-
GAMEPOD.hu
Hasznos linkek
Új hozzászólás Aktív témák
-
csipszikutya
senior tag
válasz micafighter #50630 üzenetére
plusz még abyssal.
-
stefyY
őstag
válasz micafighter #50630 üzenetére
+ RoA rush, valamint Barriert használok leggyakrabban miden, mert az a fránya ignite ígyis-úgyis countereli az ultimat elég rendesen, csak Zed ellen nem szeretek midezni, a többi ellen tökéletesen elvagyok.
"Ha Istenhez szólunk, az ima; ha Isten szól hozzánk, az skizofrénia." "Mi ez, génkezelt lazac? Nem, csak háromszor visszafagyasztott hekk."
-
FoLey-v
addikt
válasz micafighter #49002 üzenetére
Igen jó haver (csaj és lux main? )
• Opel Astra H 1.6 2005 Optima Z16XEP Caravan 105 LE • OnePlus 8 Pro 12/256GB • Google Pixel 6 Pro 12/128GB • Iphone 11 Pro Max 64GB •
-
Solad
addikt
válasz micafighter #48818 üzenetére
Engem bedobott 8/2-vel S4-be, onnan felmentem pár meccs alatt S2-ig, majx az extra egy placement után lerakott B3-ba Asszem maradok is mert játék legközelebb kb áprilisban lesz.
No girlfriend on valentine's day.. More money for bike parts
-
Enigma1945
őstag
válasz micafighter #48824 üzenetére
Értem, köszi szépen! Új rekord: 12 perc alatt kikaptunk.. Full együtt mozogtak mindenhová, tuti ts-en voltak mind az öten.
Komolytalan emberek kíméljenek!!
-
Kanczy
Topikgazda
válasz micafighter #48808 üzenetére
Nekem 0 legendary skin eddig
[ Szerkesztve ]
You don't get it, son. This isn't a mudhole... It's an operating table. And I'm the surgeon. (Batman: The Dark Knight Returns)
-
kenwood
veterán
válasz micafighter #48658 üzenetére
Es az segitseg,hogy meghagyod ot abban a hitben,hogy nem csinalt baromsagot ?
Koszonom.
Kivanok neked minel tobb full ap tf support csapattarsatSzivesen segitek : ne pickelj soha TF-et suppnak, mert akarmit buildelsz neki,lesz 30 karakter,ami azokkal a cuccokkal hasznosabb tagja a csapatnak.
Supportkent kapasbol 2 spell (passive,E) megy a kukaba.
Tudom meg ajanlani dravent,nasust meg veigart is.
veluk is nagyon fun a support role[ Szerkesztve ]
Mi kell az alaplapba? Procibol egy, Rambo 2. <> Egyetlen vizmolekulaban tobb hidrogen atom van,mint ahany csillag az egesz naprendszerben
-
kentucky
őstag
válasz micafighter #48646 üzenetére
Pedig tényleg olyan egyszerű
-
Sordoran
addikt
válasz micafighter #48644 üzenetére
Valóban, de előbb el kéne érnem solo/duo-ban a goldot. Idén (vagyis most már előző szezon) egyedül 10 besorolót toltam le, és így Silver 4-be rakott. Most a hibáimon akarok javítani, és gyakorolni hősöket, de kivették ugye normál draftot ami eléggé megnehezíti a dolgom. Flexibilisben először gyakorlok sokat, aztán ha összejön a solo/duo gold, akkor nekiállok majd komolyabban tolni itt is (meg amúgy se bohóckodni akarok, hanem tryhard gyakorlás).
Double rainbow... what does it mean? Well, a double rainbow is a phenomenon of optics that displays a spectrum of light due to the sun shining on droplets of moisture in the atmosphere. Does that explain?
-
Yodamest
veterán
válasz micafighter #48536 üzenetére
Nem azzal van a bajom, hogy erős, hanem unfair. És írják, hogy lesz idő végre reagálni, más nem flash vagy egy shieldet feltolni + ez, hogy megszűnik a megfejelem a billt és lepentázok effektus végre azt fogja eredményezni, hogy kevesebbet hozzák és ha hozzák többet hibáznak vele, illetve nem játszik vele mindenki hibátlanul, aki már letolt 3 meccset kb.
Így már király lesz, de nem csak ő hanem a többi assassin is. Rájuk fért maradjunk ennyiben
-
csoki46
senior tag
válasz micafighter #48493 üzenetére
Biztos az van a háttérben amit mondasz, de akkora megkönyebbülés volt a "régit" használni. Pedig szeretem az újdonságokat, nem a maradiságommal van a gond. Ahogy egyre többet használom egyre több zavaró dolgot veszek észre.
Van még hova fejlődni maradjunk annyiban -
Kanczy
Topikgazda
válasz micafighter #48433 üzenetére
Dehogynem, az SGU és a PFE is 1820-ról indult
[ Szerkesztve ]
You don't get it, son. This isn't a mudhole... It's an operating table. And I'm the surgeon. (Batman: The Dark Knight Returns)
-
DonTuros
tag
válasz micafighter #48416 üzenetére
Nagyon durva volt, egyszerűen lepentázott
És amikor rákérdeztem, hogy "boost? is it your real account?" akkor nyomta, hogy: "???????, ?????"
Nagyon érezni... Season 5-ben nem is rankedozott amúgy Season 4-ben meg Bronzes volt.
Ő tuti smurf volt, nem?
Remélem látja a Riot, mind az 5-en reportoltuk a Cassio meccs után. Milyen szép lesz amikor szegény eredeti tulajdonos elcseszi a pénzét, mert a smurf túlboostolja az accot.
https://www.akosturos.com
-
Beni97
őstag
válasz micafighter #48252 üzenetére
Így már értem, köszi szépen.
-
Beni97
őstag
válasz micafighter #48223 üzenetére
Nálam ugyan ez, ha még marad pénzem és hely akkor veszek egy pinket hiába van már egy lent. Van hogy van lent és nálam 2 mert van, hogy reflexből veszek még egyet.
-
kenwood
veterán
válasz micafighter #48128 üzenetére
Ott Samsung a dominans csapata siman kikapott a dontoben,es a Samsung b-csapat lett a vilagbajnok
Mi kell az alaplapba? Procibol egy, Rambo 2. <> Egyetlen vizmolekulaban tobb hidrogen atom van,mint ahany csillag az egesz naprendszerben
-
kenwood
veterán
válasz micafighter #48090 üzenetére
Fnaticnek lett volna eselye, ha nem bukjak el 7-21-re a harmadik meccset az elodontoben
Jobban elvertek oket,mint az Origent.Mi kell az alaplapba? Procibol egy, Rambo 2. <> Egyetlen vizmolekulaban tobb hidrogen atom van,mint ahany csillag az egesz naprendszerben
-
FoLey-v
addikt
válasz micafighter #48090 üzenetére
Pontosan! Ezért lenne jó ha h2k döntős lenne,de úgy sem látok sok esélyt,de bármi megtörténhet.
[ Szerkesztve ]
• Opel Astra H 1.6 2005 Optima Z16XEP Caravan 105 LE • OnePlus 8 Pro 12/256GB • Google Pixel 6 Pro 12/128GB • Iphone 11 Pro Max 64GB •
-
HoaryFox
őstag
válasz micafighter #48065 üzenetére
Ez igaz, op.gg is írta, hogy magasabb az MMR-em szerinte, mint az átlag.
"A wikipedia nem tudományos lexikon, hanem egy multiplayer módú notepad." by Pikari
-
DonTuros
tag
válasz micafighter #48065 üzenetére
Tényleg van ilyen, hogy kettesével tudsz ugorni? Azt hittem, hogy néha csak bebuggol a rendszer.
https://www.akosturos.com
-
RangerFox
veterán
válasz micafighter #47963 üzenetére
De most akkor supportként is farmol vagy mi? Elnézést, mezei játékos vagyok, nem értem az efféle low level tactikokat... Most látom a printjét, már mindent értek..
[ Szerkesztve ]
-
RangerFox
veterán
válasz micafighter #47952 üzenetére
Ezt nem vágom.
-
HoaryFox
őstag
válasz micafighter #47892 üzenetére
Én is ezt használom, ha megengeded, válaszolok én is
Nincs különvéve, ugyanazzal az accal tudod használni. Nem, nem tart örökké, hogy behívjon, ugyanolyan várakozási idők vannak, mint a stabilban. Shop működik, mínusz 1-2 dolog, pl. RP vásárlás.
[ Szerkesztve ]
"A wikipedia nem tudományos lexikon, hanem egy multiplayer módú notepad." by Pikari
-
Plata
félisten
válasz micafighter #47890 üzenetére
Igen.Mostanában már csak ezzel játszom,bár ma észrevettem egy bugot,bár most jut eszembe hogy elfelejtettem jelenteni.
-
Beni97
őstag
válasz micafighter #47703 üzenetére
Nekem több haverom is van ilyen egyikkel se megyek. Egyik bronzban van, másik silverben a harmadik meg goldban. A bronzos meg a silveres haveromban azt nem szeretem, hogy nem tudják elfogadni a saját hibájukat főleg a bronzos. CS:GO-ztam is velük és mikor mm-et mentünk ott is ezt hallottam, hogy ki se jött de már lő, meg hacker, meg lövik a csapattársakat ha hibáznak vagy flamelnek. És ez is inkább a bronzos haveromra vonatkozik mert a silveres ő kezdi felfogni. Velük normálon kívül (de még ezt se szívesen) mást nem megyek.
A goldos haveromra is jellemző csak ő nem kiírja chatbe, hanem ts-en hangosan közli. Szerencsére van még 2-3 haverom akik nem eszetlenül játszanak és nem flamelnek. -
FoLey-v
addikt
válasz micafighter #47560 üzenetére
Az a 1917 rp-s?
Végre megszerezve a TPA Shen kinézet.
-
Bowser
aktív tag
válasz micafighter #47490 üzenetére
Ez köztudott.
A vérükben van a szar játék.
Nincs szabad időm. Illetve ha van, az sem szabad.
-
yabba
aktív tag
válasz micafighter #47462 üzenetére
Nekem még kell, hogy valami pittyegjen a fülemben, hogy ne felejtsek el visszanézni a térképre.
-
Kanczy
Topikgazda
válasz micafighter #47462 üzenetére
Meg is tudnám nézni, ha nem akasztaná szét a gépem az oldal... remélem holnapra javítják, sokan panaszkodnak miatta redditen.
-
Sordoran
addikt
válasz micafighter #47439 üzenetére
Valóban, így nem nagy érvágás ahhoz képest. End game-ben még így is pikk-pakk felhealelsz bárkit rövid idő alatt. Early game-ben eddig se vittem túlzásba (mondjuk nem is vagyok main support, se Soraka), mert kiköpöm manám és életem, hogy felgyógyítsam az adc-t, majd fogja magát és haza tp-zik. Belehalt volna, ha ír, hogy nem kell, megyek vásárolni.
Double rainbow... what does it mean? Well, a double rainbow is a phenomenon of optics that displays a spectrum of light due to the sun shining on droplets of moisture in the atmosphere. Does that explain?
-
Beni97
őstag
válasz micafighter #47437 üzenetére
Sokat ér de nem fogom betörni. Még jól jöhet ha buffolják.
-
Kanczy
Topikgazda
válasz micafighter #47421 üzenetére
Az ikon megvan, a mystery gift nincs
-
FoLey-v
addikt
válasz micafighter #47416 üzenetére
Riot Kayle-t megkaptam,de még az ikont nem kaptam meg.
-
Kanczy
Topikgazda
válasz micafighter #47416 üzenetére
Nekem is, de még magát a giftet nem kaptam meg. Te sem
-
FoLey-v
addikt
válasz micafighter #47407 üzenetére
Belátom,igazad van,de vayne és kalista nehéz hős.
-
Beni97
őstag
válasz micafighter #47409 üzenetére
De nem mindegyik adc-nél mozogsz úgy mint kalistával vagy vayne Q-val.
[ Szerkesztve ]
-
micafighter
nagyúr
válasz micafighter #47409 üzenetére
Ez sokkal jobb videó: [link]
-
FoLey-v
addikt
válasz micafighter #47405 üzenetére
Azt nem írta,hogy milyen Elo-ban tolja csak a kérdésére adtam neki választ. Tristanát kifelejtettem az tény. Corki-t nem is akartam odaírni,mert nehéz használni vele. Kalista,vayne annyira nem nehéz használni egy kis gyakorlással már használható hős lesz. Kog'maw-al lehet,hogy tévedtem,de egy jó support-al kivédheti a gankeket.
-
Kanczy
Topikgazda
válasz micafighter #47399 üzenetére
Én egy Mystery Giftet várok, szerintem azt fel kéne dobja
-
Beni97
őstag
válasz micafighter #47337 üzenetére
Én legfőképp azért szeretem mert van rá pink chroma skinem és tetszik ahogy lufivá alakul valamelyik parancsal.
-
Beni97
őstag
válasz micafighter #47335 üzenetére
Ja kb 2-3-szor.
-
törölt tag
válasz micafighter #47309 üzenetére
Hmm sima MasterCard, várok pár percet, hátha jó lesz.
-
hugi0
őstag
válasz micafighter #47167 üzenetére
C9 - IMT
1 - 0 Remelem a C9 nyer. [ Szerkesztve ]
"Az arnyekom gyorsabb a noverem fenyenel."
-
sajtreszelőő
újonc
válasz micafighter #47098 üzenetére
16:10-es monitorom van, szóval a mostani kis lapis megoldás után olyan lenne, mintha egy új játéknak kezdenék
-
Bowser
aktív tag
válasz micafighter #47098 üzenetére
Igen ez is fontos szempont
21:9-es monitor az igazi...
Itt egy példa ami jól szemlélteti a dolgot. A felső kép egy 21:9-es képarányú monitor, az alsó kép az én saját kis 4:3-as monitorom. Nemmondom kipróbálnám így Próbáltam ugyanakkorára megcsinálni az arányokat, szerintem sikerült:Nincs szabad időm. Illetve ha van, az sem szabad.
-
Beni97
őstag
válasz micafighter #47000 üzenetére
Magyar kliensben egyedi passzív.
Csak mert látom hogy magyarul játssza azért írom le.Ohhhh. Látom tudja. Akkor nem szóltam
[ Szerkesztve ]
-
Darko_addict
őstag
válasz micafighter #47000 üzenetére
Mar jatszottam 180+ meccset, de egy csomo (alap) dolgot nem tudok. Koszi ezt a felvilagositast is a passziv/egyedi passziv dologgal kapcsolatban. Az valahol megnezheto, hany ora gameplaye van egy usernek a jatekban?
[ Szerkesztve ]
Don't give up your dreams. Keep sleeping.
-
Sordoran
addikt
válasz micafighter #46985 üzenetére
Köszi, majd átnézem őket. Amúgy Championship Riven nem izgat, ellenben pont azért fogom most megvenni a hőst, mert szeptemberben lesz akciós Arcade Riven, az jobban bejön. Bár ki tudja, lehet közben majd ezzel is elgyengülök, pedig nem kéne (fáj a fogam Nurse Akali-ra és Steel Legion Lux-ra is, sok lenne még egy Riven skin teljes áron).
Más: Kipróbáltam a Kayle buildet egy bot meccsen, nem tűnik rossznak. Mondjuk mid-re száműztek, és egy lvl7 mastery-s Yasuo osztotta az észt topról, le noobozott sikertelen gank után, meg beszólt, hogy first time playing lol? Saját topos társának is beírt, hogy report Kog'maw. Nem tudom mire fel a nagy pofa, legkevesebb sebzést ő tolta, 6/0/4 kda-val, nekem meg Ziggs lane ellenfél mellett 8/3/8. Onnan hogy meglett Runaan rögtön egy hármas gyilkossággal nyitottam, majd egy kettes, ő meg semmit nem csinált szinte. Mindig az ilyeneknek van a legnagyobb szája. Ment is a report, nekem ne toxicoljon egy tét nélküli bot meccsen.
[ Szerkesztve ]
-
Sordoran
addikt
válasz micafighter #46982 üzenetére
Ezzel tisztában vagyok, de pont azért kérdeztem mi a counter, hogy kipróbáljam adott hősöket, hátha bejönnek. Van pár hős ami bejön, jól megy velük (nevezzük maineknek), de nem tudhatom mikor találok még egyet. (eddig egyedül Lux lvl5-ös nekem) Példánál maradva, Yasuo guidokat néztem, és ott pl. egy skillesebb Yasuo az egyik fő counter, na ez már rögtön kiesik nekem, hiszen nekem nem áll kézre, és nem is akarok megtanulni vele játszani. (nem veszek olyan hőst amit nem próbáltam, és állt kézre)
Röviden nézelődni szabad, de tény, nem fogok olyan hőst vinni, még ha counter is amivel nem tudok, nem szeretek játszani. Azért ennyire én is átlátom, hogy azzal magam alatt vágnám a fát.Double rainbow... what does it mean? Well, a double rainbow is a phenomenon of optics that displays a spectrum of light due to the sun shining on droplets of moisture in the atmosphere. Does that explain?
-
kenwood
veterán
válasz micafighter #46980 üzenetére
lehetne olyat csinalni,hogy 10 pick utan kap egy het bant az adott champion.
-
kenwood
veterán
válasz micafighter #46919 üzenetére
Jah,az se rossz,es ott is kijon,hogy gp sokkal rosszabb meg a nasusnal is.
Ha kapsz valakit gpvel,aki egy szinten van veled,akarmit hoz,kikaptal.
Kell hozza a babysit,vagy az outplay,hogy eljuss lvl 14-16ig,amikor elkezd daralni,ha nincs meg 0-8ban es minusz 100 farmban.
Addig max az ultid van.Mi kell az alaplapba? Procibol egy, Rambo 2. <> Egyetlen vizmolekulaban tobb hidrogen atom van,mint ahany csillag az egesz naprendszerben
-
Kanczy
Topikgazda
válasz micafighter #46915 üzenetére
Valóban az Elise nem annyira nehéz, mint a többi, de teamfightban elég nehéz vele hasznosnak lenni. Vele szerintem az átlagnál is jobban kell tudni, hogy mikor mit csinálsz
[ Szerkesztve ]
-
Beni97
őstag
válasz micafighter #46873 üzenetére
De amúgy nem írta senki, hogy bannolnák. Én és Chuzzlee803 csak annyit írtunk, hogy szerintünk megér egy reportot, hiába játszik jól.
-
jUUh
addikt
válasz micafighter #46863 üzenetére
Ugyanilyen barátom nekem is van. Köszönöm az infót.
[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy S23+
-
Solad
addikt
válasz micafighter #46817 üzenetére
Lehet azt. S4 végén Sonával jutottam hat nap alatt B1-ből Goldba.
No girlfriend on valentine's day.. More money for bike parts
-
Bowser
aktív tag
válasz micafighter #46839 üzenetére
5 ember kell, hogy jelezze a töltőképernyőn. Viszont nem kell 5 ahhoz, hogy a játékban TAB lenyomása mellett kiírja a neved alatt.
-
FoLey-v
addikt
válasz micafighter #46822 üzenetére
Például számomra szeptemberben eternium Rek'sai az instabuy lesz.
-
Bowser
aktív tag
válasz micafighter #46817 üzenetére
Lehet csak nehezebb. Mondjuk egy Jannával baromi nehéz kikerülni Silver 5-ből. Ezt tapasztalatból mondom
Azért mert nem tudják, hogy mire képes. Mik a képességei stb..Viszont Platba ha jó vagy vele dőlni fog a "Free LP"
-
Bowser
aktív tag
válasz micafighter #46815 üzenetére
Néha Suppként néha midesként. Silverbe meg topra is jó
-
Bowser
aktív tag
válasz micafighter #46740 üzenetére
Aha kivéve mondjuk a Zombie Brand ami csak 2012-ben volt elérhető.
Meg tudnék még párat mondani.Nincs szabad időm. Illetve ha van, az sem szabad.
-
Zolly444
aktív tag
válasz micafighter #46731 üzenetére
Igen, erre gondoltam én is de ennél vannak azért erősebb kombók is. Mondjuk nekem alapból nem szimpatikus Lucian valamiért. Ettől függetlenül egy jó champion. Blitz Vayne-nel is erős. Blitz hook+knockup alatt Vayne-nek van ideje begurulni az enemy mellé és lestunolni. Adc mainként viszont soha nem fogom megérteni az embereket akik volit, amumut, teemot, malphiteot és hasonló champeket hoznak supportnak. Legszívesebben minden olyan meccsen kilépnék. Főleg ha full ap-t építenek
[ Szerkesztve ]
-
bivalyolo
őstag
válasz micafighter #46704 üzenetére
&Darko_addict
mivel engem is érdekelt rákerestem.
gyűlnek a kulcsok láda meg már 1 hónapja lassan nem esett mindig csak A+ osztályzatot kapok[ Szerkesztve ]
"Let's agree to disagree!"
-
FoLey-v
addikt
válasz micafighter #46706 üzenetére
Köszönöm majd kifogom próbálni,érdekes hős jó nagy dmg-vel.
-
Bowser
aktív tag
válasz micafighter #46697 üzenetére
LCS 98%-a Challanger játéksokból épül fel kb(csak a hasamra ütöttem és mondtam egy számot, de szerintem közel a reálishoz). Amikor beütöttem a nevét direkt megjegyeztem, hogy a 62.-ik helyen állt. Twisted Fate-el több mint 100 ranked meccse volt (Lolskillen néztem), bár az ötödik szezon végén.
Kicsit jobban farmolt az átlagnál...(30 perc 290 farm) de nagyjából ennyi.
Bár a hangsúly most tényleg nem ezen van hanem, hogy bárkivel összedobhat és bárki lehet az enemy teambe.Nincs szabad időm. Illetve ha van, az sem szabad.
-
kenwood
veterán
válasz micafighter #46674 üzenetére
Ez ertheto, a legfobb problema az, hogy ismerned kell az ellenfel kepessegeit.
Kulonben ugy jarsz,mint azok,akik kint maradnak 20% hpval egy lvl 6-ot meglepo Leblanc ellen, vagy kifokuszoljak az ultis tryndat[ Szerkesztve ]
-
Sordoran
addikt
válasz micafighter #46655 üzenetére
Hát így megint ott vagyok ahol a part szakad, áldozzak-e Projekt Katarina-ra most, és legyen menő töltőképem (maga a hős tetszik, és tegnap pont vele játszott Voyboy streamben, ahol a skin is jobban bejött, mint sima spotlight videóban). Viszont még 2 Kiegészítő ládikát venni kéne, ha a Katarina ikon mellett esetleg kivenném jövőben a Projekt Lucian skint is, mert jelenleg 14 core van csak. Na de 2 láda, az még 4 loot, ami sok jót tartogathat 590 RP-ért.
-
Beni97
őstag
válasz micafighter #46650 üzenetére
Hát szerintem mivel Bjergsen mondhatni zed main és simán megteheti, hogy mikor kijön rá egy skin megveszi. Bár aztán kitudja.
Akkor az lenne a legbiztosabb, ha Sordoran utána kérdezni facebookon a lol-os csoportba. Ott biztos van olyan aki első héten vette meg anno. -
Beni97
őstag
válasz micafighter #46648 üzenetére
-
Beni97
őstag
válasz micafighter #46646 üzenetére
Tavaly se volt az.
-
Kanczy
Topikgazda
válasz micafighter #46625 üzenetére
Nem jött be az 50%, megkaptam a Fiora shardot
Vagy ikonokat, vagy a skin shardot lehet kiváltani a core-okból, ugye? Akkor még így is inkább az utóbbi, az legalább ér valamit...
[ Szerkesztve ]
-
DonTuros
tag
válasz micafighter #46576 üzenetére
Megtörténik, sajnos
Én amúgy nem szoktam a farmért pingelni, csak amikor direkt csinálja a support, meg sem próbálja kikapcsolni az Auto Attackot.
Meg a kill. Az nem érdekes, ha elviszi a jungle, akár az összeset, csak az fáj, amikor a support csinálja ezt. Tehát Lux support (jobb esetben...) 8/2/0 míg én, ADC-ként 1/5/8... ez szokott fájni. És én vagyok megszólva azzal a bizonyos szókapcsolattal: "0 dmg noob"...https://www.akosturos.com
-
SkiDev
őstag
válasz micafighter #46553 üzenetére
Értem, köszönöm, megnyugodtam. PW-t cseréltem ettől függetlenül, de be sem lehetett lépni.
Mondjuk erről az oldaláról értem, hogy nyugodtnak kell lenni (most már kezdek én is higgadtabban játszani, ha noobok, akkor mute vagy kacagok rajtuk), viszont a promó meccsen nem biztos, hogy ilyen felfogással lehet kezdeni valamit, mikor a csapatodban a másik négy összehoz több, mint 60 halált 20 perc alatt.
Havernak ezen ment el a Silveres feljutás. Lehetett Cho-val 4/4, ha már ellene egy 26/2 Ezreal volt.
Ilyen ez... Nem szoktam ezért rankedezni, nyugodtabb is vagyok és a meccseim 90%-a minimum jön is mostanság.[ Szerkesztve ]
Siemens A40 \ Siemens C35 (BOCI Ver.) \ Siemens AF51 \ SE k310i \ Nokia 3110c \ SE k800i \ LG GT 500 \ SE Xperia X8 \ Sony Xperia SP \ LG G4 Brown Leather \ Huawei Mate 10 Pro \ Realme X2 Pro \ Samsung Galaxy S21 Ultra \ iPhone 16 Pro
-
Yodamest
veterán
válasz micafighter #46522 üzenetére
Ja akkor sorry
Fú gyerekek viszont tegnap mi történt meg velem: én top ösvény Aatrox és kaptam egy Olafot.... akkor még egy laza vállrándítással nyugtáztam, hogy hát jó biztos semmi extra. Talán pár hónapja ha találkoztam Olaffal a játékban, nagyon ritka pick, már nem is emlékeztem rá, hogy milyen ellene játszani. Hát durva ellene "játszani"... próbáltam tradelni vele, de gyakorlatilag egy fejszével a 30% életerőmtől megszabadított, szóval hamar beláttam, hogy ez nem fog menni. Jött gank, mivel atom betolt a torony alá, de sajnos a junglerrel együtt sem bírtunk vele, egyszerűen 2 hitből megölt, aztán amíg a passzívom töltött, addig megölte a junglert és mire feléledtem újra, megint megölt, ekkor már valósan Ezután már végképp nem lehetett bírni vele, egyszerűen egy ulti alatt végigment a csapaton szedte a 4-5 killeket az élete meg csak ment felfelé. J4 volt amúgy a jungeles szóval sokszor eltuda zárni Olafot egy egy ultival, de azzal is csak annyit ért el, hogy őt ott bent megölte 2 ütésből aztán ugyanúgy végigment mindenkin. Elfutni sem lehetett, mert sprintet hozott + a fejsze szal.... végén valami 27 killt szedett össze és le is hozta a meccset.
SoloQ-ban, ahol nincs olyan szintű csapatösszhang, ez a hős valami katasztrófa. Lehet lcs-en tudják valahogy kájtolgatni, de fú hát örülök, hogy nagyon ritka pick az biztos....
-
FoLey-v
addikt
válasz micafighter #46410 üzenetére
A yabba kolléga mindent leírt. Én csak azért írtam le,hogy nagyobb arcuk lesz tőle,mert egy szart sem érnek csak lenézni a kisebb divizíókat. pl. legtöbbször csajoknál van ez. Aki magától jut fel feljebb az már egy megtestesült igazi lol játékos. Attól,hogy boostolják kap +ezt azt attól még marad egy feeder nokedli játékos.
-
kenwood
veterán
válasz micafighter #46398 üzenetére
Szoval mindenkepp kell az essence ...
Ilyenre biztos nem fogok kek essencet kolteni.
szerencsere csak skin shardokat dobalt eddig,ha lenne is 5-600 kek,inkabb uj championt vennek belole,nem egy semmire nem jo toltokepernyos badgetMi kell az alaplapba? Procibol egy, Rambo 2. <> Egyetlen vizmolekulaban tobb hidrogen atom van,mint ahany csillag az egesz naprendszerben
-
kenwood
veterán
válasz micafighter #46392 üzenetére
megneztem vanyet az egyik accon.
ott level 5 ,71911 ponttal.
blue essencre rosszul emlekeztem,az keves
viszont az akkor kene,ha nem lenne meg a hos es a shard sem.
vagy nem ertem.[ Szerkesztve ]
-
Beni97
őstag
válasz micafighter #46394 üzenetére
Igen ez is.
Volt 2 tokenem és 2 hős töredékem abból tudtam összeszedni közel 600 kék esszenciát, erre fel vettem 1700 ip-ért vettem egy hőstöredéket amit egyből be is törtem és csodálkoztam, hogy miért nem tudok felhúzni lvl7-re. Akkor jöttem rá, hogy 3 token kell. Én lb-re akartam csak vele nehéz összehoznom S-t, mert nehezen farmolok vele. -
kenwood
veterán
válasz micafighter #46390 üzenetére
Mondjuk ez lehet,mert lb-vel eleg kevesen tudnak jol farmolni.
Ha eltologatod a W-t a waveclearre,akkor nincs manad tamadni,menekulni.Azt a lvl 6-7 dolgot nem vagom.
Megvan vaynel-el is,lb-vel is a ket token, a szukseges kek essence es a hos is,megsem engedi az upgradet.Mi kell az alaplapba? Procibol egy, Rambo 2. <> Egyetlen vizmolekulaban tobb hidrogen atom van,mint ahany csillag az egesz naprendszerben
-
kenwood
veterán
válasz micafighter #46388 üzenetére
Ez se fedi teljesen a valosagot.
Nekem Leblanccal ritkan van 50-60 farm/ 10 percnel jobb atlagom,megis vagy 15X csinaltam s-t vagy S minuszt vele. (nyilvan ezeken a meccseken azert boven 10 kill felett,5 halal alatt voltam)
Egyebkent meg kit erdekel a meccs vegi osztalyzat,ha mar megvan a lada?[ Szerkesztve ]
-
Kanczy
Topikgazda
válasz micafighter #46370 üzenetére
Szerintem arra utalt a képpel a kolléga, hogy "kiszedel"-t írtál
-
kenwood
veterán
válasz micafighter #46353 üzenetére
-
FoLey-v
addikt
válasz micafighter #46340 üzenetére
Reménykedek,hogy későbbiekben során Leona is kapni fogja az egyetlen egy hős karakter akire megvettem a Project skint,de annyira nem is izgat nem érvágás számomra.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz micafighter #46321 üzenetére
Jólvan ezesetben elnézést Így utólag visszaolvasva nemtudom miért így reagáltam
[ Szerkesztve ]
-
Beni97
őstag
válasz micafighter #46321 üzenetére
Én elég sokszor nézem meg a Lcs matchhistoryt mert érdekelnek a rúnák és masteryk. Meg meg lehet nézni ki mikor vesz/elad tárgyat szóval viszonyítani is lehet. Jó azért tudom más egy profi mint egy nem profi de akkor is. Elég hasznos.
-
törölt tag
válasz micafighter #46314 üzenetére
Na ne mond.. Én is ezt tettem volna, de haverom nem. Tehetek róla? (amugy gondoltam ,hogy valaki szóvá teszi dehát ilyenek vagyunk, mindenben (csak) a hibát vesszük észre)
[ Szerkesztve ]
-
Lokids
addikt
válasz micafighter #46260 üzenetére
Nemcsoda. Az a 67% cd az marha erőssé teszi.
Ráadásul a mindig is nagyot ütött a Q+AA egy sheen után.
Egyetlen baja, hogy mindene AP alapján skálázódik, így ap-ba érdemes építeni, úgy viszont egy burster hamar eltünteti.
Én eddig mindíg úgy építettem, hogy AP support item (sightone) + Lich Bane + hourglass+ Abyssal + Rylai + cipő.
De a rework óta lehet mást kéneIf you chase two rabbits you will lose them both.
-
Sordoran
addikt
válasz micafighter #46260 üzenetére
Köszi a tippeket, ha ingyenesek lesznek kipróbálom, aztán meglátom mennyire jönnek be. Vakon inkább nem veszek már hőst, mert ki tudja mennyire válik be nekem. Mondjuk most Katarina-t bevállaltam, és eddig tetszik, de még csak próbálgatom.
ADC-t kéne viszont még szereznem, eddig van Ashe, Sivir meg Tristana, most még Vayne-el és Caitlyn-el szemezek, bár utóbbi most gyenge early game ha jól tudom, low elo-s meccsek meg nem élik meg gyakran end game-et se, szóval lehet nem jó választás.Double rainbow... what does it mean? Well, a double rainbow is a phenomenon of optics that displays a spectrum of light due to the sun shining on droplets of moisture in the atmosphere. Does that explain?
-
stefyY
őstag
válasz micafighter #46254 üzenetére
Sona egy useless szutyok.
(#46255) FoLey-v: Én nem érzem. Szoktam anyázni én is azért, de 50% fölötti win ratem-em van az utóbbi 2-3 hétben is vígan.
[ Szerkesztve ]
"Ha Istenhez szólunk, az ima; ha Isten szól hozzánk, az skizofrénia." "Mi ez, génkezelt lazac? Nem, csak háromszor visszafagyasztott hekk."
-
-=Vacsek=-
senior tag
válasz micafighter #46184 üzenetére
azt tudom h nem megy negativba. itemekból max 30mr pent tudsz összeszedni azért irtam h olyan mint a true, de majd lesek pár számítást.
(#46185) Zedz egyértelműen diana. mid jng top bármelyik lanere jó. én nagyon szeretem 3 runám is van rá.
-
Zedz
addikt
válasz micafighter #46187 üzenetére
Főleg Yasuozok, Kindredezek, és mostanában egyre több Veigar.
-
Beni97
őstag
válasz micafighter #46173 üzenetére
Normál 5v5 rift-en. Ha jól tudom itt lehet a leggyorsabban összeszedni.
[ Szerkesztve ]
-
jUUh
addikt
válasz micafighter #46166 üzenetére
Szerintem lassan a rework szót "buff"-al kellene helyettesíteni
Samsung Galaxy S23+
-
stefyY
őstag
válasz micafighter #46153 üzenetére
A blind is cc...
-
Yodamest
veterán
válasz micafighter #46136 üzenetére
Biztos, mert kevesen is pickelik Sokszor valóban a bőség zavarába kerül az ember fia, amikor bannolásra kerül a sor. Nálam a feketelistások: Darius, Yi, Jax, Xin, Kata, - nélkülük szebb lenne az élet. Darius 1X átcsúszott a rostán (én nem bannolhattam azon a meccsen) és topon szembe jött velem. Hát az élmény egy jó nagy fekete dildó anális behelyezéséhez lehetett hasonló, borzalmas volt, tudott is játszani vele és végig a hülye 7. szintű hősismeretiét villogtatta nekem..... aznap éjjel nem sokat aludtam, ha mondhatok ilyet.
Kedvencem még, amikor azért tudja az enemy kipickelni ezeket az instawin champeket, mert nálunk valaki Sorakát bannol... Sorakát??? Mi ez kóreai LCS? Silver5-ben Sorakát.....
-
Methionyl
senior tag
válasz micafighter #46102 üzenetére
Oki thx akkor jól emlékeztem. Akkor megvárom a 30% akciót ashe-ra
They can break you but not your promise, even death won't keep you apart. Through this darkness you will find him in your sword still beats, a heart.
-
Sordoran
addikt
válasz micafighter #46039 üzenetére
Tier 1 rúna már nem elérhető boltból, a Tier 2 pedig egységesen 1-1 IP-be kerülnek (a bolt nem tudja lekezelni az ingyenességet), ezekhez képest mondjuk a Tier3 nevezhető nagyon drágának is. De persze rankeden, aki komolyan gondolja játékot attól elvárás a dolog, annyi, hogy még nem vagyok 30 se, és rankedet se fogom rögtön elkezdeni, ellenben hősökből nem ártana nagyobb pool. De ha ez az 50% kedvezmény hosszú távú rajtuk, akkor nem rohanok megvenni őket még.
Köszi a tippeket, biztos meg fogom őket venni, csak nem prio egyelőre (esetleg az akciósokat igen).[ Szerkesztve ]
-
Hamuuuu
tag
válasz micafighter #46016 üzenetére
Troll pick alatt speciel én - a tegnapi napom okán - egy leona top-t értek mondjuk....Mégha tudott volna is vele, jól müködött volna a teamcomp-ban. Csak sajnos nem igazán volt tapasztalt. Megnézve accountját, csak midet játszik.
Nem mondom magam túl jó játékosnak, de legalább tudom,hogy mikor és mit ne csináljak.
Amúgy mostmár nincs is olyan,hogy trollpick kb. Szinte mindent lehet mindenhova. A lényeg,hogy tudjon is aza dott személy a champ-l játszani.
Sion buff lopás miatt nem értem miért irnak neked. Régi bevált trükk,csak nem sokan használják.
Nekem a Yorick pickre szokták modani,hogy trollkodok."A fizika elsőszámú törvénye : a testek igyekeznek megőrizni nyugalmi állapotukat."
-
Beni97
őstag
válasz micafighter #45975 üzenetére
De a support dolga a legtöbb wardot kirakni. Meg a jungle dolga is ha vesz sightstone-t. Magamból kiindulva én azért nem tudok egy idő után annyi wardot rakni, mert lecserélem a trinketet és néha pirosra, bár a csapat többi tagja ezt nem teszi meg. Haveromnak ha azt mondom mikor suppol, hogy fejlessze a piros trinketjét arra a pirosra ami lvl9 után van csak ennyit mond:MINEK?
Pink van valamikor 2-is van nálam mert rexlefből veszek és azért nem rakom le mert már van egy valahol amit én raktam. -
törölt tag
-
harry3
őstag
válasz micafighter #45967 üzenetére
Nem a ranked MMR-ra értettem, tudom, hogy nincs. Arra gondoltam, hogy miért van az, hogy alsóbb szinteken működik az egyensúly, 30. szinttől pedig kb. megszűnik.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
A játékról részletes leírás az összefoglalóban.
A RIOT Games szabályzatának megfelelően, és ahogy a Prohardver lapcsalád összes topikjában, itt is tiltott az account adás-vétel még említés szintjén is.
- ASUS Zenbook A14: Ez így szinte tökéletes
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Autós topik
- Fujifilm X
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Hisense LCD és LED TV-k
- World of Tanks - MMO
- Akvarisztika
- További aktív témák...
- Latitude 7320 27% 13.3" FHD IPS érintő i5-1145G7 16GB 256GB NVMe ujjolv gar
- Dell Latitude 5491 27% 14" FHD IPS érintő i5-8400H 16GB DDR4 256GB gar
- Bomba ár! Dell Latitude 5510 - i7-10G I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 7591 2in1: i7-10GEN I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- LG monitorok
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest