-
GAMEPOD.hu
LG Optimus Black P970 [olvasd el a Téma összefoglalót!] FÜGGETLENÍTÉS / WAREZ TILOS!
Új hozzászólás Aktív témák
-
atillaahun
veterán
válasz husziahazban #5216 üzenetére
Most én is ránéztem a Ray-re, ahogy látom az egyetlen előnye, hogy jobb a kamerája, viszont szerintem nem annyival, amennyivel kisebb a kijelzője. Én 3,7 alá már nem szívesen mennék. De persze ez egyéni megítélés kérdése, hogy neked melyik a fontosabb.
Más, juteszembe: valaki próbálta már rögzíteni a hívásokat kétoldalúan a Black-en? Lehetséges ez ezzel a típussal?
[ Szerkesztve ]
-
kriszpontaz
veterán
Nézegettem én is nagyon sokat, de szerintem jobban jártam a Black-el mint pl. a Ray-el jártam volna ha azt választom. A 2.2.2 rom stabil. A frissítés meg jönni fog. Remélem hogy összekapják végre magukat.
-
Recon666
Közösségépítő
Hibákról nem tudok, megjelenésekor volt probléma a videóval, de azt már az első frissítés javította.
-
alikah88
tag
válasz husziahazban #5198 üzenetére
Szia!
2 éves hűségnyilatkozattal vettem (mondjuk Like-ot amúgy is csak max. 2 évre lehet igényelni ha jól tudom). Így volt a telefon 66990 Ft. Mondjuk én részletre vettem, a boltban befizettem 19950 Ft-ot, és még 12 hónapig havi 3920 Ft-ot, de ez most lényegtelen, csak megemlítettem, hogy van ilyen opció is. Ugyanúgy jössz ki, mintha helyben befizetnéd a teljes vételárat.Szerk: 2 év múlva (vagyis már csak ~1,5) ha lejár a hűségnyilatkozat, akkor meg tudok venni másik telefont kedvezményesen
[ Szerkesztve ]
Google Pixel 8 + Huawei Watch GT 2
Új hozzászólás Aktív témák
● tilos a warez!
● tilos a függetlenítés!
● olvasd el a téma összefoglalót!