Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Mielőtt kérdeznél, olvasd el az alábbi összefoglalót,
és használd a keresőt is!
Új hozzászólás Aktív témák
-
totti25
csendes tag
Sziasztok!
LG UH7707-es tv-vel lenne olyan gondom, hogy a hálózati NAS-on lévő filmeknél csak a sablon mappákat mutatja, a miniatűrőket nem. Az öt éves Samsung tv mutatja a filmek miniatür képét. Próbáltam mindenféle beállítást, de sehogy sem működik.
-
balinthun
tag
Sziasztok!
LG La660s-t használok PC-hez monitorként, viszont hiába van megadva "mindenhol" a felbontás 1080p-nek, mégis vannak a kijelzőről lelógó részek. Hogyan kell ezt megfelelően beállítani?
-
gago1975
őstag
válasz goli11 #86482 üzenetére
Szia.
Látom nem érted amit mondanak neked.
Ne az időzítőbe keresd a beállítást.1. lépés:
2. lépés
3. lépés
4. lépés
Na remélem így érthető és megoldódott a problémád.
Használd egészséggel a tv-t.
Sok sikert.Predator Helios 700 i9-10980HK RTX2080s 8/64GB RAM,OLED77C32,Marantz AV7705+MM7055x2db,Focal Aria 936+Aria CC900+Aria 926, Dome Flax ATMOS® 4db,SVS SB3000x2,Oehlbach nf214 Sub 3-400,QE3280,Oehlbach XT-SL500
-
Czimby
addikt
Sziasztok!
An mr650a smart remote odahaza beszerezhető-e már?
A tv otthon vár, de én még Portugáliában vagyok.Itt van az egyik MM-ban 650A csak kicsit sokallom érte az 50eurot.
Mert mintha otthon 9e körül is lett volna? Vagy tévedek?Viszont otthon nem kapni akkor megveszem itt kint.
Ha szeretnél Revolut meghívót írj privit. A kapott jutalmat(12.5-20e Ft) pedig felezzük.
-
scream24
senior tag
válasz bkiky01 #86485 üzenetére
Ez olvasható a leírásban:
Különleges jellemzők: NFC, ClearAudio+, S-Master, Dolby Digital, Dolby Dual Mono, LPCM, Éjszakai üzemmód
Itt nincs felsorolva a dts, tehát valószínüleg ez lehet a bibi.Minden csoda két napig tart. Régebben még három napig tartott, de azóta felgyorsult a világ.
-
norberto_th
aktív tag
Pontosan ez a kül a kettő között. 2017-es tv-hez nem jó a tavalyi, az A végződésűre lesz szükséged.
[ Szerkesztve ]
iPhone 8Plus Silver, iPad Air2 Silver - IOS 12, Apple Watch S3, LG 4K Active HDR - webOS 4.0 / Xbox One S / Music
-
msgt.fubar
senior tag
Sziasztok,
Mi a különbség az LG AN-MR650 és az AN-MR650A magic remote között? Azt írják, hogy az egyik a 2016-os modellekhez, a másik a 2017-es modellekhez való.
Ha új tv-m van (49UJ635V) akkor nem használhatom hozzá az AN-MR650-et, csak az AN-MR650A-t? Nincs visszafele kompatibilitás?
gottagofast
-
bkiky01
senior tag
Lenne egy fura kérdésem hanggal kapcsolatban, adott az alábbi két eszköz:
LG 55UJ634V optikán összekötve Sony HT-RT3 5.1 hangprojektorral.
Az miért van, hogy némelyik full hd, vagy 4k film simán átállítva a tv-t Audió kimenet (optikaira) 5.1-el szól.. Némelyik film ugyanúgy 4k, vagy full hd-ben pedig néma a hangprojektoron ebben a beállításban..
Áttéve a tv-t LG Sound Sync (optikaira) hangkimenetnél van hang, de csak 2.1-ben..??
Aminél megy a hang 5.1-ben az ac3 5.1, aminél nem az dts 5.1.. Szerintetek? A hangrendszer nem tud mit kezdeni a dts-sel, az lehet..?? -
Toth_Jani
őstag
Én is a ChanShort-al gyomláltam ki a csatornalistát (UPC+mediacard), a duplán meglévő csatornákból csak a HD csatornákat megtartva.
Nálam eddig nem jött vissza az SD adás, csatornaszámból pedig van digitális és analóg egyes is ha mindkét típus be van hangolva.
Nem lehet hogy a szolgáltatód variálja a csatornákat?[ Szerkesztve ]
-
Szl99
újonc
Sziasztok!
A csatornalistát mivel szerkesztitek asztali gépen? A ChanSort-al próbálkoztam, de amint feltöltöm a TV-re, egy idő után elkezdenek megjelenni már törölt csatornák, vagy a lista végén, vagy az elején, ugyanazzal a csatornaszámokkal, amivel már van másik. Illetve 2 csatornát is találtam, amire ha átváltok, rögtön elugrik egy másikra. Kicsit meg van bolondulva. A menüben a
Szl
-
gago1975
őstag
válasz prtudi78 #86469 üzenetére
Szia.
Rengeteg formátumot kipróbáltam én is az Sd-k közül(szerencsére már csak 4-5 van ilyen) amik nekem van még DVDrip, Avi, BDrip, Brrip stb és nekem mindent visz.
A kérdés te milyen formátumokat szeretnél lejátszani, miben vannak neked letöltve?Viszont, te vettél egy UHD tv-t, akkor ezeket az sd 640x480, 720x304-es felbontásokat felejtsd el örökre.
Nem lesz olyan mint a normál FHD tv-den. Ott is pixel-es volt már a kép ha közelebbről megnézed ezen meg végkép. Csalódás lesz így neked az UHD-n (fakó, színtelen, elmosódott).Ezeket kellene átalakítania, felkonvertálnia 3840x2160-ra és nézhető minőségre. Ezt azért ne várd el semmilyen eszköztől, tv-től.
Ha nem vagy sorozat gyűjtő ( agymenők, Trónok harca, stb) akkor felejtsd el ezeket az SD formátumokat.
Még a 720p-s (1280x534) filmek is fakóak pedig azok már HD-k. Tudom (sajnos ebből van sok) mert én is szenvedek velük.
Sajnos ami a FHD tv-n elég volt 720p ben , az ennél már kevés.Az UHD-nál minimum a FHD 1080p-s filmek lejátszása. Van már UHD MKV is csak azok még nem nagy számban.
Invesztálj be még egy külső 2TB-os hgd-re (30k körül már kapsz jót) és tegyél azokra 1080p-s vagy 2160p 4K 10bit BT.2020-as MKV-kat. Meg fogsz lepődni. Ja és ezeknek a mérete, 1080p esetén minimum 10 GB legyen, de jobb ha minél nagyobb 15-20Gb.
4K esetén pedig minimum 45-50GB.Én már csak FHD illetve 4K-t töltök le két USB3.0-s külső hdd-re(2+1TB).
Jó szórakozást a tv-d hez, használd egészséggel.
[ Szerkesztve ]
Predator Helios 700 i9-10980HK RTX2080s 8/64GB RAM,OLED77C32,Marantz AV7705+MM7055x2db,Focal Aria 936+Aria CC900+Aria 926, Dome Flax ATMOS® 4db,SVS SB3000x2,Oehlbach nf214 Sub 3-400,QE3280,Oehlbach XT-SL500
-
gago1975
őstag
válasz tzimash #86468 üzenetére
Szia.
Kicsit bonyolultabb mint a régi WebOs de küldök képet a felirat beállításáról, tiltás engedélyezésről és le is írom neket.1. Ha már elindítottad a lejátszást nyomd be az ok gombot a távirányítódon.(neked is ezt az alap faéket adták hozzá gondolom)
2. A jobbra nyíllal menj a ... ikonra (további opciók) és ott nyomd meg szintén az Ok gombot
3. megjelenik utána több választható opció, ezek közül a fülhallgató (amennyiben fehér és nem szürke, akkor több hangsávot tartalmaz, ott tudod a hangsávokat kiválasztani, hogy pld. 1 hangsáv Dolby Digital ott magyar hang lesz, 2 hangsáv Dolby Digital de lehet, hogy ott angol lesz vagy 3, 4, 5 ott DTS, attól függően, hogy milyen mkv-t töltöttél le, tartalmazza e a DTS-t egy vagy több nyelven. )
Mellette ott a sub (felirat) opció. Amennyiben fehér és nem szürke akkor itt nyomd meg az Ok gombot
Itt az Ok gomb lenyomásával tudod ki és bekapcsolni a feliratot.
Ha szürke színű a többi beállítás is akkor már nem lesz feliratod, ezt elég 1x beállítani.
Ha kell felirat akkor pedig ugyanígy tudod vissza állítani. A felirat nyelvét itt az utolsó képen látható "hangsáv"-ban tudod magyar, angol stb.. nyelvre állítani.
Lehet több betűtípust illetve méretet színt stb-t kiválaztaniRemélem érthető volt a kis magyarázat és tudod a serviio-val is használni.
Használd egészséggel.[ Szerkesztve ]
Predator Helios 700 i9-10980HK RTX2080s 8/64GB RAM,OLED77C32,Marantz AV7705+MM7055x2db,Focal Aria 936+Aria CC900+Aria 926, Dome Flax ATMOS® 4db,SVS SB3000x2,Oehlbach nf214 Sub 3-400,QE3280,Oehlbach XT-SL500
-
scream24
senior tag
válasz prtudi78 #86469 üzenetére
Ez érdekes. Elég sok filmet sorozatot megtekintettem és még nem találkoztam olyannal amit ne játszott volna le. Igaz már nem nagyon nézek fhd felbontás alatt semmit. De kipróbáltam mindennel ami a gépemen volt. Igaz az enyém uj6307, de elvileg csak a talpban különbözik, ha nem tévedek nagyot.
Minden csoda két napig tart. Régebben még három napig tartott, de azóta felgyorsult a világ.
-
kamant
csendes tag
Sziasztok!
2 LG tévénk van, egy 32LF632V és egy 32LH6047-es. Mindkettő WiFi-n csatlakozik a routerre, az asztali gépem kábellel.
Korábban mindkettőn ment az, hogy az asztali gépen a Chrome-ból a YouTube a "Lejátszás TV-n"gombbal közvetlenül elküldte a videót a tévére, akármi is ment épp azon. A 6047-es nemrég szervizben volt, azóta ezen nem működik. A 632-n megy továbbra is.
Hogyan tudnám újra beállítani ezzel a készülékkel is? (A párosítással, tv-kóddal -bár nem ugyanígy- megy, de csak akkor, ha a tv-n előtte elindítom a YouTube alkalmazást.) A Gépházban az egyéb eszközöknél ugyanúgy látszik a két tv, a net is megy mindkettőn.
Köszönöm.. -
prtudi78
csendes tag
UJ635V: hétfőn vettem át (T-Home), eddig nem sokat foglalkoztunk vele (csak TVzés...). Ma "moziztunk" volna, ha felimerte volna a filmeket. 30-ból 2-t játszana le kb (főleg x264-es kódolásúak), ami azért elég gáz (a kissebb, sorozat epizódokat simán viszi). A 6 éves Samsunkg és a 10 éves LG Blu-Ray esetében alig találtam unsupported file-t. Ez orvosolható valahogyan?
-
tzimash
őstag
55UJ6307 tv, az a gondom, hogy amikor pl serviio-val játszok le filmet nincs a távirányítón olyan gomb (vagy nem találtam meg eddig), mint a régebbi, szintén LG 32LA620S tévén, ahol a settings gombra nyomva bejött a videolejátszási beállítások menü, amelyben letilthattam a feliratokat.
Ennél az újnál viszont nem találok ilyet, így ha kell ha nem ott a felirat... kínomban most MKVToolNix-szal kigyomlálom a nem kívánatos feliratokat és úgy nézünk filmet, csak kicsit macerás.
Tényleg nincs más megoldás erre? -
OldMike
őstag
válasz MacEdm #86444 üzenetére
Kérdés hogy milyen tévével használtad eddig az IPTV-t. A boxot és a tévét HDMI kábellel kell összekötni. A box menüjének beállításaiban az 1080-as beállítást kell választani. Az IPTV-hez (főleg az SD csatornákhoz, azonban a HD sem Full HD, tehát még azoknál is elmegy) a tévé menüjében ajánlott beállítani a szuperfelbontást. Ezen kívül érdemes próbálgatni a képélesség menüpontot is, akár a maximum közelébe is. Esetleg meg lehet nézni a zajcsökkentéseket, hogy bekapcsolva (magasabbra állítva) javul-e. Általában nem szoktuk javasolni a képjavítók használatát (egyáltalán vagy túlzottan), de sajnos a tévéadásnál szükség lehet rá. Full HD anyagok esetében ezek már zavarhatnak, de azt úgyis egy másik bemenetnél kell állítgatni.
42LM660S
-
benjoe1
aktív tag
Csatlakoztam én is a 43UJ701V tulajokhoz. Tegnapi vásárlás volt a MM-ban (Pólus Center). 12% kevezménnyel volt 165e. Ez volt ott az utolsó dobozos példány.
Biztos lesz majd kérdésem egy LW5590 után. Magic remote középső gombja elég hangos, ez feltűnt 5 perc után.https://www.szarvaskovendeghaz.hu/
-
Furfangos
tag
Sziasztok
LG 49UJ634V
LG 49UJ6307A két készülék között mi a különbség ?
Kösziwww.carpinfo.hu
-
gago1975
őstag
válasz msgt.fubar #86450 üzenetére
http://www.lg.com/hu/5-ev-gondoskodas-oled-uhd-ledtv
olvasd be ezt a linket a keresőbe és innen regisztrálj.
[ Szerkesztve ]
-
gago1975
őstag
válasz msgt.fubar #86450 üzenetére
Szia.
Olyan boltba, webshop-ba vetted aki benne van a promócióba?
Csak nyolc bolt szerepel az 5 év gondoskodás szolgáltatásban.Predator Helios 700 i9-10980HK RTX2080s 8/64GB RAM,OLED77C32,Marantz AV7705+MM7055x2db,Focal Aria 936+Aria CC900+Aria 926, Dome Flax ATMOS® 4db,SVS SB3000x2,Oehlbach nf214 Sub 3-400,QE3280,Oehlbach XT-SL500
-
gago1975
őstag
válasz z123456z #86452 üzenetére
Szia.
Sima NTFS-re, de gyárilag is erre van szerintem formázva.
Én amikor megvettem bármelyik külső hdd-m et soha nem formáztam újra.
"seagate expansion 2TB hdd USB3.0, samsung 1TB hdd USB 3.0"[ Szerkesztve ]
-
z123456z
őstag
Lb szériánál milyenre kell formázni a külső merevlemezt ha szeretnék felvenni? Tudom, hogy volt már ezerszer, de nem találom. Köszi.
-
odipapa
senior tag
Próbáld ki ezt, én így használom.
A bevilágítást csak a fekete terhére tudod csökkenteni. Kompromisszumot kell kötni.-Háttérfény: 90
-Kontraszt: 100
-Fényerő: 50
-Élesség: 10-10
-Színmélység: 55
-Árnyalat: 0
-Színhőmérsékletet: meleg 1Speciális beállítások
-Dinamikus kontraszt : ki
-szuperfelbontás: ki
-Színskála: Széles
-éljavító: be
-színszűrő: ki
-Szuperfelbontás: Magas képvezérlés
-Gamma: 2,2További beállítások
-Zajcsökkentés: ki
-MPEG Zajcsökkentés: ki
-Valósághű mozi: be
-Fekete szint: Alacsony képvezérlés
-helyi sötétítés:közepes energia megtak
-Szemkimélő: Ki
-TruMotion: ki -
msgt.fubar
senior tag
Sziasztok,
Vásároltunk egy LG 49UJ635V típusú UHD 4K tv-t és 2 év helyett 5 év garanciával hirdették: [link]
Beregisztráltuk a terméket az LG weboldalán, de továbbra is csak 24 hónap garanciát ír a "Termékeim" menüpont alatt.
Létrehoztak a promóciónak egy landing page-t is, ami itt érhető el: [link]
A baj mindösszesen annyi, hogy nem lehet ezen az oldalon a "Regisztráció" gombra kattintani.
Szerintetek mi a teendő? Várjunk vele és maguktól átállítják 5 év (azaz 60 hó) garanciára vagy telefonáljunk az ügyfélszolgálatnak?
gottagofast
-
cotag
senior tag
65"-os 701V-n milyen beállítás segít csökkenteni a felhősödést, bevilágítást? Mit kell kikapcsolni, állítgatni?
-
sabrinho
tag
Nekem egy hete van meg a 49UJ635v. Meg vagyok vele elégedve, Truemotion kikapcs után Plexről szépen viszi a videókat. Addig nekem nézhetetlen volt. A csatornalista usb-re másolása viszont nem szerepel a menüben. Létezik, hogy ezt webos 3,5 alatt kivették?
-
Balu972
aktív tag
Sziasztok!
Honnan tudom meg az LG monitor tv-m típusát? A menüjében nem találtam infót. Valahol van rajta valami típus jelző szám?
Azért beszélek a gépekkel emberként, nehogy átszokjak az emberekkel való gépies kommunikációra.
-
MacEdm
tag
Üdv!
Ma hozta meg a futár a tvt lg 49uj635v.
A kép nem olyan éles amilyennek kéne lennie pedig 4k...
A tv adás internetalapon jön be a telekomos setboxon keresztül és hdmi kábellel van a tvhez csatlakoztva.
Tudnátok olyan beállításokat mondani, amivel a képernyő minősége javulna? Vagy esetleg valami tipp az élességre?Előre is köszönöm a válaszokat!
-
OldMike
őstag
válasz Vbazsi2 #86438 üzenetére
Az RCA csak bemenet, onnan kifelé semmi nem jön. Hangkimenet a tévén csak optikai van (illetve az egyik HDMI - az ARC feliratú - is ad ki hangot, de azt kicsit bonyolultabb és főleg drágább az RCA bemenetes hifihez átalakítani), amihez kell egy digitális/analóg átalakító (DAC), ami az optikai kábelen jövő jelből egy RCA kábelen átvihető analóg jelet csinál a hifi számára. Ez néhány ezer forintból megúszható, ha nem itthon veszed.
42LM660S
-
Vbazsi2
tag
Sziasztok! Egy hifire szeretném rákötni a tv-t. Hogy tudnám kicsalogatni a hangot belőle? Rca-n keresztül sajnos nem sikerült! A hifin csak rca bemenet van. A tv egy 55uj634v.
-
Breki
veterán
válasz Sakuro #86426 üzenetére
Írhatnál róla kicsit bővebben.
A másik fórumon beszéltük.
Én is ilyen akartam, de végul UJ635v-t rendeltem mert 10 ezerrel olcsóbb, viszont különbséget nem igazán látom mi a kettő között talán ez újabb modell.
Italodisco Fórum ritkaságokkal: http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1105716561
-
honda23
aktív tag
Csereutalványt nem fogadtam el. Tecsóban visszakaptam a teljes összeget és a médiában az lgnek leadott 55lf632v helyett megvettem az 55uj7507 tvt. Holnap de hozzák ki.
Majd használtan veszek egy 2015-ös 3d modellt mellé.
A 2018-as modellek sem lesznek 3dsek?
nincsen lehetetlen, csak tehetetlen
-
xcsaba1975
tag
A kiszemelt tv lj 624 v lenne. A füllhalgató csatlakoztatása fontos lenne.(3.5mm jack) Elvileg létezik optikai átalakító analóg jelre. A kérdésem az lenne: a tv távirányítójával tudom majd szabályozni a hangot? A másik kérdés: ilyen átalakítóval nem fog csúszni a hang?
-
Sakuro
tag
Sziasztok
Megjött a TV, nagyon szép képe van. Egyenlőre minden rendben. UJ634V.
Egy dologra figyeltem fel. Ha órákig nem nyúlok a TV távirányítóhoz, csak mondjuk a médialejátszóhoz mert sorozatozok, akkor egy idő után a TV jobb felső sarkában megjelenik egy figyelmeztetés, hogy 5 perc múlva kikapcsol. Pedig elvileg minden időzítőt kikapcsoltam.
Ha ekkor a TV távirányítóval csinálok valamit, akkor nem kapcsol ki. Tehát úgy érzi, hogy órák óta nem nyúltak hozzá és ki akar kapcsolni. Ezt be lehet valahol állítani?
Már keresgéltem róla, de nem találok semmit. Gonolom valami biztonsági óvintézkedés.
Köszi -
TommyGun
őstag
asszem 5 nap volt, közte egy hétvégével, de én posta pontra kértem, mer ott én döntöm el mikor megyek érte, a nagyposta meg este 8-ig nyitva van nálunk és 5 percre volt így nekem kényelmesebb vót hogy nem kell alkalmazkodni...
"Vannak, akik azt hiszik, a futball olyannyira fontos, hogy úgyszólván élet-halál kérdése. Mindig elszomorít, ha ilyen véleményt hallok. Biztosíthatok mindenkit: a futball sokkal, de sokkal fontosabb."
-
sapics
csendes tag
Megmértem egy azonos típus számú, de 43" TV készenléti teljesítmény felvételét (a készenléti LED nálam kikapcsolt állapotú)
0.0W és 11.7VA-t mértem.
Gyanítom látszólagos teljesítményt mértél, így kaptad a mért értéket.
A mérés alapján teljes egészében meddő teljesítmény felvétel van, készenléti állapotban, ezt a teljesítményt nem fizeted. -
Vbazsi2
tag
86404 re valaki?
-
Jaded
őstag
Sziasztok!
Adott egy nVidia GeForce 8600gt videokártya és egy LG 55UJ634V 4K tv. Ha az LG-be van kötve a gép, Ismeretlen formátumot ír a gép bekapcsolása után . Ha átkötöm egy full hd tv-re, működik hibátlanul. Mindenféle módosítás nélkül visszakötöm a 4K-ra és működik simán. Újraindítás után viszont ismét hibaüzenetet dob a tv. A kábel egy dvi-hdmi kábel, oprendszer Win10. Hol lehet a hiba?
Renault Megane IV Limited
-
vigfer90
csendes tag
Sziasztok.
Új tévé vásárlása előtt állunk, a kiszemelt tévé egy LG 43UJ670V. Főként Playstation 4 pro-val lenne használva, illetve külső vinyóról filmekhez, minimális tévéadásokhoz. A konzol miatt főként a 4k és a HDR a lényeges. Lehet ennek a tévének alternatívája a márkán belül? Mennyire ajánlott ez a termék a konzol mellé?
Itthon 42LF652v van jelenleg amivel nagyon meg vagyunk elégedve, na de hát haladni kell a korral. -
TommyGun
őstag
A postán korlátozottan, én kivágtam a tetejét és belenéztem hogy TV van e benne....de kirpóbálni OFC nem lehet ott.
"Vannak, akik azt hiszik, a futball olyannyira fontos, hogy úgyszólván élet-halál kérdése. Mindig elszomorít, ha ilyen véleményt hallok. Biztosíthatok mindenkit: a futball sokkal, de sokkal fontosabb."
-
TommyGun
őstag
Ámen
Én kérdeztem LG-t meg MMarktot is, azt mondták a hétre várnak 50+ os darabot, de baszki semmi sehol....
-
Szl99
újonc
válasz Drótszamár #86413 üzenetére
Végig néztem/állítgattam én már mindent.
-
Szl99
újonc
válasz Drótszamár #86411 üzenetére
Megnéztem úgy is, hogy semmi nem volt rádugva, a helyzet változatlan.
-
Breki
veterán
válasz TommyGun #86405 üzenetére
Ez jó ötlet.
De gondolom, akkor ott nem tudtad kicsomagolni és megnézni.
Közben jött egy új versenyzőm.
LG 49UJ634V UHD webOS 3.5 SMART Active HDR LED
Ez több akár helybéli boltban is van jó áron ahol érvényesíthető ez a gari és esetleg meg is nézhető, nem ment fel mostanában az ára és a helybéli Euronicsban se 20 ezerrel drágább és még elvileg van is.
Erről valakinek tapasztalata véleménye tesztje?
[ Szerkesztve ]
Italodisco Fórum ritkaságokkal: http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1105716561
-
Szl99
újonc
Sziasztok!
Vettem egy LG 49UJ701V Smart TV-t. Papírforma szerint Standby-ban 0.3W-ot kellene fogyasztania. A valóságban viszont 11W-ot zabál. Ez normális? Valaki mérte már? Vagy valami beállítás kérdése?
Köszi,
Szl -
Dave567
addikt
-
TommyGun
őstag
Figyi én utánvéttel vettem, postára kihozták elmentem érte, ott kifizettem, onnantól az LG állja a gart, ha kihozzák akkor nagy baj nem lehet, max ha a 14 napos dolgot igénybe akarod venni.
@más
Aggasztó hogy sehol nem kapni MR650A-t, ha valahol épp felbukkant akkor meg 15k vicc azért...
[ Szerkesztve ]
-
Vbazsi2
tag
Sziasztok! Jelenleg vidanet előfizetők vagyunk, de 4 hónap múlva átváltunk upc-re. Kérdésem az lenne, hogy milyen kártyamodult vegyek, ami mindkettő szolgáltató kártyájával működik!? A fogadó egy 55uj634v típusú lg tv lenne. Tudnátok esetleg megfelelő modult linkelni nekem nem horror áron? Segítségeteket előre is hálásan köszönöm!!!
-
proper
őstag
egy kis segítséget kérnék
valakinek sikerült a 650A magic távirányítót összehozni a thome cisco beltérivel?
a listában benne van a cisco de a 17 választható beállítás közül egyik sem akar müködni
vagy én nem csinálok valamit jól -
erik22
tag
Sziasztok!
(itt is felrakom a kérdést ha nem baj)
Segítség kellene van egy Samsung hw-f551 hangprojektorom és sehogy se tudom összehozni a Lg 55uh950v tévémmel vagyis hdmi arc bedug hangprojektor out és nem jön hang,csak optikán,de viszont az lg távirányítója tud olyat,hogy univerzális beállítás és feltudok venni rá eszközt tehát a hangprojektort kezeli a hangerőt meg a némítás gombot,de a ki és bekapcsolást nem,tehát sima optikaival van összedugva akkor is működik csak nem kapcsol ki meg be,de nekem elegem van h két távirányítót kell használni ezért megakarom oldani(tudom vegyek lg soundbart)viccet félretéve kellene egy megoldás!
Ismerősömnek úgy oldotta meg a problémát szintúgy samsung hangp. és lg tv hdmit meg az optikát is bedugta és minden működik,clappol nekem nem!
Mindenhol jó,de legjobb a hardveraprón!
-
ZsoltG60
aktív tag
Üdv. Valaki billentyűzet ügyben tud segíteni ?
Lumia 950XL
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el a téma összefoglalót!
• TV/Hifi beárazás
• Házimozi topik
• Hangprojektor/SoundBar
• Használt TV-k javítása
• A webOS kezelése (3.0)
• OLED topik
• LED / LCD TV topic
• Milyen TV-t vegyek?
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.