Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Mielőtt kérdeznél, olvasd el az alábbi összefoglalót,
és használd a keresőt is!
Új hozzászólás Aktív témák
-
blakey
titán
Meg kell kérdezni, volt rá példa, hogy a TV nem mo-i forgalmazótól származott és nem is vállalta a márkaszerviz a javítást.
ELADÓ: Homatics Box R 4K Plus *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
dreta
tag
Mitől kétes az eMag garanciális ügyintézése?
Bármelyik "hivatalos" forgalmazótól veszed, az LG szervizese fog az ajtódon kopogni.
Amikor a 49UK6300-ast hozta a postás, mondta, hogy egyedül az eMag által küldöttet lehet kibontani. Ezt persze tudtam, ezért is rendeltem onnan.
Plusz, a jótállás lejárta előtt 3 hónappal még igen korrekt áron lehet eMagos garanciát vásárolni.
Plex használó vagyok, melyik az a gomb, amit nem lehet rajta megnyomni?
Ja! IPS-sel helyesen. (: -
junior19
senior tag
Ha ips panelest keresel, akkor az 50"-kat felejtsd el, azok va panelesek.
49 vagy 55" ips paneles az uk és um sorozatból.
A "magasabb" nanocellás készülék még szerintem nem az a kategória, ami a felső kategóriás nanocellás készülékeket jellemzi.
A felhasználási terület és szokásokat figyelembe véve 49 vagy 55 "-os UK6xxx-es sorozatból választanék. Ha nem kell középtalpas(falra kerül), akkor már elég a 6300-as is. Ha nem szeretnél hadonászni a távirányítóval, akkor felesleges a 6950-es.
Ha hivatalos lg viszonteladótól veszed, akkor nem lehet gond a szállítással sem. Azt azért érdemes megnézni, hogy ahonnan veszed, milyen feltételekkel szállítanak, az ászf-ben leírják.
Az Emagtól például beüzemelve kell átvenni a kiszállítás során, nem csak az épségét figyelembe venni. S ha hibás, akkor is hiába veszed fel később, már aláírtad, hogy működőképesen vetted át. Ilyenkor már elállni sem tudsz a vásárlástól, mert nem veszik vissza a rossz készüléket.codec project
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el a téma összefoglalót!
• TV/Hifi beárazás
• Házimozi topik
• Hangprojektor/SoundBar
• Használt TV-k javítása
• A webOS kezelése (3.0)
• OLED topik
• LED / LCD TV topic
• Milyen TV-t vegyek?
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.