-
GAMEPOD.hu
Hasznos linkek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kanczy
Topikgazda
EU > NA? Peke vb forma confirmed You don't get it, son. This isn't a mudhole... It's an operating table. And I'm the surgeon. (Batman: The Dark Knight Returns)
-
TBT
addikt
Stomp time 2.0
"I am Sylvanas Windrunner, Queen of the Forsaken. If you will not serve me in this life, then you will do so in the next."
-
Kanczy
Topikgazda
HUEHUEHUE!
You don't get it, son. This isn't a mudhole... It's an operating table. And I'm the surgeon. (Batman: The Dark Knight Returns)
-
kenwood
veterán
Loulex - Fernando Alonso Jr.
Marin's RenektonMi kell az alaplapba? Procibol egy, Rambo 2. <> Egyetlen vizmolekulaban tobb hidrogen atom van,mint ahany csillag az egesz naprendszerben
-
TBT
addikt
Rekt time.
"I am Sylvanas Windrunner, Queen of the Forsaken. If you will not serve me in this life, then you will do so in the next."
-
Lokids
addikt
Kindreddel mi van? nem arról volt szó, hogy 19-essel elérhető lesz?
If you chase two rabbits you will lose them both.
-
hugi0
őstag
A mai kezdo merkozes 14:00 - EDG vs SKT T1.
Altalam leginkabb vart merkozes."Az arnyekom gyorsabb a noverem fenyenel."
-
Zivos
tag
válasz
kenwood #39968 üzenetére
Ízlések és pofonok, én benne lennék abban is, hogy csak Pierce közvetítsen egy-egy szakértővel. Lehet ha nem Pierce közvetítésével láttam volna az első LoL meccsemet nem is érdekelne a játék. Láttam már pár E-sport meccset más játékból, 2 perc után zártam be az egészet. Lehet játékban nem a legjobb, de van egy stílusa. Én falra másznék attól ha mechanikusan csak a játékot követné a közvetítés, de így hogy van benne humor a tavaszi szezon óta minden közvetítésüket láttam, persze inkább Youtubén ismétlésben. Pókeresek is állandóan szidják Kordát hogy nem tud játszani - ami mellesleg igaz is -, mégis Magyarországon Korda a "Póker szakértő". Úgy egy hülye is tudna nyerni ha látná az ellenfél lapját
. Ő terjesztette el a pókert, ő miatta kezdett el sok ember játszani, aki addig azt sem tudta mi az a póker, legfeljebb az 5 lapos változatról hallott már valamit.
-
hugi0
őstag
Asszem meglesz a masodik meglepetes ma.
KOO Tigers ! ? "Az arnyekom gyorsabb a noverem fenyenel."
-
TBT
addikt
Victorious Sivir?
[ Szerkesztve ]
-
TBT
addikt
Napi Sjokz:
Extrém stílusa van a csajnak!
[ Szerkesztve ]
-
hugi0
őstag
Faker -> Olaf
"Az arnyekom gyorsabb a noverem fenyenel."
-
Dinter
addikt
Peke
Mekkora arc
-
Kanczy
Topikgazda
HOLLLLYYYY
You don't get it, son. This isn't a mudhole... It's an operating table. And I'm the surgeon. (Batman: The Dark Knight Returns)
-
TBT
addikt
[ Szerkesztve ]
-
Kanczy
Topikgazda
Mai tippjeim:
KTB vs TSM
LGD vs OG
BKT vs SKT
H2K vs EDG
YFW vs KOO
CLG vs PainYou don't get it, son. This isn't a mudhole... It's an operating table. And I'm the surgeon. (Batman: The Dark Knight Returns)
-
Jumbozorz
senior tag
Sziasztok. Hol nézitek a VB meccseket?
Köszönöm
-
kenwood
veterán
válasz
TheProb #39967 üzenetére
Nekem magaval a csapattal nincs gondom,van 1-2 eleg ertelmes arc,a magyarra forditott cuccok,kepessegek zavarnak csak.
De az,hogy ez a csoka,aki az egyik leggyengebb lancszeme a brigadnak,sajat poloval rendelkezik,nekem kb. olyan,mint amikor a blikk cimlapjara felkerul,hogy valamelyik baratok kozt "sztar" unokatestvere terhes.Mi kell az alaplapba? Procibol egy, Rambo 2. <> Egyetlen vizmolekulaban tobb hidrogen atom van,mint ahany csillag az egesz naprendszerben
-
TheProb
veterán
válasz
kenwood #39966 üzenetére
és még gagyik is
Amúgy tegnap magyar kommentárral néztem a meccseket, de hát volt pár rész amikor fogtam a fejemet. Nemtom miért, de a magyar "előadásmód" szinte mindig ripacs és ez marha gagyi és bődületesen rontja minőséget."Boba is Mickey, Mickey is Boba" - Finkle Einhorn | PC Rig: https://pcpartpicker.com/b/bBy48d
-
kenwood
veterán
[link]
Jezusom,mekkoraban van mar az ember?
O a ballaszt az lcshu csapatban,fingja nincs rola,mi tortenik a palyan,erre olyan polokat csinaltat,amin o van rajta ?
Remelem, hogy ez komoly,ert poennak eleg eros[ Szerkesztve ]
Mi kell az alaplapba? Procibol egy, Rambo 2. <> Egyetlen vizmolekulaban tobb hidrogen atom van,mint ahany csillag az egesz naprendszerben
-
TheProb
veterán
szutyok c9 hogy az istenbe tudott nyerni?
Buktam miatta a fogadásomat is."Boba is Mickey, Mickey is Boba" - Finkle Einhorn | PC Rig: https://pcpartpicker.com/b/bBy48d
-
Cyberneko
tag
válasz
Evil Snowman #39955 üzenetére
De most komolyan... roka, vagy farkas, barany... nem mindegy?
-
-=Vacsek=-
senior tag
én bwinen vagyok jöhetnek a tuti tippek
-
TBT
addikt
Valószínűleg ezek már a halloweeni témájú skinek lesznek:
Spirit Fire Brand:
Cosmic Reaver Kassadin:
Demon Vi:
[ Szerkesztve ]
-
-
Beni97
őstag
Én azt mondom hogy le a kalappal a Fnatic előtt. Nem gondoltam volna, hogy feladás lesz ebből.
-
Dinter
addikt
Fnatic 2.1-es oddsért
-
TheProb
veterán
-
kenwood
veterán
nekem olyan 5 euro korul van a plafon.
azt a hokis jaxert,vagy a noxus poppyert hajlando lennek kipengetniMi kell az alaplapba? Procibol egy, Rambo 2. <> Egyetlen vizmolekulaban tobb hidrogen atom van,mint ahany csillag az egesz naprendszerben
-
Ryder1
senior tag
-
TheProb
veterán
Bazki...
Anno megvettem smurf accomra arcade heca skint, gondoltam kéne a mainre is, erre már 8-25ezerért vesztegetik... király. másik accounttal meg nem is játszok."Boba is Mickey, Mickey is Boba" - Finkle Einhorn | PC Rig: https://pcpartpicker.com/b/bBy48d
-
kenwood
veterán
Mi kell az alaplapba? Procibol egy, Rambo 2. <> Egyetlen vizmolekulaban tobb hidrogen atom van,mint ahany csillag az egesz naprendszerben
-
TheProb
veterán
válasz
Ryder1 #39942 üzenetére
Múltkor vki mondta, hogy nem őket tartja a legjobbnak most, mert vmelyik team megrakta őket.
Befizettem bet365-re, tud valaki olyan normális oldalt ahol egyszerűen meglehet nézni, hogy melyik team kivel játszott és mi lett az eredmény? Jó volna nem csak az odds-ok alapján eldönteni, hogy kire fogadjak.
"Boba is Mickey, Mickey is Boba" - Finkle Einhorn | PC Rig: https://pcpartpicker.com/b/bBy48d
-
Ryder1
senior tag
-
TheProb
veterán
Nem tudtok olyan fogadós oldalt ahol lehet fogadni lol vb meccsekre?
"Boba is Mickey, Mickey is Boba" - Finkle Einhorn | PC Rig: https://pcpartpicker.com/b/bBy48d
-
törölt tag
Ti kinek szurkoltok a VB-n? Én a c9-nek
-
hugi0
őstag
válasz
ChromeX #39933 üzenetére
Es mit tippelsz ?
H
V
H
H
V
VHa jol emlekszem igy kell: Hazai vs Vendeg
Ezt most talaltam:
"doing rank game at EU West Server..
Faker's ID: Koearn
IMP: Park Bo Young S2
Chunju: CHINA NO1 TOP
Bang: SKTelecomT1Bang
Easyhoon: Jon Irenicus"[ Szerkesztve ]
"Az arnyekom gyorsabb a noverem fenyenel."
-
Zivos
tag
válasz
kenwood #39930 üzenetére
Én hallottam az egyik magyar LCS közvetítésben. Mondjuk 20k$ és kifejezetten NA LCS, valamint átigazolási díjról volt szó, de a többi stimmel
. Koreában, Kínában mániákusok vannak, ott a 100k$+ -os fizetés sem ritka, de hány európai játszik ott
? Inkább onnan igazolnak máshova, nyilván kisebb fizetésért.
-
jUUh
addikt
Samsung Galaxy S23+
-
Ryder1
senior tag
Túl sok lényeges változás nem lesz. Kis MF buff, lélekfaló nerf, meg talán kiszámíthatóbb dzsungel szörnyek.
-
kenwood
veterán
Valaki irta,hogy valami 10k usd volt eddig a legdragabb atigazolas.
haaat :
"Despite rumours of lucrative offers in the order of 1 million USD, Faker chose to remain with SK Telecom T1, making him easily the most celebrated player left in the region."[ Szerkesztve ]
-
TheProb
veterán
válasz
ClydeBeka2 #39927 üzenetére
[link], gugli jóhaver
bár most nézem dino gnar is lesz, az viszont atom mega cute, ha játszanék toppon biztos megvenném :/
[ Szerkesztve ]
-
TBT
addikt
-
DarkByte
addikt
Lehet arról valamit tudni hogy az Obsidian Malphite skin-el mi lett? Tegnap meg akartam venni, erre már nem elérhető
[ Szerkesztve ]
-
TheProb
veterán
Rito nem sieti el a garen skin giveaway maintenance-t,
-
DarkByte
addikt
De megnéztem, de nem volt egyértelmű. Nem követem ezeket a dolgokat, személy szerint azt se tudom mivel lehet trükközni és igazából nem is akarom tudni hogy mivel csalnak ellenem egyesek. Elég szomorú hogy van pár ilyen nyomorék aki boldogan tönkreteszi más szórakozását.
-
anddrew
tag
Kibas*ott ranked promo EUNE szerver: Dupla mid laner(
) Egymás után két játékban baz...
Mind a kettőben ott volt egy ahri ()
Soha többet nem játszok midetπ
-
hugi0
őstag
Aki olvassa a reditet:
Ez a video szerepel mar a rediten ?"Az arnyekom gyorsabb a noverem fenyenel."
-
sayCet
aktív tag
Valaki összefoglalná milyen fontosabb változtatások történtek a játékban az Ekko patch óta? Gondolok itt a Metára, stb..
Tyger! Tyger! burning bright In the forests of the night, What immortal hand or eye Could frame thy fearful symmetry?
-
Beni97
őstag
Végül 3x zártam be és nyitottam meg + kb 100 kattintásra sikerült visszamennem és ez lett a vége.
Promo-t játszottam és a megszokott módon nem sikerült + 2 afk
[ Szerkesztve ]
-
Beni97
őstag
Most komolyan megint mi van a játékkal? Ott marad a játék hogy pickelünk és kész. Nem dob tovább a töltőképernyőre, de kiírja hogy mindenki elhagyta a szobát. Bezárom a játékot, megnyitom megint kiírja hogy a játék még zajlik és nem működik a visszacsatlakozás gomb. És természetesen megint ranked közben.
-
tank1
tag
Újabban nem tudom megvenni a lélekfalót. Azt írja, hogy tárgy kikapcsolva. Mi a bánat lehet vele?
Új hozzászólás Aktív témák
A játékról részletes leírás az összefoglalóban.
A RIOT Games szabályzatának megfelelően, és ahogy a Prohardver lapcsalád összes topikjában, itt is tiltott az account adás-vétel még említés szintjén is.
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Telekom mobilszolgáltatások
- UHD filmek lejátszása
- Megnyitotta kapuit a hardvercsárda
- Évek óta ígért funkcióval egészíti ki a DirectX 12-t a Microsoft
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Milyen autót vegyek?
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L380 - i5-8GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FULL HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Toshiba Satellite C50-B - i3-G4 I 8GB I 120GB SSD I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- KONICA MINOLTA PagePro 1350W Lézernyomtató ÚJ + 2db gyári toner
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad 110 - Intel N3710 I 4GB I 256GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- GAMER PC! Ryzen 7600 / RTX 3070 Ti / 32GB 6000MHz / 1TB Gen4 / 650w! BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest