Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Mielőtt kérdeznél, olvasd el az alábbi összefoglalót,
és használd a keresőt is!
Új hozzászólás Aktív témák
-
honda23
aktív tag
Lgnek van most 3d modellje?
nincsen lehetetlen, csak tehetetlen
-
kicsicsuvi
tag
válasz kicsicsuvi #86242 üzenetére
Ebben esetleg valaki tud segíteni?
-
gago1975
őstag
válasz Dave567 #86287 üzenetére
Szia.
Ezt nem azért írtam mert LG "fan" és nem Sony "fan" vagyok, hanem azért mert ez tény.
Médialejátszó
A beépített, alapszintű, androidos médialejátszó alkalmazásokkal csak a baj volt, hiszen folyton lefagytak, belassultak, úgyhogy inkább a szintén előre telepített Kodi nevű célszoftverrel próbálkoztunk. Ez egy sokoldalú, viszonylag könnyen kezelhető program, ami egy csomó kiegészítő szolgáltatást is kínál, például bizonyos keretek között testre szabható, lehetővé teszi az állományok és könyvtárak rendezését, lejátszási listák létrehozását.
A képek esetében a JPG mellett a BMP, GIF, TIF és PNG kiterjesztésű fájlok megjelenítése megoldott, és természetesen lehetőség nyílik a diavetítés funkció elindítására, sőt még arra is, hogy aláfestő zenét pakoljunk a képek alá. A támogatott formátumok köre az audiotartalmak esetén is figyelemre méltóan nagy, az MP3 és a WMA mellett ugyanis az olyan nagy felbontású, és ebből fakadóan elméletileg jó hangminőséget produkáló állományok megszólaltatását is támogatja, mint a WAV, a FLAC vagy a DSD64. A rendszer az ID3 tagek feldolgozására is képes, és a dalok egymásba keverésére is van mód.
Videós csomagunk végigpörgetése során azt jegyezhettük fel, hogy a 3,8 Mbps MKV enyhén, a 10 bites Suzumiya viszont igen csúnyán akadozott, a Killa és a WMV fájl pedig egyáltalán nem indult el. A többivel nem volt probléma, még a 4K tartalmakkal sem, sőt jó pár HDR 10 és Dolby Vision anyag gond nélkül lefutott. A külső feliratok megjelenítése is működik, és ha szinkronizációs probléma lépne fel, akkor a szöveg eltolásának lehetőségével az is megoldható.
Android TV – az a baj!
A Google körülbelül két évvel ezelőtt mutatta be először az Android TV okostévéplatformot, és a Sony az elsők között döntött úgy, hogy a saját rendszer helyett inkább erre építi televízióit. Ez a lépés logikusnak tűnt, hiszen az alkalmazáskínálat valóban óriási, azonban a kezdeti időszakban a stabilitással, működéssel akadtak komoly problémák. A Google azt ígérte, hogy majd különféle frissítésekkel orvosolja ezeket, azonban erre máig nem került sor, sőt a helyzet talán rosszabb, mint korábban.
A múltkori, szintén Android TV-t használó Philips tévénél is belefutottunk anomáliákba, és itt sem volt más a helyzet. A rendszer sokszor érthetetlenül belassul, lefagy, elfelejti a beállításokat. Arra is akadt példa, hogy egyszerűen nem látta a Wi-Fit, így kézzel kellett beírni a szükséges adatokat, illetve nem akart belépni a Google fiókba. Ez pedig egyszerűen elfogadhatatlan! És ez nem a Sony hibája, hanem a Google-é, de ez garantáltan senkinek sem fog eszébe jutni olyankor, amikor ötödszörre próbálja beírni a jelszavát eredmény nélkül.
Forrás: Prohardver teszt
https://prohardver.hu/teszt/sony_kd-49xd7005_hdr_4k_teve/android_tv_az_a_baj.html?stext=sony%20lcdPersze most írhatod, hogy jó jó de ez az alap model, de hidd el a többibe is ez van ez a gond. Nem a Sony-val van gond, hanem az android-al de ezt kiemeltem külön, mikor inkább az LG-t ajánlottam.
Predator Helios 700 i9-10980HK RTX2080s 8/64GB RAM,OLED77C32,Marantz AV7705+MM7055x2db,Focal Aria 936+Aria CC900+Aria 926, Dome Flax ATMOS® 4db,SVS SB3000x2,Oehlbach nf214 Sub 3-400,QE3280,Oehlbach XT-SL500
-
Adam8199
tag
Igazábol én ps4-hez használnám,mert ami most van elég kicsi és 3-4m nem látni annyira.Meg a smart funkcio ami lényeges nekem.
Audi A4 B5
-
Adam8199
tag
Sziasztok.
Tv vásárlás előtt állok a kiszemeltem az LG 43UJ6307 lenne,ami megfelelne az általam elvárt követelményeknek.Kérdésem az lenne szerintetek megéri ez a tv?Árban sajnos 130ezer ft-ot tudnék rászánni max azért néztem ezt a modellt.De ha esetleg tudtok olyat,ami ennél jobb és ugyanilyen árkategóriában van azt szivesen meghallgatom.Audi A4 B5
-
kd
aktív tag
Sziasztok!
Lg UJ634V
Nagyon lassan tölti be a weboldalakat youtube videó szaggat nagyon sűrűn áll meg lejátszás közben töltögetni.
Van valakinek hasonló problémája, esetleg ötlete hogyan lehetne használható állapotra felhozni a működését?[ Szerkesztve ]
JAJA DE MI HAJCSA
-
TazLeacher
nagyúr
Ha valaki érdekel a TESCO-ban (Budaörsön láttam) 55" 6307 -180.000 Ft
-
tigor
tag
válasz gago1975 #86284 üzenetére
Az SJ810-t énis néztem, nagyon jó lehet az a tv is, de sajna olyan 43'/110cm-ben gondolkodom mert a 49'/125cm már túl nagy lenne a szobámba, és viszonylag közelről is nézem, valamivel több mint 2m.
Amúgy PS4 Pro-hoz használom, másra nem is, így a smart tv funkció nem nagyon érint.
És énis néztem, hogy ennyi pénzért az SJ810V-t is megkapnám aminek valószínű szebb a képe.
És akkor a Sony-t mindenképpen kerüljem. Még azon agyaltam, hogy XE9005 most 350k pár helyen, ezen az áron nagyon jó szerintem, és ennél már érdemes lenne beáldozni a képméretet. Legfeljebb szobapakolászás.És köszönöm a választ.
-
gago1975
őstag
Szia.
Én véleményem, hogy Sony-t ne, drága és nem jó. Android tv, egy csomó baj van velük (Philips, Sony).
49"-os KD-49XE8005-ös 260 000 Huf az MM-nél
https://www.arukereso.hu/led-tv-lcd-tv-plazma-tv-c3164/sony/bravia-kd-49xe8005-p361493491/Inkább az LG-t.
Nagyon jó a UJ7507-es de van jobb LG is ami nem olyan horror áru és jobb ennél.
Az Sj810-ben már van USB 3.0-ás csatlakozó is a 2db USB 2.0 melett.Milyen méretben gondolkodsz? 49" vagy 55" esetleg nagyobb?
49"-ból LG 49SJ810-es (edigital) 259.990 Huf.
https://www.arukereso.hu/led-tv-lcd-tv-plazma-tv-c3164/lg/49sj810v-p365118405/55"-ból LG 55SJ810: 318 000 Huf
https://www.arukereso.hu/led-tv-lcd-tv-plazma-tv-c3164/lg/55sj810v-p365987021/Itt egy teszt az LG SJ850 ről. Ez "majdnem" ugyan az mint az SJ810-es. Az SJ810-es picivel kevesebbet tud nála, kevesebb az usb, nem 2.2 Harman/ Kardon a hang (csak 2.0) de nagyon sok különbség nincs. Kép minőségben megnéztem a MM-ben, és ugyanazokkal a beállításokkal zéro a különbség (legalább is én nem tapasztaltam).
https://prohardver.hu/teszt/lg_55sj850v_nanocell_teszt/nanocella_technologia_kepminoseg.html
Ma már én se UJ670-est vennék pedig tetszik nagyon, hanem SJ810-est
Továbbá a 7507-es edge led-es 60Hz-es , az SJ810-es nano cellás 120Hz.
[ Szerkesztve ]
Predator Helios 700 i9-10980HK RTX2080s 8/64GB RAM,OLED77C32,Marantz AV7705+MM7055x2db,Focal Aria 936+Aria CC900+Aria 926, Dome Flax ATMOS® 4db,SVS SB3000x2,Oehlbach nf214 Sub 3-400,QE3280,Oehlbach XT-SL500
-
troland26
őstag
válasz Bogyi007 #86273 üzenetére
Szia
634v-t vettem kb ua mint a 635 . A hd adások szépek nekem nincs sehol zavaró bevilágítás vagy felhősödés . A feketéje nem oled szintű , de egyáltalán nem rossz . Nekem a Plex tökéletesen működik 4k-t is simán viszi . A sport műsorok hd-ba szépek ( tegnap NFL-t néztem , tudtam az eredményt , de azért ültem előtte kb 30 percet . ) . Játékra még nem használtam , de majd azt is fogom , pc vel akarom majd összekötni ....Kb 2 -2,5m ről nézem így nem rossz , de közelebbről már szerintem zavaró lenne .
HofiZoli köszi meg fogom próbálni
[ Szerkesztve ]
-
attiati
veterán
válasz Drótszamár #86280 üzenetére
Másik topikban most az írta valaki, hogy az UJ6xxx-től kezdve mindegyikben 100hz-es panel van. Akkor ez hülyeség?
Az lg.com-os adatlapra lehet támaszkodni 100%-osan?
-
tigor
tag
Sziasztok,
Az lenne a kérdésem, hogy az MM-ben nézegettem egy Sony XE8005-t tv-t. Az eladó srác segítő kész volt, és azt mondta, hogy jobban járok ha veszek LG UJ7507-t. Elvileg ebben 100Hz-s panel van de szerintem nem. Tesztet erről a tv-ről sajn nem találtam. Az rtings.com-n az LG UJ7700 tesztnél viszont nem ez a tv szerepel a képen, az UH7700-nál viszont hasonlít erre a 7507-re (sőt talán az is) de ez meg tavalyi review.
Tudnátok segíteni, vagy legalább abban, hogy tényleg jobban megéri megvenni ezt az LG-t?
Előre is köszi.
-
gago1975
őstag
válasz vatomi #86245 üzenetére
Szia.
Szeretném megkérdezni, hogy milyen USB-t használsz?
Amennyiben USB 2.0-s pendrive-ot vagy külső hdd-t akkor ne csodálkozz.
Nekem 2db USB 3.0-ás 1TB Samsung, illetve 2TB-os seagate expansion külső hdd-m van és mind a kettő minden akadozás nélkül viszi a 44-100GB-os UHD 10Bit HDR BT.2020-as mkv-kat.Ha viszont ugyanezt az asus USB 2.0-ás 500GB-os külső hdd-re teszem akkor még a 1080p-s 18-25gb-os mkv-nál is off-rotty.
-
gago1975
őstag
válasz pimre752 #86222 üzenetére
Szia.
Kis segítség neked
49UJ7507V: MM-ben : 235 499 Huf
https://www.arukereso.hu/led-tv-lcd-tv-plazma-tv-c3164/lg/49uj7507-p367411773/?gclid=CjwKCAiAjanRBRByEiwAKGyjZQtZ_LRubqgV7VWGG9sb7rWUxyDZ67iTDne1H-4pdXYXTaLXiDYkshoC39EQAvD_BwE49SJ810V: edigital: 249 999 Huf
https://www.arukereso.hu/led-tv-lcd-tv-plazma-tv-c3164/lg/49sj810v-p365118405/?gclid=CjwKCAiAjanRBRByEiwAKGyjZdKt2tL2HAHW4hjRLqvlcjakekqsRzyeEN_fN1vJ14FFMfi94pHGKhoCQuIQAvD_BwEMind a két hely benne van az 5 év gondoskodás promócióban.
Ha a személyes véleményemre vagy kíváncsi akkor én a 49SJ810V-t választanám.
Az alza valószínű azért nem szerepel az 5év ben mert szlovák cég.
Én inkább a MM, edig, Digital szalon-tól rendelnék
[ Szerkesztve ]
-
Bogyi007
veterán
Helloka!
LG 49UJ635V mennyire ajánlott ha az alábbi szempontokat veszem figyelembe?
Tévézni maximum Hd adásokat fogok nézni rajta, abból is inkább autosport és vizes (úszás, vízilabda, műugrás és szinkronúszás) s tenisz. Filmeket maximum PC-ről alkalmanként Plex Media Server segítségével tervezek nézni. Valamint Xbox One S és Ps4 Slim (ez később esetleg Pro-ra lesz váltva) lesz használva vele, Hdr nem fontos de ha tudja valamennyire a készülék valamilyen érdemleges szinten akkor majd ránézek.
Nappal félhomály os a szoba később meg majd panelba tervezek költözni, a készülékkel meg majd főleg szembe ülve kb egy-másfél méterre tervezek.[ Szerkesztve ]
Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi
-
-
H.lacika
tag
MM akció: LG 43 UJ701V 4K UHD Smart LED televízió 169949
LG 49 UJ701V 4K UltraHD Smart LED televízió 195499 ez jó árnak tűnik, de eddig csak a 43 néztem. A két méret között kb ennyi szokott lenni az árkülönbség?Bent voltam euronicsban azt mondta a gyerek az UJ701v kifutó széria...,
UJ670V és samu MU6102 volt nekem a képe az lg-nek jobban tetszek, de csak ilyen bolti beállítás mellett.
Viszont eddig 43colosat akartam, de már kell a 49 -
GEPESZ66
veterán
Szerintetek inkább az Edigital-nál vegyek tévét 10 ezer Ft-al drágábban,vagy a Tesco-ban?
A Tesco-ba csak 3 napig vihetem vissza meghibásodás esetén cserére.
Vagy 3 nap elég,hogy kijöjjön a hiba? -
Gömbike
senior tag
válasz norberto_th #86263 üzenetére
A Zasszony az ipad-ját a tv-n lévő egyik gyárilag telepített alkalmazással hozta össze.
Sajnos nem tudom megnézni melyikkel, mert a szerviz elvitte a tv-t, az új meg még nem érkezett meg
Akinek két bekezdésnél több van a memóriában, az látja a szomorú jelent.
-
-
sabrinho
tag
Az Edigitalnál van távirányító.
-
DJ Diablo
tag
Ez a két tv közül melyik ajánlott inkább:
LG 32LH510U
LG 32LJ500U
Azt látom, hogy nagyjából hasonlóak csak ez a két konkrét választási lehetőségem van és dönteni kellene.
Köszi! -
norberto_th
aktív tag
Milyen megoldás létezik arra, hogy LG TV-n megnézhessem az iPhone-omon lévő képeket videókat? Esetleg wifi direct? Vagy milyen mód van arra?
iPhone 8Plus Silver, iPad Air2 Silver - IOS 12, Apple Watch S3, LG 4K Active HDR - webOS 4.0 / Xbox One S / Music
-
-
bkiky01
senior tag
Valaki emlitette, hogy hazimozi+tv kombóval összehozta a 7.1-et..Érdemes vele játszani, vagy örüljek 5.1-nek?
-
detectorist
újonc
Üdv Mindenkinek!
Az imént cserélték le a Telekomos set top boxom Cisco-ról Tatung STB-3112-re. A bajom az, hogy az LG UF778V tv-t nem tudom ráprogramozni, hogy az alapfunkciókat (ki-bekapcs, csatornaváltás)működtesse.
Szokjam meg, vagy csak elbaltáztam a beállítást?
Köszi előre is a válaszokat![ Szerkesztve ]
-
Janos46
tag
Sziasztok.
Cardshare-t használ valaki?
Üdv.Artillery, lelkes újonc vagyok, tanulni akarok!
-
GEPESZ66
veterán
Beszéltem az LG-vel, az Emag-os készülékekre is megvan az 5 év gari!
-
spileraaa
senior tag
válasz the.odzsy #86251 üzenetére
ma meg érkezett ez a tv LG 32LH530V
[link]Valaki tudna segíteni beállítani a képet? a régi crv tv-hez képest valahogy nem tetszik amit latok hiába full hd
a szomszed két napja vett ilyet LG 32LJ500V
segítettem össze szerelni de anyag minőség ég s a föld a különbség azt nem tudom hogy a többi terén is ilyen nagy különbség van de e téren nagyon sok[ Szerkesztve ]
Erdély (Románia) Huawei Mate 20 Pro /Huawei Mate 10 Pro/ Xiaomi Redmi 3s Prime / Lenovo A660
-
vatomi
aktív tag
válasz sarkanyolo2 #86246 üzenetére
Nincs wifi-s cucc, direkt gigabites hálózatom van. Illetve közvetlen usb-ről sem ment.
-
Ombi5
őstag
Udv! LG 65UJ634V Keszulekhez jar alapbol a magic taviranyito?!
-
vatomi
aktív tag
Szintén egy LG LG 55UJ6307 uhd tv-t vettem. Pár 4K anyagot letöltöttem, de sem usb-ről sem plex-szel nas-ról nem tudja normálisan lejátszani. Indításkor 10-20 másodperc pufferelés majd max ennyi lejátszás és újra, folymatosan tölt. Youtube 4K videók akadás nélkül, hdr-rel hibátlanok. Szoftver a legfrisebb. Mi lehet a gond?
-
troland26
őstag
Srácok miért nem tudom sorba rendezni a csatornákat ? Csomó videóban láttam hogy van olyan opció , de nekem nem kínálja fel . Ma lett berakva az upc s mediacard .... ( valami rémlik , hogy nem Magyarorsszágra kell állítani a tv-t ...)
-
kicsicsuvi
tag
Sziasztok!
LG 43LF630V típushoz keresek 1 vagy 2 terrás külső vinyót, tv felvételére, illetve saját felvételek lejátszására. 2,5"-os, külső táp nélküli modellt meg tud hajtani csak usb-ről? Samsung m3 portable-t, vagy WD My passport ultra-t néztem ki, ezek jók lehetnek? Ha nem, tudtok ajánlani más típust?
Köszi! -
loosht
senior tag
Az 55UJ620V és az 55UJ6307 között mi a különbség? LG honlapján az összehasonlítás kb semmi különbséget nem mutat, a 620V mégis jóval drágább. Pontosabban most akcióban ugyanannyi és nem tudom, hogy érdemes lenne-e inkább ezt venni.
-
EVL2
aktív tag
válasz pimre752 #86222 üzenetére
Nem gyári garanciát adnak, ezért olcsó!
Nekem SJ810v-m van kb. 2hete és remekül bevált.
Persze az IPS panel technológia gyengéit ő is produkálja de szerintem jelentősen szebb feketéje van mint a hetes szériának. A HDR-tartalmú túlnyomó részt sötét jeleneteket persze nem fogja olyan részletesre és feketére megjeleníteni mint egy VA, de cserébe csodásak a színek és 120hz ami ha jól tudom ebben az árkategóriában egyedül álló.
Ha viszont nem HDR tartalmat nézek akkor bőven jó a feketéje még egy teljesen sötét helységben is.Mindenki azt dicséri ami neki van, de a lényeg annyi hogy megvennéd e még egyszer ugyan azt a terméket vagy sem. Ha továbbra is csak 300 000ft alatt választhatnék tv-t megint ezt venném még ha vannak gyenge pontjai is. Sajna a többi versenyzőnek még több gyenge pontja van ebben az árkategóriában.
Ha viszont van zsetonod ne sajnáld és vegyél Oled-et vagy Qledet de legalább egy 8-as szériást samut. Azok már viszonylag kompromisszum mentesek.
Mostanában olyan emberek jönnek be hozzám a boltba hogy elsírom magamat. Mindenki HDR-t akar nézni mert az olyan király csak éppen 55"-ban 150 000ft-ért. És ha el mondom neki hogy ennek sírás lesz a vége még ő van vérig sértve.
[ Szerkesztve ]
-
Waikiki
tag
Sziasztok!
Akinek 55UJ670V-es tévéje van, lenne olyan drága, hogy leméri a talp "fesztávolságát"?
Xiaomi, LeEco, ZUK, (Yi M1 Mirrorless, Redmi Pro, 360N4S, Redmi Note 4, Mi5S (plus), Le Pro 3!!!! stb.) SPEmall kuponok https://goo.gl/P3v6B0 Hardverapro csoport: https://goo.gl/EPnfc1
-
Ra's al Ghul
senior tag
Hali!
Abban tudtok segíteni, hogy egy LG 55UJ635V 4k TV -n milyen beállításokat kell eszközölni, hogy a lehető legjobb színminőséget kapjam? Ez alatt az esetleg valamiféle kalibrálást (már amit otthoni körülmények között meg tudok csinálni) értek.
Segítségetek előre is köszi.
Theatricality and deception are powerful agents to the uninitiated.
-
honda23
aktív tag
válasz the.odzsy #86228 üzenetére
55LF652V. Dec 9ig garis. Mákom volt. Piros pixelcsíkom van baloldalt függőleges.
Milyen kategóriás tvre cserélhetem kb?
270e ft-ért vettem 2 éve. Pc ps4 br mkv sport. Gyönyörű képe van pedig beey ips panel.Van 3d modellje 2017es lgnek?
nincsen lehetetlen, csak tehetetlen
-
Gabóka
tag
Sziasztok, regisztráltam újonnan vásárolt tv-met az 5 év gondoskodás programba.
Az LG-nek van valami online felülete, ahol nyomon lehet követni a termékek garanciáját? Ergo az érdekelne, hogy sikerült-e a regisztráció, mert a vásárlás idejében nem voltam biztos, ugyanis 11.24-én vettem, de a számlán 12.04. szerepel, előbbit írtam be... -
pimre752
csendes tag
Sziasztok!
Az LG szervizes pozitív hozzáállást meg tudom erősíteni!
Van egy LG 49LH630V Tv-m. Kb. 35 másodpercenként villan egyet a kép. Egy rebbenés, mintha a fényerő egy tizedmásodpercre még megemelkedne jelentősen. Főleg statikus képen venni észre, amikor gyors mozgások vannak, akkor nem! Először a beállításokra gyanakodtam, minden automatikus képjavítást kikapcsoltam, majd szisztematikusan kipróbáltam az összes létező variációt, de a hiba maradt.
Az LG szervizes már cserélte a tápvezérlést, a képvezérlést és magát az LCD panelt is. Valamint kipróbálta ezen panelek összes létező kombinációját (új-régi), de a hibajelenség megmaradt. (Sőt, a szervizes a berendelt új alkatrészekből is összerakott egy TV-t, de azon is jelentkezett a hiba! )
Ragaszkodtam a javításhoz, mivel ezen a modellen még van fejhallgató kimenet. Így a TV hangját a régebbi, de még mindig jól szóló (DUAL MOS-FET-es) erősítőre ki tudtam vinni. (Nem, egyelőre nem akarok erősítőt cserélni! ) Szóval a szervizes becsületesen próbálkozott.De mivel elfogytak a lehetőségek, így marad a csere. Ahogy elnéztem, ezt a tavalyi modellt már sehol nem forgalmazzák. Az idei modelleken pedig ritka a fejhallgató kimenet. Csak bizonyos 7-es sorozatú és a 8-as sorozattól felfelé taláható csak meg.
Láttam Bluetooth-os DAC adapterrel megoldást, de nem igazán tetszik.
Találtam két készüléket:
LG 49UJ7507 - 236.990-
LG 49SJ810V - 249.990-Mind a kettő az ALZA.HU-n ennyi. Rákérdeztem, hivatalos LG garanciával adják a TV-ket. Viszont ha itt veszem, ezek a TV-k nem vesznek részt a MM-ben futó akcióban, amely szerint minden 2017-es 4K-s TV-re 5 év kiterjesztett garanciát adnak. Viszont ott +25e HUF illetve +30e HUF a két készülék "felára".
Kérdéseim:
- Van-e valakinek tapasztalata az ALZA.HU-s bolttal?
- Melyiket a kettő közül?Ekőre is köszönöm a válaszokat!
-
Drótszamár
őstag
Ez a fogadó eszköztől függ.
A tv távirányítót ha nyomod, akkor jelzi, hogy halkít / hangosít.Pl: Thonet & Vander Kürbis BT 2.0 csökkenti / növeli a hangerőt
Edifier R2730DB pedig leszarja, és nem változik a hangerő. Nekem kell a saját távirányítójával állítgatni.Egyébként optikán tisztább a hang, főleg a magasak.
Uj7507
( 2b || !2b ) az itt a kérdés...
-
Gömbike
senior tag
Beszámolok az LG szervíz pozitív hozzáállásáról.
Július végén vettem a T-csoporttól egy 55UJ6307-t masinát.
Először még nem is tünt fel, de mire eltelt egy hónap, már nagyon látszódott a felhősödés. Elkég sok helyen és egyre nagyobb területeken.
A központi LG számot többször hívtam, ott azt mondták, hogy ha a tesztkép jó, akkor nincs miről beszélni, az IPS LED panelnek ez sajátossága.
Közben néhány tv szerelővel is megnézettem, mindegyik mondta, hogy ez hibás készülék.
Újból központi LG szám, ott egy határozott nő elmagyarázta, hogy kiküldi a szerelőt, de ha jó a tesztkép, akkor ki kell fizetnem a kiszállást. Eléggé nyersen, lepattintósan kommunikált. Én viszont kértem a szakembert a szervízből.
Kijött a szervízes munkatársuk, elkérte a dokumentációt, lefényképezte a készüléket működés közben. Mondta, hogy nem tud ígérni semmit, mivel ennek a kategóriának a paneljének együttjárója a felhősödés(??).
Eltelt egy hét, ma hívtak, hogy eljönnek a tv-ért. El is vitték és kaptam egy csereutalványt.
Akinek két bekezdésnél több van a memóriában, az látja a szomorú jelent.
-
Anubris
őstag
Sziasztok!
LG 49UF850V tv-m van.
PC-vel összekötve szoktam filmeket nézni, elvileg 4K HDMI 2.0 kábellel, viszont úgy érzékelem, mintha a képi mozgás lassabb lenne a filmeknél, mint a tv adásoknál. Így eléggé nézhetetlen az egész.
Kérdésem az lenne, ha pendrive-ról nézném pc összekötés helyett az megoldaná-e a problémát? Illetve hol tudom azt kideríteni, hogy milyen formátumokat játszik le a TV ha közvetlen rádugom usb-re? Mert eddig még nem sikerült így filmet lejátszanom.
Vagy jobb megoldás lenne ha vennék egy DVD/bluray lejátszót? Arra ha rákötök egy Usb pendrive-ot akkor többféle formátum lenne lejátszható?
-
ilyenezalaci
tag
válasz ilyenezalaci #86216 üzenetére
LB679v akart lenni
-
ilyenezalaci
tag
Sziasztok!
3 éve nyüstölök egy Lg47LB7679v-t. Alapvetően szeretem, de mostanában erősen gondolkozok VA paneles UHD-re váltáson, 49-es méretben.Szinte csak esténként nézek tévét, játszok konzolon, arra meg jobb a VA. Ami meglepett, hogy amikor az MM-ben, Euronicsban mondtam az eladóknak, hogy miről váltanék, kb. lebeszéltek. Nem csak az idei középkategóriás (MU6 os széria) Samukról, de az LG-ről is. Először is ledöbbentem, hogy 300k alatt nem igazán kapok 100 hertzes tévét, másodszor az volt érdekes, mikor elmondták, hogy a jelenlegi tévém egy ritka jól sikerült széria, amiről csak prémium ledre, vagy oledre lenne érdemes váltani. Tényleg nem érdemes akkor a mostaniról váltanom? Tényleg rosszabb minőségek kapok most 200-250 ezerért, mint ami most van? Nem nagyon követtem a (vissza?) fejlődést az elmúlt években.
-
belan
addikt
Sziasztok valaki tud nekem információt adni jó tv lg uh 8507 ?mert utolsó tv samsung ks7500 volt
LG OLED C4 Playstation 5 slim Best games Last of us. Metal Gear Solid 1,2,3,4. ELDEN RING
-
H.lacika
tag
Hali
Lg 43UJ701V helyett melyik is az a széria ami magic távirányitó nélkül ugyanazt tudja?
és akkor eldöntöm hogy melyik legyen lassan, lehet Samsung UE43MU6102 is játszik 150k a tescoba most.
Holnap megnézem hogy néz ki. -
rEnk
tag
válasz vyce21 #86203 üzenetére
szia, koszi a valaszt.
Olvastam rola hogy a bluetooth audio csak LG keszulekkel es/vagy LG Sound Sync kepes eszkozzel mukodik de mondom hatha valaki mas kiprobalta es mukodik neki olcsobb megoldassal... a hangszoroimban van beepitett erosito szoval azzal nincs problema, jelenleg egy DAC-al vannak rakotve a tv-re(mert sajnos nincs a keszuleken fejhallgato kimenet), viszont a tv valamiert nem szabalyozza az optikai kimenet hangerejet. szoval ha hangerot szeretnek valtoztatni akkor a hangszoromon kell kulon tekerni a hangerot..
Bluetoothos hangszoronal tudod szabalyozni a hangerot a tv-rol?koszi a segitseget.
[ Szerkesztve ]
a hosszú élet titka: iddqd
-
cypher23
csendes tag
Sziasztok,
segítséget szeretnék kérni LG 49uj701v tipus szín kalibrációhoz. Konkrét értékek (akinek van már bevált fullos beállítása és megvan vele elégedve) vagy legalább egy oldalt ahol elindulhatnék.
Előre is köszönöm!
ui: Boldog mikulást mindenkinek!!
-
gurus
aktív tag
válasz N.YCityBoy #86168 üzenetére
Rosszul tudod a TÉVÉD LG65UF850V csak 8bit többi FRC.Ez már nem jó Séró
https://www.displayspecifications.com/en/model/791117b[ Szerkesztve ]
-
honda23
aktív tag
Sziasztok. Elszállt a pont 2 éves 55lf652v beey ips panelom egy piros pixelcsíkkal.
Vagy kapok bele új panelt vagy csereutalvány.
Nincs valakinek táblázata, hogy milyen kódos panelok vannak lf652vhez? Beey az ips. Nem találom a keresőben sem.
Nem szeretnék va panelt bele.
Illetve 270e ftért milyen 55-ös ips panelos 3d tvt kapok?nincsen lehetetlen, csak tehetetlen
-
OldMike
őstag
válasz herdsman12 #86201 üzenetére
Feltételezem, hogy aktív hangfalakra gondolhatott, bár abból is célszerű a legalább 2x5 wattos (inkább több) kategória (ha 2.0-ás a rendszer). Általában az RCA kimeneten magasabb szokott lenni a jelszint, mint a JACK kimeneten, de ennél az eszköznél ez nem biztos, nincs is megadva.
42LM660S
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el a téma összefoglalót!
• TV/Hifi beárazás
• Házimozi topik
• Hangprojektor/SoundBar
• Használt TV-k javítása
• A webOS kezelése (3.0)
• OLED topik
• LED / LCD TV topic
• Milyen TV-t vegyek?
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- SkyShowtime
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Lexus, Toyota topik
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- Formula-1
- Milyen monitort vegyek?
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest