-
GAMEPOD.hu
Hasznos linkek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sordoran
addikt
válasz
Enigma1945 #66139 üzenetére
Hétköznapra ott a munka ha fel akarom idegesíteni magam, hétvégén még mindig a LoL segít magasan tartani a vérnoymásom.
Bár csak ARAM-ozok ami elvileg fun, kikapcsolódás, de hát ha meg kell szenvedni a first win-ért, mint szombati nap:
1. meccs: Ellenfélnek két tank jutott, nem tudtunk mit kezdeni velük, lose.
2. meccs: Most hozzánk került 2 tank, de agyatlanul rongyoltak előre, nem tudtuk lekövetni a rohamot, és az assasinok leszedtek minket. Lose.
3. meccs: Jól haladtunk, de elkezdtünk BM-elni. Hiba volt, a Vayne-jük feljött és buktuk a harcokat. Lose.
4. meccs: Nálunk volt Vayne, bíztam benne hogy ügyes lesz, akkor végre nyerhetünk (volt tankunk). Pont a Vayne döntött úgy, hogy 10 perc után marad kezdőn, afk. Lose.
5. meccs: Csupa ap hőst kaptunk, de volt egy Rengar is. Bíztunk benne, hogy ő kiszedi majd azokat akik veszélyesek ránk, de most ő döntött úgy, hogy neki elég 10 perc játék. Lose.
6. meccs: Picit gyengén indult, de azért volt esély győzni. Viszont a Leona felhúzta magát, vagy hasonló, mert mozdulatlanul állva megölette magát 2x, és hátrányba kerültünk, amit már nem tudtunk visszahozni. Lose.
7. meccs: Itt sikerült már nyerni, és nem kellett vért izzadni se.Double rainbow... what does it mean? Well, a double rainbow is a phenomenon of optics that displays a spectrum of light due to the sun shining on droplets of moisture in the atmosphere. Does that explain?
-
grimm2015
senior tag
válasz
Én is, viszont a solo rankedbe eddig soha nem látott kilengések vannak. Eddig is nem oda illő játékosokkal lehetett játszani, de most túl nagy a rangok közötti különbség.
Ez két solo/duo ranked... Az elsőt premadébe mentem, a másik solo... Felfelé ekkora eltérésekbe nem rak a játék.Battlenet: Grimm#22690
-
Kanczy
Topikgazda
válasz
Helló, én igen
You don't get it, son. This isn't a mudhole... It's an operating table. And I'm the surgeon. (Batman: The Dark Knight Returns)
Új hozzászólás Aktív témák
A játékról részletes leírás az összefoglalóban.
A RIOT Games szabályzatának megfelelően, és ahogy a Prohardver lapcsalád összes topikjában, itt is tiltott az account adás-vétel még említés szintjén is.
- Sweet.tv - internetes TV
- Elektromos autók - motorok
- Szilícium-szén teleppel készül a Galaxy S26
- Játékba csomagolt malware 85 GB-ban
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Gyúrósok ide!
- Már a héten bejelentheti az Apple az új iPhone SE-t, állítja a Bloomberg
- Kilenc képet osztott meg idő előtt az iPhone SE-ről a Spigen
- Több OnePlus kapott új OxygenOS 15-ös frissítést
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- További aktív témák...
Állásajánlatok