Hirdetés
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Red Dead Redemption 2 (PC)
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- Xbox Series X|S
- EAFC 25
- Call of Duty: Black Ops 6
- EA Sports WRC '23
- Konzol Screenshot
- World of Tanks - MMO
- Bemutatkozott és meg is jelent a The Elder Scrolls IV: Oblivion Remastered
-
GAMEPOD
Hasznos linkek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Yodamest
veterán
válasz
Lokids #66196 üzenetére
Köszönöm.
grimm2015:
1.Elmondásod szerint S3-ból 48% WR-rel valahogy feljutottál P4-be. Majdnem 2X Többet ugrottál eddig, mint én a jelenlegi 58% WR-rel.Így van, ezek a tények, nem én találtam ki, soha nem voltam 50% winrate felett és úgy másztam fel.
2.Rád vertek mindenben amiben lehetett, de az ő csapata volt a gyengébb.
Most ez is ilyen kiragadott valami, pontosan láthatod, hogy hányszor van, amikor meg az én csapatom a gyengébb.... amikor ilyen 1-11-1 toplanem van, amikor 0-10-2 supportom van... nem vagyok kiváltságos kicsit sem.
Továbbra is azt gondolom, ezt ilyen statisztikákból nem lehet levezetni. Persze, ha az lenne, hogy fix 15 halálom van ameccseken, oké lehetne mondani, hogy túl sokat feedelek. De pontosan láthatod, hogy a statok átlagban mellettem szólnak: jó KDA-m van, szinthez mérten átlag farmom, /kill-arányom sem olyan rossz már, mint anno volt.
+ a rejtett faktor, amit soha nem fogsz statokból meglátni: azt hogy sok maptimem van, már említettem, de mellette a kiváló mentált is mondhatnám, hogy nem szapulom a csapattársakat, nem rombolom a csapat morált, nem afkolok ki, stabil 20 körüli pingem van, nem dc-zek ki, hidd el ezek is hosszú távon mászást eredményeznek.
Új hozzászólás Aktív témák
A játékról részletes leírás az összefoglalóban.
A RIOT Games szabályzatának megfelelően, és ahogy a Prohardver lapcsalád összes topikjában, itt is tiltott az account adás-vétel még említés szintjén is.
- Milyen okostelefont vegyek?
- OLED monitor topic
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Gitáros topic
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Micro Four Thirds
- Milyen légkondit a lakásba?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Xbox tulajok OFF topicja
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- További aktív témák...
- Crative Gigaworks S750 7.1 szett+ Sb X-fi titanium karival
- Asus ROG STRIX Z590-F GAMING WIFI Alaplap
- Samsung Xcover 4 STRAPA-Okostelefon, Garanciával, Üzletből
- Samsung Galaxy Xcover 4s 3G/32GB , Androidos Strapatelefon, Üzletből
- AMD Ryzen 9 9950X 16-Core 4.3GHz ( 64M Cache, Up to 5.7 GHz) AM5 Box Processzor! BeszámítOK
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT Rampage SHIVA Zalman 600W
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest