Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Mielőtt kérdeznél, olvasd el az alábbi összefoglalót,
és használd a keresőt is!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kirkri
addikt
válasz BloodRay #1089 üzenetére
Szia!
Erről a Skype dologról tudsz valami bővebbet? Integrálva lesz-e a progi a TV-be, készít-e hozzá az LG saját kamerát, csak az újonnan megjelenő TV-kben lesz-e benne, vagy egy netes frissítés után elérhető lesz-e az idén megjelent LW sorozatú TV-kben is?
Bármilyen infót hálásan fogadok!
Igazság szerint én eredetileg Sony 3D TV-t akartam venni, nem azért mert jobbnak találtam, hanem azért, mert minden járulékos cuccom Sony (Blu-Ray lejátszó, asztali író, stb.) és szeretem közös távirányítóról működtetni az eszközöket.
Azonban az LG passzív megoldása meggyőzött, hogy nem kell nekem Sony aktív 3D TV. Viszont nagyon sajnáltam, hogy elbukom a Skype lehetőséget, ami a Sony TV-kben van. (külön kamerát kell hozzá venni)
21 éve a Prohardveren! ™
-
r.feco
csendes tag
Olvastam, hogy bizonyos típusokba van skype gyárilag telepítve. Amelyiken nincs arra telepíthető?
-
trafipax
tag
Örömhír:
Ma bekapcsoltam a TV-t és jelezte, hogy elérhető a legfrisebb Frimware (4.00.18)
Percek alatt leszedte, és már elérhető az LG Apps.Hát lesz mit nyomkondi az este :-)
elégedett vagyok az elégedettlenségemmel
-
r.feco
csendes tag
Tudtok ajánlani linket, ahonnan teszt videót lehet letölteni (LG tv-hez pendrive-ra)? Főleg gyors mozgásos, elmosódás tesztre. Tudom lehet készíteni is, de nem tudom milyen paraméterekkel és milyen formátumba legyen kódolva.
-
r.feco
csendes tag
Fontos, hogy a gyors mozgásoknál ne legyen elmosódás ! (Xbox játékok , sport stb.)
-
BloodRay
veterán
Ezek közül az LD750 nem led, gondolom tudod. 2D(normál) képminősége szerintem az LE8500-nak a legjobb. 3D-ben, fogyasztásban és tudásban meg a 650S a legjobb. A 42LW5500 elég kiegyensúlyozott modell.
"A gép pentium 4-es. Mit mondjak még róla?! Leírom mégegyszer. PENTIUM 4." -► Henky83
-
BloodRay
veterán
Tavalyiak közül LG-nél LE5300-tól felfele ajánlanám, ideieknél LV4500-tól. Samsungnál tavalyiak közül C6000-től felfele.
De ugye kérdés mennyit szánnál rá körülbelül és, hogy milyen funkciók kellenének."A gép pentium 4-es. Mit mondjak még róla?! Leírom mégegyszer. PENTIUM 4." -► Henky83
-
r.feco
csendes tag
Majdnem végig olvastam a fórumot, talán ezért nem tudok dönteni. Tv-t szeretnék cserélni egy Samsung 72cm 100Hz-est egy LED-es tv-re. UPC műholdas beltérim(HDMI-s) van és Xbox-al is használnám. kb. 2,5-3m-ről nézném, min. 42" -ra gondoltam. Segítségeteket előre is köszönöm!
-
BloodRay
veterán
Annyiból megéri, hogy lcd-ben nincs fullhd 26"-ban. Egyébként meg ugye azért többek között nagyobb az élettartamuk(már csak a tartósabb elektronika miatt is a szervizesek szerint).
26"-ban esetleg az LG LE5500-at(2010-es modell, talán találsz jó áron), vagy az idei LV5500-at érdemes nézni szerintem. A Samsung 26D5000-es készüléke lehet még jó, ha már találni valahol."A gép pentium 4-es. Mit mondjak még róla?! Leírom mégegyszer. PENTIUM 4." -► Henky83
-
trafipax
tag
válasz spooncsocso #1069 üzenetére
a médialejátszó HDMI beállításai közt a nincs állítási lehetőség ami esetleg 720p-n maradt?
elégedett vagyok az elégedettlenségemmel
-
BloodRay
veterán
válasz spooncsocso #1069 üzenetére
Most akkor csak az 55LE5500 lenne rákötve a media box-ra? A régi led-et nem használod ugye?
Esetleg másik kábellel nem próbáltad összekötni a tv-t a lejátszóval?
A DP1-es LG lejátszó egyébként elég jó sokak szerint. De erősen furcsállanám ha nem működne együtt a wd tv live-val a tv."A gép pentium 4-es. Mit mondjak még róla?! Leírom mégegyszer. PENTIUM 4." -► Henky83
-
spooncsocso
csendes tag
Sziasztok!
A következőben szeretnék segítséget kérni. Egészen a múlt hétig volt egy samsung 40 colos led tv-m amit összekötöttem egy wd tv live media playerrel és egy wd külső winyóval. Minden tökéletesen működött egészen addig amíg vettem egy nagyobb tv-t egy lg 55LE5500-at.
A probléma az, hogy nem valamiért nem látja rendesen a külső lejátszót és minden filmet 720P-ben jelenít meg maximum. Az akácfa utcai lg szervízben azt javasolták, hogy a bemeneteknél cimkézzem fel a hdmi portot bluray vagy set top box ra, de ez sem segített.
A tv és a media player firmware frissítése sem segített. Létezik hogy kompatibilitási problémája lenne a két készüléknek? Mi a véleményetek az lg media lejátszókról? Esetleg lecserélném egy lg-re de ha ez se oldja meg a problémám, akkor kidobott pénz az ablakon...
Segítsetek légyszíves ha tudtok! Köszönöm a válaszokat előre is. -
Golota
aktív tag
Sziasztok!
Végül egy Samsung LE46C650-re esett a választás. A kalocsai cégtől rendeltem, elvileg holnapra itt van. Valószínűleg MVA paneles lesz, de a kocka el van vetve.
Köszönöm a segítséget mindenkinek.
-
BloodRay
veterán
Kíváncsi lennék, hogy volt beállítva az LV5500 amit láttál.
(#1063) stevve -> Nem tudom a viszonyítási alapot sajnos, de egy alap led-es monitor a készülék ahogy néztem. Ha belefér az árba(és hely is van) én inkább egy 26"-os fullhd led tv-t vennék, vagy egy 32"-os 100Hz-es lcd tv-t a célra.
"A gép pentium 4-es. Mit mondjak még róla?! Leírom mégegyszer. PENTIUM 4." -► Henky83
-
Golota
aktív tag
Sziasztok!
Köszönöm a válaszokat. Még nézelődök kicsit. Most megnéztem az LV5500-at, de valahogy a Samsung c650 képe kontrasztosabbnak, élesebbnek tűnik. Ott viszont gond a panel lottó és nincs kedvem ez után rohangálni, nem akarok zsákbamacskát.
Tudom, hogy kicsit OFF, de most a West End-ben láttam egy Toshiba 46 VX 733 tévét, aminek nagyon szép képe volt és az ára most 200 alatt van, leárazva. A válaszidő viszont 5 ms..
-
BloodRay
veterán
válasz drstupid #1061 üzenetére
Samsung D5000-je nem "valódi" 100Hz-es készülék, csak a ledeket villogtatja.
Plusz Golota mintha LED háttérvilágítású és direkte nem edge LED-es tv-t keresett volna.
Ilyen ajánlottban csak a tavalyi LE8500 van ami a kritériumainak megfelel."A gép pentium 4-es. Mit mondjak még róla?! Leírom mégegyszer. PENTIUM 4." -► Henky83
-
drstupid
tag
Szia!
milyen távolságból nézed? 3,5-4méter 42"
42lv5500 jó vétel, 4500 gyengébb panel szóval ha képminőség akkor 5500 viszont azzal jár a Smart + DLNA is
Samsungba hasonló D5000 de a panelja rosszabb mint az lv 5500.
Szép képet szeretnél még egy két Philipset is találhatszEladó termékeim : http://href.hu/x/ekrb
-
Golota
aktív tag
Sziasztok!
Olvasgatom a fórumot, de sajnos akkor a választék, hogy még így is nehezen boldogulok. LED háttérvilágítású (tehát nem edge lighting) TV-t szeretnék venni, ebben kérném a segítségeteket.
A szempontok:
- 42' vagy nagyobb méret
- 100 Hz
- kb 200.000 HUF +-10%
- 2D TV legyen, nincs szükségem 3D-re
- Filmeket szeretnék nézni rajta, tehát a képminőség a válaszidő és a kontraszt a legfontosabb szempont.
- Nem kell sok extra, de csatlakozókkal jól el legyen látva azaz minimum 3 HDMI aljzat
legyen. A képernyőért szeretnék fizetni, nem a plusz szolgáltatásokért (persze nem
bánom, ha azért vannak extrák)Az LG LV5500 sorozatot néztem, nem tudom, hogy Samsungból mi lenne a hasonló kategórás készülék. Ez a két márka van kiszemelve, de nem vagyok elkötelezve, tehát ha van más ötlet, azt is szívesen venném.
Esetleg érdemesebb LV4500-at venni eggyel nagyobb méretben?
Köszönöm.
-
AndrewTdi
addikt
válasz drstupid #1053 üzenetére
Köszönöm!
Elolvastam a tesztet amit itt PH-n írtak a tévéről. Szinte az egész cikk olyan hangulatban íródott, hogy semmi sem a legjobb, inkább csak minden elmegy. Aztán a végén ír egy olyan jellemzést, amit szinte bármilyen tévére rá lehet írni, majd a végére odaírja, hogy tetszett.
Ki érti ezt?! -
drstupid
tag
Szia! én Philipset teszteltem, USBről lejátszik 3D-t de nem jeleníti meg, 2D-ből 3D-t nem konvertál sehogy se, valamint nem csak horizontálisan vertikálisan se mindegy hogy állsz mert oldalról is szétesik a kép(ami az LG-nél nem) igen LG panel van benne nem titok a PHilips ezt szokta megvenni, Philipsnek szép a képe de sajnos az elektronikája nem a legjobb( nekem a menü meg a távirányító se tetszik mondjuk ez a saját véleményem
-Lehet fel venni csak be kell állítani, egyszer már leírtam
-Magic Motion-el lehet irányítani vagy okostelefonnal
- ékezetes mkvt nem játszik le! de amugy mindent megeszik
-bemész egy saturn vagy MM ott ki van állítva mindkettő (viszel pendriveot saját anyaggal és kipróbálod én ezt tudom mondaniEladó termékeim : http://href.hu/x/ekrb
-
mjoy
csendes tag
Sziasztok !
TV szeretnénk venni ,az LG és Philips is számitásba került .
A digitalkonál nagyon lebeszéltek az LG -ről -nem értem miért.
LG - 47LW650S (Philips - 47PFL7696H -ezt ajánlották )
A két készülék kijelzője szerintem ugyanaz a pasziv 3D ,talán még a gyártó is azonos.
Szeretnék kérdezni néhány dolgot az LG -ről :
-A készülékre csatlakoztatott müholdvevőről (HDMI bemenetre kötve T-home beltéri)
lehet felvenni külső USB -re ? Ez fontos lenne.
-Vagy scart-ról felvenni ?
-Internetezési tapasztalatok ? Mivel lehet irányitani korrektül,rendesen ?
-Mennyire boldogul a különböző 3D file formátumokkal a készülék ?
-Ti melyiket ajánljátok ?Találtam egy boltot ,a diditalszalont ,legjobb lenne ott eghymás mellé tenni és kiprobálni őket.
Segitségeteket köszönöm . -
dchard
veterán
Sziasztok,
Egy rosszul sikerült (azóta visszavitt) plazma tv vásárlás után full-led-es LCD TV vásárlásán gondolkodom, és a 370.000 Forint körüli költségkeretből ezt a TV-t néztem ki:
LG LE8500 (55"-os).
Elolvastam egy csomó leírást a neten, többek közt a flatpanelshd.com-os tesztet is.
Egyetlen dolog zavar a tesztből, ez pedig a banding. Ha valakinek van fent említett TV-je, az mesélhetne, hogy kalibrált beállításokkal mennyire mutatkozik a jelenség (a plazmát is többek között banding problémák miatt vittem vissza), illetve mesélhetne magáról a készülékről.
Jelenleg egy kalibrált A6-os Samsung LCD-m van, azon nincs banding egy szál se.
Amire kíváncsi lennék még, hogy a TV-ben van-e ventilátor, illetve úgy általában milyen a hangja (ciripel-e vagy búg-e a táp, susog-e a ventilátor etc.).
Illetve ha van még ötlet, hogy ennyi pénzből milyen full LED-es LCD-t tudnék venni, annak is örülnék.
Köszi!
Dchard
A kitárulkozó idegenektől mindig elfog a hányinger. [Cornelius]
-
trafipax
tag
válasz AndrewTdi #1043 üzenetére
kérdés hogy milyen árkategóriában gondolkozol. A legtöbb TV már viszi a filmek javát, és minimum DVB- T/C tuner van benne. LV és LW a 2011 es széria, a magasabb kategóriában már led plusz a háttérvillágítás.
a 125x80as lyukba akár egy 47"- os (Szé x ma x mé (mm) Állvánnyal: 1109 x 744 x 255) is befér kérdés, hogy milyen távolságból nézed.
Személy szerint én inkább a több tudást favorizálom, mint az 1el nagyobb képátlót. Nekem ma jött meg egy 37LV570s készülék. Kategóriájában a legtöbbet tudja.elégedett vagyok az elégedettlenségemmel
-
kerlac
őstag
Sziasztok!
Segítséget ill tanácsot kérnék LG 37LE5300 LED tv tulajoktól. Korábban is LG LCD tv-m volt, régebbi típus, kis távirányítós bizerga kellett és gyönyörűen tudtadm usb kapcsolatot létesíteni egy 1,5 TB-s vinyó vagy nagyobb pendriveokkal, így tudtam HD filmeket nézni.
ugye a LE5300 vmivel jobb TV, alapból működik is az usb portja, de vmiért csak a legkisebb pendriveomat olvassa (1 gb...) sem a vinyót, sem a nagyobb pendrivot nem.. ezt is megberheljem azzal a bizonyos univerzális távirányítóval vagy a TV rossz? gari van rá, az nem gond...
-
AndrewTdi
addikt
Sziasztok!
TV vásárlás elött állok, de jó pár éve nem tartom figyelemmel a tv piacot . LED-re gondoltam. Inkább filmnézésre, mint inkább játékra használnám. Amihez mindenképpen ragaszkodnék, az beépített digit tuner, legalább 3 hdmi. 3D-t nem nagyon akarnék.
Mi az amit még érdemes figyelembe venni (felszereltség, alkatrész, kiegészítő szempontból)?
Nappaliba kellene.
(Van egy 125*80-as helyem a TV-nek, nemtom mekkora képátlójú tudna bemenni)Full el vagyok maradva erről részről, segíthetnétek.
[ Szerkesztve ]
-
pecsivsk
tag
47"-os tv-t szeretnék venni... Kb 200 körül melyiket javasoljátok az idei modellek közül? Nem akarok játszani rajta, csak film, tv-re használnám. Köszi a válaszokat !!
-
BloodRay
veterán
Minden formátumot egyik tv sem visz, ha erre gondolsz erre nincs megoldás. Maximum konvertálsz.
(#1036) titus26 -> Árban tényleg jobb választások a tv-monitorok, de képminőségben jóval gyengébbek. Előnyük még, hogy a felbontásuk nagyobb.
-
ceka
tag
Hali, kellene egy kis segítséf!
Van egy LG 42LW5500 cinema 3ds tévénk és brutál jó meg minden, de van pár MKV amit nem játszik le se hálózatról se mobilvinyóról, és a DTS-t sem tudja alapból csak ha felrakom a gépemre a PLEX szoftvert és hálózatomn keresztül játszom le!még egy dolog hálozaton keresztül nem lehet nyelvet állítani, illetve feliratot...ez mitől lehet???
vinyóról meg gond nélkül állítom...
ezekre kellene nekem valami válasz vagy help!
köszi!
byye
Így van!
-
espat
tag
Még egyszer elismétlem:
a LG TV-ben linux oprendszer fut. A csatlakoztatott wifi stick csak akkor fog mukodni, ha annak drivere már része az oprendszernek, mivel a felhasználónak nincs lehetosége driver telepítésre. A LG meg nyilván csak éppen egyfajta wifi sticket támogat, ami lehet, hogy egy pár filléres vevo, de csak éppen ez hajlando egyuttmukodni a TV-vel.
Amúgy nálunk 23 € a LG WF100 stick ára, nem valami borzasztó osszeg, ha sok falfúrást és listázást lehet vele kiváltani....
-
trafipax
tag
-
BloodRay
veterán
-
joocek
aktív tag
válasz BloodRay #1030 üzenetére
Mert is vagyok megint le szólva? Azért el mesélem. PK760 as tv. Rendelten egy wifi vevőt és nem ismeri fel! Akkor ez most valós vagy hülyeség? Ja és milyen márka a vevő? LG? Akkor csak a saját jó hozzá? Amúgy mielőtt rendelve lett a vevő. Legalább úgy tíz vevőt más gyártótol. Azok sem működnek.
[ Szerkesztve ]
XBOX Live Gamertag: joocekszbatta
-
TomDog
tag
Köszi a választ srácok, valamiért éreztem hogy nem úszom meg
És a fő kérdés: Ha az összes férfi ugyanolyan, akkor a nők miért válogatnak http://30bt.venroka.com/news.php
-
BloodRay
veterán
válasz drstupid #1025 üzenetére
Igen, az sem 100Hz 26"-ban...
(#1027) TomDog -> Csak a gyári wifi stick-el működik a tv. Vagy esetleg teljesen azonos chipsetűvel(csak ilyet meg lutri találni).
(#1029) joocek -> 2010-es szériás wifi stick-el használok szinte minden fajta LG-t(2010-2011-es modellek) és mind megy vele szó nélkül... Hülyeséget ne írjunk.
-
joocek
aktív tag
Bizoso csak a saját wifit kezeli!!! Söt még a szériák között is van külömbség! Több vevö tipusa van az LG nek és nem mindegyik jó a tv-d hez.
tibbi78 Én régota használom a 2.5 HDD igaz LG BD hez meg LE3300 TV hez de hibátlan!
[ Szerkesztve ]
-
espat
tag
Valószínuleg nem mukodne akármivel, mivel a wifi adapterhez driver kell (a TV-n linux fut). És feltételezem, hogy a tv oprendszerében csak a saját wifi drivere van bejátszva...
Ha esetleg kábelproblémád van, akkor oldd meg egy 1 m-es LAN kábellel, aminek végére egy AP-t, vagy Bridge-t, vagy egy routert kotsz Bridge módban... tutira olcsóbban josz ki, mint a gyári wifi stick-el...
-
TomDog
tag
Sziasztok!
Lg LW5500 vásárlását tervezem, egy kicsit sokallom a gyári wifi adapter árát.Szerintetek egy sima mezei usb wifi adapterrel is működik?
És a fő kérdés: Ha az összes férfi ugyanolyan, akkor a nők miért válogatnak http://30bt.venroka.com/news.php
-
törölt tag
válasz #85713152 #998 üzenetére
Válasz magamnak (hátha másnak is hasznos lehet): az volt a gond, hogy az automatikus csatornakeresést választottam (természetesen csak DVB-T-ről van szó), és nem a kézit. Így a listában többször szerepeltek az adók, amit valamiért nem szeretett a tv. Miután mindent töröltem, kézi keresés módban beállítottam a 61 és a 64-es csatornákat (Kab-hegy), így már sikerült rendeznem a sorrendet.
Más: szeretnék egy külső HDD-t venni a tv-hez. A 2,5"-os ház szimpatikusabb, de nem tudom, hogy megfelelően működne-e a külső táp nélküli HDD. Ezt néztem ki : LG 2.5" 500GB XD7 Fekete - Külső Hdd (HXD7U50GL USB 5400rpm)
Tapasztalat?
Köszi!
[ Szerkesztve ]
-
trafipax
tag
megrendeltem a TV-t ( 37LV570S )
Péntekre ígérték... kiváncsi leszek hogy tartják-e a szavukat....elégedett vagyok az elégedettlenségemmel
-
BloodRay
veterán
-
titus26
tag
válasz drstupid #1009 üzenetére
Hali!
Hálószobába venném, kb 1,5-k méter távolságból néznénk, 2,1m széles a szoba. 220voltban néztem 109K. Nem tudok nagyobbat betenni, csak ebben a méretben gondolkodhatok. Esetleg, ha valaki tud jobbat mondani, szívesen meghallgatnám.
üdv titus26
[ Szerkesztve ]
-
titus26
tag
Hali!
erre valaki?
[ Szerkesztve ]
-
joocek
aktív tag
válasz BÁ Nutrition #1003 üzenetére
A COD BO. én is 3D ben nyomom! néha.De szerintem elég nhéz igy játszani!
-
drstupid
tag
válasz drstupid #1001 üzenetére
Szemüvegek
ilyenek[ Szerkesztve ]
Eladó termékeim : http://href.hu/x/ekrb
-
BÁ Nutrition
addikt
azt nem tom. de xboxon a fifa2011et kajakra berakja 3dbe meg a GTA-t is. ezeket próbáltam, nagyon állat 2D->3D konvertálással
az mkv-t úgy néztem hogy külső vinyót rádugtam a tv-re USB csatival. kaptár 4-et néztem meg az Avatart. amúgy megnéztem tegnapelőtt a transformers 3at 3dben moziban, és itthon az avatarban sokkalta jobb a 3d-s élmény. pedig az I-maxban néztük a TR3
youtu.be/KKSQtQqLVdU ill "az a 10 ember ide, aki benne van a "kis" csoportba, többiek meg huzzanak""
-
joocek
aktív tag
-
drstupid
tag
Aki vásárolt már 3D tvt (LW széria), és kéne neki plusz szemüveg az irjon PM! féláron tudok szerezni
[ Szerkesztve ]
Eladó termékeim : http://href.hu/x/ekrb
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el a téma összefoglalót!
• TV/Hifi beárazás
• Házimozi topik
• Hangprojektor/SoundBar
• Használt TV-k javítása
• A webOS kezelése (3.0)
• OLED topik
• LED / LCD TV topic
• Milyen TV-t vegyek?
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.