Hirdetés
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Red Dead Redemption 2 (PC)
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- Xbox Series X|S
- EAFC 25
- Call of Duty: Black Ops 6
- EA Sports WRC '23
- Konzol Screenshot
- World of Tanks - MMO
- Bemutatkozott és meg is jelent a The Elder Scrolls IV: Oblivion Remastered
-
GAMEPOD
Hasznos linkek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Yodamest
veterán
Supportokra kitérve: tényleg annyira látható már az első 1-2 perc alapján, az első tradekből, hogy ki az akivel nem lesz gond és ki az aki mellett torony alatt farm + összes sari elengedése lesz csak az opció.
Pl. Zileannal áldott meg a matchmaking tegnap, aki semmit nem segített a tradekben, illetve, hogy safe tudjak farmolni. Mögöttem állt 90%-ban és full hp+ full manán "várta", hogy nem tudom az enemy szépen lefarmoljon mindent és torony alá toljanak minket folyamat. Én meg mivel farmolnom kell, minden egyes minionért 1v2-ben próbáltam minigamet játszani, dodgeolni + közben last hitelni + közben azért vissza-vissza tradelni, hát remek élmény volt.
Ezt csak azért hoztam fel, mert nagyon reprezentatív példa, tipik amikor ez van, akkor lehetetlen ebből jól kijönni.
Aztán ellenpéldaként, következő meccsen meg kaptam egy Sorakát, amit amúgy annyira nem szeretek, kevés a jó Soraka player, általában full useless a hős. Na ő nem volt useless, de már az elején látszott ez, azonnal lvl1-2-n már futkosott előre, tradelt, nem hagyta safe farmolni az enemyt. Na ilyenkor nagyon kellemes nekem is játszanom, mert nem érzem azt, hogy 1v2 a laning phase. Hát egészen más is lett a meccs képe, mondanom sem kell.
Szóval nem tudom, ha valaki support és ezt olvassa, tényleg ne csinálja már azt, hogy afk áll az adc mögött mert ő "csak support" és semmit nem segít, ezt nem tudom miért csinálják egyesek. Ugyan olyan fontos, sőt mivel farmolnia nem kell még fontosabb szerepe van a korai tradekben, végülis az a feladata, hogy megnehezítse az ellenfél farmolását, az a jó supp aki ezt meg tudja tenni.
Ő volt a Soraka, muszáj kiemelnem, mert álom volt mellette játszani.
Új hozzászólás Aktív témák
A játékról részletes leírás az összefoglalóban.
A RIOT Games szabályzatának megfelelően, és ahogy a Prohardver lapcsalád összes topikjában, itt is tiltott az account adás-vétel még említés szintjén is.
- Milyen okostelefont vegyek?
- OLED monitor topic
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Gitáros topic
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Micro Four Thirds
- Milyen légkondit a lakásba?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Xbox tulajok OFF topicja
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- További aktív témák...
- Crative Gigaworks S750 7.1 szett+ Sb X-fi titanium karival
- Asus ROG STRIX Z590-F GAMING WIFI Alaplap
- Samsung Xcover 4 STRAPA-Okostelefon, Garanciával, Üzletből
- Samsung Galaxy Xcover 4s 3G/32GB , Androidos Strapatelefon, Üzletből
- AMD Ryzen 9 9950X 16-Core 4.3GHz ( 64M Cache, Up to 5.7 GHz) AM5 Box Processzor! BeszámítOK
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple IPhone 13 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest