Hirdetés
- EA Sports WRC '23
- EAFC 25
- Konzol Screenshot
- World of Tanks - MMO
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Bemutatkozott és meg is jelent a The Elder Scrolls IV: Oblivion Remastered
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- S.T.A.L.K.E.R. Clear Sky
- Cyberpunk 2077
-
GAMEPOD
Hasznos linkek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Yodamest
veterán
válasz
Lokids #66126 üzenetére
Hát mindegy, én nem vagyok olyan hogy most ezen parázzak meg hasonlók, gondolom majd beáll úgyis egy idő után. Nem hiszem, hogy az egész szezont ilyen teljes div differenciával kellene végigjátszanom.
De most akkor felmerül a kérdés: ha nekem eddig a G4 volt a célom, akkor ez ténylegesen áttevődött és gyakorlatilag a plat4-et kellene új célként megneveznem? Én egyelőre ezt nem gondolnám, valahogy nem hiszem hogy ilyen szintű csúszás történt volna. Ugyanúgy kemény S1-ben lenni, nem érzem Bronz1-nek (mert ha feltételezzük hogy P4 az új G4 akkor ahol most vagyok az S1 kb B1 kellene legyen játéktudásra). Bár az is tény ahogy említettem is, egyáltalán nem silveresek sem a csapattársaim, pláne nem az ellenfeleim.
Új hozzászólás Aktív témák
A játékról részletes leírás az összefoglalóban.
A RIOT Games szabályzatának megfelelően, és ahogy a Prohardver lapcsalád összes topikjában, itt is tiltott az account adás-vétel még említés szintjén is.
- Saját márkás HDD-ket követel meg az egyes NAS-okhoz a Synology
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen TV-t vegyek?
- EA Sports WRC '23
- Vezetékes FEJhallgatók
- Samsung LCD és LED TV-k
- Teljes stratégiaváltással megy neki az európai piacnak a BYD
- SDQHD felbontású monitor jött a JapanNext műhelyéből
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen egeret válasszak?
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 7400 - i7-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD IPS I CAM I W10 I Garancia!
- 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Honor X7a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R7 7700X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Cooler Master H500P WHITE 750W
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest