-
GAMEPOD.hu
Hasznos linkek
Új hozzászólás Aktív témák
-
csipszikutya
senior tag
AS nélkül is üt akkorát mint az ipari áram ~800-1000 ap-val. Habár runába és masteriesbe AS-t hozok neki jungelbe az early camp clear miatt.
Lvl18-on passzivos lich banees AA-val towerra ütök akkorát mint egy 1000 stackes nasus, az is igazDe a lich banes voli is op... 1 rankeden topon voltam vele, nagyon szétvertük az enemyt és már csak trollkodtunk 3 inhi után 50 percnél. Volt tp-m, full build meg vagy 4000 forintom is volt, haza mentem full ap, 2 tüzes sárkány + elder drake meg baron és kék buff majd tp az enemyhez. Hát néztek amikor az 1000+ ap volival E R AA-val quadra kill hirtelen. ( 1 quadrám van vele, akkor is full ap voltam a közel 90 game közül )
-
Zivos
tag
Én nem tudom miért jár ban, de szándékos feedért biztos nem, legalábbis botok ellen nem. Már névről ismerek pár embert aki tuti valami programot használ, ami neki megy az első ellenségnek és amíg nem talál megy előre, viszont nem egyenes vonalban, van amikor az első gyilkosság az ellenfél Nexusánál éri. Hármas közép haladó, ami a botok között legnehezebb, nem is sokan játszanak, vagy csak én fogom ki sorra az ilyeneket, de "CZ", "O2", random sok karakteres mellett nem is választok hőst, kivárom a 15 percet inkább. Legalább 20x reportoltam, akivel voltam az is, eredmény: Este tuti bead 1-2 -t ha azt játszanánk. Mondjuk nem értem miért csinálja, egy LoL accnak nincs értéke, csak mások játékát rontja el. De legalább menne kezdőre.
-
micafighter
nagyúr
Lehet, csak nincs értelme. Barátom is ezzel van megáldva. Elmondtam már neki ezerszer de nem érti meg. Riot nem fog senkit bannolni azért mert rosszul játszik. Ez alapján mindenkit bannolni lehetne mert mindenkinek vannak rossz meccsei, Fakernek is.
Sportszerütlen viselkedést és a bomlasztó játékosokat bannolja a riot, vagyis: elsősorban flame és afk.
A vicc az hogy a barátom kiakad a rossz játékosokon meg a rossz playeken, elkezd flamelni, ezért a flame-ért meg őt bannolják, aztán meg nekem sír TS-en hogy a rossz játékosokat nem bannolják.
Pedig ami szerinte rossz play, sokszor nem is olyan rossz csak máshogy gondolkodik az adott játékos. Ergo mindenki rosszul játszik aki nem azt csinálja, mint amit a barátom kitalál. WTF? Ezt csak azért irtam le mert a legtöbb esetbe ez igy szokott lenni.
[ Szerkesztve ]
-
kenwood
veterán
Engem pl kimondottan zavar..
A rito,really,kappa es tarsai egy nagyon alacsony ertelmi szinvonalu troll kozosseg hivoszavai.
Ne hozzuk be oket ide.[ Szerkesztve ]
Mi kell az alaplapba? Procibol egy, Rambo 2. <> Egyetlen vizmolekulaban tobb hidrogen atom van,mint ahany csillag az egesz naprendszerben
-
Kanczy
Topikgazda
-
Yodamest
veterán
Utóbbi napokban nekem is elég lassan talál meccset. Mindig mire bejutok eltelik 20 perc, de úgy, hogy kb 8-10 percnél (ami már önmagában sok idő) általában talál meccset, csak valaki afk és nem fogadja el, ezért keres tovább. Nem tudom mit buheráltak meg, de elég gáz, hogy már 1 óra alatt sem lehet egy meccset cakkumpakk lejátszani.
-
Beni97
őstag
Vagy rákattintasz a minimapra és elkezded húzkodni az egeret rajta.
Nálam már szerencsére nincs, de volt olyan hiba a játékban ami elég sokáig tartott és sokszor jött elő. Én is leszoktam alt+tabolni a játékot miközbe töltünk be, vagy épp meghalok, és mikor visszamentem a játék nálam is rögzítette a kamera állást de nem úgy, hogy megy a karakteremmel, hanem ott marad egy helybe. Ha megint alt+taboltam fekete képernyő lett, bármi gombot nyomtam ablaknézetbe rakta a játékot majd vissza. Már nem is emlékszem, hogy tudtam ilyenkor megcsinálni de az enternek köze volt hozzá, hogy jó legyen. Nagyon rossz és idegesítő volt.
-
Sordoran
addikt
Az hogy tankos, és így frontvonalba tud lenni, lassítja az ellenfeleket, így az ADC-d tud sebezni, és mivel lassítasz, kábítasz, így eléggé nehezíted a menekülést. Gondolom én, még sose játszottam vele, de elnézve a képességeit tényleg jó lehet supportnak.
Double rainbow... what does it mean? Well, a double rainbow is a phenomenon of optics that displays a spectrum of light due to the sun shining on droplets of moisture in the atmosphere. Does that explain?
-
micafighter
nagyúr
Ne is mond, előző szezonba igy buktam el először a goldos promómat, bár az valoszinü inkább az ISP hibája volt. 2 winnel kezdtem az 5ös promót, másnap be akartam fejezni, 1 win kellett volna. Először kiDC-ztem champ selectből, első X. Utána játszottunk egy meccset, szoros volt, kikaptunk, második X. Következő meccsben tudtam hőst választani, de utána DC-vel kezdtem a játékot, 5 szint hátrányból
[ Szerkesztve ]
-
Methionyl
senior tag
Tokent betudod váltani champ shard-ra..szóval ki lehet farmolni anélkül is, hogy kulcs + ládázz. Csak token kell, ami ingyen van, csak S- vagy annál jobbat érj el egy lvl5 ös vagy lvl6os champ-el
[ Szerkesztve ]
They can break you but not your promise, even death won't keep you apart. Through this darkness you will find him in your sword still beats, a heart.
-
Beni97
őstag
Engem egyáltalán nem zavar még. Inkább örülök.
Az új champ-ről annyit, hogy ez is tetszik. Főleg az E és az ulti effektje.
[ Szerkesztve ]
-
kenwood
veterán
nasus supportnak a legjobb.legalabb nem kell szenvedni a stackelessel
Multkor junglernek hozta valaki.
20. percnel valami 110 stackje volt ....[ Szerkesztve ]
Mi kell az alaplapba? Procibol egy, Rambo 2. <> Egyetlen vizmolekulaban tobb hidrogen atom van,mint ahany csillag az egesz naprendszerben
-
micafighter
nagyúr
A "standard" a piros kavicsba mpen, nagyba pedig flat AP. Preferenciától függöen sárgába armor, flat HP vagy skálázódó HP, kékbe flat AP, skálázódó AP, skálázódó CDR, vagy flat MR. Mivel elég sok lehetőség van, nekem ezért van pl csak AP mid-re vagy 6 féle runatáblám.
Illetve még megemliteném hogy szerintem nagy kavicsba szinte minden hősnek a legjobb kavics az MS, azt is be lehet tenni nyugodtan.
[ Szerkesztve ]
-
kenwood
veterán
En sem vagyok egy farmkiraly,de azert a 20. percben 100 alatt lenni midessel,vagy adcvel sajnos mar a silverben sem fer bele,nalad pedig rendszeres.
200 kornyeke a challenger szint,130 kornyeke mar elmegy,alatta nem igazan,a 100 alatti pedig katasztrofa.Mindenhol megvannak az afkok,feederek,de ilyen teljesitmennyel nem tudsz carryzni,baromi sokat kell meg fejlodnod,hogy joval feljebb juss.
Viszont a kda-dat nem ertem.platinmumban,-dimaondban is 2-3 az atlag,a 4 mar jonak szamit,neked meg 6 feletti
lehet,hogy ennyit szamit a farm,meg az,hogy legyen vision,ha te vagy a support ?#42662
nem csak neked.
aki botlanere megy,es nem vesz sightstonet,az nem support,hanem egy jatekgyilkos.
lvl 30 alatt meg elnezed,de rankeden nem.[ Szerkesztve ]
-
Noddy
senior tag
Bronz4 carry. Komolyan nem hittem még a 20. percben sem, hogy megnyerjük. Trundle nem hozott mastery-t, a botlane feedelt, a 15. percben Nasus 66 stack volt és 0-5-ben a darius 5-0-ban... Próbáltam roam-olni, és tp-t viszek mindig mid-re, mert mobilisabb vagyok vele és most is volt két botlanere teleportálásom és egy top lane-re mikor double kill-t tudtam hozni.
Mondjuk annyi, hogy annie a main-em, rengeteget játszok vele és nagyon szeretem.
[ Szerkesztve ]
Jesus my savior, not my religion. - Jéghegy nem talál ibolyát.
-
Ryder1
senior tag
Profilod belinkelnéd?
Egyébként ha hosszabb távon nem igazán tudsz elmozdulni a jelenlegi div-edből, akkor oda való vagy, ezt el kell fogadni. Ha magadról tudod, hogy jobb vagy, mint ők, akkor a te csapatodban csak 4 gyengébb van, a másik csapatban 5. Tehát hosszútávon feljebb kéne jutnod, ha megérdemled.
-
FoLey-v
addikt
Tegnap vi topra ment és jungler gankelni akart csak vi elrontotta és besértődve elkezdett flamelni és reportal fenyegetőzni szóltam neki,hogy hagyja abba és játékra koncentráljon és még neki állt feljebb és ennyit írt "i go eat retards XD" és afkolt és végül disconnectelt. 5v4-be lehoztuk. Ő meg megérdemelte a reportot egy undorító játékos...
• Opel Astra H 1.6 2005 Optima Z16XEP Caravan 105 LE • OnePlus 8 Pro 12/256GB • Google Pixel 6 Pro 12/128GB • Iphone 11 Pro Max 64GB •
-
törölt tag
-
micafighter
nagyúr
-
micafighter
nagyúr
Standard táblát kértél, abba jobb az MR. Ha van elég runalapod meg runád akkor csinálj külön táblákat AP vs AP és AP vs AD.
AP vs AP ba legjobb pirosba MagicPen, nagyba flat AP, sárgába flat HP kékbe flat MR.
AP vs ADbe piros MagicPen, nagyba flat AP, sárga armor és kékbe flat AP.
De van olyan hős is akinek kékbe jobb a cdr de ez függ a hőstől meg a járátékstilusodtol. Erdőbe megint más kell mert ott magic pen hasztalan, jobb a hibrid pen vagy hőstől függően jobb a pirosba AD (pl Nidalee) vagy AS (pl Diana).
-
-
yabba
aktív tag
Sziasztok,
Bár már kicsit más formában kérdeztem, hogy van-e most, és ha igen, milyen RP akció van, de nem jött rá válasz, amiről azt gondoltam, hogy nincs.
Viszont az akciós retro skinek oldalán a hozzászólások végén meg azt írják hogy van. Tudtok linket erről valami hivatalos Riot oldalon?Köszi.
-
Kanczy
Topikgazda
Ha jól értem, amit kérdezni szeretnél, akkor nem. Ajándékozni nem a saját cuccaid közül tudsz, hanem a boltbeli készlet egy adott értéktartományából
You don't get it, son. This isn't a mudhole... It's an operating table. And I'm the surgeon. (Batman: The Dark Knight Returns)
-
-
-
zeli
aktív tag
Régen úgy volt, hogy nem kellett hozzá a hős, megkaptad a skinnel együtt, szerintem ez most is így van, úgyhogy ne vedd meg, maximum azt mondja a support hogy már meg kell. Nekem anno Tristana nem akart működni, írtam nekik és megcsinálták.
Everybody repeat after me... We are all individuals.
-
bucketb0b
őstag
Akkor ne dodgeld ki, nem kötelező. Elmész másik lanere játszani. Ha meg ennyire nem tetszik leafkolsz kezdőn néha mozogsz, hogy ne jöjjön be a leaverbuster stb. Kikaptok a körben, legalább a sok retard felfogja, hogy nem az a módja egy módnak, hogy belépek aztán szó nélkül instalock.
Ezért tartanám jó ötletnek a normal vak mód megszüntetését. Teambuilder mehetne aztán ott talán kevesebb retard lenne. (bár nyilván ott is lenne sok hülye aki bemenne egy lanere a másik után, mert az emberi hülyeség ellen nem lehet tökéletes védelmet biztosítani, de mikor látod, hogy adc kell a csapatnak és bepróbálkozik egy lb "adc" akkor sejtheti az ember, hogy az inkább egy mid akar lenni)[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
A játékról részletes leírás az összefoglalóban.
A RIOT Games szabályzatának megfelelően, és ahogy a Prohardver lapcsalád összes topikjában, itt is tiltott az account adás-vétel még említés szintjén is.
- Dell Latitude 5491 27% 14" FHD IPS érintő i5-8400H 16GB DDR4 256GB gar
- Bomba ár! Dell Latitude 5510 - i7-10G I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 7591 2in1: i7-10GEN I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- LG monitorok
- Bomba ár! Dell Inspiron 7391 2in1: i7-10GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest