Hirdetés
- Red Dead Redemption 2 (PC)
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- Xbox Series X|S
- EAFC 25
- Call of Duty: Black Ops 6
- EA Sports WRC '23
- Konzol Screenshot
- World of Tanks - MMO
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Bemutatkozott és meg is jelent a The Elder Scrolls IV: Oblivion Remastered
-
GAMEPOD
Hasznos linkek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Yodamest
veterán
válasz
Yodamest #66179 üzenetére
Amúgy te milyen rangban vagy most az "átállás" óta? Játszhatnánk is együtt, én tökre adnám, biztos vagyok a tudásomban. Lehet ha meccsen látnál, nem vélekednél ilyen sarkallatosan rólam. Jövök Jhinnel, te meg nem tudom mit szoktál tolni, lehetsz supp is akár és akkor tényleg látod, mit hogyan játszok meg.
Technikai hibáim vannak, azt soha nem is rejtettem véka alá (skillshot mellémegy, nem jól predictelek mondjuk vagy nem reagálok elég gyorsan), de mint összkép, mint map awarness, mozgás a mapon, backelések timingja, wave management, mikor drake, mikor baron-tehát a csapatos callok hívása, egy szóval a nem "reakció" alapú tevékenységek szerintem nagyon jók nálam.
A rangom is most szerintem így tevődik össze, mechanikailag nem vagyok egy ász, az kb mondjuk G3 szint, viszont a mentál és a makró része pedig szintemet meghaladó kb P2-1, környéke lehet. (magamat valahogy így térképezném le)
Új hozzászólás Aktív témák
A játékról részletes leírás az összefoglalóban.
A RIOT Games szabályzatának megfelelően, és ahogy a Prohardver lapcsalád összes topikjában, itt is tiltott az account adás-vétel még említés szintjén is.
- Xbox tulajok OFF topicja
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- OLED monitor topic
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Milyen egeret válasszak?
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Revolut
- Google Pixel topik
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- Crative Gigaworks S750 7.1 szett+ Sb X-fi titanium karival
- Asus ROG STRIX Z590-F GAMING WIFI Alaplap
- Samsung Xcover 4 STRAPA-Okostelefon, Garanciával, Üzletből
- Samsung Galaxy Xcover 4s 3G/32GB , Androidos Strapatelefon, Üzletből
- AMD Ryzen 9 9950X 16-Core 4.3GHz ( 64M Cache, Up to 5.7 GHz) AM5 Box Processzor! BeszámítOK
- Csere-Beszámítás! Gamer Számítógép játékra! I5 14600KF / RTX 3080Ti / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pulse RX 7900XTX 24GB Videokártya!
- Samsung S23 128GB / normál állapotban / 12 hónap jótállásal
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest