Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Mielőtt kérdeznél, olvasd el az alábbi összefoglalót,
és használd a keresőt is!
Új hozzászólás Aktív témák
-
atis1224
tag
Üdv mindenkinek ,lg uj634v tv-nél hogy érhető el hogy a screen share funkció működjön ,egy huawei p8 tellóval szeretnék hozzá csatlakozni a telefonon el indítom a mirror share funkciót de nem talál semmilyen ezközt a tv és a telló is csatlakozik a netre , wiifin , a telló a samsung tv-met egyből meg találja , előre is köszönöm
hüvely mate 10 pro
-
atis1224
tag
Szia zeeee én kb 3 hónapja használom 65 " kb két hete x-box Wireless receiverrel ilyen be égés faszságot még nem is halottam nyugodtan vedd meg szerintem ,semmi nagy kép ,de sokan a tekken7 4k ,tomb rider össze pisilnék magukat örömükben én is hhehehehhehehehheheh
hüvely mate 10 pro
-
atis1224
tag
válasz the.odzsy #86398 üzenetére
Akkor szerintem nyugodtan ki jelenthető ,hogy ebben az ár sávban ajánlott vétel ,bár én hiányolom a magic kontrolert de tellóval meg oldható az is ,szerintem ez kb olyan mint a vidi játékok ,a legelején azt figyeli az ember hogy hű de fasza a graf , de szerintem a játék élmény a lényeg ,multinál meg pláne több fps ,szóval egy ideig keresgeted a tv hibáit vagy pozitív adottságait ,de egy fasza izgalmas film közben nem azt fogod nézni hogy a tv milyen feketét tud,vagyis ha csak valaki erre koncentrál nem tudja élvezni a mozit
[ Szerkesztve ]
hüvely mate 10 pro
-
atis1224
tag
válasz the.odzsy #86396 üzenetére
HUUUU az gáz sajna, egyéb ként én elégedett vagyok vele, tv adásokat csak telekom hd elég vegyes a kép minőség a sd adások ebben a méretben borzalmasok ,pc-n a kép 1080p filmekkel is elég faszányos ,játékot a tekken 7 próbáltam uhd-ban full-on a gépem egy 25-30 fps-t ki bír sajtolni magából kibaszott jól néz ki
hüvely mate 10 pro
-
atis1224
tag
válasz Sakuro #86369 üzenetére
Szia én két hete nyúzok egy ilyen készüléket ,65 coll most a kedvedért megnéztem egy teljesen fekete képpel
idáig nem foglalkoztam ilyesmivel ,a széleken körbe látok enyhe be világítást számomra nem vészes sötétben ritkán nézek filmet ,viszont a panel színeit ritka szépnek gondolom ,a you tube van egy 8k vidi peru a címe eszméletlen szép biztos vagyok benne hogy nem fogsz csalódni nekem egy 120 cm es tévém volt előtte ,ami akkor nagynak tűnt hát ez ahhoz képest brutál[ Szerkesztve ]
hüvely mate 10 pro
-
atis1224
tag
Sziasztok tegnap kaptam meg az lg 65 uj 634 tv-met túl sok időm nem volt teljesen feltérképezni ,de ha jól tudom van olyan funkciója hogy 4k fel skálázás , nem tudtam rá jönni hogy melyik lehet ez ebben kérnék segítséget ,valamint a tv -t a telekom tol rendeltem megic remote táv kapcs nincs hozzá szerintetek?????
hüvely mate 10 pro
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el a téma összefoglalót!
• TV/Hifi beárazás
• Házimozi topik
• Hangprojektor/SoundBar
• Használt TV-k javítása
• A webOS kezelése (3.0)
• OLED topik
• LED / LCD TV topic
• Milyen TV-t vegyek?
- Tényleg betilthatja a TP-Linket az USA
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- OLED TV topic
- Házimozi belépő szinten