-
GAMEPOD.hu
Hasznos linkek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Yodamest
veterán
válasz grimm2015 #66199 üzenetére
Nyilván ha a többi lane kikap, akkor én is, mert lejön a mides, jungler és szétkapnak, illetve minden sarit elhoznak, ezzel nem tudok mit kezdeni. Általában ezekből a meccsekből hozod a példákat is. Adc-ként nem leszek legtöbb esetben top dmg, mert nem úgy épül fel a role soloq-ban. Bármikor megyek neked Malza, Lux, Sett, Garen, meccseket ahol sok sebzésem lesz, szimplán a role és a hős kit miatt. Nagyon a sebzésem vagy leragadva, miközben tudok neked olyan Liabdry Lux 80k dmg buildet menni? hogy mégis haszontalan legyek. Nem a dmg a lényeg, hanem a killt eredményező hasznos dmg és adc-vel nekem szinte csak az van azért látod kevésnek.
[ Szerkesztve ]
-
grimm2015
senior tag
válasz Lokids #66196 üzenetére
Nehogy már az legyen az alap, hogy valaki úgyis annyira szar, hogy csak feedel és attól jobb az, ha valaki nem csinál semmit. De játssz vele nyugodtan párat.
Yodamest
Gratulálok, még játékost nem láttam aki büszke arra, hogy mindig is több meccset bukott el mint nyert. A rendszer hibáját ne a "tudásodnak" könyveled már el.
A világon nem volt még ilyen ebben a játékban eddig, persze nem vagy ezzel egyedül, az általad említett Zilean is ugyan így jutott fel.
Anno játszottam veled 2játékot, de szerintem semmit sem változtál.
Az egyértelmű, hogy az új rendszer totál tönkre baszta a rankedet.
Szerintem tenaijo nagyon jól összefoglalta a játékod... a legtöbb játékban nem csinálsz semmit, és a statisztika is ezt mutatja. Szöveg van, de annyi.
Ha valóban azt csinálnád, amit írsz, a statisztika azt is kimutatja, mint azt is, hogy passzív játékos vagy, kevés a sebzésed, a tornyokra is. Ez miatt Gankelhetetlen és sebezhetetlen ösvényes is vagy. Ezért pontos az, hogy "nem csinálsz semmit". Ha a csapatod hátrányban, akkor biztosan kikapsz.Battlenet: Grimm#22690
-
Yodamest
veterán
válasz Yodamest #66197 üzenetére
Sokakon látom, hogy nyerni akarnak, meg ők nagyobb babérokra törnek, de közben meg van idejük a pörgős meccsen folyamat baxtatni a többieket. Hogy tud valaki folyamat mondatokat írni, miközben játszik? Én max pingelek vagy akkor írok pár szót, amikor már tényleg csak a nexuson állunk és semmit nem tudunk már tenni.
-
Yodamest
veterán
válasz Lokids #66196 üzenetére
Köszönöm.
grimm2015:
1.Elmondásod szerint S3-ból 48% WR-rel valahogy feljutottál P4-be. Majdnem 2X Többet ugrottál eddig, mint én a jelenlegi 58% WR-rel.Így van, ezek a tények, nem én találtam ki, soha nem voltam 50% winrate felett és úgy másztam fel.
2.Rád vertek mindenben amiben lehetett, de az ő csapata volt a gyengébb.
Most ez is ilyen kiragadott valami, pontosan láthatod, hogy hányszor van, amikor meg az én csapatom a gyengébb.... amikor ilyen 1-11-1 toplanem van, amikor 0-10-2 supportom van... nem vagyok kiváltságos kicsit sem.
Továbbra is azt gondolom, ezt ilyen statisztikákból nem lehet levezetni. Persze, ha az lenne, hogy fix 15 halálom van ameccseken, oké lehetne mondani, hogy túl sokat feedelek. De pontosan láthatod, hogy a statok átlagban mellettem szólnak: jó KDA-m van, szinthez mérten átlag farmom, /kill-arányom sem olyan rossz már, mint anno volt.
+ a rejtett faktor, amit soha nem fogsz statokból meglátni: azt hogy sok maptimem van, már említettem, de mellette a kiváló mentált is mondhatnám, hogy nem szapulom a csapattársakat, nem rombolom a csapat morált, nem afkolok ki, stabil 20 körüli pingem van, nem dc-zek ki, hidd el ezek is hosszú távon mászást eredményeznek.
[ Szerkesztve ]
-
grimm2015
senior tag
válasz Yodamest #66194 üzenetére
30 perc alatt van egy Statikod meg egy Collectorod Jhinen, és mégis győztetek (a tiéd a legkevesebb sebzés, te vagy a csapat leggyengébbje)...
Azért tartod a statikot jobbnak, mert nem tudsz Jhinnel játszani.
Elmondásod szerint S3-ból 48% WR-rel valahogy feljutottál P4-be. Majdnem 2X Többet ugrottál eddig, mint én a jelenlegi 58% WR-rel. Igazából én nem értem, de tudom, hogy ezzel nem vagy egyedül. Én pont erre panaszkodok, hogy nem tudok 5v5 játszani.
Ez, hogy negatív WR-rel ennyit tudtál mászni nevetséges...
A te utolsó 10meccsed átlaga G2, az ellenfeledé P3, rangban ugyanott vagytok P4.
Rád vertek mindenben amiben lehetett, de az ő csapata volt a gyengébb.Battlenet: Grimm#22690
-
Yodamest
veterán
válasz tenaijo #66192 üzenetére
A "basen állsz" dologhoz: ezzel viszont végtelenül nem tudok egyetérteni, ez erős költői túlzás azért. Ha a basen állnék valóban, akkor kb 5% winratem lenne, túlzás nélkül. Már csak abba gondolj bele, hogy mivel általában keveset halok, elég sok maptimem van a meccseken, sokat vagyok aktív, most ilyen vagy olyan formában, de jelen vagyok. Sokkal inkább, mint aki csak a szürke képernyőt bámulja 2 percenként.
Azt te soha nem fogod statokból látni, hogy mondjuk enemy azért nem hozott el egy draket, mert én szimplán "ott voltam", mármint nem a pitben, de a fal túloldalán és baxtattam őket, amíg a társak odaértek baseről. Ez is a "részvétel" része, még ha nem is dmg meg farm konkrétan.
[ Szerkesztve ]
-
Yodamest
veterán
válasz tenaijo #66192 üzenetére
A goldot most megnéztem, igen látom mire gondolsz, főleg midgame-ben sokszor elhúznak a solo lanerek tőlem. De erre utaltam is, írtam hogy farmban még erősödhetnék. Illetve hát igen midgame könnyebb olyannak farmolnia, aki 1v1-ezni is tud, pl. egy Master vagy Irelia, egyéb tankos hősök stb. ők könnyebben feltolják a laneket különösebb kockázat nélkül, míg én sokszor 1 wavet tudok csak tolni és mivel senkit sem látok a mapon, kénytelen vagyok visszahúzódni utána. Csak, hogy ez ezért van szerintem, supp sem mindig mozog velem, sőt.
-
tenaijo
tag
válasz Yodamest #66191 üzenetére
Nem csináltál semmit = nem voltál a játékban = ha a base-en állsz, akkor is nyertek, mert a többiek lehozták.
Nem vagyok a statra hokizás híve, de nálad egyértelműen ez látszik. Messze elmarad a goldod a csapattársaidétól ezeken a meccseken, hiába vagy 10/0. Plusz hiába a jó KDA, 50% kp körül mozogsz nagyon maximum.
[ Szerkesztve ]
-
Yodamest
veterán
válasz tenaijo #66189 üzenetére
Mi az, hogy jó a kda-m de nem csináltam semmit? Last hiteltem az enemyt? nem farmoltam? nem hoztam el tornyokat? nem vettem részt objektívekben?
Ez, hogy "nyertetek de nem csináltál semmit" azért elég szabados kijelentés. Ha nem csináltam volna valószínű vesztünk, ezt így látatlanban is megmondom.
-
Yodamest
veterán
válasz Yodamest #66188 üzenetére
És ez persze nem jelenti azt sem, hogy én nem vagyok hibás semmiben. Mindig elmondom, hogy én is hibázok sokat, főleg technikai fronton és nem is feltétlen vallom magam sokkal jobbnak a mostani szintemnél. Inkább csak az, hogy ordító baromságokat nem csinálok, meg rajtam nem megy el kb soha úgy meccs, hogy én hátráltatnám a csapatot. Nálam olyan nincs, hogy 5. perc már 0-5-ben lennék, míg én látok ilyet elég sokszor másoknál ezen a szinten. Pl. fel nem fogom egy toplaner, ráadásul tank (Yorick), hogy szophat ki úgy egy Kayle ellen lanen, hogy azt kell látnom, hogy valami 1-7-1-ben van a gyerek... és ez early game... amikor pont, hogy büntetni kellene a Kayle-t... Szóval az ilyet sose értem, én legrosszabb esetben is csendben elfarmolok, de tudjátok mit? bár így lenne ezzel más is, én sok meccsen tök boldog lennék érte.
-
Yodamest
veterán
válasz tenaijo #66186 üzenetére
Úgy tudok játszani, ahogyan a support engem támogat. Nem tudok mit csinálni, ha a supp mögöttem áll és full manán nem használ egy abilityt sem... olyat vársz el, amit konkrét meccsen így nem lehet megoldani. Ott a fenti kép, látod ott jó suppom volt, enemynek béna és lám mi lett belőle, ennyit számít a supp. Én játszok aktívan, ha vannak rá opcióim, ha nincsenek nem tudok mit csinálni.
Sokszor ugye az van, hogy mi vagyunk torony alá tolva + még az enemy jungler is minket baxtat... hát tök jó, nem tudok előre rambózni és valamit kihozni az ilyen helyzetekből. Utóbbi napokban sok ilyen meccsem volt, ezért nem is relevánsak a dmg értékek.
És tudom ez ilyen kifogáskeresésnek hangzik mindig, de nem így van. Ha egyszerű lenne, szívesen linkelnék ide komplett meccseket. Ahol kevés a dmg és ilyen 2.0 alatti kda-ban vagyok 90%-ban olyan meccsek, ahol az enemy jungler szép stompolta a botlanet vagy tényleg olyan supportom volt, aki konkrétan nem játszotta a játékot.
[ Szerkesztve ]
-
Yodamest
veterán
válasz forguet #66185 üzenetére
Jah pinket majd lehet veszek tribushba, néha tényleg jól jönne. Igen, ritkán kerülök early előnybe, de ha előnyt tudok szerezni azt nem throwolom el, meg tudom becsülni.
Most pont tegnap volt egy hatalmas meccsem, korai előnyhöz jutottam és irgalmatlan megbüntettem az enemyt. Most nem nagyképűségből, csak példaként arra, amiket írtam, hogy megbecsülöm az előnyt és igen is tudok carryzni, ha jó early gamet fogok ki: -
tenaijo
tag
válasz Yodamest #66179 üzenetére
Hú azért ez egy nagyon erős kis novella lett, szerintem gondold át még egyszer.
Egy malph-ori kombót nem szabad hagyni kijönni lane-re, főleg egy jhin-leona duoval. Konkrétan semmit se tudnak csinálni ellenetek 6 előtt. Minden más play int.
idő - dmg
40p - 20k dmg
34p - 18k dmg
16p - 3k dmg (kb két ulti sebzése)
23p - 9k dmg
35p - 12k dmg
16p - 4k dmgHiába """"""jó"""""" a KDA-d, ha nem csinálsz semmit. Rengeteg olyan matchup van, ahol gyakorlatilag felér egy kövér inteléssel, ha passzívan játszol Jhinnel. (Pl. bármelyik meta adc ellen, ami 20 perc alatt lescalel, és romba ver) A jelenlegi tank(os) metaban amúgy is xar a champ.
-
forguet
senior tag
válasz Yodamest #66184 üzenetére
A lényeg h reflektáljon az ember saját magára ha már a csapattársainkat nem tudjuk megválasztani.
Ami Nálad nagyon látványos az a nagyon alacsony vision score, nincs early pink wardod kb soha, early gold hatranyod atlag 200 15 percnel - ez osszefugg a jatekstilusoddal ami egy safe farming, alacsony aggression, alacsony damage. Ezert fuggsz ennyire a csapattarsaktol. Mondom ezt ugy h en meg goldban szenvedek es a damage share-rel nekem is bajom van jellemzoen.
De pl a vision-nel sokat tudsz segiteni abban h a lane-etek gankelheto legyen, ami az egesz meccsre pozitiv hatassal lesz.Mundo will go where he pleases! SZLÖRTY.
-
Yodamest
veterán
Még valamire muszáj kitérnem: a build hibáztatás, mondhatni build bullying, build basztatás fogalma.
Amikor valaki nagyszájú, mindenféle indoklás nélkül benyögi, hogy xar a builded és ezért kapott ki a csapat. Biztos ismerős...
Na erre azt tudom mondani, ha statisztikailag nekem elmagyarázza, hogy miben nem jó és más miben lenne jobb (ami nyilván soha nem történik meg ilyen "beszélgetéseknél), akkor elfogadom. De ilyen benyögésre, amikor közben én azt látom, hogy előnyöm származik belőle, biztos nem fogom ezt elfogadni.Erre is tudok példát: egyik meccsen szerintem a statikk shiv-emmel volt gondja valakinek (csak az az olyan itemem van, ami mondhatni nem szokványos Jhinen), de nem fejtette ki, csak hogy a buildem miatt vesztünk. Na már most: én training módban direkt kiteszteltem a sebzés értékeket, meg a felhasználási előnyöket és azért építet statikot, mert jobbnak, hasznosabbnak tartom, mint mondjuk a standard stormrazoros első itemet.
A stormrazor egy + feltöltött single target dmg + mozgási sebesség, ezzel szemben a statikk ugyanúgy feltöltött, de "területi" sebzés. Én sokkal hasznosabbnak ítélem utóbbit, mivel pl. farmolásnál, gyors wave takarításnál sokkal többet segít: gyakorlatilag egy feltöltött lövést követően egy Q-val az egész hátsó minionsort egyből le tudom szedni, viszont a stormrazorral ezt nem tudom megtenni, ott virágot kel alájuk dobnom, hogy utána le tudjam Q-zni őket. (de a virág is mire berobban idő + ha mozog a wave akkor megint csak nehezebb dolgom van) Szóval az a + mozgási sebesség, amit a razor ad nem érzem, hogy többet érne ennél a takarító képességnél. Sőt hova tovább vicces, de volt, hogy teamfightban egy távolabbi (sima autoval nem értem volna el) ellenfelet pont a statikk átpattanó sebzése ölt meg. Nem tom, én szeretem, jó használni. Emiatt nem érzem, hogy jogos lenne vesztes buildnek hívni stb. Ha már vesztes build, számomra inkább az az ilyen full lethality Sion és társaik.... értem én, hogy egy pro játékosnak bejött, de soloQ-ban plz ne... állandóan 0-10-ben vannak, enemy meg 10-0-ban...
-
Yodamest
veterán
válasz Yodamest #66182 üzenetére
Jó példa megint csak a Zileanos meccs, ahol enemy supp vagy adc volt már csak a lanen, de ő is a tornya alatt. Ez még korán volt, valami lvl4 környékén talán. Feltoltuk a lanet a tornyukig és láttam, hogy már nem kell sok dmg a plate elhozásához (1st plate). Én csak annyit akartam volna, hogy elhozom a platet, majd hogy jó tempóm legyen gyorsan tudok egy jó backet csinálni és itemekkel kiérni, mire ők is visszaérnek. Ez volt a biztos play.
Ehhez képest a Zilean suppom, ezerrel bement a tornyuk alá, hogy majd de jól megöljük azt is aki még ott van, de mivel egyből dobta a bombáját a torony is azonnal elkezdte őt aggrózni... mondanom sem kell 2 torony shotba bele is halt, az enemy meg hátrafelé a jungleba (red side) ki tudott futni. Zilean persze hőbörgött egy jót, hogy "100% kill volt", (az ilyeneket szeretem) miért nem chaseltük le...
1. szerintem nagyon könnyen használják ezt a "100% kill" kifejezést, sokszor olyankor is, amikor ez tökre nem indokolt
2. nem volt rálátásunk, nem fogok early lvl torony alá befutkosni egy több mint félHP-s ellenfél után, aki szalad kifelé a jungelébe, nem tudjuk ott van e a jungle, ha meghalunk az hazavágja az előnyünket.
3. nem tartom egy tartható, stabil játékstílusnak azt, ha ilyen random playekre alapozzuk a játékunkat, lvl4-en nem fogok egy nem tank (Zilean volt ugyebár) support mellett toronydiveolni... nem gondolom, hogy az volt a "rossz", amit én csináltam, hogy plate + biztos back[ Szerkesztve ]
-
Yodamest
veterán
válasz Lokids #66181 üzenetére
Én silverből indultam, valami silver3-ba dobott be és onnan mentem fel, pár napja már plat3 voltam, csak visszaestem. Szép lassan jöttem fel, abszolút fokozatosan.
Itt még nem érzem, hogy ne tudnék feljebb lépni, vannak jobb és rosszabb meccsek, de ugyanúgy megvannak az olyan playek, amikor a fejemet fogom, hogy ilyen hülyeséget hogyan lehet csinálni (baront valaki egyedül elkezdi a 21. percben stb.). Hatalmas a szórás.
Illetve én olyan játékos vagyok, aki az alapokra koncentrál nagyon, a "megtanulható" dolgokra. Ritkán csinálok hülyeségeket, ha meghalok az azért van, mert valami 1 shot kombóval eltüntettek 0.1 sec alatt a saját tornyom közelében vagy objektív fightnál. Nem barangolok enemy jungleban ok nélkül, nem overextendelek ok nélkül, nem torony dive-olok ok nélkül, semmit sem csinálok nyomós indok nélkül, amolyan "hitelen felindulásból".
[ Szerkesztve ]
-
Lokids
addikt
válasz Yodamest #66180 üzenetére
Silverből hogyan lesz valaki platina? Olyan nincs, hogy 2 szintel feljebb dobja a rendszer.
Silver4-1 -> G4-1 lenne a normális. Vagy goldba dobott és sikerült elérni a plat-ot?
Mert nálam p4-ből p1-be dobott a rendszer és nagy csodával sikerült elérnem E4-et. Bár ott már érzem, hogy nem teljesen vagyok odavaló.If you chase two rabbits you will lose them both.
-
Yodamest
veterán
válasz Yodamest #66179 üzenetére
Amúgy te milyen rangban vagy most az "átállás" óta? Játszhatnánk is együtt, én tökre adnám, biztos vagyok a tudásomban. Lehet ha meccsen látnál, nem vélekednél ilyen sarkallatosan rólam. Jövök Jhinnel, te meg nem tudom mit szoktál tolni, lehetsz supp is akár és akkor tényleg látod, mit hogyan játszok meg.
Technikai hibáim vannak, azt soha nem is rejtettem véka alá (skillshot mellémegy, nem jól predictelek mondjuk vagy nem reagálok elég gyorsan), de mint összkép, mint map awarness, mozgás a mapon, backelések timingja, wave management, mikor drake, mikor baron-tehát a csapatos callok hívása, egy szóval a nem "reakció" alapú tevékenységek szerintem nagyon jók nálam.
A rangom is most szerintem így tevődik össze, mechanikailag nem vagyok egy ász, az kb mondjuk G3 szint, viszont a mentál és a makró része pedig szintemet meghaladó kb P2-1, környéke lehet. (magamat valahogy így térképezném le)
[ Szerkesztve ]
-
Yodamest
veterán
válasz grimm2015 #66178 üzenetére
És így előhúz egy meccset, amikor igen, nem tudtam releváns lenni és afk farmoltam jóformán végig. Vannak ilyen meccsek, de inkább ez minthogy elkezdjek feedelni... Mert én legalább tudok hátrányból is játszani és nem azt csinálom mint sokan (tisztelet a kivételnek), hogy akár 5-0-ban, akár 0-5-ben vannak ugyanúgy mennek előre és keresik az aram fightokat a mapon. Szerintem itt elég sok tornyot is elhoztam ezen a meccsen, szóval hiába nem volt sebzésem, nem voltam haszontalan. Nyilván a Yasuo itt mindenkit lecarryzett, ez tény, ezt nem is tagadom.
Csak megjegyzem, a laning phase játszhatatlan volt, tudod mit csinált a Malp + Orianna duó? Egy mechanikára építették fel az egész játékukat, ami arról szólt rövid távon (laning alatt), hogy Orianna rágolyózott a Malphra, aki aztán beultizott rám, majd csattant az Orianna ulti is, mondanom sem kell, CC alatt 0.1sec alatt porladtam el. Mire éledtem és kiértem kb megint volt ultijuk, szóval igencsak játszhatatlan cheese kombó volt. De itt is a mentál, mert közben (jól) tudtam azt, hogy oké ezzel nyerik a laningot, de a meccset már nem fogják tudni csak ebből a cheese-ből lehozni és látod így is lett. (még konkrétan ezt így le is írtam a suppomnak, hogy ne csüggedjen, ez múlandó)
Lényeg a mentál, hogy abban mindig jó vagyok, mindig tudom mit kell és érdemes csinálni adott helyzetben. Ezzel függ össze, hogy nem feedelek soha, tőlem olyat nem látsz, hogy többet halok mint ami indokolt lenne. ADC-ként ez pláne fontos, mert mindig mindenki azonnal engem akar megölni, egyből rám mennek ki sokszor tf-okban az ultik, cd-k, szóval így pláne hasznos ez a "skill".
Jelenleg op.gg-szerint 59% winraten állok Jhinnel, 5.7/4.8/8.2 kda-val, 6.4 átlag farmmal.
A farmom lehetne jobb is ez igaz, de a statok engem igazolnak. Az hogy "felhúztak" meg a rendszer valahogy engem így "kiboostolt" szimplán nem igazak, a tudásom alapján vagyok itt, rengetegszer kapok nyerhetetlen meccseket én is, egyáltalán nincs az, hogy engem bárhogy segítene a rendszer. -
grimm2015
senior tag
válasz Yodamest #66177 üzenetére
Szerintem pont te vagy a fentiekre a legjobb példa, akit silverből Platba kitolt a játék, még akkor is, ha torlódtak a rangok.
Az önbecslésed semmit sem változott, ahogyan az én kritikám sem.
Nézd meg a teljesítményed, szerintem semmit sem javult, sőt.
Szóval, aki ADC-t játszik, szégyen meccsről meccsre a legkevesebb sebzést elérni...
Gondolom a csapatod is azt gondolja, hogy jól megy neked a játék.Battlenet: Grimm#22690
-
Yodamest
veterán
Supportokra kitérve: tényleg annyira látható már az első 1-2 perc alapján, az első tradekből, hogy ki az akivel nem lesz gond és ki az aki mellett torony alatt farm + összes sari elengedése lesz csak az opció.
Pl. Zileannal áldott meg a matchmaking tegnap, aki semmit nem segített a tradekben, illetve, hogy safe tudjak farmolni. Mögöttem állt 90%-ban és full hp+ full manán "várta", hogy nem tudom az enemy szépen lefarmoljon mindent és torony alá toljanak minket folyamat. Én meg mivel farmolnom kell, minden egyes minionért 1v2-ben próbáltam minigamet játszani, dodgeolni + közben last hitelni + közben azért vissza-vissza tradelni, hát remek élmény volt.
Ezt csak azért hoztam fel, mert nagyon reprezentatív példa, tipik amikor ez van, akkor lehetetlen ebből jól kijönni.
Aztán ellenpéldaként, következő meccsen meg kaptam egy Sorakát, amit amúgy annyira nem szeretek, kevés a jó Soraka player, általában full useless a hős. Na ő nem volt useless, de már az elején látszott ez, azonnal lvl1-2-n már futkosott előre, tradelt, nem hagyta safe farmolni az enemyt. Na ilyenkor nagyon kellemes nekem is játszanom, mert nem érzem azt, hogy 1v2 a laning phase. Hát egészen más is lett a meccs képe, mondanom sem kell.
Szóval nem tudom, ha valaki support és ezt olvassa, tényleg ne csinálja már azt, hogy afk áll az adc mögött mert ő "csak support" és semmit nem segít, ezt nem tudom miért csinálják egyesek. Ugyan olyan fontos, sőt mivel farmolnia nem kell még fontosabb szerepe van a korai tradekben, végülis az a feladata, hogy megnehezítse az ellenfél farmolását, az a jó supp aki ezt meg tudja tenni.
Ő volt a Soraka, muszáj kiemelnem, mert álom volt mellette játszani.
[ Szerkesztve ]
-
Yodamest
veterán
válasz tenaijo #66175 üzenetére
Én most Jhinnel nagyon élvezem a gémet, soha nem hittem volna, hogy adc-ként ilyen jól fog menni. A szórással kapcsiban, hát igen ilyen duo lanen ez hatványozottan érezhető. Ha semmirekellő a supp vesztünk, mert nincs laning fázisom, ha értelmes a supp nyerünk, mert van laning fázisom. Számomra most erről szólnak a meccsek. Kb a supp rátermettsége ès hogy ausztráliában toplanen mi jön ki, ezek döntik el.
-
tenaijo
tag
válasz grimm2015 #66173 üzenetére
Ezzel nem is lenne feltétlenül gond, ha nem ilyen mértékű lenne, hisz azért nagy a szórás egy-egy rangon belül. Lehet, hogy az illető sokkal jobb egy átlag, azonos rangban lévő playernél, de mivel nem játszik sokat, alig climbol. Ott az ellenpélda is, a negatív wr hardstuck, akit csak a rendszer tart fent egy adott szinten, hogy ne hagyja abba a játékot. Ezek mindig is léteztek..
Megszüntették a smurf q-t, ezzel megcseszték a casualokat. A tök egyszerű ELO (MMR) rendszeren is valami olyat módosítottak, hogyha nem 0-10 W/L aránnyal indulsz, nagyon nehéz visszaesni, tol a játék előre egy jó darabig. Rengeteg olyan játékos van a top 5%-ban, akinek még a top 30%-ban sem kéne lennie, csak annyira kedveztek az accountjának a változtatások, hogy egyszerűen nem tud visszaesni.
Én ezek miatt nem tudom komolyan venni a játékot már egy ideje. Legalább kétszer annyi energiát kell belerakni egy accountba, hogy kihúzd, mert annyira coinflip az összes meccs. Így, hogy az új patchben kevesebb goldot kapsz csomó mindenért, nem tudsz snowballozni, ez csak hatványozottan ront a helyzeten. A champek balanszolásáról ne is beszéljünk, mert az ki se férne ide.Full reset kéne, hogy mindenki a nulláról induljon. Az elején xar, de enélkül nem változik semmi, úgyis beállna a rend 1 split után.
-
grimm2015
senior tag
-
tenaijo
tag
válasz Callisto #66171 üzenetére
Van olyan barátom, akinek 200+ accountja van. Nekem is van egy jó pár, de kb mindenkinek, aki anno úgy tolta a játékot, ahogy én.
Egy régi accomon több száz, a friendlistemen lévő emberke közül max 10-nek van rangja, alig látok játszani bárkit is, folyamatosan kopik ki a régebbi generáció. A magánügyek (felnőtt időközben, költözés, gyerek, kiscica, kutya, nagymama etc.) mellett szerintem a Riot hülye döntései/üzleti stratégiája vezettek ehhez az egészhez. Hiába az újítások, a core game évek óta nem tud semmi újat nyújtani. Több éve csak olyan champeket kapunk, amik a "mindent IS tud" kit miatt balanceolhatatlanok. Csak azzal tudják gyengíteni a broken kitet, hogy addig nerfelik, amíg használhatatlanná válik. Az a baj, hogy mindenkinek meg akarnak felelni (insert "bugs_bunny_counting_money.gif"), ezért a végén senkinek se lesz jó. Évek óta az új skinekhez balanceolnak. Jön egy 1k+ RP árú skin, a champet god tierbe buffolják, amíg csilliárdokat nem költenek az új kinézetre, majd 3 patch múlva, a "ja, bocsi, kicsit túllőttünk a célon" mondattal érkezik a nerf.
Ez a kedves cég minden évben megígéri, hogy komoly változtatásokat fognak eszközölni, de ha szökőévente egyszer csinálnak valami értelmeset, rá két hétre úgyis visszavonják.Ha meg az újakról beszélünk, mi fogja meg őket? A mai világban amúgy is mindenki toxic, ebben a játékban ez extrém mód jelen van, plusz ha engem friss playerként folyamatosan olyan emberekkel dobálna össze, akik már 5/10+ éve játszanak, elmenne a kedvem az egésztől.
Na, mára is megvolt a napi sirám. -
Callisto
őstag
válasz Yodamest #66169 üzenetére
És már megy is a mellébeszélés. Tipikus elvakult rajongó, korlátok között.
Egy szóval nem mondtam, hogy nem játszák sokan vagy nem játszák többen, mint mást.
Azt mondtam, hogy erősen nem tud megfogni új játékosokat és egyre kevesebben játszanak vele.
Te kezdted el a mantrát, mert kellett a rajongói önigazoláshoz amihez bármi jobb, mint az, hogy hányan játszák. Főleg, ha erős becslésekkel igazolod ami távolról sem hivatalos... sőt mindenki sejti, hogy több mint 50% (30% minimum) körüli az alt accountok száma (ellentétben mondjuk a CS-sel...)[ Szerkesztve ]
"A wise man can learn more from a foolish question than a fool can learn from a wise answer." - Bruce Lee
-
Callisto
őstag
válasz Yodamest #66165 üzenetére
Első bekezdés pont azt mutatja mennyire elvakult vagy és nem látsz tisztán. Olvasd is el amire válaszoltál, érdeklődj, nézz és járj utána aztán gondolkodj el azon a napi játékosszámon...
Ismétlem: RIOT sosem ad ki játékosszámot, főleg nem egyedi játékosszámot... Amit találsz az mind erős becslés és óriási különbségek vannak az egyes becslések között is. Nem azzal vitatkozom, hogy nem játsszák sokan, hanem a becsült adatokkal való bizonygatást.
Mellékesen a Fortnite játékosszáma (nem egyedi ember) is csak becsülhető és azt akkor meg 2x annyian játszák napi szinten, ha neked ez a lényeg és az önigazoláshoz szükséges adat...(Remélem a WOW classic-ra, mert a másik eléggé haldoklik úgy hallom )
[ Szerkesztve ]
"A wise man can learn more from a foolish question than a fool can learn from a wise answer." - Bruce Lee
-
Yodamest
veterán
válasz Callisto #66162 üzenetére
Ebben semmi elvakultság nincs részemről, keress rá "lol player count" vagy lol vs csgo player count" minden oldal azt fogja mutatni, hogy a napi játékosszám (nem account szám) sokkal magasabb a lolnál. Ez tény.
Amúgy már csak azért sem vagyok elvakult, mert abbahagytam plat4-et elérve a gémet, áttértem a másik végtelen játékra, amivel anno minden kezdődött is, szóval most ismét wow-ozok. Amellé pedig már a lol nem fér bele, de élvezem most ezt a nyugodt, chilles játékmenetet.
-
grimm2015
senior tag
-
tenaijo
tag
válasz forguet #66161 üzenetére
Ezzel azt akarták elérni, hogy az átlag játékos kis lelke jobban érezze magát azt a hamis képet látva, hogy feljebb jutott = fejlődött, végre nem csak értelmetlenül spameli a game-eket gold 4 alján. Rengeteg posztot látok különböző fórumokon/fácsebúkon "végre meglett a gold/plat/dia ennyi év szenvedés után" címen, tehát a RIOT elérte a célját. Ezzel csak az az egy probléma van, hogy annyira felhígult a mezőny, hogy alsóbb rankokon (<d4) még inkább élvezhetetlen/coinflip az összes játék.
Mondjuk már akkor elcseszték az egészet, mikor előző splitben megváltoztatták az lp gain/losst. Egy jobb winstreakkel a p1/d4 playerek master körül rohangáltak/rohangálnak... Én a részemről abbahagytam a rankedezést már egy jó ideje, mert semmi értelme, inkább rakom az energiám Rocket League-be. Ez a worlds patch is egy vicc.. Megint szembeköpte magát a RIOT, és olyan változtatásokat eszközöltek, amiről jól tudjuk pár évvel ezelőttről, hogy NEM MŰKÖDNEK.
-
Callisto
őstag
válasz Yodamest #66158 üzenetére
Riot nem ad ki hivatalos adatot és minden épeszű, nem elvakult rajongó elismeri és tudja, hogy rendkívül nagy aránya az accountoknak smurf, nem egyedi játékos. Még a Riot is.
A bázis pedig fogy. Minden ezt mutatja: meccskereséssel kapcsolatos dolgok, Riot azon törekvése, hogy minél tovább tartsák játékban az embereket akik még játszanak vele és hasonlók.
Olvasgass fórumokat és véleményeket többek között arról, mennyire maradnak meg újak a játéknál és miért is nem maradnak meg. (Ami nagyon sajnálatos.)
Attól, hogy élvezetes egy játék (vagy bármi más) még nem kell csukott szemmel járni. Szerintem is az tud lenni mértékkel, de a vak imádat az... A vak rajongók azok akik életük végéig korlátok közé ragadnak. Nem irigylendő példák.[ Szerkesztve ]
-
forguet
senior tag
Szembejött velem 2 jópofa stat, beteszem ide.
Mundo will go where he pleases! SZLÖRTY.
-
Scale
őstag
válasz Enigma1945 #66159 üzenetére
A játék lehetne jobb is de ha alapvetően nem jön be akkor szerintem hagyjad
-
Enigma1945
őstag
Másnak sem jön be a játék?
Szerk: Most látom karbantartás van
[ Szerkesztve ]
Komolytalan emberek kíméljenek!!
-
Callisto
őstag
válasz forguet #66156 üzenetére
Az biztos, hogy sokkal kevesebben játszanak. Nagyon sok embernek nem tetszik az irány amerre viszik a játékot. Új játékosokat pedig nem tud megfogni, mert a smurfök tönkre teszik az élményt számukra. Emiatt jóval több azok száma akik abbahagyják, mint akik elkezdik és maradnak is. (Ez tény utána lehet nézni.)
-
forguet
senior tag
Én szenvedek tovább. Elmult 20 jatekbol 15-szer voltam jobb meg a vegso statban is mint a lane enemy de vegen megis csak 10w 10l az egyenleg. A solo laneken megy el mindig. Sokakon azt latom h 1 jatekuk van es azt jatsszak akkor is ha 6-0-n meg akkor is 0-6-on vannak. Nem tudnak valtani, alkalmazkodni, feladni nemi farmot, de nem adni tobb killt, segiteni objective controlban...a lategame meg ugyis 2-3 jo fighton mulik.
Raadasul tegnap volt olyan játék ahol b2 és p4 kozott szortak a jatekosok. Lehet h kevesebben jatszanak es ezert markol ekkorat a matchmaking?Mundo will go where he pleases! SZLÖRTY.
-
Yodamest
veterán
Nah ez is megvót:
-
forguet
senior tag
válasz jerry311 #66149 üzenetére
Nem teljesen értem miért releváns ez ide, a játékosok 99.9%-a nyilván nem ebből él, hobbi.
És nyilván a való világban nincs jelentősége, mint a számítógépes játékoknak úgy általában sem.
De ez egy játékos fórum, hadd érdekeljen már minket.[ Szerkesztve ]
Mundo will go where he pleases! SZLÖRTY.
-
Sordoran
addikt
válasz jerry311 #66146 üzenetére
Ha valakinek nem számít a ranked, akkor menjen normal meccseket. A rankednél van egy ranglétra, szóval van jelentősége, hogy nyersz vagy vesztesz. Akinek ez nem számít, ne rankedezzen, ennyire egyszerű.
Double rainbow... what does it mean? Well, a double rainbow is a phenomenon of optics that displays a spectrum of light due to the sun shining on droplets of moisture in the atmosphere. Does that explain?
-
forguet
senior tag
válasz thomeef #66144 üzenetére
ARAM-ban is idegesítő nyiván, de az kb egy arcade mode, semmi tétje nincs, még lenyeli az ember.
Viszont hogy rankedben tegnapi meccseimen is egyiken iron 2 - gold 4, másikon iron 3 - gold 3 (!!!) spektrumon mozogtak a játékosok az extrém...3 full divízió különbség.Mundo will go where he pleases! SZLÖRTY.
-
thomeef
őstag
válasz Sordoran #66142 üzenetére
Saját party nélkül sajnos az ARAM is agyvérzés, le carryzhetetlen, ha a csapattársak AFKolnak, autolose. Én azt nem értem ha ARAM-on is van egyfajta background MMR ami alapján összehívja az embereket, akkor miért nem lehet az AFK, suicider playereket is visszább sorolni tierekkel.
Volt olyan este hogy 4en játszottunk partyban ARAMot, és egymást követően 3x rakta be mellénk ugyanazt az 5. playert a rendszer, aki az első két meccsen 0/20ban volt, a 3.on meg afkolt. Az első két meccsen 4 fix reportot kapott tőlünk, a RIOT rendszere valahogy mégis úgy érezte hogy még 2x jó lenne ha velünk "játszana" az illető. Jah és ugyebár feladni sem lehet, mert kell hozzá az 5. ember, stb. Iszonyat kretén match making system még ennyi sok év után is.
[ Szerkesztve ]
"A férfi abban különbözik a fiútól, hogy egy nagyságrenddel drágábbak a játékai."
-
forguet
senior tag
válasz grimm2015 #66141 üzenetére
Ugyanez. Inkonzisztens. Iron 1 és gold 3 között dobál be játékosokat. Én most pihenőt tartok egy 13-as loss streak után. Pedig még a chatet is kikapcsoltam h csak a játékra fókuszáljak. Persze nehéz nyugodtnak maradni mikor a solo lane többször hal az első 10 percben mint a percek száma. Eh.
A helyzetemet nehezíti h ide dobálja be a 0 meccseseket is és inkább balszerencsés voltam a sorsolásoknál.
Vezetem magamnak a statisztikáimat meg a lane opponentek score-jait és míg 250+ meccs alapján jobbak az op score-jaim meg a helyezéseim, addig mégis 20-szal többet veszítettem mint nyertem.Mundo will go where he pleases! SZLÖRTY.
-
Sordoran
addikt
válasz Enigma1945 #66139 üzenetére
Hétköznapra ott a munka ha fel akarom idegesíteni magam, hétvégén még mindig a LoL segít magasan tartani a vérnoymásom.
Bár csak ARAM-ozok ami elvileg fun, kikapcsolódás, de hát ha meg kell szenvedni a first win-ért, mint szombati nap:
1. meccs: Ellenfélnek két tank jutott, nem tudtunk mit kezdeni velük, lose.
2. meccs: Most hozzánk került 2 tank, de agyatlanul rongyoltak előre, nem tudtuk lekövetni a rohamot, és az assasinok leszedtek minket. Lose.
3. meccs: Jól haladtunk, de elkezdtünk BM-elni. Hiba volt, a Vayne-jük feljött és buktuk a harcokat. Lose.
4. meccs: Nálunk volt Vayne, bíztam benne hogy ügyes lesz, akkor végre nyerhetünk (volt tankunk). Pont a Vayne döntött úgy, hogy 10 perc után marad kezdőn, afk. Lose.
5. meccs: Csupa ap hőst kaptunk, de volt egy Rengar is. Bíztunk benne, hogy ő kiszedi majd azokat akik veszélyesek ránk, de most ő döntött úgy, hogy neki elég 10 perc játék. Lose.
6. meccs: Picit gyengén indult, de azért volt esély győzni. Viszont a Leona felhúzta magát, vagy hasonló, mert mozdulatlanul állva megölette magát 2x, és hátrányba kerültünk, amit már nem tudtunk visszahozni. Lose.
7. meccs: Itt sikerült már nyerni, és nem kellett vért izzadni se.Double rainbow... what does it mean? Well, a double rainbow is a phenomenon of optics that displays a spectrum of light due to the sun shining on droplets of moisture in the atmosphere. Does that explain?
-
grimm2015
senior tag
Én is, viszont a solo rankedbe eddig soha nem látott kilengések vannak. Eddig is nem oda illő játékosokkal lehetett játszani, de most túl nagy a rangok közötti különbség.
Ez két solo/duo ranked... Az elsőt premadébe mentem, a másik solo... Felfelé ekkora eltérésekbe nem rak a játék.Battlenet: Grimm#22690
-
Kanczy
Topikgazda
Helló, én igen
You don't get it, son. This isn't a mudhole... It's an operating table. And I'm the surgeon. (Batman: The Dark Knight Returns)
-
Enigma1945
őstag
Sziasztok. Játszik még valaki ezzel a játékkal?
-
-=Vacsek=-
senior tag
Hali. EU westen játszok, de egyszer csak magyar lett minden. hogy tudom angolra vissza rakni? A hang beállításoknálnál az angol van bepipálva.
-
tasiadam
veterán
Yo
Ritkán írok ide, pedig s1 óta lolozok. No. Ma volt szerintem életem első, és valszeg utolsó legjobb, legintenzívebb aram meccse.
100 kill: 8 percnél
200 kill: 23 percnél
És a vége:
Ez egyszerűen rohadt jó játék volt, nem egyoldalú, mint az aramok többsége.Még mindig másodrangú állampolgár
-
forguet
senior tag
Csak egy tapasztalatot osztanék meg veletek. A közelmúltban váltottam FHD-ról WQHD-ra, és jó 2-3 napba telt mire megtaláltam a helyes egér beállításokat. Mert az egér ugyanazon DPI beállítás mellett ugyanannyi képpontot tesz meg, de az ugye kisebb útnak felel meg a képernyőn a nagyobb felbontás miatt...így aztán elég gyakran melléböktem, ami lasthiteknél, csatáknál elég necces volt.
Érdemes felbontás váltásnál betervezni egy kis gyakorló/beállítgató időt.Mundo will go where he pleases! SZLÖRTY.
-
forguet
senior tag
Ahogy nézem az emerald tier a játékosok 9%-a, diamond 15%, gold 21% és silver 21%.
Tehát goldban és silverben az új tier hatása kb fél tiernyi, magyarán egy gold4 nagyjából silver2-nek felel meg split1-ben.Mundo will go where he pleases! SZLÖRTY.
-
tenaijo
tag
Az lp gain/loss már az előző splitben is rengeteg problémát okozott. Jelenleg EUNE-n az aktív rankedezők 33%-a (~600.000 account) plat4, vagy afölött van. Az új rank bekerülése, plusz a fent említett dolog miatt teljesen összemosódtak a rankok plat és low master között, gyakorlatilag minél feljebb mész, annál inkább játszhatatlan a játék. Nincs "losers q", nincs smurf q, de cserébe coinflip az egész. Egy jó winstreaket elkapva egy 2023 S1 - high plat/low dia, már simán masterben van. 10 meccsből kb 30 ilyen player..
Amellett sem lehet elmenni, hogy egy friss account 5 nyert besoroló után G1 80LP-re kerül. Innentől mindenki döntse el magának, hogy mennyit ér a rankja jelenleg az előzőekhez képest.
-
Yodamest
veterán
válasz Enigma1945 #66130 üzenetére
Hát most az lesz a kérdés, hogy hova tovább... Alap esetben nem gondolkodtam volna ezen, de így hogy megvariálták a ranked rendszert, felmerül a kérdés hogy hova áll majd be a szintem?
Mert így már nem vagyok biztos benne, hogy megállás lesz itt G4-ben. A megnyugtató azért mégis az lenne, mint egy frissen feljutott csapatnál is, hogy azért ne a divízió alján kullogjak, ahonnan egy rossz széria után visszaeshetek, hanem akkor már legyen G3-2 környéke.
Illetve hát kérdés, hogy a szezon végi goldért járó jutalmak (diadalmas hőskinézetek), vajon megmaradtak vagy ezeket is feljebb tolták, nehogy már relatíve könnyű legyen megszerezni őket.
UI: jah és egyébként nekem support role-n lett meg most ez (Lux, Seraphine, Morgana), szóval suppal is lehet bizony mászogatni.
[ Szerkesztve ]
-
Yodamest
veterán
Nah ilyen se volt még tádáááá!
Hát jobb lett volna már a patch előtt, de gyakorlatilag goldosokkal játszottam így is, szóval nem tudom minek, meg minek nem felel ez most meg, de meglett. Ami jó, hogy nem voltak promó meccsek. Szerintem inkább ez számított, mert korábban is voltam már többször itt, de a promóknál elcsúsztam mindig. -
Yodamest
veterán
válasz Lokids #66126 üzenetére
Hát mindegy, én nem vagyok olyan hogy most ezen parázzak meg hasonlók, gondolom majd beáll úgyis egy idő után. Nem hiszem, hogy az egész szezont ilyen teljes div differenciával kellene végigjátszanom.
De most akkor felmerül a kérdés: ha nekem eddig a G4 volt a célom, akkor ez ténylegesen áttevődött és gyakorlatilag a plat4-et kellene új célként megneveznem? Én egyelőre ezt nem gondolnám, valahogy nem hiszem hogy ilyen szintű csúszás történt volna. Ugyanúgy kemény S1-ben lenni, nem érzem Bronz1-nek (mert ha feltételezzük hogy P4 az új G4 akkor ahol most vagyok az S1 kb B1 kellene legyen játéktudásra). Bár az is tény ahogy említettem is, egyáltalán nem silveresek sem a csapattársaim, pláne nem az ellenfeleim.
[ Szerkesztve ]
-
Yodamest
veterán
válasz Lokids #66124 üzenetére
A besorolókat még az előző patchben csináltam meg lehet azért. De akkor sem értem, ahogy néztem kikkel dobott össze, ők sem csak most lettek goldosak, hanem látszik a rank historyból, hogy már több szezon óta gold tetején vannak.
Amit mondasz akkor lenne úgy, ha élesen elhatárolódna ez, tehát annyit látnék, hogy most gold1 a gyerek, de előző szezonban silver1 volt, de ez nincs így valamiért.
-
-
Kanczy
Topikgazda
És akkor ha valaki kétezredik alkalommal is a "loser's queue-ra" szeretne panaszkodni, itt a vitathatatlan bizonyíték rá, hogy nem létezik. Git gud.
You don't get it, son. This isn't a mudhole... It's an operating table. And I'm the surgeon. (Batman: The Dark Knight Returns)
-
Kanczy
Topikgazda
válasz Yodamest #66121 üzenetére
Nem gold fölött van az emerald, hanem plat fölött, és az a célja a létrehozásának, hogy a fixen D4 alján szenvedők elkülönüljenek az "igazi" diamondtól. Ez automatikusan picit lehúzza a low diamond emberek rankjét, és felhúzza az alatta lévőket.
-
Yodamest
veterán
"Said rank will be called “Emerald” and be situated between the current Platinum and Diamond ranks. This decision was made to even out the bottom-heavy rank distribution in League of Legends."
Ezt segítsetek már megérteni: tehát attól hogy gold felett lett egy divízió, miért laposodna el a görbe? A játékosok túlnyomó része ugyanúgy bonz, silver, gold-ban lesz, nem értem egy ezek feletti rank mit változtatna ezen. Én azt látom, hogy így kevesebb lesz mondjuk a plat játékos, mert az aki eddig low plat volt, le fog csúszni emeraldba, esetleg még aki mondjuk high gold volt, az meg felcsúszik.Viszont gold közepétől lefelé nem látom azt, hogy mitől lenne kevesebb játékos az adott divíziókban. Aki eddig bronz volt, az nem látom miért lenne ettől silver ezekután, és aki silver volt nem látom miért lenne gold ettől a változtatástól. (mert hiszen ezt írják, ettől tudna nem farnehéz lenni a ladder, de szerintem nem fognak ezek a low rank játékosok "felpárologni" emiatt)
-
Yodamest
veterán
válasz Lokids #66119 üzenetére
Fú ezt jó hogy írod, olvastam a változtatásokról még amikor nem jött ki a patch, de ez már így aktív?
Tegnap megint elkezdtem játszogatni rankeden, S1-ben vagyok jelenleg. Színvonalban nem tűnt fel, hogy gold tetejének felelne meg. Bár most nézegetem vissza OP:GG-n a partykat, valóban! Legtöbb esetben én voltam csak silver, full ilyen G2 környéke mindenki más, sőt P4 is van pár meccsen! Ahhoz képest akkor nem ment rosszul.
Tyű, durva hogy ezt full nem tudtam, azt hittem silveresekkel játszom. Mondjuk nem teljesen értem, ahogy nézem a historyt nem arról van szó, hogy ezek eddig silveresek voltak és "feldobta" őket goldba a rendszer, (akkor én is ott lennék) hanem mindig is gold tetején voltak.
Tehát most gyakorlatilag az a helyzetem, hogy átlagban ilyen G2-3-as mezőnyben kellene nyert meccseket produkálnom, ahhoz hogy a G4 meglegyen, nem rossz. Így lehet tanulni mondjuk.
-
Lokids
addikt
válasz Enigma1945 #66118 üzenetére
Az előző silver 1 most a gold 2-3-nak felel meg.
Emerald 4 most pl jelenleg G1-P4-ből áll.If you chase two rabbits you will lose them both.
-
Callisto
őstag
válasz Enigma1945 #66116 üzenetére
A promó meccseket eltörölték.
-
Enigma1945
őstag
skacok, hogy lettem én meg gold?
silver 1 voltam, 88LP, és győzelem után nem kelett volna 5-ből 3-mat megnyerni, hogy tovább juthass? Egyből goldba dobott be győzelem utánKomolytalan emberek kíméljenek!!
-
Enigma1945
őstag
a kliens mar megint kamuzik, belepek, erre kiirja, kaptam kulcs tordeket, en meg orulok hatha valami jo skint nyitok, erre nem is kaptam semmit, maradt a 2 toredek.
-
tenaijo
tag
válasz Kanczy #66109 üzenetére
Ennek az a legjobb része, mikor kapod a 34-37lp-ket, majd 2 lose és onnantól csak 25 . Most egy jókora kihagyás után kezdek visszarázódni a játékba, újra elkezdtem tolni a rankedet az egyik euw kis accon (valszeg már nem sokáig...), és hiába 80% wr, egy+ tier-rel feljebbi mmr, de pár meccs után egalizálódott az lp gain/lossom valamiért. G1 accon dia lobby után vicces látni, hogy 25 lp-t kapok. Valamit nagyon elkeféltek.
Ps: remélem a statikk shivet nerfelik, mert hányinger ez a meta.
[ Szerkesztve ]
-
veterán
Van arra lehetőség, hogy a bal egérgomb töltse be a jobb funkcióját ?
3njoy the Lif3
-
Carlytoo
senior tag
Csumika újra. Nem játszom már, de ha kell segítség szóljatok.
"No sacrifice is too great, no treachery too small" - Inquisitor Horst
-
kiki89
aktív tag
-
Kanczy
Topikgazda
válasz forguet #66108 üzenetére
Pont fordítva, a win streak egy ideig magában csökkenti a kapott LP-t, mert a "rendszer" ki akarja szűrni a szerencsés játékosokat. Azt senki nem tudja, hogy meddig tart ez a része az algoritmusnak, de ez egy nem túl régen bevezetett szabály.
-
forguet
senior tag
Tudom ne sirjuk tele a forumot de annyira gyakran nem is szoktam.
Csak arra kivannek reflektalni h rito azt az utmutatast adta h a win streakek segitenek a kiugrasban...hat 9-es win streakben vagyok es meg mindig csak 19LP-t kapok egy winert...tehat gyanitom 27-et fog vonni a kovetkezo lossert.
Azt gondolnam h a win streakekkel gyorsabban no az mmr mint a liga ranking, tehat egyre kiegyensulyozottabbnak kene lenni az LP pluszoknak es minuszoknak
Igy most S1 aljarol kellene nekem 8 win a goldba lepesert...de ha akar csak 1 loss is becsuszik akkor mar 10 win kell. Nem egyszeru na.Mundo will go where he pleases! SZLÖRTY.
-
Nammarci
csendes tag
válasz Lokids #66102 üzenetére
Ez az új patch óta ahogy látom általános hiba, írj a supportnak
Olvastam redditen hogy volt akinek az elmúlt két hétben 7-szer dobta fel és büntette meg a játék egy évvel korábbi dologért
Vagy olyan is volt aki hónapok óta kikapcsolt chattel játszik erre kapott egy chatbant indok nelkul -
Sordoran
addikt
-
Lokids
addikt
Na most sikerült a lol-nak meglepnie.
Kaptam megint chatbant. Viszont felsorolta a január - április közti problémás chateket amikért korábban már kaptam büntetést.
Ráadásul az utóbbi időben szinte csak és kizárólag tft-t toltam, ahol nem chateltem egyáltalán. És még 1 hét szünet is volt nyaralás miatt. Ezt most miért kaptam? A legutóbbi óta nem is chatelek... Nem értem...If you chase two rabbits you will lose them both.
Új hozzászólás Aktív témák
A játékról részletes leírás az összefoglalóban.
A RIOT Games szabályzatának megfelelően, és ahogy a Prohardver lapcsalád összes topikjában, itt is tiltott az account adás-vétel még említés szintjén is.
- Gyúrósok ide!
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen processzort vegyek?
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Házimozi belépő szinten
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Politika
- Évek óta ígért funkcióval egészíti ki a DirectX 12-t a Microsoft
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Asus ROG Strix X570-E Gaming
- G.SKILL Aegis 32GB (2x16GB) DDR4 3000MHz
- Új CAPTIVA Gamer Tervező Laptop 17" -50% Bivaly i5-13500H 6Mag 64GB/2TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- Lenovo Ideapad 320 : I3-6006U /// 4GB DDR4 /// 128GB SSD /// Windows 10
- LENOVO ThinkCentre M710q Mini PC, I5-7500T CPU, 8GB DDR4, 256GB NVME SSD WIFI, Bluetooth, Win 11, 27
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest