Hirdetés
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- PlayStation 5 Pro teszt
- Azonnali játékos kérdések órája
- Xbox Series X|S
- PlayStation 5
- World of Tanks - MMO
- Call of Duty: Black Ops 6
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Dragon Age: The Veilguard - Befutottak az első értékelések
-
GAMEPOD.hu
LG Optimus Black P970 [olvasd el a Téma összefoglalót!] FÜGGETLENÍTÉS / WAREZ TILOS!
Új hozzászólás Aktív témák
-
FireFoxer
tag
egyenlőre nekem még csak most fog megjönni a telefon , viszont már jó előre tudni akartam mi vár rám nagyjából az ismert hibák közül, így átolvasgattam a topic nagy részét.
Tényleg nem tűnik olyan nagynak a felhasználók tábora , és nem is minden dolog akar elsőre menni ahogy látom ,de attól függetlenül több jót mint rosszat olvastam összességében.
Azon változtatni már nemigen fogok ,hogy milyen telót vegyek, talán ebben az árban (előfizusként ...T-nél ) nincs is konkurense.
A 2.3 as ginger-től ennyire nagy változás várható amúgy ?+ ezt találtam :/
The news from LG Hong Kong's Facebook"The 2.3.4 update package of OB should be released at the end of November."
[ Szerkesztve ]
bakfitty...
-
-
FireFoxer
tag
-
FireFoxer
tag
válasz nbukta77 #1197 üzenetére
LG Optimus One (P500) - update to the Android version 2.3 released in August 2011
LG Optimus Black (P970) - update to version2.3 of Android to be available in the first half of November 2011
LG Optimus 2X (P990) - update to version 2.3 of Android to be available in mid-November 2011
LG 3D Optimus (P920) - update to version 2.3 of Android to be available in mid-December 2011szokásos ismerős válasz a külföldi várakozók felé is
bakfitty...
-
FireFoxer
tag
válasz nbukta77 #1209 üzenetére
sajna nemtudok,
1.melóban vagyok, csak éppen éppen ránézek forumra
2.googleban rákeresel technikai adatokra .. utána tesztekre és ott volt pár amiben összehasonlították több telefonnal az SGS-t ,köztük volt az OB is.Hozzátenném még itt PH!-n is 90%ban inkább azt ajánlják, persze árban is drágább, de már sokat írták hogy miért inkább OB-t válaszották (pl:.. némelyesetben kijelző ..../ vaku / design )
bakfitty...
-
FireFoxer
tag
Most nézem ,hogy az LG Marquee ból kiszedte más is a ROM ot és már belerakták OB be. Viszont WIFI és telefonhálózatot még nem tudja kezelni
bakfitty...
-
FireFoxer
tag
válasz Macskalóz #1303 üzenetére
ha ezt az egészet
"mount -o rw,remount -t ext3 /dev/block/mmcblk0p8 /system
cat /sdcard/su > /system/bin/su
cat /sdcard/superuser.apk > /system/app/superuser.apk
chown root.root /system/bin/su
chmod 06755 /system/bin/su
chown root.root /system/app/superuser.apk
chmod 0644 /system/app/superuser.apk
reboot"ctrl+c / ctrl+v vel bemásolom cmd-be akkor jónak kell lennie? vagy soronként írjam be ? mert soronként beírva a chmod 06755 /system/bin/su nél is ujraindult a teló :/
bakfitty...
-
FireFoxer
tag
ha van 20 értesítésem.. pl marketból telepítés...hogy az annyába töröljem ki az egészet egyszerre ? mert értesítésekbe belépve nincs menü lehetőség arra hogy mind törlése.. egyáltalán menü sincs rá :/
bakfitty...
-
FireFoxer
tag
Valaki használta már a SVOX-ot ? (szövegfelolvasó)
feltelepítem marketről az engine-t és mikor alkalmazni akarom akkor masszív failt hibaüzenetet dob (process com.android.settings) váratlanul megállt.
Hiába rakom újra , indítom újra , semmit nem csinál, akárhányszor alkalmazni akarom lehal.bakfitty...
-
FireFoxer
tag
válasz nbukta77 #1415 üzenetére
Ha tényleg ennyire "utálod" az OB-t, akkor miért nem szabadultál meg már tőle ?
Sose lesz akkora supportja min SGS-nek, szóval ha folytonos upgrade/moddolt rom ra vágysz akkor nem ez a neked való teló
Ezenkívűl bőven a JÓ kategóriába sorolható még ígyis a telefon, nekem semmi bajom vele.
Bár megint akadt egy kis bug, mikor belépek a wifi beállításokhoz, megfagy a kép és csak pár másodperc után reagál a vissza gomb megnyomásával :/ . Újra visszalépve a menübe már semmi baja.ui:.. Most hogy kína már mutatott előrelépést 2.3.4 ből, szerintem nem kell sokat várnunk.
[ Szerkesztve ]
bakfitty...
-
FireFoxer
tag
Azon gondolkozom hogy felmasszírozom a "SelfKANG7" es ROM ot (kíváncsi vok 1250 quadrant pont ból mennyit csinál és hogy mennyire látszik az a teljesítménykülönbség)... mennyire jó ötlet ez szerintetek ?
bakfitty...
-
FireFoxer
tag
belső memóriánál hogy lehet hogy nekem 0,9gigát ír szabadnak ? O.o
bakfitty...
-
FireFoxer
tag
vki próbálta már ezt a GO Launcher EX et ? nekem nagyon nem megy az asztal része, menü okés de többi halott
bakfitty...
-
FireFoxer
tag
válasz Vadasz_22 #1482 üzenetére
elég sok progi van rá marketen, gondolok itt a "Zseblámpa"-ra
Synaptic: én most a (launcher pro)-t raktam fel, eddig nem tűnik vészesnek a fogyasztása, ráadásul a háttérben fut még az ADW launcher is meg az alap LG-s is
ha jól emlékszem XDA-n volt egy topic amiben kivolt listázva mi az amit lehet és mi az amit nem ajánlatos törölni a root uninstallerrel.
[ Szerkesztve ]
bakfitty...
-
FireFoxer
tag
jövő héten kint van a kínai 2.3.4 ?
(nem megerősített forrás)
Machine front Forum » LG Optimus Black (P970) Forum » Do not ask me why! ! ! Official version 2.3.4 release date! ! ! ![Software] Do not ask me why! ! ! Official version 2.3.4 release date! ! ! !
Posts by / yl "hate" / xs editor at 2011-10-25 16:01
Do not ask why! ! ! I do not want to explain, given to you in advance Lai Shixiang said point news! ! ! Not set a specific time, is expected to come out next week! ! ! !
[link][ Szerkesztve ]
bakfitty...
-
FireFoxer
tag
van vmi olyasmi program amivel a lockscreent lehet megváltoztatni ?
bakfitty...
-
FireFoxer
tag
a betöltő animációt nem lehet lecserélni vagy gyorsítani ? eléggé akad szegény :/
bakfitty...
Új hozzászólás Aktív témák
● tilos a warez!
● tilos a függetlenítés!
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Megérkezett a Snapdragon X-hez tervezett Windows 11 lemezkép
- Politika
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- OTP Bank topic
- OLED TV topic
- Autós topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest