Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Hasznos linkek
Új hozzászólás Aktív témák
-
micafighter
nagyúr
válasz
saelin #41684 üzenetére
Nem bonyolult reksai se meg Shyvana a sárkány csaj se csak rá kell érezni meg érteni kell a hőst. Nidalee azért már összetettebb.
Ha minél gyorsabban akarsz fejlődni a játékban, próbáld mindig ki a free hősöket de úgy hogy nézel hozzájuk buildeket is meg leírást. Nem az a cél hogy pár meccs alatt profi legyél egy hőssel mert pl egy lee sinhez rengeteg custom game gyakorlás meg sok meccs kell hogy igazán jó legyél. Arra törekedj hogy a hős képességeinek tanulmányozásábol, leírások (guide) segítségével és pár meccsből való tapasztalatoddal megértsd a hősök erősségeit és gyengeségeit.
Én ezt csináltam amikor elkezdtem LoLozni: minden héten minden free höshöz néztem leírást, buildeket. Próbáltam megérteni a höst és toltam vele pár meccset a leírások alapján.
Igyekezz végigmenni minden héten az összes free hősön hogy minél többet megismerj.
Vegyél lvl2es alap runákat amiket már irtunk és azzal a runabuildet is tudod próbálgatni.
Így a szerepeket is váltogatod és érezni fogod hol szeretsz a legjobban játszani.
Ha rankedben szeretnél előre jutni azért érdemes minden szerepből 1-2 hőst mélyen elsajátítani.
Új hozzászólás Aktív témák
A játékról részletes leírás az összefoglalóban.
A RIOT Games szabályzatának megfelelően, és ahogy a Prohardver lapcsalád összes topikjában, itt is tiltott az account adás-vétel még említés szintjén is.
- EAFC 25
- Apple MacBook
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- t72killer: Egy gyors töltőteszt
- Melyik tápegységet vegyem?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Okos Otthon / Smart Home
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új Bontatlan GIGABYTE Radeon RX 9070 Gaming OC 16G 3Év gari 27% Áfás számla
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új RYZEN 7 5700/5800X + RX 7800 XT 16GB GDDR6 + Új 16-32GB DDR4! GARANCIA/SZÁMLA!
- Iphone 14 Plus 256GB // Független // 100% akku // Számla+Garancia //
- DELL G5 5590 I7 9750H RTX 2060/6G 16G DDR4
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest