-
GAMEPOD.hu
Hasznos linkek
Új hozzászólás Aktív témák
-
saelin
veterán
válasz micafighter #41685 üzenetére
Majd igyekszem beiktatni. Viszont rúnák nélkül mennyire éri meg foglalkozni a jungler role-al? Általában tök random emberekkel megyek, így a csapatmunka hol ilyen-hol olyan.
"It is only with heart that one can see rightly; what is essential is invisible to the eye."
-
ncut
csendes tag
válasz micafighter #41696 üzenetére
Yaay, ez kell nekem, na majd, akkor lecsekkolom! Addig néztem, míg nem találtam. Ezer hála!!
Nem jut eszembe semmi vicces.
-
micafighter
nagyúr
Rosszul emlékszel. Van egy olyan hogy "player attack move" az defaulton az A betü, amiről te beszélsz. Amiről viszont én beszélek, az a "Player attack move CLICK", ez egy másik "parancs" amiben az egérkattintás is benne van (erre utal a végén a "click"), vagyis nem kell pluszba kattintanod. Nem tudom defaulton milyen betü, nekem R-re van állitva. Odaviszem egeret, lenyomom az R betüt és megy az adott helyre attack move paranncsal, nem kell kattingatni. Egy gombot kell lenyomni összesen.
[ Szerkesztve ]
-
ncut
csendes tag
válasz micafighter #41693 üzenetére
Ja azt tudom, de, ha jól emlékszem, az úgy működik, h A lenyom-egér mutat.-left click. HoTS-ban ez annyi, hogy: egér mutat+A lenyom és kész. Sokkal egyszerűbb, meg kevesebb mozdulat. Ezt próbáltam előcsalni, de sehol sem találtam...
Öreg kezeim már nem bírják a sok terhelést, ezért lenne jó a másik megoldás…Sokan használják, h a right clickre teszik az A-move-ot, de az nekem vhogy nem jön be. First world problems…
-
ncut
csendes tag
*...bocs, A+left click akar lenni...
-
ncut
csendes tag
Sziasztok!
Vki tudja esetleg, h LoLban be lehet-e állítani az attack move-ot úgy, mint HoTS-ban? Vagyis ne kelljen A+rightclickelni, csak sima A-t lenyomása. Rightclickre be lehet tenni az tudom, de vhogy az nekem nem áll kézre.
-
yabba
aktív tag
válasz Beni97 #41682 üzenetére
Egy jungleres leírásban olvastam, hogy ezt taxing-nak hívják, és az lenne a funkciója, hogy a jungler szerezzen némi xp-t és aranyat, mert amíg jön gankelni, addig nem a jungle-t farmolta. Abba nem halsz bele, ha 1-2 wave-t együtt szedtek le. Buksz max 6 CS-t. Nem nagy szám. Illetve azzal segít pusholni is, és a tornyok szerintem sokat számítanak. Sok helyről olvastam, hogy az objective-ek nyerik a játékot, nem a kill-ek.
[ Szerkesztve ]
-
kenwood
veterán
válasz saelin #41684 üzenetére
Rek Sai egy jungler ,ezert nem eleg megtanulni jatszani vele,kell hozza legalabb egy ember,de inkabb egy csapat.
Sebzese nem sok van,hacsak nem feedelnek el,viszont van egy lassitas,es egy teruleti knockbackje.
Ha jokor erkezel,es megfeleloen reagal a tarsad/csapatod,eselye sincs elmenekulnie az ellenfelnek.
Ezen felul nagyon mobilis,igy barohva odaer,rengeteg szitubol meg tud menekulni.Nidalee teljesen mas kategoria.
Se lassitas,se stun,viszont durva burst dmg.
Ott talal a darda,beugras,es mar le is komboztad a joembert.
Persze nem egy 3 szinttel magasabb olafra kell raugrani egyedulMi kell az alaplapba? Procibol egy, Rambo 2. <> Egyetlen vizmolekulaban tobb hidrogen atom van,mint ahany csillag az egesz naprendszerben
-
Beni97
őstag
[link]
Új képek erről az halál dologrólAzt hiszem majd elolvasom a történeteket mert nem igen tudom, hogy mi köze van lee-nek sonahoz, cait-nek vihez és lux(?)-nak garenhez. Azt tudom, hogy zed elárulta shent vagy megölte a mesterüket, vagy valami ilyesmi.
[ Szerkesztve ]
-
micafighter
nagyúr
válasz saelin #41684 üzenetére
Nem bonyolult reksai se meg Shyvana a sárkány csaj se csak rá kell érezni meg érteni kell a hőst. Nidalee azért már összetettebb.
Ha minél gyorsabban akarsz fejlődni a játékban, próbáld mindig ki a free hősöket de úgy hogy nézel hozzájuk buildeket is meg leírást. Nem az a cél hogy pár meccs alatt profi legyél egy hőssel mert pl egy lee sinhez rengeteg custom game gyakorlás meg sok meccs kell hogy igazán jó legyél. Arra törekedj hogy a hős képességeinek tanulmányozásábol, leírások (guide) segítségével és pár meccsből való tapasztalatoddal megértsd a hősök erősségeit és gyengeségeit.
Én ezt csináltam amikor elkezdtem LoLozni: minden héten minden free höshöz néztem leírást, buildeket. Próbáltam megérteni a höst és toltam vele pár meccset a leírások alapján.
Igyekezz végigmenni minden héten az összes free hősön hogy minél többet megismerj.
Vegyél lvl2es alap runákat amiket már irtunk és azzal a runabuildet is tudod próbálgatni.
Így a szerepeket is váltogatod és érezni fogod hol szeretsz a legjobban játszani.
Ha rankedben szeretnél előre jutni azért érdemes minden szerepből 1-2 hőst mélyen elsajátítani.
[ Szerkesztve ]
-
saelin
veterán
Reksai nem egy egyszerű kari... Már másodjára játszom vele, de sehogy nem tudok hozzá igazodni. Nálam pont az a kategória, mint Nidalee vagy a sárkány csaj: sook játék kell hozzá, hogy ráérezzen az ember.
"It is only with heart that one can see rightly; what is essential is invisible to the eye."
-
Nova96
őstag
Két olyan troll emberbe futottam bele, hogy én nyugodtan ember vagyok, de idegesen kaptunk ki.
Bard+Tahm combo.
Miért nem lehet megtiltani, hogy megegyen? legalább 4x evett meg mielőtt kinyírtam volna (egy AA).Bard ulti. Boton voltak és egy miniont se öltek volna meg, szóval 20+ percre már inhibnél voltak.Az ilyen emberek minek játszanak?
[ Szerkesztve ]
-
Beni97
őstag
Az miért van, hogy gankel a jungle és ha vége az akciónak, elkezd farmolni a lanemen? Még úgy is, hogy én pingelem hogy húzzon már innen. Vagy ha mondjuk a bot veszt egy tornyot mert az enemy bot jobb, akkor miért kell feljönni és elszedni előlem a farmot? Értem, hogy azt hiszik, hogy pusholni kéne de ha pingelem hogy takarodjon el, akkor ne maradjon már ott. Engem kevés dolog húz fel, de ha lopják a farmom az nagyon.
-
kenwood
veterán
válasz kenwood #41676 üzenetére
Van meg harmaidk kategoria,a Wizard stream.
O nem buta,vagy rosszindulatu,csak ilyen tryhardos arc a gold aljan.
Csomoszor ki van akadva a csapattarsaira,mikozben olyan ongyilkos akciokat csinal,hogy orom nezni.[ Szerkesztve ]
Mi kell az alaplapba? Procibol egy, Rambo 2. <> Egyetlen vizmolekulaban tobb hidrogen atom van,mint ahany csillag az egesz naprendszerben
-
kenwood
veterán
Meg Famas is eleg normalis,bar o is megturi a chaten az idiotakat.
Darcigh jofej,meg ugyes,de azert azt konnyu eszrevenni,hogy a biztonsag kedveert mindig beinvel valami nala joval tehetsegesebb jatekost is a csapatba.
tobb main karakterevel is ilyen 30-40% os winrateje van
viszont ot tenyleg jo nezni,mert jo hangulata vna a tsnek,ahol vannak.[ Szerkesztve ]
Mi kell az alaplapba? Procibol egy, Rambo 2. <> Egyetlen vizmolekulaban tobb hidrogen atom van,mint ahany csillag az egesz naprendszerben
-
Noddy
senior tag
válasz kenwood #41674 üzenetére
hiimdankee-t azt egyből ignoráltam... nézhetetlen... bánom, hogy rátaláltam.
Hogy ne csak negatív legyek: S0ulheal, Darcigh, kisadam teljesen nézhető, yeowan, ha jó napja van nézhető. Kár hogy Arwyll már nem streamel az volt a kedvencem.Jesus my savior, not my religion. - Jéghegy nem talál ibolyát.
-
kenwood
veterán
válasz ClydeBeka2 #41673 üzenetére
sok sulyos eset van.
talan a legdurvabb hiimdanikee csatornaja.
de,ha csak siman kivalasztod a twitchen a magyar csatikat,
az elso harombol legalabb 1,de inkabb ketto ilyen leszMi kell az alaplapba? Procibol egy, Rambo 2. <> Egyetlen vizmolekulaban tobb hidrogen atom van,mint ahany csillag az egesz naprendszerben
-
martin.p
tag
válasz Beni97 #41668 üzenetére
Aki szeret Nasusozni, annak tudom ajánlani a rúnába a lifesteal esszenciákat, illetve egy erős CDR-t, ha épp AD kari ellen megy. Elég sokat játszottam le velük, szerintem jó, mivel early gameben a minionokból tudsz mindig annyi hp-t visszaszerezni, hogy ha nem tradelsz, csak stackelsz akkor is lanen maradhass legalább 1000 goldig. (Legalábbis nekem szinte mindig sikerült.)
Season5 statjaim:
54W - 34L
K 6.4
D 4.5
A 8.0Szerintem így lategameben is erősít rajta, mivel a passzív 20 százalékon felül szintén megkapod ezt a 3.5% lifestealt, illetve masteriesből is kinyerhető 2%, ha épp nem counter ellen játszol, akkor könnyű dolgod van.
Rúnaoldalam: http://imgur.com/6qbrVf2
-
kenwood
veterán
A karacsonyi szunetben eltoltottem egy is idot a magyar twitch lol streameken.
Lehet,h en vagyok tul oreg,de ami ott folyik,az valami egeszen elkepeszto.
1-2 kiveltettol eltekintve az osszes magyar diamond streamer olyan szinten primitiv,hogy azt nehez szavakba onteni.
minden masodik mondatban szerepel az ebola,cancer szo (ezek elvileg negativ jelzok),a kappa (ami elvileg vicces,nevetseges).
Roma hetfoket tartanak,bejarnak a Challenger series selejtezo magyar streamjere trollkodni.
Brutalis tajszolas (egy intelligens embernek azert feltunik,hogy a tvben nem kaulbásznak ejtik a kolbászt )
Ha valaki egy rossz tradenel megjegyzi,hogy nem volt tul jo otlet,akkor kb. annyi a reakcio ,hogy "mi a fszt ugatsz a silver 5 ELOddal?"Ha szerettek mozizni,erdemes benezni,de gyenge idegzetueknek nem ajanlott.
[ Szerkesztve ]
-
RangerFox
veterán
válasz Beni97 #41668 üzenetére
Ezzel vitatkoznék, latere nagyon elgyengül bekapsz egy stunt és szétszednek. Mid gameben nagyon erős, ez tény, dmg, tank, push, minden egybe, de magasabb divben nem túl gyakori, mert nem nehéz ellene játszani, és ha odafigyelsz arra hogy ne stackeljen, akkor useles champ lesz az egész játék alatt.
-
TBT
addikt
Champion and Skin Sale 1/8 - 1/11
"I am Sylvanas Windrunner, Queen of the Forsaken. If you will not serve me in this life, then you will do so in the next."
-
Beni97
őstag
válasz saelin #41667 üzenetére
GA szerintem felesleges. Vagyis én azt csak utolsó itemnek szoktam venni. Ritkán van hogy utolsó előtti. Mondjuk nasusnak soha nem szoktam venni. Igaz nem játszok sűrűn vele.
Én ezeket szoktam neki venni mindig.
azt szeretem benne, hogy hiába feedelsz, ha jól tudsz stackelni akkor már szinte easy win.[ Szerkesztve ]
-
saelin
veterán
Hmm... ha a tanky shion nem működik, akkor majd a tanky nasus! [link]
Az a két armor nagyon jó combonak bizonyult. Utána jött volna egy cipő, trinity force. A többit még nem találtam ki... mert addigra feladta az ellen.
[ Szerkesztve ]
-
saelin
veterán
válasz micafighter #41659 üzenetére
ARAM-ot nem megyek mert csak felidegesít. Rift.
-
Beni97
őstag
Mobillal, hogy lehet rp-t venni? Nem sms-ben. Mert most új számom lett és a régin van még kb egy ezres. Azt a számot igazából már el is felejtették és le szeretném vásárolni. Telenoros a kártya, nem előfizetéses már és hallottam hogy a telenoros kártyáknál van valami hiba amivel több rp-t kapunk. Ez igaz vagy hogy van ez?
-
saelin
veterán
Mostanában a tankos sion buildemmel nem nagyon megyek sokra. Ugyan annyi killem van mindig, mint amennyi halálom... Sokkal többet ér egy agresszív AD build mostanában mint a tankos. Vagy csak képzelődöm?
Azt meg inkább nem is említem, hogy egy gyak. full adc partyt nem is lehet kitankolni.
[ Szerkesztve ]
-
Nova96
őstag
válasz Beni97 #41653 üzenetére
Én már nagyon várom.
Gypsylord az alkotó(gnar,ekko,jinx,vi) Összes karakterét szeretem, ez még pszichopata is, így külön tetszik.Szerintem, a képességei úgy fog kinézni pl. Udyr-nal szerintem. Vagy Jayce.
Inkább javítok, ebben reménykedek.Egyébként durva. Ekko videónál benne volt a maszkja.0:20
-
Beni97
őstag
(facebook link)
[link]
Elméletileg az új champről. -
veterán
válasz marked one94 #41612 üzenetére
HEllo
Bejelöltelek Ap011o a nickem. Most kezdetem el komolyabban játszani a gameval, még elég láma szinten vagyok, de esténként , ha nem is mindig, de időnként szívesen csatlakoznék a gameba
MÁS:
Valaki megtudná mondani vagy , hol találok infót, a Gankplank-nek, hogy érdemes beállítani a mesterségeknél a pontokat ?3njoy the Lif3
-
saelin
veterán
Ugye tegnap írtam, hogy kezdtem egy accot eu westen... Most játszottam egyet, és a meccs végén kiírta, hogy reportolt valaki valamiért és hogy játszak sportszerűen. Gondolom az ellenfél valamelyike (talán ashe, mert direkten vadásztam. könnyen halt.) jelentett. A riot hogyan szűri ki a rosszindulatú és hamis bejelentéseket? Mert ha csak azt nézi, hogy kit hányszor reportoltak, akkor az úgy eléggé unfair. Persze lehet, hogy a logot is végignézik, ha egy valakire feltűnően sok panasz van.
Erről valaki tudna infóval szolgálni?"It is only with heart that one can see rightly; what is essential is invisible to the eye."
-
yabba
aktív tag
válasz micafighter #41645 üzenetére
Ehhez még annyit, hogy (majdnem) minden champ-nek van 1-2 core tárgya (pl Fiorára a Hydra, tank mage-eknél a ROA) amit (legtöbbször) először kiraksz, és maradék opcionális.
-
saelin
veterán
válasz micafighter #41645 üzenetére
Ezek szerint még egy tonna dolog van amit meg kell tanulnom.
-
micafighter
nagyúr
válasz saelin #41644 üzenetére
Mindig az adott meccshez kell buildelni. Champ selectben nagyjából sejteni lehet hogy ki ellen fogsz menni (pár száz normal meccs után látni fogod hogy pl Vi-t 99%-ban erdőbe viszik, Shyvanát többnyire erdőbe, ritkán toppra, stb. ), és a runát/mastery-t hozzá képest állitod be. Nekem pl van 4 AP runatáblám: AP vs AD, AP vs AD, AP CDR és egy AP support. Aztán meccs közben is a helyzethez igazodva rakd a cuccokat. Az ADC-nél ez sok esetben kimerül annyiban hogy melyik last whispert vedd meg, pl egy Swain vagy Vlad ellen jó az enemy healing csökkentésére hivatott Mortal Reminder, de pl egy Sion az nem sokat gyógyul (a halála utáni passzivját kivéve), egyszerüen csak tonna HP-ja van és nagyon tankos, az ellen jobb a Lord Dominik's Regards fejlesztése a Last Whispernek. Miden AP-ként a választás sokszor kimerül abban hogy pl morello vagy kehely, esetleg egy zed ellen egy gyors zhonya, vagy AD heavy team ellen egy armguard. A változatosság leginkább toppon, erdőben meg support ként jön elő, de ott is hősfüggő. Például Leona supportként ha nagyon domináltok akkor mehet az elején egy sheen, de ha nem ennyire egyoldalú a dolog akkor takositani kell az enemy csapatnak megfelelően. Sionnal nagyon sok féle képpen lehet buildelni. Ha toppra viszem először a lanehez szoktam buildelni, aztán a játék és csapat egészéhez. Pl toppon vagyok egy Vladimir ellen, közben enemy Zed mid és az ADCjük feedelödik, akkor elöször Magic Resistet rakok Vlad ellen, majd elkezdek Armort Armorra halmozni Zed meg leginkább az enemy adc ellen. Ha dominálni tudok lane-en és az enemynek nincs valami komoly engage-e pl egy Talon, akkor van hogy rakok egy Liandry-t Sionnak, mert E betü + Liandry-val nagyon jókat tud pokeolni messziről. Ha nagyon dominálok az elején a lanemen van olyan is hogy Magic Pen cipőt rusholok Sionnak majd Liandry-t utána tankositok.
TLDR: mindig adott team kompoziciohoz kell buildelni, figyelve arra, hogyan alakul a meccs.
[ Szerkesztve ]
-
saelin
veterán
Itemek terén mi a jobb? Ha egy hőssel kitesztelek egy buildet és mindig azt használom, vagy az, hogy dinamikusan építek mindig? Értem ezt úgy, hogy ha sok AP DMG csípi a seggem, akkor az ellen pakolok, ha sok AD akkor meg az ellen stb. Mert nem egyszer észrevettem, hogy van amikor jól jövök ki egy karival, míg van, hogy semmi esélyem vele. Legfőképpen ezt Fioránal figyeltem meg és Sionnál.
-
saelin
veterán
Regeltem egy accot eu westre is. Jó lesz free to playnek, és sok gyakorlásnak.
-
törölt tag
válasz marked one94 #41637 üzenetére
Hát akkor jelentkezek ING: Robeszkácskalínó (de már felvagy véve )
[ Szerkesztve ]
-
jUUh
addikt
Csak kíváncsi vagyok, de hány hőssel van 5-ös hősismeretetek?
Samsung Galaxy S23+
-
RangerFox
veterán
Hali, nekem lenne kedvem ha van még hely, elküldtem a barátkérelmet lolon.
-
törölt tag
válasz marked one94 #41615 üzenetére
Ha nem zavar titeket ,hogy nincs mikrofonom akkor jelentkezek
-
hugi0
őstag
-
saelin
veterán
Az előbb le stalin-oztak... Kár hogy nem csináltam képet, mert még mindig röhögök!
"I see u mustache!"
-
yabba
aktív tag
válasz micafighter #41619 üzenetére
És kevesebbet sebződsz.
-
saelin
veterán
válasz micafighter #41625 üzenetére
Igen volt egy select alatti fagyásom, meg egy afkom játék alatt, ami miatt kidobott a szerver. Ezek szerint az elsőnél még nincs komoly következménye, viszont több szabálytalanság akár bannhoz is vezethet. Jobb ha vigyázik az ember.
-
micafighter
nagyúr
válasz saelin #41623 üzenetére
Ha még a champion select utáni töltöképernyö előtt lépsz ki (vagyis még chanpion select alatt), akkor nincs nagy baj. Ha utána lépsz (már elkezdődött a játék) azért viszont bann járhat, leavenek hívják a berkekben és a leavereket jelentik a játékosok leginkább észrevételem szerint. ( a játékosoknak minden meccs után lehetöségük van jelenteni (reportolni) a sportszerűtlen viselkedést, ebbe több dolog is tartozik, köztük van az afk/leave is).
Ez egy ilyen játék, úgy kezdj bele egy idézök szurdokába hogy van 60 perced befejezni a meccset (általában ennél rövidebb a meccs, de el is huzodhat).
[ Szerkesztve ]
-
Kanczy
Topikgazda
válasz micafighter #41621 üzenetére
Na jóóó, azért ez nagyon beteg...
You don't get it, son. This isn't a mudhole... It's an operating table. And I'm the surgeon. (Batman: The Dark Knight Returns)
-
saelin
veterán
Az jár valami - akár későbbi megrovással -, hogy tegnap este kifagyott a lol a lobbyban? Meg pár napja ott kellett hagynom a játékot és kidobott a szeró.
Más:
Fuh, tök jók az e heti free herok, csak tahm mindig foglalt...[ Szerkesztve ]
-
saelin
veterán
válasz micafighter #41621 üzenetére
Ez mindent megmagyaráz!
-
micafighter
nagyúr
-
grepa92
csendes tag
Akinek néha napján van kedve pár meccset tolni, IP-t farmolni nyugodtan addoljon:
Jelenleg lvl 28, szóval egyelőre csak normalról lehet szó, main roleom a support, de szeretek még jungelezni is.Ign:grepa007 [EUNE]
http://www.lolskill.net/summoner/EUNE/grepa007/summary
-
yabba
aktív tag
válasz -=Vacsek=- #41605 üzenetére
Ha már armor pen, akkor én megfontolnám a hibrid verziót. Igaz kicsit kevesebb mind a kettőből, de a játék elején a jungle-ben az armor pen részét használod ki, később meg a magic pen-t.
Bár szerintem továbbra is a jungle-ben a gyors clear az elején sokat számít, ezért mindig AS a pirosra. -
yabba
aktív tag
válasz -=Vacsek=- #41601 üzenetére
Én attack speedet szoktam pirosba jungelbe.
-
törölt tag
Milyen rang kellene?Meg ami fontos kell-e hozzá skype vagy TS?
-
FoLey-v
addikt
Na azt hiszem,hogy ki fogom próbálni a Trundle után a Rek'Sai jungler szerepét.
marked one94 Melyik régió?
• Opel Astra H 1.6 2005 Optima Z16XEP Caravan 105 LE • OnePlus 8 Pro 12/256GB • Google Pixel 6 Pro 12/128GB • Iphone 11 Pro Max 64GB •
-
marked one94
őstag
Helló!
Valakinek nincs kedve egy kezdetleges ranked teambe játszani? Szórakozás gyakorlás a lényeg. Bárkit várunk esténként játszanánk párat. Ha valaki jön akár most is ign: markedone94
You'll Never Walk Alone
-
kenwood
veterán
válasz ChromeX #41610 üzenetére
Milyen elonye van a health stackelesnek teemon egy random ap vagy ad hoshoz kepest,akiknek szinten nem szokas tank buildet rakni ? (pl katarina,vayne,ezreal) ?
-
ChromeX
addikt
válasz marked one94 #41609 üzenetére
Ami éppen aktiv elvileg. Jo nem volt túl erős az ellenfél de volt, hogy megöltem a jax-t utana meg a xin-t is egyedül. Nagyon fun build.
amugy nem saját ötlet innen van : [link] jó videokat csinal a srac.
[ Szerkesztve ]
-
ChromeX
addikt
Működött mar az első alkalommal amikor kiprobálom. LOL. Tankmoo op.
-
TBT
addikt
Champion and Skin Sale 1/5 - 1/8
"I am Sylvanas Windrunner, Queen of the Forsaken. If you will not serve me in this life, then you will do so in the next."
-
micafighter
nagyúr
válasz -=Vacsek=- #41605 üzenetére
Lehet próbálni armor pent mert kicsit megnöveli a sebzésed az erdő campekre, igazából csak a játék elején veszed hasznát mert később nagyon minimális lesz a fizikai sebzésed Dianaval a magic sebzésedhez képest (ha AP-t vagy AS+AP-t huzol). Az AD is hasznos lehet hasonló okokból, viszont azért a legjobb pirosba AS Dianának szvsz mert az elején a campeket is hamarabb elvered, a passzivod is hamarabb csattan.
Magic pen-t is rakhatsz pirosba de az az erdöben nem fog neked segiteni semmit.
Próbálgasd Én AS-t találtam a leghasznosabbnak Dianának, early, mid és late gameben is hasznos, és az elején a campeknél is igen sokat segit.
(#41604) kenwood nem, csak előző szezon végén. Most egyébként a legundoritobb az erdőben szvsz Mundo, Jax, Xin meg Master Yi, utóbbi három az új rageblade-el igen érdekes. Mundo meg kapott egy kis direkt buffot meg egy csomó indirekt buffot masteryből. Egy kicsit jó jaxet konkrétan 2-3 ember tud elverni és ugy sem egyszerü, még feedbe se kell hogy legyen csak farmoljon ki 2-3 core cuccot. Tegnap is volt hozzá szerencsém, 900 AP-s lux-al a full rotámat alig érezte meg.
[ Szerkesztve ]
-
-=Vacsek=-
senior tag
válasz micafighter #41603 üzenetére
ya álltalában ilyen blind pick-re invelnek. pirosba nem rakok as-t mert 1. item a nashor jungelben most a 2. volt így bőven elég az az 50% amit az item ad. jungle itemből azt vettem amibe a sheen van aztán nashor. mivel ez a jungeles item ad 10% cd-t raktam még be 5%-ot kékbe + ap-t. pirosba meg lehet akkor armor pent kéne?
-
kenwood
veterán
válasz micafighter #41603 üzenetére
voltal mar preseasonben diana jungle ?
-
micafighter
nagyúr
Blind pick-et szoktál nyomni? Armor elég a sárgába. Egyedül akkor nem tennék a sárgába armort ha helyette skálázódó HP-t vagy skálázódó armor-t akarok hogy a mid game-be már tankosabb legyek, akkor viszont a nagy kavicsba kell Armor. Én csak Sion-t meg Mundo-t szoktam igy vinni erdőbe.
Dianának a pirosba attack speedet raknék mindenképpen, sárgába mint már mondtam flat armor, Quint-be flat AP és kékbe preferencia szerint flat AP vagy skálázódó AP.
Jungle cuccból meg vagy az AP-set vagy az AS-t érdemes venni Dianának. Én személy szerint az Attack Speedeset preferálom, mert ha felstackeled akkor a passzivodat 3 helyett 2 ütésenként veri, mid-late gameben elég szép aoe sebzést oszt ki egy nashor tooth-al kombinálva Diana.
Ha olyan hössel kényszerülsz jungle-ba amivel nem sok a tapasztaltod akkor a középső ág első sorából a Savagery-t, illetve a jobb oldali ág második sorából a Tough Skin hasznos masteryk ([link]).
-
glacious
addikt
Azért egy normális pullt kérhettél volna.
-
-=Vacsek=-
senior tag
válasz micafighter #41600 üzenetére
keveset normálozok még kevesebbet jungelezek. most is elsőnek irtam h mid belockoltam dianat erre belockol egy zed is h ő is mid.. többiek is kb megvoltak így mehettem jungelbe. alapbol nincs is jungeles runam dianam-ra meg nincs benne armor, vicces volt mikor a blue megölt csináltam most egyet, sárgába meg pirosba is armort raktam. ha elég a 9 pirosba mit kéne?
Új hozzászólás Aktív témák
A játékról részletes leírás az összefoglalóban.
A RIOT Games szabályzatának megfelelően, és ahogy a Prohardver lapcsalád összes topikjában, itt is tiltott az account adás-vétel még említés szintjén is.
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L380 - i5-8GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FULL HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Toshiba Satellite C50-B - i3-G4 I 8GB I 120GB SSD I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- KONICA MINOLTA PagePro 1350W Lézernyomtató ÚJ + 2db gyári toner
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad 110 - Intel N3710 I 4GB I 256GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- GAMER PC! Ryzen 7600 / RTX 3070 Ti / 32GB 6000MHz / 1TB Gen4 / 650w! BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest