig kész van
[ Szerkesztve ]
-
firemanus82
senior tag
válasz domojko #23133 üzenetére
Pontosan. Most formazom a kartyat. Ha nem lesz jo,akkor vissza GB-hez, majd megprobalom a tools-szal frissiteni. Remelem hogy ugy hibamentes lesz es nem az ICS rom hibaja.
LG Optimus Black => LG Optimus 4X HD => LG G2 32Gb => LG G5 Titan => Samsung S8 => Huawei P20 Pro => Huawei P30 Pro => Huawei P40 Pro => Honor Magic 4 Pro=> A tűzoltó nem azért rohan be az égő házba, mert rettenthetetlen, hanem mert az elhivatottsága erősebb a félelménél. John C. Maxwell
-
bubus66
nagyúr
válasz domojko #23096 üzenetére
Igen valószínű, hogy hardver,mert soknak nem volt vele problémája, egy kettönek meg a szervizbe kötött ki.
(#23095) josha
Akkor mi a gond vissza kell tolni a SmartFalshToos-sl egy GB. Utána a telepítés után még egy factory reset,annak jónak kell lenni. Az nem lehetséges, hogy valamit nem jól csinálsz?[ Szerkesztve ]
-
bubus66
nagyúr
válasz domojko #23092 üzenetére
Ebben abban igazt adok, hogy minden funkcióját maradéktalanul ki tudjam használni. Viszont arra van meg oldás mert eddig is lett rá találva meg ezután is lesz rátalálva. Ha nem teszik az ICS vissza kell tenni a GB-és meg nézni azzal mit csinál.
-
atillaahun
veterán
válasz domojko #23074 üzenetére
Vonat, busz, vagy kocsi volt?
Mert ahhoz képest, hogy kocsiban még úgy ahogy talál jelet pár perc után, és meg is tartja, buszban meg vonatban alig tudott összekaparni 1-2 műholdat, ami semmire sem elég.
Nem beszélve, hogy voltam 3 napot lengyelben, és a nyílt utcán nem talált meg ez a szemétláda 10 perc alatt. Pedig pont szükség lett volna rá.[ Szerkesztve ]
-
Stukker1987
senior tag
válasz domojko #23020 üzenetére
Értesítési sáv és tárcsázási probléma esetek többségében megoldódik resettel...(3845#*970#)
Fényerő és csengőhangot még nem néztem....
Más:
Alapjában véve még mindig jó készüléknek számít,de a "hírét" alaposan lerontotta már régen LG papa a rengeteget késő frissítésekkel. Ez mondjuk az egész LG palettára igaz.
Egyébként az ICS felhasználóbarátabbnak mondható itt is,szóval érdemes arra frissíteni. (akadások is jelentősen mérséklődtek)
[ Szerkesztve ]
Eredendő bűnünk: vagy mindenben hiszünk, vagy semmiben sem.
-
bubus66
nagyúr
válasz domojko #23020 üzenetére
Az értesítési sávot egy rebootnak meg kell oldania. Nekem, még egyik ICS ROM-nál sem volt ilyen.
(#23022) kengyel
Nekem egyszer volt a kamera fagyás a V28C-nél, utána meg formáztam az SD kártyát azóta semmi bajom vele.
Más
Meg persze TB-vel nem ajánltos a GB mentéseket vissza állítani,azok is okozhatnak próblémát
[ Szerkesztve ]
-
Szotka
tag
válasz domojko #21952 üzenetére
Köszi. Azthiszem rendelek kettöt és imádkozok hogy a müszerész ne remegjen. Ha ugy se lesz jo akkor a kör bezarul ës kiderül hogy a kernel rossz. Akkor van szivás mert a rohadt icsbe nincs recovery.
amugy érdekes mert a
telefonba se jelenik meg az adattár csak tölt.Szotka
-
-
kriszpontaz
veterán
válasz domojko #20905 üzenetére
Kapcsold be az automata üzemmódot. Nálam meg egy ember panaszkodott hogy tompa a hívás. Érdekes, neki egy X3 Nokia van, tényleg tompa. Viszont teszteltem a C5-03 Nokiával ami asszonynak van, simán beszakadt a dobhártyám a hangerőtől. Szerintem a hívástompaság erősen függ a hívott fél telefonjától.
-
-
badxgirl
aktív tag
válasz domojko #19549 üzenetére
Nem nagyon értek ehhez, főleg hogy nekem a gyári rom van fent, de esetleg megpróbálhatnád ezt a progit.
Én ezzel törölgettem gyári appokat, és semmi baj nem volt vele, tényleg törölte őket. Talán addig is, míg bubus nem válaszol, egy próbát megér.
-
bubus66
nagyúr
válasz domojko #19375 üzenetére
(#19375) domojko
Itt van amit kértél a SmartFlashToolshoz való. Ne ijed meg a bin. fls fájl a zip-en belül egy mappában, van.
(#19369) andyTM
A komplett V20S-HUN recoverys változata kell?
[ Szerkesztve ]
-
bubus66
nagyúr
válasz domojko #19355 üzenetére
Legyen csináljak, nem muszáj azt fel tenned fel teheted a valamelyik magyart is, melyik kell le töltöm akkor és meg csínálom
[ Szerkesztve ]
-
bubus66
nagyúr
-
bubus66
nagyúr
válasz domojko #18986 üzenetére
Nem ezt le töltöd a telepités után a marketből és ezzel betudsz leépni
-
bubus66
nagyúr
válasz domojko #18984 üzenetére
(#18984) domojko
Igen nem jó töltöttél le? Ezt tedd fel Amit te fel tettél az a sima gyári Pedig a leírásban is ez van bent ha a végén rá kattintasz a V20S-re
(#18983) murdoq
A v7-sek is tudják?[ Szerkesztve ]
-
bubus66
nagyúr
válasz domojko #18664 üzenetére
Nem ezt kérdezte, bocs Ő is tudja, hanem hogy a V20S-nél milyen a gps conf. Ő is tudja, a beállítások, volt már neki gondja a GPS-sel. Őtőle kértem hogy a GPS-sel kapcsolatban majd írjon valamit ha ideje engedi, ami be kerül az 1 HSZ-be.
(#18663) 8nemesis8
Nem tudom majd ki próbálod. Én nem próbáltam. Kérdez rá a tzsolesztól talán többet tud. Vagy talán próbálta már.
[ Szerkesztve ]
-
bubus66
nagyúr
válasz domojko #17887 üzenetére
ha olvastad akkor a 3845#*970# ott megtalálod Pedig bent van most néztem a A Protocol Settingsbe tudod beállítani őket. Ja és nekem is a V20S-HUN van fent
[ Szerkesztve ]
-
bubus66
nagyúr
válasz domojko #17885 üzenetére
Tedd fel a V20S-HUN-t de sajnos elég gyenge. Nem csak a tied volt itt már másnak is ilyen próblémála. az 1 HSZ-ben van beállítás úgy próbáld meg
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● tilos a warez!
● tilos a függetlenítés!
● olvasd el a téma összefoglalót!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest