-
GAMEPOD.hu
Hasznos linkek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Imilenni
addikt
Sziasztok!
Találkozott már valaki olyan hibával hogy, játékközben egyszer csak fogja magát a billentyűzet és egér aztán bemondják az unalmast. Igazából ahogy észrevettem inkább arról van szó hogy laggol a játék de a ping rendben van, de irni sem tudok..azután jön a felirat hogy "attampting to reconect" Valaki találkozott már ilyennel???
Nagyon idegesítő..a nettel és a géppel semmibaj sincsen, rendesen működött a játék de az elmúlt 3 napban ezt produkálja meccsről meccsre..Press "F" to pay respects.
-
hugi0
őstag
C9 vs CLG jo merkozes volt.
"Az arnyekom gyorsabb a noverem fenyenel."
-
hugi0
őstag
-
hugi0
őstag
válasz Lokids #38491 üzenetére
Probalj ki egy AD-s taknkot es kezd a leleknyelo vagy lelekveszto vagy minek hivjak.
Majd nemsokara Pierce-ek megmondjak.Ahh eszembe jutott - Atoknyelo.
-
Lokids
addikt
Ryze-t hogy a fenébe lehet megölni toppon?
Malph-al csak arra voltam jó, hogy a saját tornyom alatt feedelem, mert még farmolni sem tudok. Valaami eszement burst amit kitol. Csak nem értem hogyan.
Mikor én próbáltam nasus ellen ryze-t teljes manámat elhasználtam, és akkor talán 50% hp-ra le tudtam vinni.If you chase two rabbits you will lose them both.
-
Kanczy
Topikgazda
Lehet... egyelőre megint 1/0/4 Ali, de vereség lesz belőle
Namit szeretem, lehet előveszem megint, Bard szerintem soloqueue-ba nem jó.
You don't get it, son. This isn't a mudhole... It's an operating table. And I'm the surgeon. (Batman: The Dark Knight Returns)
-
marked one94
őstag
Nekem a mai nap elég jól sikerült
[link]Napot egy anivia ranked nem is indíthatná be jobban
You'll Never Walk Alone
-
Dinter
addikt
válasz Kanczy #38484 üzenetére
Szar csapatot kaptál, nem tudsz vele mit kezdeni. Supporttal szerintem csak akkor lehet carryzni, ha a mided/ad-d jobb, a másik a kettő közül pedig legalább ugyanolyan.
Én 2 napon belül harmadszor ugrok neki a gold2 promoknak, előző kettő 0-2 lett, nem volt szerencsém
[ Szerkesztve ]
-
Kanczy
Topikgazda
válasz Evil Snowman #38485 üzenetére
Thresh a mainem, de mivel mostanában nem volt vele sikerem, próbálok váltani, bár mással sincs
You don't get it, son. This isn't a mudhole... It's an operating table. And I'm the surgeon. (Batman: The Dark Knight Returns)
-
-
Kanczy
Topikgazda
Ma mindhárom meccsem 0/0/6-tal kezdtem (Ali, Braum, Janna), és mindet elvesztettem. Megint úgy érzem, hogy supporttal nem tudok jobban carryzni
-
Dinter
addikt
Valaki használja a Plays.tv-t? Csomó profi használja, és tök jó is lenne, de nálam akadozik a felvétel és Alt-Tabnál crashel a kliens, a supportjuk meg lesz*rja, hiába írtam nekik.
-
hugi0
őstag
válasz marked one94 #38479 üzenetére
Meg at operaltathatod magad.
-
hemaka
nagyúr
válasz marked one94 #38479 üzenetére
Épp erre gondoltam én is...
hugi0
LOL, csak nem biztos, hogy az összeg vissza jön.
[ Szerkesztve ]
crazy mudi dog ║ MBP M4 Max ║ Syno DS3622xs+
-
félisten
-
batai15
félisten
Ez a braum support op. Nem értem miért nem meta.
-
hugi0
őstag
Nezi valaki LPL-T ?
inSec megint alkotott - persaze csapat is kell hozza. "Az arnyekom gyorsabb a noverem fenyenel."
-
Dinter
addikt
Dignitas NA smites
-
Dinter
addikt
Mondtam már, hogy nem bírom a Roccat coachot. Próbál okoskodni, de a végén sosincs igaza
-
Dinter
addikt
Tíeszem zsinórban 3. loss? Szeretem amikor az ilyen agyon hypeolt csapatok kikapnak.
-
Dinter
addikt
-
hugi0
őstag
Ha elsonek pickelek Junglet es jon meg ket jungler, nem zavar, siman lejatszom.
- meg sosem nyomtam ki champ sellectet mert troll pick volt.Jol tudok smite-olni, 95% ban enyim a buff ha 3 jungler van a teamben.
Lvl 6 utan pedig 100% ban hozom el a buffokat.ChoGath Rulez.
-
Dinter
addikt
Ekkora trash teamet...
KINGH: jng PLS
KINGH: PLS
KINGH: PLSPSPSLPSLPSLPSL
DinterRM: ill jungle
AndreasBBS: i'm jungle
AndreasBBS: no I'm jungle
AndreasBBS: I'm not even kiding
AndreasBBS: I?ll go jungle i don't care if we got 2, 3 , 4 all jungle
AndreasBBS: i'm going fking jungle
KINGH: fuck u bitch
AndreasBBS: tired of this trash elo
AndreasBBS: lol 2 junglers it is then
AndreasBBS: i don't care
AndreasBBS: find urself another lane
DinterRM: u'll lose the elo too
DinterRM: so u'll be here for more time
DinterRM: even u aren't better
AndreasBBS: xD
AndreasBBS: i don't care
AndreasBBS: i'm at 0 lp
DinterRM: im not surprised
KINGH: me 2
AndreasBBS: i'd rather drop to goldÉs ki is pickelte a Kayle junglet, a másik nyomi meg a Rek'sai-t. Még jó hogy nem nekem kellett leavelni.
-
hemaka
nagyúr
Jol jatszottak, remeljuk kitart a lendulet.
-
Beni97
őstag
Na Gilius elég szépen játszott most. Nem is gondoltam volna. És az a PoE penta.
-
Dinter
addikt
Poe uol!!!!
-
Dinter
addikt
Ki gondolta volna ezt tegnap után?
-
Dinter
addikt
Megint megsz***k Giliust
Wtf gambit. Runeglaive ori?
[ Szerkesztve ]
-
ClydeBeka2
őstag
válasz Ryder1 #38452 üzenetére
Mondom, hogy nekem mindegy. Ha akarnánk meg lehet oldani. Csak ugy látom inkább kössünk bele ebbe-abba az megy. 1 ember eldöntené (mondjuk a topikgazda), hogy kié kerül oda és kész. Akinek nem tetszik az nem kerül be. Nem is értem ilyenek hogy merülhetnek fel. Nem kisgyerekek irnak ide legfőképp, hogy ilyen dolog téma legyen, hogy ki az első... Legalábbis remélem. De mégegyszer mondom, nekem teljesen mindegy, egy ötlet/gesztus lett volna ez, hogy ennyivel is segitsük a topik azon részét akinek ez még nincs meg, de ha nem akarja a többség akkor hagyjuk.
LoL IGN: ClydeBeka3 / Xbox Series X: ClydeBeka / BrawlStars: PH! | ClydeBeka
-
Ryder1
senior tag
válasz ClydeBeka2 #38450 üzenetére
Félreértesz. Nem az a lényeg, hogy senkinek se legyen jó, hanem hogy semmilyen elv alapján nem lehetne tisztességesen felállítani a sorrendet. Miért adott illető legyen az első, míg mások akár egy évet is várhatnának, hogy sorra kerüljenek? Így meg feleslegesnek tartom.
@(#38451) hugi0
4 GB RAM, Pentium CPU integrált VGA-val is elég, nem tudom, mit akarsz te egy olyan géppel. Streamelni nem kell.[ Szerkesztve ]
-
hugi0
őstag
Rito megint valamit csunyan elb@szott, mar lassan egy hete folyamatos reconectek vannak a jatekokban.
- vagy csak az iskolaszunetre nem szamitottak ?
Ujra kell logolni, hogy valoban vissza lehessen csatlakozni a jatekba.
Ha csak belogolsz 2 perc es jon: "Conection Timeout"Ha valaki biztosit nekem egy hetvegere legkondicionalt helyseget, megfelelo PC-t
(16G ram, minimum i5 os proci 8mega cache-el, 7870-es VGA-t) akkor 2 nap alatt felhuzom neki az 5 referalt.[ Szerkesztve ]
-
ClydeBeka2
őstag
válasz Ryder1 #38448 üzenetére
Nem hiszem, hogy olyan sokan jelentkeznének. És mondjuk jelentkeznek 10en és felváltva megy 10 hónapig. De mondom, nekem már megvan. Én csak jót akartam másoknak, de úgylátom nem kell, mert másnak ne legyen jó... Tipikus...
[ Szerkesztve ]
-
Dinter
addikt
Egyébként most nekem ki sem engedi váltani a jutalmakat, service downra hivatkozva.
[ Szerkesztve ]
-
Ryder1
senior tag
válasz ClydeBeka2 #38446 üzenetére
5 emberért összesen 5000IP+két skin(+hősök, ha nincsenek meg). Meg mi alapján döntenéd el, hogy éppen kinek a ref linkje legyen kirakva? Ezért nem fair egyébként. De majd topicgazda uraság eldönti.
-
bucketb0b
őstag
válasz ClydeBeka2 #38446 üzenetére
Azért nem éri meg, de a ref link nem tiltott a prohardveren, vagy ez nem annak minősül?
Má' bocsánat nem ellened irányul, de úgy alapjáraton.. -
hugi0
őstag
GIA vs ROC
UOL-nak az a jo ha a ROC nyer.De nem roc nyer - hanem a GIA dobja el a jatekot. ROC is hulye free inhib helyett kergetoznek. [ Szerkesztve ]
-
Kanczy
Topikgazda
válasz hemaka #38442 üzenetére
Hát srácok, bármi is legyen, beraktam az aktuális verziót, legfeljebb változtatok rajta a kritikák fényében. Köszi a képet hemaka
-
Ryder1
senior tag
válasz ClydeBeka2 #38436 üzenetére
Ha jól tudom, nem tudod megnézni, hogy ki hogy áll refekkel, úgyhogy a végtelenségig lehetne kamuzni, hogy még nem regisztrált az övével 5 ember. Szerintem felesleges.
-
Kanczy
Topikgazda
Ma én is átéltem a SoloQ csodáját mindkét oldalról... első gameben egy tp-smite Teemo jungle az ellenfélnél, a végére 0/14/1. Utána 4/0 Lanet hozunk egy random Corkival (én Leona), de a Gragasunk 0, azaz 0 ultival talál az egész meccsen, és kikapunk. Nem baj, van ilyen, jöjjön a következő game. Mire 1/0 vagyok miden, a botunk 1/5, és spammeli all chatet, hogy "dat luck", és társai, tíz percnél beroamol midre az enemy Garen leultizni, és onnan downhill az egész. Csodás nap
[ Szerkesztve ]
-
ClydeBeka2
őstag
válasz Ryder1 #38434 üzenetére
Hát igen, ennyire értek a magyarhoz...
Amúgy ref link változhatna folyton ha valakinek megvan az 5, ebben mi nem lenne a fair? Félreértés ne essék, nekem már rég megvan. Ezzel másokat szerettem volna segiteni, de ha nem, hát nem...
Ez az odairom, hogy privátban. Senki se fog szivességet tenni neked, hogy külön rádir... Azért ezt lássuk be[ Szerkesztve ]
-
Ryder1
senior tag
válasz ClydeBeka2 #38433 üzenetére
Valamit keversz, az IP az magyarul is IP, csak Idézői Pontok a hivatalos neve.
Ref link nem lenne túl fair a többiekkel szemben. Max oda lehet írni mellé, hogyha szeretne "támogatni" innen valakit, akkor privátban kérhet bárkitől ref linket a regisztrációhoz.
-
Kanczy
Topikgazda
Ehhez mit szóltok? Kritikát kérek szépen
A League of Legends, vagy röviden LoL egy ingyenesen játszható, stratégián alapuló, "multiplayer online battle arena", azaz MOBA-stílusú PvP játék a Riot Games-től. Hatalmas népszerűségnek örvend, mára az egyik vezető e-sporttá, és közel a legnépszerűbb számítógépes játékká vált. A legnépszerűbb játékmód (Idézők Szurdoka, azaz Summoner's Rift) meccseinek célja az, hogy a játékosok által irányított karakterek, azaz hősök (champion), és a csapat szolgálatában álló minionok segítségével ledöntsd az ellenfél tornyait, majd felrobbantsd az ellenséges Nexus-t.
A játékban választható hősök (jelenleg 126 van) közül minden héten van tíz, amelyekkel bárki ingyenesen játszhat a következő heti váltásig, ami kedd reggel történik meg. Egyébként a hősöket alapvetően a játékok után kapott pontjaidból, azaz Influence Point-okból (IP) lehet véglegesen megnyitni. Két fizetőeszköz van, az egyik az előbb említett módon szerezhető IP, amiből kb. 80-100-at kapsz minden nyert meccsed után. Egy hős ára lehet 450, 1350, 3150, 4800, vagy 6300 IP. Az árkülönbség abból adódik, hogy mennyire új az adott karakter - a legfrissebb hősök értelemszerűen drágábbak. A másik az úgynevezett Riot pont (RP), amit pénzért lehet venni, ebből karakter, illetve a karakterek kinézetét megváltoztató skin is vásárolható. Érdemes még megemlíteni a rúnákat: ezek olyan eszközök, amelyekkel erősíthetjük karakterünket bizonyos tulajdonságok tekintetében, legyen az több élet, nagyobb mágikus sebzés, vagy gyorsabb mozgás.
Minden meccs elején egyes szintről indul a karaktered (a maximum 18), azonban a tornyok ledöntéséért, az ellenséges hősök és minionok megöléséért tapasztalatot és aranyat kapsz , amit aztán a képességeid erősítésére, illetve tárgyakra költhetsz, hogy még hatalmasabb légy.
Fiókot több szerveren is lehet indítani, Európában a két legnépszerűbb az EU Nyugat (West), illetve az EU Észak és Kelet (Nordic & East), amely a magyar játékosok hivatalos szervere, ennek megfelelően csak itt játszható a LoL magyarított verziója."
Ha bármi kérdésed van a játékkal kapcsolatban, szívesen segítünk a topikban
Hasznos linkek
-
glacious
addikt
válasz kenwood #38426 üzenetére
Jó, akkor úgy mondom, nagyon ügyesen tudják szervezni a meccseket, sok "best of 5" 3-2-vel végződik, ami lehet hogy a nagyon hasonló képességű csapatok miatt van, vagy csak a műsoridőt töltik ki vele.
Kíváncsi leszek a Fnatic-re a rájátszásban, hogy mindent 3-0-ra nyer-e, ha igen, akkor telejsen igazat adok mindenkinek, aki azt mondja, hogy nincs "leszervezve" pár vereség, csak az izgalmasabbá tétel miatt.
Most mondhatjátok, hogy a hibátlan mérleg nem jelent semmit, mindenkinek van rossz napja, de az a csapat minden másikat felülmúl egyelőre az egységességével (EU-ban midneképpen).
Pedig ellenük szurkolok, csak azért, hogy végre verje már meg őket valaki
-
-
ClydeBeka2
őstag
válasz glacious #38422 üzenetére
Hihetőség határai? Te mire gondolsz?
1- 90%ban papirforma jön be.
2- A Riotnak semmi haszna nem lenne belőle, mert még fogadási rendszerük sincs, mint cs-goban...
3- Még soha fel sem merültek ilyen hirek, ellentétben az előbb emlitett cs-goval is, ahol elég sok csalás/manipulálás van a pénz miatt.[ Szerkesztve ]
-
glacious
addikt
válasz Dinter #38423 üzenetére
Rengeteg pénz van benne, és a szurkolókból/játékosokból élnek, ha több embert tudnak megmozgatni, miért ne tennék.
Ez egy feltételezés tőlem, de érdemes elgondolkodni rajta.ui.: nem ezzel akarom újrateremteni a spanyol viaszt, és még a chemtrailben sem hiszek, csak néha tényleg vannak meglepően fura szituációk
[ Szerkesztve ]
-
glacious
addikt
Még mindig tartom, hogy ez e-pankráció, minden dráma meg van előre tervezve, és hogy kinek, kit, mikor, miért és hogyan kell legyőznie
-
Solad
addikt
Ajj még mindig nincs ranked? A fene vigye el.
No girlfriend on valentine's day.. More money for bike parts
-
hugi0
őstag
Ez a drake lopas mar igen tudatos cselekedett volt !
-
Beni97
őstag
Kíváncsi leszek erre a Riven topra.
nem akartam kétszer bocsi
[ Szerkesztve ]
-
Beni97
őstag
Kiváncsi leszek erre a Riven topra.
-
Dinter
addikt
Nida jungle mindig rohadt erős volt amikor pickelték. Így viszont kb. el is búcsúzhatnak a playoff-tól ha gambit nyer.
-
kenwood
veterán
Nida brutal jo volt.Kb. az elso 10 percben megnyerte a gamet az SK-nek.Ezen a meccsen abszolut nem derult ki,mit tud az uj jungler,mivel durvan lecountereltek,es mindenki elveszitette a lanet. [ Szerkesztve ]
Mi kell az alaplapba? Procibol egy, Rambo 2. <> Egyetlen vizmolekulaban tobb hidrogen atom van,mint ahany csillag az egesz naprendszerben
-
addikt
Jaj de csúnya volt Sarcasm: just one of the many services I offer.
-
törölt tag
Hát nemtom,ebből így nem lesz meg a rájátszás Kikis-nek is ilyenkor kell kilépnie,legalább a szezon végét megvárta volna... -
hemaka
nagyúr
Első, izgulós meccsre Lee-t vinni, hát nem tudom, EZ loss. Robeszka5
Biztos már régóta b*szta valami a csőrét, nem véletlen, hogy most lépett le. Legalábbis én így látom a dolgot.[ Szerkesztve ]
-
Noddy
senior tag
Nem tudom mit vártatok. A csapat szét lett verve. Ez a szezon most elment majd talán jövőre, ha összeszoknak. Jesus my savior, not my religion. - Jéghegy nem talál ibolyát.
-
Beni97
őstag
Szegény UOL.
-
Dinter
addikt
Gilius
Új hozzászólás Aktív témák
A játékról részletes leírás az összefoglalóban.
A RIOT Games szabályzatának megfelelően, és ahogy a Prohardver lapcsalád összes topikjában, itt is tiltott az account adás-vétel még említés szintjén is.
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Telekom mobilszolgáltatások
- UHD filmek lejátszása
- Megnyitotta kapuit a hardvercsárda
- Évek óta ígért funkcióval egészíti ki a DirectX 12-t a Microsoft
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Milyen autót vegyek?
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L380 - i5-8GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FULL HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Toshiba Satellite C50-B - i3-G4 I 8GB I 120GB SSD I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- KONICA MINOLTA PagePro 1350W Lézernyomtató ÚJ + 2db gyári toner
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad 110 - Intel N3710 I 4GB I 256GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- GAMER PC! Ryzen 7600 / RTX 3070 Ti / 32GB 6000MHz / 1TB Gen4 / 650w! BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest