-
GAMEPOD.hu
Hasznos linkek
Új hozzászólás Aktív témák
-
deatom
tag
válasz ChromeX #39097 üzenetére
1: Vardags: 3 szor benyomja Luciant, amivel úgy csomagolták össze mindig, mint a sz....huzat, farmaban is már az elejétől jócskán le volt maradva... teamfightban meg kb semmit nem tudott csinálni...Ennél már egy Corki is jobb lett volna, vagy egy Graves.... Jó lenne, ha az arcából visszavenne és elkezdene gyakorolni picikét, mert ez biztos nem egy top3 adc. (valami ilyesmit mondott egyszer azt hiszem, bocs, ha tévednék)
2: Tudták például már a második mecss alapján is, hogy Alistar, Sivir erős kombináció..... vagy bannolni kellene, vagy elvinni az egyiket......de nem. Vagy valami olyan teamet összerakni, amivel ezt a kombót meg tudják állítani.
3: POE-nél már az angol kommentárok is megjegyezték, hogy alig hoz egy-két hőst amivel játszani szokott (amik már ki is estek a metából : angol kommentátor mondta) Orianna, Varus, Syndra, Ezrael, Viktor (bannolva), más most pl. eszembe sem jutott.
4: Csacsi meg Horo is ugyan azok a hősök. Nem értem, hogy más taktikát miért nem próbáltak ki. Felállt mindkét csapat nagyjából ugyan azzal az összeállítással. A Fanatic tudta, hogy ez bevált már, igazából az UOL-nak kellett volna valamit változtatni.
Itt pl szerintem látszódott Kikis hiánya, mert lehet, hogy ő mondta ezeket a metától eltérő összeállításokat, amivel meg tudták lepni az ellenfeleket.
Ez csak saját vélemény, kéretik eképpen is kezelni -
ChromeX
addikt
Hát nem mondom, hogy meglepodtem. Kb erre lehetett számitani de ezek a probálkozások nagyon gyengék voltak. Midenki pickelt ami eszébe jutott össze vissza -
Kanczy
Topikgazda
RIP bois
You don't get it, son. This isn't a mudhole... It's an operating table. And I'm the surgeon. (Batman: The Dark Knight Returns)
-
TBT
addikt
Dat Penta!
"I am Sylvanas Windrunner, Queen of the Forsaken. If you will not serve me in this life, then you will do so in the next."
-
deatom
tag
(SP) Vardags már megint Lucian..... ???? 1 győzelem /14 vereség- es stat.... DE MIÉRT????????????..... de legalább van egy kayle (/SP) -
-
Dinter
addikt
Ez a Vardags megint micsinál. Itt vagyok egyedül, biztos nem fognak dive-olni Alistarral. Ja, de. Sírok.
-
TBT
addikt
Az az Ezreal megmozdulás de gyönyörű volt!
[ Szerkesztve ]
"I am Sylvanas Windrunner, Queen of the Forsaken. If you will not serve me in this life, then you will do so in the next."
-
Dinter
addikt
PoE játszotta Ez-t, remélem tudja mit csinál.
-
kenwood
veterán
Azert Pierce is tud alkotni.
Sikerult megmagyaraznia, hogy az 1-5 vardags jobb volt,mint a 0-1 poe
Why you shouldnt download dlls
[link][ Szerkesztve ]
Mi kell az alaplapba? Procibol egy, Rambo 2. <> Egyetlen vizmolekulaban tobb hidrogen atom van,mint ahany csillag az egesz naprendszerben
-
kenwood
veterán
Riven-re kivancsi vok.
sztem egy 10-1 et hoz vele huni[ Szerkesztve ]
Mi kell az alaplapba? Procibol egy, Rambo 2. <> Egyetlen vizmolekulaban tobb hidrogen atom van,mint ahany csillag az egesz naprendszerben
-
kenwood
veterán
remelem,csacsi nem hoz gnart,vagy maokait,mert egyikkel sem tud ugy jatszani,mint huni,vagy dyrus.
neki ilyen shen,fizz,sion tipusu meglepi picket kell hozni.[ Szerkesztve ]
-
jUUh
addikt
Sima PVPbe ranked nélkül: 5. champion selectből dob ki, mert kilép valaki, mindenki instalockol, mindenki kiabál, hogy noob vagyok mert Dianával nem nem clarity-t hozok midre, mindenki reportolni akar... Mi a fene van már?
Samsung Galaxy S23+
-
kenwood
veterán
Astro tv sem veletlenul van
Dll-t soha nem toltunk le,mert az csak egy hibauzenet.
Nem azt jelenti,hogy egyetlen dll hianyzik,hanem csupan annyit,hogy amig az a dll nincs meg,a tobbi hianyzo filerol nem is tudja hianyoznak.
Nehany ritka esetben a dll beszerzese utan elindul a program,de kb. annyira jo megoldas,mint a gyomorlovesre az aspirin.Mi kell az alaplapba? Procibol egy, Rambo 2. <> Egyetlen vizmolekulaban tobb hidrogen atom van,mint ahany csillag az egesz naprendszerben
-
HoaryFox
őstag
[ Szerkesztve ]
"A wikipedia nem tudományos lexikon, hanem egy multiplayer módú notepad." by Pikari
-
Zivos
tag
Nem lesz ugyanaz mint tavasszal, akkor reális esély volt az UOL győzelmére, most semmi. Sima 3-0 -t várok, talán jövő héten 3-1 az Origen ellen. Most a Fnaticnak csak Koreában és Kínában van ellenfele. Volt egy olyan érzésem, hogy a H2K -nek van esélye az Origen ellen, ezzel ki is jutnak, szerencsére tévedtem.
DLL letöltés azért nem olyan vad dolog, mondjuk azt sem mondanám hogy sűrű. Én most is kerestem valamihez DLL -t, meg nem véletlen vannak kimondottan DLL letöltő oldalak.
-
Ryder1
senior tag
Naut op Beindultam, plat3-ból meglett plat1.
-
TBT
addikt
válasz RangerFox #39069 üzenetére
Anno az AP változata is fun volt, bár ezt az újradolgozott Tristanát még nem próbáltam.
Remélem Katarina külsejéhez is hozzányúlnak majd picit (vagy kap valamikor a közeljövőben valami szexi skint) - 2012 augusztusában volt nála a rework.
[ Szerkesztve ]
-
kenwood
veterán
[link]
egesz korrekt bemutato.
kedvet is kaptam a kis ribihezMi kell az alaplapba? Procibol egy, Rambo 2. <> Egyetlen vizmolekulaban tobb hidrogen atom van,mint ahany csillag az egesz naprendszerben
-
TBT
addikt
válasz ClydeBeka2 #39048 üzenetére
Miért az az érzésem, hogy koppra ugyanaz lesz, mint tavasszal?
Fnatic elveri az UoL-t. Persze kedvelem Csacsiékat és nekik szurkolok, de az Fnatic ellen kevés lesz az, amit mostanában mutogattak. Persze, ha valami csoda folytán mégis nyerik ezt a nyári szezont, akkor örö e bódottá!
Amúgy a Riot hamarosan bejelenti a negyedik szezon végét (nem a pontos dátumot, hanem egy megközelítő időpontot) és a jutalmakat (tavaly is és 2013-ban is augusztusban kezdték mutogatni a jutalmakat)!
Új Vicrtorius Skin-t a népnek![ Szerkesztve ]
-
válasz Evil Snowman #39063 üzenetére
Bocs, TIP akart lenni.
-
Nem tudom ki nézi közületek az NA LCS-t, de a tegnapi CLG vs. TIM meccsek elég jók voltak.
-
Dinter
addikt
Valaki Diana jungle tapasztalat? Kívülről erősnek tűnik. Illetve Rengo-n gondolkozom még.
-
Dani_kp
addikt
Ma normal blind pick-be igényesebb játékok voltak, mint rankeden ...
https://ingatlan.com/33821564
-
Dinter
addikt
Azért az EU és NA meccsek hangultatát még mindig nem lehet összehasonlítani sem.
-
kenwood
veterán
válasz Beni97 #39055 üzenetére
dll fileokat soha nem toltunk le.
normalis programozo ilyen hibauzenetet nem is hagy benne a szoftverben,mert az egyszeri user azt hiheti,h eleg letolteni egy dll filet,es megoldodik a problemaja.Mi kell az alaplapba? Procibol egy, Rambo 2. <> Egyetlen vizmolekulaban tobb hidrogen atom van,mint ahany csillag az egesz naprendszerben
-
félisten
Mikor játszanak Csacsiék?
"The rewards of tolerance are treachery and betrayal."
-
hugi0
őstag
válasz Dinter #39046 üzenetére
Most mutatjak a legjobb torony alatti fight-okat.
Nem lehet kiiktatni az osszes "kemszoftvert". - egyenlore.
Remelem ez idovel megvaltozik. Szamomra ezert kezelhetettlen.[ Szerkesztve ]
"Az arnyekom gyorsabb a noverem fenyenel."
-
kenwood
veterán
lcs videokboligazan kivaghatnak a pinget.
0-24-ben csipognak,baromi idegesitoMi kell az alaplapba? Procibol egy, Rambo 2. <> Egyetlen vizmolekulaban tobb hidrogen atom van,mint ahany csillag az egesz naprendszerben
-
ClydeBeka2
őstag
Tippjeim a hétvégére:
H2k - OG OG
UOL - FNC FNC
TSM - TL TSM
TIP - CLG CLGEzek nagyjából papirformák is
[ Szerkesztve ]
LoL IGN: ClydeBeka3 / Xbox Series X: ClydeBeka / BrawlStars: PH! | ClydeBeka
-
hugi0
őstag
Ezt olvastad ?
Így kerülhető el, hogy jelentsen rólunk a Windows - a hozza tartozo forumot se hagyd ki.Egy Win10-et mar emulaltam, es eleg kezelhetettlen, ha a sok szemetett ki szeretnem szanalni.
[ Szerkesztve ]
-
batai15
félisten
üdv! windows 10en lolozik valaki?
újra kellene már húzni a gépet aztán w10 amúgy is tetszik -
marked one94
őstag
Annyira jól megy a játék most hogy a match historyba 2 győzelem van. Az is egy kezdő botos meccs meg egy aram Ranked lose-okat már nem is számolom
You'll Never Walk Alone
-
kenwood
veterán
Kar.
Megneznek egy Froggen vs. Fakert.
poe mellett ok a legjobb midesek.azt eszrevettetek,hogy fakerre allandoan rakennek egy kilo alapozoto,h ne nezzen ugy ki,mint egy pattanasos hulyegyerek a nyolcadik ábol ?
-
kenwood
veterán
válasz ClydeBeka2 #39037 üzenetére
ebbol mar sikerult kinonom, lvl13 kornyeken mar a pirosra valtott upgrade meg szokott lenni
homeguardot is megveszem,ha olyan a szitu,bar azt nem tudom,mit erdemes venni,ha nem kell a homeguard.
en az elixirt szoktam elfelejteni rendszeresen.Mi kell az alaplapba? Procibol egy, Rambo 2. <> Egyetlen vizmolekulaban tobb hidrogen atom van,mint ahany csillag az egesz naprendszerben
-
hugi0
őstag
válasz ClydeBeka2 #39037 üzenetére
Megvolt a mai ellso Baron ks - LPL
ClydeBeka2 : Most legalabb mar tudjuk az okat.
-
hugi0
őstag
válasz bucketb0b #39035 üzenetére
Nem volt itt team fight - csak kergetozes.
Sona fele anyit nem vardolt mint en. Elso 8 percben melletem volt, buktuk a tornyot es irany midle.Lee topon volt, mert darius DC, kb 5. perctol 12-ig. Aztan 5 percenkent 1-2 percre DC darius.
Enemyben pedig GP hianyzott eleg sokszor."Az arnyekom gyorsabb a noverem fenyenel."
-
hugi0
őstag
válasz gali777 #39031 üzenetére
Az akkor meg S3 volt.
De nem kell latszodnia. - nyugottan vond ketsegbe amit allitok.
- hazugnak is nevehetsz.De erre csak anyit tudok mondani "Kinek nem inge, nem veszi magara."
Ha kell kolcson adom barmelyik bronzos accom jatszol rajta es megnezzuk lesz-e 30 perc alatt 300+ farmod.
SÖT ! - ezek utan igenylem, hogy megmutasd, igen te is meg tudod csinalni, akar bronz 4 ben is.
[ Szerkesztve ]
-
kenwood
veterán
elements jatszott mar valaha az SKT ellen ?
-
hugi0
őstag
válasz kenwood #39020 üzenetére
[ Szerkesztve ]
-
kenwood
veterán
tegnap normalban egy mides cho 30:28 alatt 377 farmot csinalt (10-0-2 kda).
Megneztem,3-400 game utan s4,igy biztosan nem smurf.
nem tudom,mi tortenhetett ott,ilyet mg lcs-en sem latni.[ Szerkesztve ]
-
hugi0
őstag
válasz Kanczy #39018 üzenetére
WOW nice grat !
Más:
Hol keressem a hibat ?
1 PC rol, 1 szerveren (eune) megy 2 kulon acc, hol az egyik hol a masik "atemping to reconect".
- fel oras elteressel.Most meg sehol a mecshisztoriban a jatek.
- ez RITO problema igy, es nem user, vajon mikor ismerik el, hogy "nem az onok keszulekeben van a hiba" ?[ Szerkesztve ]
-
Kanczy
Topikgazda
You don't get it, son. This isn't a mudhole... It's an operating table. And I'm the surgeon. (Batman: The Dark Knight Returns)
-
Kanczy
Topikgazda
Haver 2-2 Diamond promójánál kell cleanse+clarity Teemot és Taricot pickelni
[ Szerkesztve ]
-
Beni97
őstag
válasz Kanczy #39011 üzenetére
GG. Bárcsak nekem is ilyen meccseim lennének rankeden, úgy hogy azt se tudják mit vesznek. Nálam egyszer volt egy lux aki midre vett supp itemet.
---------------A meccs végén 3 haverommal gondoltuk úgy fejezzük be a meccset hogy pont akkor adjuk fel a meccset mikor beüttötük a nexus-t. Hát a végén az lett hogy egyesével mentünk oda beütni és mindig leszedtek és ez lett a vége. Ekkora pancser meccset még nem mentem XD. Természetesen Lose
[ Szerkesztve ]
-
Kanczy
Topikgazda
Gondoltam lejátszom a promóm így estefelé. El is kezdődött, first pickelem az Alistart supportnak, 5. pickünk Sorakat hozott (mid volt hátra). Nem baj, biztos tudja, hogy mit csinál, beviszi midre és "protect the Vayne comp". Hát nem, a srác supportnak pickelte, még coinnal is kezdett, 1:50-nél világosítottuk fel, hogy "you know you're mid, right?". Már sirattam a promót, de végül ez lett belőle
-
Kanczy
Topikgazda
Kína és Korea tele vannak egymás "bevándorlóival", Huni alig makogott valamit angolul, amikor bejutott a Fnatic-hoz, Lustboy még mindig koreaiul adja az interjúkat, és még sorolhatnám
-
Zivos
tag
válasz kenwood #39004 üzenetére
Az lehet hogy LoL -ozni pár szó kell valamilyen szintig, de magasabb szinten már kevés. De még csak ide eljutni sem tudsz egy használható angol nélkül. De ha nem sok kell, akkor NA LCS -ben miért nem tanulta meg azt a pár szót Koreaiul? Haverom Angliában dolgozott és még ő sem érti sok bevándorló beszédét. Nagyon jó volt a magyar szinkron, de a Skandinávoknál már több évtizede eredeti nyelven, felirattal mennek a filmek, így már gyerekként megtanulnak angolul.
[ Szerkesztve ]
-
hugi0
őstag
"a lolos angol az nagyon minimal,pillanatok alatt tanulhato"
Ha jol remlik, volt olyan akit azert raktak ki a csapatbol, mert nem tudott koreaiul.
- enyit a lolos angolrol."Az arnyekom gyorsabb a noverem fenyenel."
-
kenwood
veterán
ez nem igy van.
a lolos angol az nagyon minimal,pillanatok alatt tanulhato.
soloq-ban amikor elersz a challenger tetejere,folyamatosan ossze fogsz kerulni az lcs jatekosok smurfjeivel,aki mogott ott ul a csapat managere is.
ha jo jatekos vagy,teljesen biztos, hogy fel fognak fedezni.[ Szerkesztve ]
-
-
Zivos
tag
válasz hemaka #38998 üzenetére
Neten hogy szeretnél fizetni másképp? Azért van a Civ2, mert azt (elvileg) sehol nem jegyzik, csak akkor tudod ha a kezedben a kártya. Persze fizetésnél le lehet lesni, de ez alapján nincs tökéletes védelem. Ott a Skrill, az PayPalhoz hasonló, de ha nem ragaszkodsz a Bet365 -höz, a WH -n van PayPal is. A dokumentumokat meg a pénzmosás és a kiskorúak miatt kérik mindenhol, legfeljebb nem befizetéskor hanem kifizetéskor. 1.03 teljesen reális odds, de mint más írta ennyiért fogadjon akinek 2 anyja van. mi van ha Huninak eltörik mind a 2 keze meccs közben , mert másképp nem tudok elképzelni UOL győzelmet. Egy Bet365 sokkal később lop meg, mint egy tetszőleges magyar cég ahol kiadod a kártyát a kezedből és nem feltétlen a cégre gondoltam, hanem az alkalmazottakra is.
Új hozzászólás Aktív témák
A játékról részletes leírás az összefoglalóban.
A RIOT Games szabályzatának megfelelően, és ahogy a Prohardver lapcsalád összes topikjában, itt is tiltott az account adás-vétel még említés szintjén is.
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L380 - i5-8GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FULL HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Toshiba Satellite C50-B - i3-G4 I 8GB I 120GB SSD I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- KONICA MINOLTA PagePro 1350W Lézernyomtató ÚJ + 2db gyári toner
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad 110 - Intel N3710 I 4GB I 256GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- GAMER PC! Ryzen 7600 / RTX 3070 Ti / 32GB 6000MHz / 1TB Gen4 / 650w! BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest