Hirdetés
- EAFC 25
- PlayStation 5
- Path of Exile 2
- Call of Duty: Black Ops 6
- Akciófigyelő: PlayStation "Januári" leárazások
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Limitált ideig ingyen játszható a Diablo IV
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Elindult a Test Drive Unlimited Solar Crown második szezonja
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
-
GAMEPOD.hu
Mielőtt kérdeznél, olvasd el az alábbi összefoglalót,
és használd a keresőt is!
Új hozzászólás Aktív témák
-
edeleny
őstag
Ilyen nincs! Ez most komoly?
Azt tudtam, hogy mekgájver nép vagyunk, de ettől leültem!!!
Küld el, van mobilom, van rossz távirányító, ezt ki kell próbálni!!
A Nokiához olyan fülhallga van amin 4 csatlakozó van, sima 3 csatlakozós jack-dugó jó hozzá??
[ Szerkesztve ]
Az interneten előtt is ugyan ennyi hülye volt mint most, csak a világ nem tudta róluk, hogy azok.
-
csbaumann
csendes tag
Szia!
Ez érdekes, a leírás a digitális tuneket jelzi a DVB-S tunerre mégsem igaz? Pedig Én is tervezem hogy használni fogom a felvétel funkciót.. Korábban kérdezte valaki, bizony nincs benne sem USALS, sem pedig GotoXY funkció, sima disecq1.2 parancsokat küld a motornak, így a beállítás macerás, utána már nincs gond.
-
lw5500
csendes tag
Hali mjoy!
Tényleg, azt elfelejtettem leírni, illetve nem hívtam fel a figyelmet, hogy ha filmmel teli vinyót teszel a DVR-aktivált tv-re, az a tv szeretné inicializálni magának mivel ő nem FAT és nem is NTFS fájlrendszert használ. Ha engeded neki, a filmeknek lőttek.
Ezért ha tv adást akarsz rögzíteni azt csakis külön vinyón teheted meg.
-
-
spidersoft
senior tag
Ha már le van töltve az mkv, akkor onnan, hogy elkezded PC-n lejátszani Ha randamód szellemképesen ugrál, vibrál az egész, akkor FS (~48/50/60FPS), ha egymás mellett, vagy egymás alatt megy kétszer "ugyanaz", akkor SBS/TaB (~24/25/30FPS). Ha efféléket nem produkál, akkor vagy nagyon okos a lejátszód, és csak mint sima 2d-s filmet játssza le, vagy eleve semmi köze a térhatáshoz
A 24p-s megjelenítésnél manapság már csak 2 féle módszert használnak (tudtommal!).
A 3:2 vagy 5:5-ös megjelenítést.
Igen, ilyen 120Hz-eket nem vettem számításba Tévé átáll óttomatikusan olyanra, amilyen a video (gondolom szól neki a játékos, hogy épp mit etettem meg vele), a számítógépen meg randamód "szaggatnak" a 24p/25p felvételek, lévén 60Hz-en futik a monitorom -- igazából ezen tapasztalatot közöltem tovább, ami elvileg érvényes tévére is, ha nem akar/nem tud 24p-re átállniMost rájöttem, hogy a dinamikus kontraszt közepes állása sem jó. Leginkább a kikapcsolt állapotra hajaz. Az alacsony és a magas jól működik.
A közepes nekem is jóval gyérebb, mint az alacsony... éppezért én jelenleg középen használom, analóg adással, alacsonyon már zsíroshajú brazilok lesznek a tévében, ha meg rákapcsolok egy kis zajszűrést, akkor meg össze is maszatolja a képet, oszt fröccsöntött legóhajú népek lesznek benne... no ez az, aminek nincs értelme, inkább legyen kicsit hangyás mint részletszegény, engem nemigen zavar némi film grain -
kirkri
addikt
Én sem a dobozon, sem pedig a szemüvegeken nem találtam ilyen típus jelzéseket, pedig van felnőtt és gyerek "party pack" is nekem.
Nem volt egyszerű így a neten rákeresni, hogy mi is kellene nekem. Ha venni akarsz, akkor nézz szét a Vaterán, sokkal olcsóbb mint a boltban.
21 éve a Prohardveren! ™
-
drstupid
tag
Szia! én Philipset teszteltem, USBről lejátszik 3D-t de nem jeleníti meg, 2D-ből 3D-t nem konvertál sehogy se, valamint nem csak horizontálisan vertikálisan se mindegy hogy állsz mert oldalról is szétesik a kép(ami az LG-nél nem) igen LG panel van benne nem titok a PHilips ezt szokta megvenni, Philipsnek szép a képe de sajnos az elektronikája nem a legjobb( nekem a menü meg a távirányító se tetszik mondjuk ez a saját véleményem
-Lehet fel venni csak be kell állítani, egyszer már leírtam
-Magic Motion-el lehet irányítani vagy okostelefonnal
- ékezetes mkvt nem játszik le! de amugy mindent megeszik
-bemész egy saturn vagy MM ott ki van állítva mindkettő (viszel pendriveot saját anyaggal és kipróbálod én ezt tudom mondaniEladó termékeim : http://href.hu/x/ekrb
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el a téma összefoglalót!
• TV/Hifi beárazás
• Házimozi topik
• Hangprojektor/SoundBar
• Használt TV-k javítása
• A webOS kezelése (3.0)
• OLED topik
• LED / LCD TV topic
• Milyen TV-t vegyek?
- Gumi és felni topik
- EAFC 25
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- PlayStation 5
- Path of Exile 2
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- Samsung LCD és LED TV-k
- HÁZIMOZI / HIFI / TV beárazás
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest