Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Mielőtt kérdeznél, olvasd el az alábbi összefoglalót,
és használd a keresőt is!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Anubris
őstag
Sziasztok,
szeretnék érdeklődni, a LG 42 LF652V TV-vel kapcsolatban. Elvileg ez 3D-s.
Én abszolút nem értek ehhez a témához, ezért elnézést ha marhaság a kérdés, de ha én sima 1080p-s filmet szeretnék nézni 3D nélkül vagy TV adást, akkor ezt a funkciót simán kilehet kapcsolni, nem vagyok rákényszerítve, hogy minden 3D-ben menjen?Néztem a 40 LF632V-t is, de a két TV összehasonlításakor azt láttam az LG honlapján, hogy annak fele akkora a képminőség index értéke, ez nem tudom, hogy tényleg azt jelenti-e, hogy sokkal rosszabb a képe ennek a változatnak.
-
Anubris
őstag
Sziasztok!
49UF850V készülékhez kalibrációs beállítást nem tudna valaki?
PC-s játékra, meg filmekre szeretnék egyet egyet beállítani.
-
Anubris
őstag
Sziasztok,
megvan a TV, viszont már az elején elakadtam, amikor a csatornákat szeretnék beprogramozni.
Azt kéri adjam meg a frekvenciát, amiről fogalmam sincs. -
Anubris
őstag
válasz Anubris #75493 üzenetére
Oké már megoldottam, megvannak a csatornák, csak nem megy egy se, azt mondja valamilyen ci modul kell. Van ilyen UPC dobozom, abban van kártya, de ahogy a neten nézem ezt a kártyát még valami tokba be kellene tennem és azzal együtt kellene a TV-be rakni, nah olyat viszont akkor vennem kell. Azt hittem, hogy ezzel a media box-al is fogja majd az adásokat.
-
Anubris
őstag
válasz #94529552 #75495 üzenetére
Igen köszi, szóval az volt a helyzet, hogy még egy kábelt be kellett volna dugnom.
Ezen a mediaboxon ami nekem van nincs hdmi, viszont van scart és így a csatornák egy része már bejön.
De HBO meg hasonlóknál már megint írja, hogy kell az a modul. Lehet, hogy újabb media boxot kell kérnem, vagy pedig ennek a kártyának ilyen tokot.Érdemes amúgy a TV-hez kapott 3D szemüvegnél jobban venni vagy a drágább darabok sem javítanak sokat a minőségen?
-
Anubris
őstag
válasz #94529552 #75497 üzenetére
Igen ezek a HD adások működnek már, a képi világukkal nincs is olyan nagy problémám. 3D-ben is pozitívan csalódtam, pár videót amit youtube-on néztem vele, még jobban tetszett, mint a moziban.
(#75498) Kinsiinoo: Hát igen ezért kellene egy új mediabox. Meg most majd rendelek 4K HDMI kábelt is, amivel majd a PC-t kötöm össze.
-
Anubris
őstag
Sziasztok!
Megérkezett az új mediabox. Van jelentősége annak, hogy melyik HDMI slotba rakoma kábelt?
Úgy érzem mintha az adók képe zajosabb lenne mint anno a scart csatlakozón volt.HDMI 2.-be lett dugva, 50hz 1080i-t ír ki, nekem ez nem szimpi.
[ Szerkesztve ]
-
Anubris
őstag
válasz Beni2360 #75528 üzenetére
Értem, köszi akkor megpróbálkozom a kalibrálással.
Azért volt furcsa, mert előtte mikor scart csatlakozón a régi media box ment, ott ami bejött HD adás, egész éles és szép volt azokkal a beállításokkal amit itt a fórumon találtam, aztán az új mediabox HDMI kábellel meg sokkal rosszabb lett. -
Anubris
őstag
Sziasztok!
Tegnap próbáltam youtube-ról a 3D videókat és jól működött a tartalom, ma viszont ugyanazt a videót néztem meg és semmi, mintha nem működne a 3D pedig a TV azt írja be van kapcsolva.
Mi lehet ennek az oka? -
Anubris
őstag
Sziasztok!
LG 49UF850V tv-m van.
PC-vel összekötve szoktam filmeket nézni, elvileg 4K HDMI 2.0 kábellel, viszont úgy érzékelem, mintha a képi mozgás lassabb lenne a filmeknél, mint a tv adásoknál. Így eléggé nézhetetlen az egész.
Kérdésem az lenne, ha pendrive-ról nézném pc összekötés helyett az megoldaná-e a problémát? Illetve hol tudom azt kideríteni, hogy milyen formátumokat játszik le a TV ha közvetlen rádugom usb-re? Mert eddig még nem sikerült így filmet lejátszanom.
Vagy jobb megoldás lenne ha vennék egy DVD/bluray lejátszót? Arra ha rákötök egy Usb pendrive-ot akkor többféle formátum lenne lejátszható?
-
Anubris
őstag
Sziasztok!
UHD filmek lejátszásához tervezek venni egy külső 3.0-as hdd-t. Milyen típust ajánlotok ami lejátssza a filmeket akadozás nélkül?
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el a téma összefoglalót!
• TV/Hifi beárazás
• Házimozi topik
• Hangprojektor/SoundBar
• Használt TV-k javítása
• A webOS kezelése (3.0)
• OLED topik
• LED / LCD TV topic
• Milyen TV-t vegyek?
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Ukrajnai háború
- iPhone topik
- Diablo IV
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Külpolitika
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- DUNE médialejátszók topicja
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs