Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Mielőtt kérdeznél, olvasd el az alábbi összefoglalót,
és használd a keresőt is!
Új hozzászólás Aktív témák
-
westcoastog
veterán
válasz tzimash #86521 üzenetére
[link]
Tudom, tv függő, de valamit kerestem gyorsan.
Most szakértő világos szobai módban van, de ha ma megjön a hdmi kábelem már csak pc-ről fog menni, tegnap próbálgattuk, game mode-ban mintha kisebb lenne az input lag. Bár biztos ez is a lényege a game mode-nak.(#86522) EVL2
Akkor pont beletenyereltem egy gagyibb szériába, pedig másfél óráig ment az agytröszt a telekom oldala felett, hogy végül is mit rendeljek.
(Aznap reggel még ott tartottam hogy teszkós technika.. )Annyi baj legyen, használhatóságot nem befolyásolja semmi, a sarkok befénylését meg majd megszokom, úgyis csak teli fekete képnél zavaró.
[ Szerkesztve ]
-
gago1975
őstag
válasz tzimash #86468 üzenetére
Szia.
Kicsit bonyolultabb mint a régi WebOs de küldök képet a felirat beállításáról, tiltás engedélyezésről és le is írom neket.1. Ha már elindítottad a lejátszást nyomd be az ok gombot a távirányítódon.(neked is ezt az alap faéket adták hozzá gondolom)
2. A jobbra nyíllal menj a ... ikonra (további opciók) és ott nyomd meg szintén az Ok gombot
3. megjelenik utána több választható opció, ezek közül a fülhallgató (amennyiben fehér és nem szürke, akkor több hangsávot tartalmaz, ott tudod a hangsávokat kiválasztani, hogy pld. 1 hangsáv Dolby Digital ott magyar hang lesz, 2 hangsáv Dolby Digital de lehet, hogy ott angol lesz vagy 3, 4, 5 ott DTS, attól függően, hogy milyen mkv-t töltöttél le, tartalmazza e a DTS-t egy vagy több nyelven. )
Mellette ott a sub (felirat) opció. Amennyiben fehér és nem szürke akkor itt nyomd meg az Ok gombot
Itt az Ok gomb lenyomásával tudod ki és bekapcsolni a feliratot.
Ha szürke színű a többi beállítás is akkor már nem lesz feliratod, ezt elég 1x beállítani.
Ha kell felirat akkor pedig ugyanígy tudod vissza állítani. A felirat nyelvét itt az utolsó képen látható "hangsáv"-ban tudod magyar, angol stb.. nyelvre állítani.
Lehet több betűtípust illetve méretet színt stb-t kiválaztaniRemélem érthető volt a kis magyarázat és tudod a serviio-val is használni.
Használd egészséggel.[ Szerkesztve ]
Predator Helios 700 i9-10980HK RTX2080s 8/64GB RAM,OLED77C32,Marantz AV7705+MM7055x2db,Focal Aria 936+Aria CC900+Aria 926, Dome Flax ATMOS® 4db,SVS SB3000x2,Oehlbach nf214 Sub 3-400,QE3280,Oehlbach XT-SL500
-
#Morcosmedve
veterán
válasz tzimash #41419 üzenetére
Most valami gond lehet a Diginél vagy nem tudom, mert minden nap újra kerestettem a csatornákat, 3 napon át és mindig más mennyiséget kódolt be a TV...ugyan ilyen LG-m van. Ennek ellenére bizonyos adók nem mentek este. Most reggel ránéztem és működött, amit utoljára kódoltam ...
Az előző kérdésemre pedig az volt a megoldás, hogy át kellett rakni PC-re a bemenet típusát.
[ Szerkesztve ]
© asszongya'hogy
-
-
farkas-j
őstag
válasz tzimash #33131 üzenetére
Nem tudom mi lehet nálad a gond, de nekem a 04.22.11 előtti firmware oldotta meg a WiFi csatlakozási problémát. Az viszont elrontotta a HBO GO-t. Ezzel a 04.22.11-el viszont mindegyik jó. Egy TV resettel, vagy a router beállításainak átnézésével kezdeném. Ha van rá mód a routerben (nálam a TL-WR941-ben lehet) a DHCP-ben foglalj le a TV MAC címére egy IP címet. Arra figyelj, hogy biztosan a TV MAC címét add meg. Ezt a DHCP Clien list-ben általában meg lehet nézni akkor, amikor sikerült felcsatlakoznia a TV-nek a routerre.
Most jut eszembe. Más eszközöd stabilan kapcsolódik WiFi-n a routerre? Esetleg egy Androidos mobilon a WiFi Analyzer progammal, vagy WiFi-s PC-n, laptopon az inSSIDer programmal nézd meg a WiFi sávot, nem e ütközik a routered egy másik közeli routerrel, ami azonos csatin megy. Ha igen, válassz másik szabad csatornát a routerben.
Egyik ismerősömnél azért volt gond a laptopja WiFi csatlakozásával, mert használt egy vezeték nélküli videó átlövőt a nappaliból a hálóba. Ez is 2,4GHz-en működött, és zavarta a WiFi sávot. Sajnos az ilyen hibát az említett szoftverek nem tudják megmutatniSegédletek LG TV-khez: http://goo.gl/Brr7V4
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el a téma összefoglalót!
• TV/Hifi beárazás
• Házimozi topik
• Hangprojektor/SoundBar
• Használt TV-k javítása
• A webOS kezelése (3.0)
• OLED topik
• LED / LCD TV topic
• Milyen TV-t vegyek?
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.