-
GAMEPOD.hu
Hasznos linkek
Új hozzászólás Aktív témák
-
ChromeX
addikt
Nem tudtam élőbe nézni a döntőt d emost végignéztem. Már annyira nem izgatott a mult heti csunya EU bukások utan, de azér megnéztem
hihetetlen hogy, az skt mennyivel mindenki fölött volt egész végig még majdnem a harmadik jatékot is hozták akkora hátrány ellenére. Szinte képtelenek voltak hibázni ha bármelyik ellenfél apro picit is vétett egyből elmentek. Azt néztem hogy miylen nehéz volt ellenük jatszania barknek is egyenlő goldal, mintha mindig előnybe lettek volna hihetetlen volt. Grat nekik nem szeretem őket de vilagbajnok teljesitmény. Tud valaki valamit linkelni hogy hányan nézték egyszerre a döntőt, meg ilyen statisztikákat?
-
Brian_GT
őstag
Én valahogy végigszenvedtem a videót, mert a kinti képekre stb. kíváncsi voltam....de ezek a riportok. Mondja, hogy még nem sikerült annyira képbe kerülni mit kell csinálni Gratulálok hozzá...ennyi erővel ki lehet küldeni egy utca emberét is. Lehetett látni a riportalanyokon is, mintha azok is néznék, hogy ember most te ismered a játékot??!!
Meg nektek nem tűnt úgy mintha keresné mit is mondjon? Mármint azt tisztáztuk, hogy annyi köze van a LoL-hoz, mint az országunknak a baseball-hoz....deee angolt mondom. Lehet jobban beszél nálam angolul, de engem nem is küldenek külföldre riportot készíteni. Komolyan ez volt a legjobb ,,emberük" akit ki tudtak küldeni? Ebben a topicban szerintem messze menőkig nagyobb tudással rendelkező és értelmesebb embert lehetett volna találni, mint ezt a majmot. Mind játéktudásban, mind nyelvtudásban.
És most akár ha ezt olvassa az az ember vagy a 444... jöhet, hogy és én hol vagyok tőle...ő legalább élőben kint volt...az lehet...de én nem is képviselek szakmailag egy eseményt illetve egy ,,közösséget". Ő meg igen. Szóval szégyen!!!
[ Szerkesztve ]
- Csak a Puffin ad nekem erőt és mindent lebíró akaratot! -
-
Ryder1
senior tag
válasz Kanczy #40594 üzenetére
Ennek az országnak szerintem még szüksége van néhány évre, amíg az emberek jó része képben lesz a dolgokkal és az ezzel foglalkozó oldalak, streamerek, LCS kommentátorok profivá válnak. Sajnos még brutális különbség van pl. a magyar és az angol LCS kommentátorok hozzáállása, játék-és szaktudása között.
-
Kanczy
Topikgazda
válasz Beni97 #40593 üzenetére
Egy ideig részt akartam venni a magyar e-sport építésében, de szerencse, hogy nem tettem. Nem tudnám elviselni sajnos azt a blőd amatőrséget, ami körülvesz.
You don't get it, son. This isn't a mudhole... It's an operating table. And I'm the surgeon. (Batman: The Dark Knight Returns)
-
Yodamest
veterán
-
TBT
addikt
válasz ClydeBeka2 #40586 üzenetére
"aioweent beirni vizicsacsinak azért szakmailag eléggé megkérdőjelezi a 444-et"
Ennyi! Nincs több kérdésem! Hasonló színvonalon mozog minden ilyen szenny.
[ Szerkesztve ]
"I am Sylvanas Windrunner, Queen of the Forsaken. If you will not serve me in this life, then you will do so in the next."
-
Dinter
addikt
válasz ClydeBeka2 #40586 üzenetére
"Ledöntötték az oszlopot.."
Szinte fáj amiket kérdez. Legalább akkor valami szakértő(bbe)t küldtek volna ki.
-
ClydeBeka2
őstag
LoL IGN: ClydeBeka3 / Xbox Series X: ClydeBeka / BrawlStars: PH! | ClydeBeka
-
hugi0
őstag
válasz Yodamest #40582 üzenetére
Itt tudod magad megnezni. - vagy a tukorben.
[ Szerkesztve ]
"Az arnyekom gyorsabb a noverem fenyenel."
-
-
törölt tag
TSM Doublelift!
-
Noddy
senior tag
A kommentátorok mondták, hogy az idei szezonban használták a legtöbbféle hőst a játékosok a bajnokságokon. Persze még kb mindig csak egy 20-as a pool a 120-ból, de korábban még kevesebb volt.
Itemek: Majd rájössz, hogy igen, érdemes megnézni, de ettől függetlenül a hurricán nem jó tristanára
[ Szerkesztve ]
Jesus my savior, not my religion. - Jéghegy nem talál ibolyát.
-
Yodamest
veterán
Na akkor az ámokfutó megint kérdez
Ugye nem akartam újító lenni meg ilyenek, mondom veszem az "ajánlott" itemeket a hősöknek biztos az a legjobb. Viszont, ahogy kezdem a mechanikájukat egyre jobban érteni, valahogy mintha nem mindig az ajánlott lenne a legjobb item egy-egy karakternek.
Most konkrétan arra gondolok, hogy Tristana-nak megvettem ezt a Runaan hurrikánját, mert így ránézésre nagyon jónak tűnt, habár nincs az ajánlott itemek között. Hát nem csalódtam, elképesztő jól lehet vele így haladni sokkal többre megyek vele mint ajánlottak között pl. a Határtalan pengével. A penge critet ad WTF? Trisnek minek annyi crit? sokkal sokkal jobb a Runaan hisz Trissel alapvetően úgysem 1v1-eket fogok menni, hanem tornyozni, pusholni szerintem.
Szóval most kicsit úgymond elbizonytalanodtam item téren, lehet érdemes az egész item poolt átnézni Garennel és a többi karival is, mert lehet valami jobbra bukkanok....
Vélemény? -
Zivos
tag
válasz Dani_kp #40542 üzenetére
Azért annál kicsit többel, de mindig lesznek kiegyensúlyozatlan hősök. 100+ hősnél amúgy is annyi a lehetőség, hogy fizikailag lehetetlen jól belőni őket. Ez egy SoloQ -ban nem ilyen markáns, de egy VB -n már közel egyforma képességű játékosok játszanak, itt pár százaléknyi különbség eldönthet egy meccset. 1 éve nézem a LoL -t, azért azóta sokat változott a hősválasztás, van olyan hős ami 5.10 -ben óriási sztár volt, most sehol nincs és fordítva. Tehát a VB -n igaz mindenki pár hőssel játszott, de 1 év alatt ez már nem igaz.
-
Zivos
tag
válasz Imilenni #40560 üzenetére
Ugyan WoW, ugyan privát szerver mégis az ismert hackek nem mennek a Taurin sem. Ha véletlen átcsúszik valami új, akkor is pár jelentés után ban. El tudom képzelni hogy egy ilyen játék után azt mondja egy fizetős játékos, hogy többet egy fillért sem fizet ezután, szóval még veszteség is a cégnek.
-
Zivos
tag
válasz Yodamest #40519 üzenetére
Mivel sokkal jobb vagy a kezdőknél, ezért a játék is úgy kezel. Ebben van jó is, rossz is. Én soha nem szerettem a PVP -t, de azért csak ragadt rám valami, ezért kb. 15-1 -el kezdtem. Itt elértem a szintemet, utána már 50-50% nyerés-vesztés. Nézem ámokfutásodat itt, én soha nem tudtam ennyire beleélni magam egyik játékba sem . Ne érts félre ez nem baj. Ki kellene találnod mi akarsz lenni és arra koncentrálni, addig meg bőven jók a 450 -es vagy az ingyenes hősök. A 6300 -ast már csak akkor nézd meg ha pl. topos akarsz lenni és abból kellenek a legjobbak. Semmi értelme toposként egy drága jungleresnek és fordítva, bármilyen szimpatikus is az adott hős.
-
Dinter
addikt
Több helyen is írták, hogy PoE elmegy UoL-ból..remélem nem igaz. Ami viszont nagyon valószínű, hogy vardags és horo helyét steelback és kou veszi át.
-
glacious
addikt
válasz Imilenni #40560 üzenetére
Vannak külső cégek, akik ilyen "game guard"-okat fejlesztenek, de még azokon is átmennek az ügyesebb scriptek/botok más játékoknál, szóval kb. felesleges erőforráspazarlás lenne.
(#40556) hugi0: gondolom, azok nem passzolnak a játékstílusához, vagy korábban játszotta azokat a meccseket.
[ Szerkesztve ]
-
hugi0
őstag
-
Dinter
addikt
3 óra és lejár Freeze szerződése. TSM Freeze inc.
-
Brian_GT
őstag
Azért az 5 év alatt nem semmi miből nőtte ki magát a Riot Mondjuk nekem is anno MOHAA így volt, hogy először csak egy szoba 4 emberrel, majd 6-8-10, majd terem, majd családi ház, közösségi ház, majd iskola Csak nekem 10 év alatt sem lett különálló ,,estem" a Mercedes-Benz Arena-ban, nekik meg 5 év alatt lett. Lehet beszélnem kellett volna az üzleti tanácsadójukkal
Néztem a csajszi youtube csatornáját igen, láttam, hogy erős LoL-os...bár most vagy twich fan és oda tolja őket, vagy nem annyira-annyira brutál aktív...mert csak pár stream-et látni tőle ytube-n. Mindenesetre azt nem tudom, mennyire jó játékos, de hogy énekelni tud az tuti. Ezt az érdemet nem veszi el tőle senki! + azért első beszélgetés amit kidob a ytube a csatornáján... vmi idióta: ,,Me ti mi a f**m énekesnek képzeled magad, mert a **** **** Annyira tirpák, tudatlan emberek élnek istenem
Amúgy a csalásokra meg... hát ott a steam is, ami elvileg minden indításkor ellenőrzi van-e valamilyen gyanús file stb. a könyvtárban... és mégis tucat számra van a sok bu**i csaló codtól kezdve, cs-ben mindenhol!!! Szóval ezen én már meg sem lepődöm, hogy LoL-ban is lehet csalni. De amúgy ez akkor mit csinál? Olyan, mint egy macro WoW-ban, hogy csomó dolgot letud 1 gombnyomásra, míg a másik eljátsza rajta fél Beethoven-t?
[ Szerkesztve ]
-
Ryder1
senior tag
Sosem játszottam még scripter ellen, eljött ez a nap.
Kicsit sem feltűnő, hogy kalistával 103W/23L, kb nem is játszik mással. Report ment neki csalásért, remélem bannolják. -
Kanczy
Topikgazda
Megint előjött a szokásos vb-szindróma: a világbajnok annyival jobb MINDEN más csapatnál, hogy össze sem lehet mérni őket. Kicsit szomorú, de ez van
[ Szerkesztve ]
You don't get it, son. This isn't a mudhole... It's an operating table. And I'm the surgeon. (Batman: The Dark Knight Returns)
-
TBT
addikt
Riot pls:
"I am Sylvanas Windrunner, Queen of the Forsaken. If you will not serve me in this life, then you will do so in the next."
-
Beni97
őstag
válasz -=Vacsek=- #40547 üzenetére
A 3. meccsen azért majdnem felzárkóztak. Ahhoz képest milyen hátrányban volt az SKT azért tudtak alkotni. -
hemaka
nagyúr
Faker OP
crazy mudi dog ║ MBP M4 Max ║ Syno DS3622xs+
-
-=Vacsek=-
senior tag
skt ez pz. szintén champ selectbe megjosolhato volt a win. 1. több hp több cc 2, ap mid ap top, gnarnak elég mr-t venni earlybe. 3. skillbe jobbak. kérdés hagyták e magukat a 3. gamebe kiértetiesten hasonlit az fnc elleni utolso faker meccsre ahol az fnatic szintén 0 drag 1 toverrel zárt [ Szerkesztve ]
-
Brian_GT
őstag
válasz Dani_kp #40545 üzenetére
Ahh köszönöm
A champ választáshoz csak annyit, igen de azért talán a döntő már nem arról szól, hogy kísérletezgessenek mi válik be és mi nem. Ez azért érthető.
Most nem lol, de pl mikor grid-el játszom és csak úgy van kedvem menni pár kört, akkor össze-vissza választok autót ami épp tetszik...ráadásul általában akkor külső nézetre váltok a látvány végett. Mikor viszont valaki felmérgesít vagy jön olyan aki látom szereti a kihívásokat...akkor csakis a nyerő kocsik közül választok és irány lökhárító nézet. Mint mindenben mindig meglesznek a top választások...ez egy autós játékban is így van és sajna persze ott is, mint itt is te írod...egy idő után unalmas még annak is aki megy vele, nem csak aki nézi....de a győzelemért kell!!!
Nemááá most nézem...ez a csajszi hagyjám, hogy énekes még totál gamer is??? Hagyjuk mááár!!!
[ Szerkesztve ]
-
Dani_kp
addikt
válasz Brian_GT #40543 üzenetére
Worlds Collide - 2015 World Championship (ft. Nicki Taylor)
szerk.: #40544 Ryder1
A nézők szórakoztatásáért?!
[ Szerkesztve ]
https://ingatlan.com/33821564
-
Dani_kp
addikt
Nekem csak egy bajom van ezzel az idei VB döntővel, van kb. 12-13 champ, amivel játszanak és kifújt...
https://ingatlan.com/33821564
-
Brian_GT
őstag
KOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO 2:1 ... bakker annyira szurkolok a Koo-nak! Ez a meccsük annyira szép volt...olyan csapatmunka, hogy öröm volt nézni! [ Szerkesztve ]
-
Ryder1
senior tag
Még így is nagyon valószínű, hogy az SKT nyeri a vb-t, de halál unalmas lett volna az egész, ha 3-0-ra nyernek. -
hemaka
nagyúr
Ezt illene behúznia a KOO-nak. crazy mudi dog ║ MBP M4 Max ║ Syno DS3622xs+
-
hugi0
őstag
5 perc 5/0 LeeSin "Az arnyekom gyorsabb a noverem fenyenel."
-
Beni97
őstag
Most meg ACE, Ha így se tudja megnyerni a KOO, akkor nem tudom mivel lehet megfogni a SKT-t. -
Yodamest
veterán
Nézitek a döntőt ugye? http://www.twitch.tv/lcshu
Nem gondoltam volna, hogy a Koo-t megtudják fogni. Most kezdődik a 3. meccs!
-
Beni97
őstag
Ti smartcaston hogy használjátok az olyan spelleket mint pl: yasuo-E, lee-W, alistar-Q-W,rek'sai alagút meg ilyenek? Én próbáltam a lee-W, de sokszor volt és még van is olyan érzésem hogy félre megy és nem éppen olyan targetekre megyek rá velük amivel kéne. Rá szeretnék állni a smartcastra, már zeden és ahri csak azt használok. Vagyis zeden csak a Q-W, az ultit nem merem arra rakni mert nem tudom milyen félre nyomások lennének.
VB: micsoda agresszió már az elején
-
hugi0
őstag
13:0 az SKT T1 eddigi merlege a VB-n.
- hogy a peloba dominalhat enyire egy csapat ?"Az arnyekom gyorsabb a noverem fenyenel."
-
TBT
addikt
válasz Brian_GT #40527 üzenetére
Már nézhető a megnyitó cinematic!
Ez valami eszméletlenül hangulatos!
-
TBT
addikt
Dat Cinematic!!!
[ Szerkesztve ]
-
addikt
Nem azon volt a hangsúly, hogy jók vagy rosszak-e a champek, hanem hogy képes lesz-e játszani kompetetíven akár normálban egy ashet. Mióta átdolgozták a passzívját és a Q-t picit bonyolultabb játszani, és egy kezdő még azzal küzd hogy hova pozícionálnon, melyik képesség mit csinál, mi is az én role-om, hogy farmoljak hatékonyan, stb.
Ezen champek jó felével imádok játszani, mégis azt mondom hogy hülyeség azért megvenni őket, mert 450-be kerültek. Vegye meg azért, mert élvezi velük a játékot.
Sarcasm: just one of the many services I offer.
-
-
Solad
addikt
Nézzük azokat a 450-es hősöket:
Amumu, Annie, Ashe, Garen, Sivir, Ryze, Soraka, Ww, Kayle, Nunu, Poppy, Yi
A magam részéről ezzel a champ poollal simán nekiindulnék meg egy kezdő rankednek is, nem hiszem hogy nagy hülyeséget csinált volna.
(#40516) geftaR: Nem igazán legal dolog errefelé
[ Szerkesztve ]
No girlfriend on valentine's day.. More money for bike parts
-
kenwood
veterán
Mi kell az alaplapba? Procibol egy, Rambo 2. <> Egyetlen vizmolekulaban tobb hidrogen atom van,mint ahany csillag az egesz naprendszerben
-
Yodamest
veterán
Viszont egy kérdés: mivel nem vagyok még 30-as, így nem tudok rankedet játszani, ezáltal lehetséges, hogy normál módban minden boldog és boldogtalannal összefuthatok?
Csak mert olyan játékosok jönnek, hogy ilyen lvl 50-es mind és baromi jól is tolják! Jó én se vagyok egy fogalmatlan, azért 1 év dota 2 megvolt, de ott rankeden eskü nem jöttek ilyen jól és precízen játszó playerek.
Villan amikor kell, hátrál, kite-ol amikor kell, hívja a ganket, tehát mindent jól csinálnak és én mégiscsak lvl12 vagyok még szóval nem túl vicces. Az a sanda gyanúm, hogy ebben a sima módban BÁRKIVEL összefuthatok, aki 1 hete és aki 4 éve játszik ugyanúgy jöhet. Ez így van valóban? mert akkor már nagyon várom, hogy rankedezhessek. -
geftaR
csendes tag
Sziasztok sracok!
Van itt az oldalon valahol LoL account ado-vevo topic vagy ez is az reszben? Csak mert tul szeretnek adni a sajatomon es nem akartam rossz helyen probalkozni 😃
-
Beni97
őstag
Alapból is op champek vannak ott. Ott van Garen ha jól buildelet akkor megölhetetlen vagy csak egy E-vel szétver mindenkit. Yi-vel ha kapsz egy kis feedet akkor már gond nem lehet. Annie op mid-en és suppnak is. Adc-nek meg ott van sivir, aki szerintem az egyik legjobb adc.
-
zeli
aktív tag
-
Beni97
őstag
Most volt az első olyan sorozatom silver-ben hogy csak lose. Vissza estem s4-be. Reménykedtem hogy most nyerek a sok lose után, és lesz esélyem visszamenni s3-ba. De nem. A mides TF úgy elfeedelt egy LB-t, hogy én egy E-W voltam neki, még csak Q-t se kellett használnia. Rengarunk még rosszabb volt, top még annyire nem, support egy idő után állt a bázison és csak pakolgatta a wardokat és nyomogatta a spelleket, néha mentek direkt meghalni. És sokan azt mondják hozd le a meccset.
-
Beni97
őstag
válasz -=Vacsek=- #40509 üzenetére
Szerintem volt aki kapott már nagyobbat mielőtt nerfelték a Garent.
Kipróbáltam az annie support természetesen rankeden(1w-1l). Hát nem könnyű nekem. Olyat vertek belém mint az állat. Jó botot hoztuk, de mikor elkezdtem mászkálni, akkor nem volt olyan pillanat hogy ne haltam volna meg.
-
kenwood
veterán
Ingyen megszerezheto hosok mehetnenek kiemlve az osszefoglaloba.
Mi kell az alaplapba? Procibol egy, Rambo 2. <> Egyetlen vizmolekulaban tobb hidrogen atom van,mint ahany csillag az egesz naprendszerben
-
Yodamest
veterán
Viszont Tristana megvan + skin!
Akinek még nincs, itt lehet rá szert tenni:
https://www.facebook.com/leagueoflegends/app_208195102528120[ Szerkesztve ]
-
Yodamest
veterán
válasz glacious #40500 üzenetére
Nem tudom megszerezni sajna. Megvan hol kellene:
http://youtube.eune.leagueoflegends.com/en/youtube/?code=4/ZvqSxOebuZIVFcXh1RDzWTkutTDFH84MxVEYEgdaiGU#De hibát dob rá miszerint: There was an error adding the Alistar skin to your account. Please try again later.
Új hozzászólás Aktív témák
A játékról részletes leírás az összefoglalóban.
A RIOT Games szabályzatának megfelelően, és ahogy a Prohardver lapcsalád összes topikjában, itt is tiltott az account adás-vétel még említés szintjén is.
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L380 - i5-8GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FULL HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Toshiba Satellite C50-B - i3-G4 I 8GB I 120GB SSD I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- KONICA MINOLTA PagePro 1350W Lézernyomtató ÚJ + 2db gyári toner
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad 110 - Intel N3710 I 4GB I 256GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- GAMER PC! Ryzen 7600 / RTX 3070 Ti / 32GB 6000MHz / 1TB Gen4 / 650w! BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest