Új hozzászólás Aktív témák

  • deatom

    tag

    válasz ChromeX #39097 üzenetére

    1: Vardags: 3 szor benyomja Luciant, amivel úgy csomagolták össze mindig, mint a sz....huzat, farmaban is már az elejétől jócskán le volt maradva... teamfightban meg kb semmit nem tudott csinálni...Ennél már egy Corki is jobb lett volna, vagy egy Graves.... Jó lenne, ha az arcából visszavenne és elkezdene gyakorolni picikét, mert ez biztos nem egy top3 adc. (valami ilyesmit mondott egyszer azt hiszem, bocs, ha tévednék)
    2: Tudták például már a második mecss alapján is, hogy Alistar, Sivir erős kombináció..... vagy bannolni kellene, vagy elvinni az egyiket......de nem. Vagy valami olyan teamet összerakni, amivel ezt a kombót meg tudják állítani.
    3: POE-nél már az angol kommentárok is megjegyezték, hogy alig hoz egy-két hőst amivel játszani szokott (amik már ki is estek a metából : angol kommentátor mondta) Orianna, Varus, Syndra, Ezrael, Viktor (bannolva), más most pl. eszembe sem jutott.
    4: Csacsi meg Horo is ugyan azok a hősök. Nem értem, hogy más taktikát miért nem próbáltak ki. Felállt mindkét csapat nagyjából ugyan azzal az összeállítással. A Fanatic tudta, hogy ez bevált már, igazából az UOL-nak kellett volna valamit változtatni.
    Itt pl szerintem látszódott Kikis hiánya, mert lehet, hogy ő mondta ezeket a metától eltérő összeállításokat, amivel meg tudták lepni az ellenfeleket.
    Ez csak saját vélemény, kéretik eképpen is kezelni :DD

Új hozzászólás Aktív témák