-
GAMEPOD.hu
A topik témája a közös keresztünk, a Lego iránti rajongás, illetve annak végtelen gyűjtögetése
Új hozzászólás Aktív témák
-
RapaNui1
aktív tag
válasz Phoen|x #86522 üzenetére
Magának az autónak a formája meg a színe is szép, a felni gyönyörű, és hát egy ilyen autónál a motor és a váltó megepítése is nagy élvezet, viszont korábban nem is figyeltem, de pl nekem az első fényszórók és a hátsó lámpák ilyesfajta kidolgozása nem nagyon jön be. Már nem emlékszem a Sián meg a Chiron lámpáira, de itt van egy kis hiány érzetem, de a többi rendben van. Köszi a képeket.
-
-
Vistaboy
veterán
válasz Phoen|x #85067 üzenetére
Tessék. Tényleg szuper. Lehet, hogy szétszedem és összerakom újra, ez már elég lesz karácsonyra."A battle has been fought, and is now over. Place your sword upon the ground, and rest in the temporal peace. After dozing in the warmth of a dream, a new day will begin." - Fate/Stay Night. Diablo III: Vistaboy#1222
-
addikt
-
tibaimp
nagyúr
válasz Phoen|x #78092 üzenetére
Valóban élvezetes volt a Yamaha.
Ezekből a kis méretű Technic motorokból idén jön még majd egy a Kawasaki, az várós még a részemről, illetve talán jön 1:8-as nagy autó is!
[ Szerkesztve ]
A tehén egy bonyolult állat, de ÉN megfejtem...| 2016-tól az tuti, hogy az angyalok is esznek babot...
-
RapaNui1
aktív tag
válasz Phoen|x #76075 üzenetére
Üdv. Szerintem drága, nemrég meg lehetett venni talán 115-ért is, de 120-125 körül szokott mozogni. Én várnék egy kicsit tapasztalataim szerint április végén és május elején hatalmas akciók és leárazások szoktak lenni, ha nem sürgős várnék addig és közben is beeshet egy jó akció rá, mostanában ez a hullámzás a jellemző hogy egyik nap nagyon drága másnap meg megveheted 50k-val olcsóbban.
-
válasz Phoen|x #70276 üzenetére
talan 65 korul be lehet majd huzni. ez a 75 biztos nem az alja, ha kozepesen surge, kivarnek egy kocka.hu-s akciot, ahol adnak ~10k ertekben ajandekot hozza, es behuznam. vagy nyiregyhazi nepperek.
[ Szerkesztve ]
eladó 100+ új/használt társasjátékom: https://tinyurl.com/tarsasjatekok
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Nyaralás topik
- Path of Exile 2
- PlayStation 5
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- OpenMediaVault
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...